Találatok a következő kifejezésre: Ha picit eszek, mint egy (3 db)

Ha picit többet eszek, mint egy fél tányér vacsira akkor az baj?

Legjobb válasz: háát, egyszer belefél, de tudd, hogy másnap jön a mozgás és kicsit többet kell letenni az asztalra mozgásból mint ami kalóriát bevittél. függ persze, hogy mit ettél, és ? órakor este 6-fél 7-ig bezárólag azért legyen meg a vacsi.. könnyû és könnyen emészthetõ ételeket egyél..

háát, egyszer belefél, de tudd, hogy másnap jön a mozgás és kicsit többet kell letenni az asztalra mozgásból mint ami kalóriát bevittél. függ persze, hogy mit ettél, és ? órakor este 6-fél 7-ig bezárólag azért legyen meg a vacsi.. könnyû és könnyen emészthetõ ételeket egyél..
Ha 6-ig sikerül megvacsizni, semmi gond, persze nem szabad pukkadásig enned.Én többet eszek, mint a megengedett adag, mert állandóan éhes vagyok.Szerencsémre mégis jól megy a fogyás(heti 2-3kg).Ha nagyon éhes vagyok bekapok pár falatot, nekem mûködik.

10hetes kisfiam nagyon sok levegőt nyel, ha eszik. Mást nem csinálok, mint eszik egy picit, és büfiztetni kell. Persze bukik is. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Szia. Nem lehet, hogy sok az idõ két szopi között? Azért eszik mohón és nyel sok levegõt. Ha viszont nem sír, hogy éhes lenne, akkor sajnos nincs más megoldás még egy darabig, csak az evés közbeni büfiztetés. Ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ügyesebben fog enni. Üdv, 11 hetes kislány anyukája

Szia. Nem lehet, hogy sok az idõ két szopi között? Azért eszik mohón és nyel sok levegõt. Ha viszont nem sír, hogy éhes lenne, akkor sajnos nincs más megoldás még egy darabig, csak az evés közbeni büfiztetés. Ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ügyesebben fog enni. Üdv, 11 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: 3 óránként eszik.

Lányok, mit gondoltok a pici fiúkról, ha megláttok egy ilyen pici fiút bejön nektek vagy észre sem veszitek úgy, mint férfit?

A picit úgy értsétek, hogy pici szinte minden testrésze(kivéve a farka persze:D). Pici a feje, pici a keze, vagyis alacsony is meg nem is valami nagy darab súlyban. Ahogy szokták mondani, cuki, aranyos. Csak kiváncsi vagyok egy idegen csaj mit goondolhat, ha egy ilyen fiút lát meg, kívánja-e szexuálisan, gondol-e arra, hogy smárolna vele vagy megismerkedne vele szívesen. Ilyesmik érdekelnének.

Legjobb válasz: Vannak alacsony lányok hozzájuk az alacsony fiúk valók. Vannak 44 kg-os felnõtt nõk, hozzájuk nem illenek a 90-100kg fiúk. Mindenki megtalálja a társát. Ez tuti.

Vannak alacsony lányok hozzájuk az alacsony fiúk valók. Vannak 44 kg-os felnõtt nõk, hozzájuk nem illenek a 90-100kg fiúk. Mindenki megtalálja a társát. Ez tuti.
A méret nem fontos, semmiben... nekem, de ez mindenkinél más. Ha jó a duma és elég közel kerültök egymáshoz, szerintem semmi akadálya!!!
Õszinte, garantált 0-ás válaszom: arra gondolok, hogy passzív homoszexuális.
Mivel én is pici(alacsony) vagyok ezért egyáltalán nem zavarna az h õ is alacsony :)
Nekem nem jönnek be a pici fiúk.
biztos nagyon cukii lehetsz, nekem lehet tetszene:)
Én rögtön kiszúrom a pici pasikat, aranyosnak tartom õket de semmi esetre sem kezdenék egy nálam alacsonyabb sráccal. Érdekesen néznénk ki, én a majd' 180 centimmel õ meg a pl. 160-170 centijével. :)
Ahogy a csivavákat sem szeretem úgy a pici "cuki.." fiúkat se. Az osztálytársam szintén pici es model... Néha lefejelném, de nem teszem mert ahoz fel kéne emelnem és szerintem megharapna...! -.-"" (sorry a helyesírási hibákért teloról vok fenn)
nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!