Találatok a következő kifejezésre: Ha picit eszek, mint (8 db)

Tök vékony mindenem, ha picit eszek, minden csak az oldal combomra, kicsit fenékre rakodik, ahonnan irtó nehezen megy le. Mi erre a megoldás?

Hiába járok kondizni, a zsír onnan csak a minimális étel bevitele után, és sok mozgással t?nik el. 35 éve kínzó problémám. Körte típus vagyok, és már a cellulitis is kínoz, amióta tavaly jól lement minden zsír. Nem jó az anyagcserém? Hogy tudnék ez ellen tenni, végs? megoldást találni.

Legjobb válasz: GreenTea Rendes diétát kell csinálni és aerob edzést végezni mellé. Az hogy keveset eszel, az egyik legrosszabb megoldás!

GreenTea Rendes diétát kell csinálni és aerob edzést végezni mellé. Az hogy keveset eszel, az egyik legrosszabb megoldás!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

A pici babák csak akkor esznek, ha éhesek, vagy ha kapnak, akkor mindig?

2 hónapos a babám, és elég nehéz megfejteni, miért is sír. Tápszeres, és kíváncsi lennék, mivel nem akarom túletetni, hogy ha még nem éhes, de én annak értelmezem a sírását, akkor megeszi a kaját, csak mert kap?

Legjobb válasz: az én fiam is tápszeres, ráadásul nagyon hízik,3 hónapos és már 6.5kg, kérdeztem a dokit, hogy nem-e túletetem,de azt mondta lehetetlen túletetni egy csecsemõt, annyit esznek amennyi nekik kell. reggel pl megeszik 190ml-t is, de du van hogy csak 100ml-t,a többit otthagyja. szóval tényleg nem lehet túletetni. ha sír én általában pelust nézem, ha etetési idõ van akkor megetetem, ha nem akkor lehet hogy álmos, nyûgös, ha túl sok inger éri attól is sírhat.Pl sok látogató, vagy új helyek.

az én fiam is tápszeres, ráadásul nagyon hízik, 3 hónapos és már 6.5kg, kérdeztem a dokit, hogy nem-e túletetem, de azt mondta lehetetlen túletetni egy csecsemõt, annyit esznek amennyi nekik kell. reggel pl megeszik 190ml-t is, de du van hogy csak 100ml-t, a többit otthagyja. szóval tényleg nem lehet túletetni. ha sír én általában pelust nézem, ha etetési idõ van akkor megetetem, ha nem akkor lehet hogy álmos, nyûgös, ha túl sok inger éri attól is sírhat.Pl sok látogató, vagy új helyek.
Szerintem ha nem éhes nem eszik. Legalább is kisfiam ilyen a mai napig. Igaz, õ szopizott, de ha nyûgi volt, akkor pelus nézés után, én is a cicivel próbálkoztam. De ha nem volt éhes, akkor nem kellett neki. Így kutattam tovább.
Én is azt hittem, hogy nem lehet túletetni, de tévedtem. 8 hónapos a babám és estére volt, hogy 300ml tejet is megevett. Aztán majdnem 10 kg, úgyhogy úgy döntöttem, hogy visszaveszem az esti tápját. Így elég neki a 210ml és így is átalussza az éjszakát.
Szerintem is túl lehet etetni, a "jó" hír az, hogy hamar kiderül, mert valamilyen formában visszajön úgyis a felesleg. Kibukja, vagy ha már nagyobb, akkor kihányja :(( Sajnos jártam így párszor, kislányom bármennyit megeszik, amennyit adok neki. Már nagyobb volt, amikor a vacsi és a tápszer közel voltak egymáshoz, nem tudta még megemészteni, bevágta az esti tápit is, és utána sajnos kihányt mindent. Szóval ha nem bukja vissza, akkor biztos éhes volt.
Az én kisfiam otthagyja a tápszert az üvegben ha már nem kéri. Ha két evés között kínálom el sem kezdi szívni. Tehát õt nem lehetne túletetni.
Az én lánykám most 3 hós és sajnos tápszeres. 1, 5 hónapos kora óta csinálja azt, hogy ha jól lakott eltolja a kezével a cumisüveget. :) Amíg nem csinálta ezt, addig volt, hogy túlette magát..felemeltem és csak úgy spriccelt ki belõle a tápszer:S
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor babafüggõ. Remélem az enyém tudni fogja, mikor elég...

Ha picit többet eszek, mint egy fél tányér vacsira akkor az baj?

Legjobb válasz: háát, egyszer belefél, de tudd, hogy másnap jön a mozgás és kicsit többet kell letenni az asztalra mozgásból mint ami kalóriát bevittél. függ persze, hogy mit ettél, és ? órakor este 6-fél 7-ig bezárólag azért legyen meg a vacsi.. könnyû és könnyen emészthetõ ételeket egyél..

háát, egyszer belefél, de tudd, hogy másnap jön a mozgás és kicsit többet kell letenni az asztalra mozgásból mint ami kalóriát bevittél. függ persze, hogy mit ettél, és ? órakor este 6-fél 7-ig bezárólag azért legyen meg a vacsi.. könnyû és könnyen emészthetõ ételeket egyél..
Ha 6-ig sikerül megvacsizni, semmi gond, persze nem szabad pukkadásig enned.Én többet eszek, mint a megengedett adag, mert állandóan éhes vagyok.Szerencsémre mégis jól megy a fogyás(heti 2-3kg).Ha nagyon éhes vagyok bekapok pár falatot, nekem mûködik.


6 hetes kora óta nem fejem.
Én is kb.6 hetes koráig fejtem amíg az a "mindjárt szétdurran a mellem" érzés volt.
Nekem 3, 5 hós a kisfiam, kb. 3hós koráig fejtem napi kétszer.. Úgy 2 nappal ezelõtt úgy éreztem kevés, megittam 2 bögre laktoherbet és majd szétdurrantam.Sztem ennyi idõ alatt beállt már a kereslet-kínálat elve.:) Már remélem kihúzzuk 6 hós koráig , hisz a mélyhûtõben is van kb. 5l tejci.
Szia! Én 1O, 5 hónapos koráig szoptattam a fiam és soha nem fejtem. Szerintem csak akkor kell, ha érzed, hogy tele van a melled és kellemetlen. Nekem akkor kellett fejnem, amikor már nem akart szopni, de akkor is csak egyszer utána szépen elapadt. Szerintem ne , , kínozd magad, , annyi tejed mindig lesz, hogy jóllakjon a babád, csak igyál sok folyadékot és egyél rendesen (én napi 5x ettem). És sokáig szoptasd a babód!

10hetes kisfiam nagyon sok levegőt nyel, ha eszik. Mást nem csinálok, mint eszik egy picit, és büfiztetni kell. Persze bukik is. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Szia. Nem lehet, hogy sok az idõ két szopi között? Azért eszik mohón és nyel sok levegõt. Ha viszont nem sír, hogy éhes lenne, akkor sajnos nincs más megoldás még egy darabig, csak az evés közbeni büfiztetés. Ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ügyesebben fog enni. Üdv, 11 hetes kislány anyukája

Szia. Nem lehet, hogy sok az idõ két szopi között? Azért eszik mohón és nyel sok levegõt. Ha viszont nem sír, hogy éhes lenne, akkor sajnos nincs más megoldás még egy darabig, csak az evés közbeni büfiztetés. Ahogy egyre nagyobb lesz, egyre ügyesebben fog enni. Üdv, 11 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: 3 óránként eszik.

Lányok, mit gondoltok a pici fiúkról, ha megláttok egy ilyen pici fiút bejön nektek vagy észre sem veszitek úgy, mint férfit?

A picit úgy értsétek, hogy pici szinte minden testrésze(kivéve a farka persze:D). Pici a feje, pici a keze, vagyis alacsony is meg nem is valami nagy darab súlyban. Ahogy szokták mondani, cuki, aranyos. Csak kiváncsi vagyok egy idegen csaj mit goondolhat, ha egy ilyen fiút lát meg, kívánja-e szexuálisan, gondol-e arra, hogy smárolna vele vagy megismerkedne vele szívesen. Ilyesmik érdekelnének.

Legjobb válasz: Vannak alacsony lányok hozzájuk az alacsony fiúk valók. Vannak 44 kg-os felnõtt nõk, hozzájuk nem illenek a 90-100kg fiúk. Mindenki megtalálja a társát. Ez tuti.

Vannak alacsony lányok hozzájuk az alacsony fiúk valók. Vannak 44 kg-os felnõtt nõk, hozzájuk nem illenek a 90-100kg fiúk. Mindenki megtalálja a társát. Ez tuti.
A méret nem fontos, semmiben... nekem, de ez mindenkinél más. Ha jó a duma és elég közel kerültök egymáshoz, szerintem semmi akadálya!!!
Õszinte, garantált 0-ás válaszom: arra gondolok, hogy passzív homoszexuális.
Mivel én is pici(alacsony) vagyok ezért egyáltalán nem zavarna az h õ is alacsony :)
Nekem nem jönnek be a pici fiúk.
biztos nagyon cukii lehetsz, nekem lehet tetszene:)
Én rögtön kiszúrom a pici pasikat, aranyosnak tartom õket de semmi esetre sem kezdenék egy nálam alacsonyabb sráccal. Érdekesen néznénk ki, én a majd' 180 centimmel õ meg a pl. 160-170 centijével. :)
Ahogy a csivavákat sem szeretem úgy a pici "cuki.." fiúkat se. Az osztálytársam szintén pici es model... Néha lefejelném, de nem teszem mert ahoz fel kéne emelnem és szerintem megharapna...! -.-"" (sorry a helyesírási hibákért teloról vok fenn)
nem.

A lefagyasztott anyatejet, ha felolvasztom, hogy megetessem vele a picim, de nem eszi meg mindet, a sima hűtőbe (nem a mélyhűtőbe) még belehet tenni, vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem már ne.Indulj ki abból, hogyha mi eszünk vmit a mélyhütõbõl és kiolvasztottuk,felforraltuk már utána nem ajánlott ujra felmelegiteni. Próbáld meg kisebb adagokban lefagyasztani, ne menjen kárba. Az anyatej kincset ér! :)

Szia!Szerintem már ne.Indulj ki abból, hogyha mi eszünk vmit a mélyhütõbõl és kiolvasztottuk, felforraltuk már utána nem ajánlott ujra felmelegiteni. Próbáld meg kisebb adagokban lefagyasztani, ne menjen kárba. Az anyatej kincset ér! :)

A wc-ben minden éjjel előjönnek azok a kis izék, formára piócára hasonlítanak, de nagyon picik, hogy ha nem figyelünk, nem vesszük észre. Mik lehetnek? És hogyan kell kiirtani?

Legjobb válasz: Vélhetõen az ezüstös õsrovarra gondolsz , vagy másnéven ezüstös pikkelykére . Nedves közegben szeretnek élni , és bármilyen szénhidrát tartalmú anyagon elélnek . Nem ártalmasak . Képet , leírást mellékelek : http://hu.wikipedia.org/wiki/Ez%C3%BCst%C3%B6s_pikkelyke Ha ki akarod irtani , akkor bármely mászó rovarok irtására alkalmas vegyszerrel megteheted .

Vélhetõen az ezüstös õsrovarra gondolsz , vagy másnéven ezüstös pikkelykére . Nedves közegben szeretnek élni , és bármilyen szénhidrát tartalmú anyagon elélnek . Nem ártalmasak . Képet , leírást mellékelek : http://hu.wikipedia.org/wiki/Ez%C3%BCst%C3%B6s_pikkelyke Ha ki akarod irtani , akkor bármely mászó rovarok irtására alkalmas vegyszerrel megteheted .
Azok a fában vannak, és bomló anyagokat rágcsálnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!