Találatok a következő kifejezésre: Ha pharmatex használok, és (10 db)

Ha pharmatexet használok, és a barátom nem élvez belém, hanem időben kiveszi, akkor biztonságos?

Hallottam, hogy sokan teherbe estek pharmatexszel, de mi van akkor, ha nem élvez belém? Akkor is nagy az esélye a teherbeesésnek? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szió! Igen,én is hallottam ilyeneket,de ha helyesen használut a pharmatexokat és + még beiktatjátok a megszakítást is,akkor biztonságos.Mi is így védekeztünk és soha nem volt baj.:)

Szió! Igen, én is hallottam ilyeneket, de ha helyesen használut a pharmatexokat és + még beiktatjátok a megszakítást is, akkor biztonságos.Mi is így védekeztünk és soha nem volt baj.:)
Igen biztonságos!Csak az elõírást vegyétek figyelembe!Én is így használom már 2 éve és nem estem teherbe....! 21/L
A kérdező hozzászólása: És még annyit hozzátehetnék a kérdésemhez, hogy melyik pharmatex termék a legjobb? Én a krém és a kúp között filózok. Nektek mi jött be?
igen, biztonságos.Én Patentexet használok. Csak a Pharmatexnél ügyeljetek, hogy ne maradjon fürdés után szappan se a péniszen, se a hüvely környékén! Én ezt ugy küszöbölöm ki, hogy intim lemosóval fürdök, a pasim meg azzal mossa meg elötte magának.

Mennyire biztonságos, ha Pharmatex hüvelykúpot és gumit használunk?

Ha a gumi véletlenül kiszaakad v. nincs jól fölhelyezve, akkor is kicsi az esélye a teherbe esésnek? A kúp az el?nedved teljesen "megsemmisíti"? Ha ki is szakad a gumi akkor sem kell félni a terhességt?l?

Legjobb válasz: Azért a kettõ közül csak véd legalább az egyik. Nyugodj meg, ez már több, mint a szükséges.

Azért a kettõ közül csak véd legalább az egyik. Nyugodj meg, ez már több, mint a szükséges.
Ha a kettõt együtt használod, akkor biztos nem lehetsz terhes, ha véletlenül ki is szakad a gumi.
Én hüvelytablletát használok(pharmatex)pont ezért!Így ha a gumi kiszakad sztem 100%, hogy nem maradsz terhes(persze ha még idõben észreveszitek!).Sok szerencsét!%Am enkem a gyógyszerész mondta hogy inkább a tabletta minta kúp!Nemtom miért, de szerinte jobb.Üdv.:[email protected]
Egyáltalán nem több mint kéne, üzenem az elõttem írónak.Nagyon helyes hogy így vigyáztok! Én is ajánlom a tablettát, azt használok én is.3 óráig tart a hatása, ha a gumi kiszakad véletlen és megszakítjátok az aktust, és hüvelykúpot vagy tablettát használsz biztosan nem leszel terhes

Ha pharmatex hüvelytabbletátt használok, és annak volt mellékhatása attól ugyan az a hatás? Vagy nem hat akkor és terhes leszek?

Legjobb válasz: Mit értesz mellékhatás alatt? A pharmatex spermaölõ hatású, és ha helyesen használod, pontosan betartod a tájékoztatóban levõ utasításokat akkor megbízható védelmet nyújt. A pearl indexét nem tudom fejbõl de a neten utána tudsz nézni.

Mit értesz mellékhatás alatt? A pharmatex spermaölõ hatású, és ha helyesen használod, pontosan betartod a tájékoztatóban levõ utasításokat akkor megbízható védelmet nyújt. A pearl indexét nem tudom fejbõl de a neten utána tudsz nézni.
A kérdező hozzászólása: a mellékhatás hogy égetett és nagyon meleg érzés volt, amikor elolvad akkor meleg folyásom van, és kissé ég töle , mikor véget ért a szeretkezés akkor szinte kifolyik , minden:) , és nagyon meleg.ez miért van??
Sokan érzik ezt amit te a pharmatextõl. Én is kipróbáltam a tablettát és én is meg a párom is ezt az égetõ, meleg érzést tapasztaltuk. Elõfordulhat hogy érzékeny vagy rá, vagy ha van egy kis fertõzésed akkor is csíphet mivel a pharmatexnek fertõtlenítõ hatása is van. Ha helyesen használtad akkor ettõl függetlenül véd. Az pedig hogy kifolyik természetes szerintem.
A kérdező hozzászólása: igen a barátom is érezte, nállunk is így volt. most megint használtam 2napja és semmi égetö érzés nem volt, kicsit meleg volt de ennyi, de a párom mondta hogy kicsit égette de csak egy nagyon picit.de semmi gond azóta remélem nem lessz késöbb sem, most megyek a nQgyógyászhoz elösször életemben, mert szagos a folyásom, és ezt is megfogom kérdezni.mert gyógyszert nem akarok szedni.KÖSZÖNÖM HOGY VÁLASZOLTATOK:)
Szia. Én is használtam pár alkalommal. A férjemnél és nálam is jelentkeztek ugyanezek az égetõ, meleg mellékhatások amit te is leirtál. Helyesen használtuk, mégis mi voltunk az a kis % akinél nem használt. Eredménye ma már 6 éves és nem bántam meg hogy mégis igy alakult.
Szia!A betegtájékoztatón rajta van, hogy ha égetõ érzésed van tõle akkor mielõtt felhelyeznétek meg kell nedvesíteni egy kicsit és akkor probléma megoldva!Folyásom nekem is volt de ennek ellenére megfelelõ védelmet nyújtott!Megfelelõ alkalmazás mellett kicsi az esélye a terhességnek!

Ha valaki Pharmatex hüvelykúpot használ, és égő érzést érez, akkor mit lehet tenni? A dobozon az áll, hogy vízzel kell nedvesíteni de a tájékoztatón az, hogy fel kell függeszteni!

Legjobb válasz: Én is ezt használom,és nekem is csíp.Szerintem semmit nem tehetünk,ez egy vegyi anyag,ez a hatása.Egyébbként engem más kúpok is mindíg csíptak.

Én is ezt használom, és nekem is csíp.Szerintem semmit nem tehetünk, ez egy vegyi anyag, ez a hatása.Egyébbként engem más kúpok is mindíg csíptak.
Lehet allergia. Egy vizsgálat ezt tudja tisztázni. Ha elhanyagolod, abból pedig súlyos gond lehet. Bõrgyógyász segíthet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha pharmatex hüvely tablettát használunk és a párom belém élvez az mennyire biztonságos?

Legjobb válasz: Nem eléggé. 100 nõbõl egy év alatt így 5-20 esik teherbe. Legalább megszakítást használjatok melé, ha nem akartok gyereket.

Nem eléggé. 100 nõbõl egy év alatt így 5-20 esik teherbe. Legalább megszakítást használjatok melé, ha nem akartok gyereket.
hát nemtom én aztolvastam hogy 60 % ot véd a pharma ha belédélveznek.:/ megszakítással mi is használtuk épp aktuális partneremmel, hátránya, ohgy várnikell pár percet miután feldugja a csaj, meghogy klaffog elég rendesen, ill punvipuki is sokszor van..XD (érdekes, mikro gumival csináltuk sosem volt egyik sem egyik csajnál sem) de ez iylen, sztem vállalható simán...:)
mi is azt használjuk, de azzal a különbséggel, h nem élvez belém. amúgy nem merném....
A kérdező hozzászólása: 3 éve megszakítással védekezünk azért szeretnénk kipróbálni a pharmatexet!
A kérdező hozzászólása: Használja úgy valaki hogy a párja beleélvez, és semmi probléma nem volt?
jahh meg egy valaki egyzser írt ide be így a pharmáról, és aztmodnta jahh biztosnágos, beléélvezéssel, itt fekszik az ágyban az eredménye...XD szal õaztírta, hogy akkor menjen a pharma + a belélvezés, ha véletlen becsúszik a baba azsem gáz...
nem pár percet, hanem 20at:D
20 persze..jah...mi sosemvártunk csak max 10 et tovább nembírtuk..:DDDDD szerencsére nemlettgond de mondom megszakítással volt mindig...
hat mi se vártuk ki mindig, de attól még ennyit kell várni:D

Lehetek terhes ha pharmatex hüvelytablettát használok, és emelett még a megszakításos módszert is alkalmazzuk? Mennyi az esélye?

Legjobb válasz: szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége,de ha még meg is szakítjátok,akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva,hiszen nem "egyesültök" teljesen,nem?

szerintem a pharmatexszel alapból nulla a teherbeesés lehetõsége, de ha még meg is szakítjátok, akkor aztán pláne. de mért nem elég a tabletta? szerintem a megszakítás elég durva, hiszen nem "egyesültök" teljesen, nem?
A kérdező hozzászólása: Igen...tényleg igazad van...hogy nem egyesülünk teljesen! De hallottam már sok olyat hogy terhes lett és pharmatexet használt...így inkább még ezt is alkalmazzuk, mert még nem vagyunk felkészülve arra hogy gyermekünk legyen!!!Nálam fõ a biztonság!
mi is ezt alkalmaztuk, 60 nál kiszállás. Minden hónapban rettegve vártuk azt a bizonyos dolgokat! :) Nekünk rossz volt, csípett, égetõ érzés utána napokig, vizelés közben. Azóta új barátnõ, vele is kipróbáltuk, vele sem jött be. Azóta tabletta!

Ha Pharmatex hüvelykúpot gumival együtt használunk és a gumi nem sérült meg, akkor utánna "kimoshatom" magamból a kúp "maradékát"?

Olvastam neten, hogy 10 percet kell várni felhelyezés után és kb 4 órán át véd. Írták azt is, hogy aktus után kb 2 óráig nem szabad kimosni. Gondolom csak akkor nem, ha gumi nélkül csináljuk. Igaz? Ha a gumi sértetlen maradt, akkor kimoshatom? Vagy utánna kifolyik?

Legjobb válasz: A melegre elolvad és kifolyik.2 órán keresztûl hat.

A melegre elolvad és kifolyik.2 órán keresztûl hat.
Az lenne logikus...
Es mint irtam, ha nem vedene a szunetben, akkor szinte minden no mar meggazdagodhatott volna a pereskedesbol:)
Latszik, hogy nem vagy nagyon tajekozott. A 7 napos szunetben eleve nincs meg a verzes minden nap, tehat lehet szexelni. Masreszt a dolog lenyege a rendszeresseg. 21 napig hormon, 7 napig nem. Ezert ved a szunetben. Ha kihagy egy tablettat, felborul a rend, rendszeresseg es megindulhat a peteeres folyamata. Az az orvos akkor meg nem volt valami tajekozott. En egy szakmailag nagyon elismert doktor ur mellett dolgozom, sose mondana ekkora butasagokat. Foleg, hogy neki nem erdeke a recepteket felirni, mert mindig visszautasitja a jutalekot, nyaralast.
Egyébként miért védene? Ha kihagysz egyet a 21 tablettából bepánikolsz h úrissten mi lesz....utána 7 nap szünet van mibõl gondolod hogy ez különbözik? Az a 7 nap ugyanolyan mint a többi 21. Az egy dolog hogy a szervezetedben ott az anyag, de akkor miért esett teherbe már sok nõ úgy, hogy csak 1 tablettát hagytak ki??? Mellesleg menstruáció közben vagy megvonásos vérzés közben nem szabad szexuális életet élni mert nyitott a méhszáj és szinte bármilyen fertõzést egy pillanat alatt el lehet kapni.
Ezeket egy magánrendelõben egy 65 éves szülész nõgyógyász mondta. 4 szakterülete van 3 országban élt már, végzett kutatómunkát stb. Szerintem nem hülye. Kicsit többet látott már az elmúl 40évben mint mi akik csak "kisérleti nyulai" vagyunk a gyógyszeriparnak.
Hat pedig a fogamzasgatlo az 1. naptol ved es a szunetben is ugyanannyira. Pont, hogy igazat irnak benne, hiszen igy semmiert sem lehet perelni oket... Nem tudom honnan vetted ezeket, de nagy butasag.
Tájékoztatóra ne bízd az életed, a fogamzásgátlóra is ráírják, hogy elsõ naptól véd pedig nem. Sõt a 7 napos szünetben is gyengül a hatás. Csak így több pénzt zsebel be a gyártó. Ha meg mégis teherbe esel akkor rád fogják hogy biztos nem jól használtad.
Feleségem elsõ terhessége pont a Pharmatex miatt következett be, bár mondjuk én bele is élveztem, de elvileg a tájékoztató szerint akkor is véd.
Még az elõváladéktól SEM véd amúgy. :) Semmit nem ér a pharmatex.
Nem véd. Minden szeretkezés elõtt újat kell használni! Benne van minden tájékoztatóban! A pharmatex pedig kb. csak az elõváladéktól véd, a párod inkább ne beléd élvezzen ebben az esetben.
Igen de nem 100%-os csak megszakításoshoz maximunm. Nem a legjobb fogamzásgátló szer, max kiegészítésnek jó. Ne élvezzen beléd a pasid ha nem akartok gyereket.
Igen, véd
2 évig csak pharmatex tablettával, vagy kúppal védekeztünk. Nem lett gyerek. Talán hatásos. A második aktusnál azért nem véd az egyetlen tabletta vagy kúp, mert az elsõ aktus terméke felhasználta a hatóanyagot. Ezért kell újabb akkor is, ha a 4 órában még benne vagy.
Nem.
De igen, ha megvártátok a 10 perc hatóidõt szeretkezés elõtt, és nem élvezett beléd, akkor biztonságos

A Pharmatex hüvelykúp mennyire megbízható és hatásos, ha csak azt használom? Vagy a többi készítménye a krém, vagy a tabletta jobb? Meg mire figyeljek, hogy biztos ne legyen baj?

Még nem vettem és nem is használtam ilyeneket, így szeretném tudni mennyire bízhatok benne, mert én nem nagyon szedhetek tablettát, így óvszert használunk a barátommal, de neki meg az kicsit kényelmetlen, és nem szeretné ha baj lenne, mert nem akarjuk, hogy véletlenül összejöjjön egy baba.

Legjobb válasz: hû ha. én használtam egy darabig, nem lettem terhes, de elég érzékeny a hüvelyem, és elõfordult, hogy nagyon kellemetlen, maró, égetõ érzést váltott ki. az orált mellõztük olyankor, nincs túl kellemes íze. szerintem az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd a nõgyógyászod, õ minden kérdésedre megadhatja a választ.

hû ha. én használtam egy darabig, nem lettem terhes, de elég érzékeny a hüvelyem, és elõfordult, hogy nagyon kellemetlen, maró, égetõ érzést váltott ki. az orált mellõztük olyankor, nincs túl kellemes íze. szerintem az lenne a legjobb, ha megkérdeznéd a nõgyógyászod, õ minden kérdésedre megadhatja a választ.
Nem igazán biztonságos, sok a Pharmatex-bébi.
A legjobb barátnõm emellett esett teherbe...én nem ajánlom.
A kérdező hozzászólása: pff... akkor azt hiszem az a legjobb, ha várunk ezzel és elmegyek a nõgyógyászhoz beszélni vele errõl... :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!