Találatok a következő kifejezésre: Ha petting volt (22 db)

99% hogy nem.
Inkább 99, 9%. De azért illene megmosnia magát, miután elment és nem rajta hagyni fél óráig, már csak egészségi okokból is.

Ha petting alatt volt tampon bent nálam és esetleg bekerült sperma a hüvelyembe lehetetk terhes?

Legjobb válasz: A tampon nem véd a terhességtõl, viszont ha bent volt a tampon, akkor nem hiszem, hogy olyan mélyre juthatott volna sperma. Mindenesetre vigyázzatok, és ne kockáztassatok!

A tampon nem véd a terhességtõl, viszont ha bent volt a tampon, akkor nem hiszem, hogy olyan mélyre juthatott volna sperma. Mindenesetre vigyázzatok, és ne kockáztassatok!
A kérdező hozzászólása: remélem nincs semmi. azóta már 3szor megjött..
Hát akkor meg mit aggódsz?
A kérdező hozzászólása: hát hogy nézegettem ezt az oldalt aztán csomó olyat olvastam már hogy valakinek a terhesség alatt is volt mensi
de nem tampontól!!!!!!

Ha nem volt petting, akkor fájni fog az első együttlét?

Legjobb válasz: ha közvetlen a szex elõtt nincs elõjáték, akkor nagyobb esély van rá, hogy fájni fog... ha még soha nem pettingeltetek nem vmi jó ötlet egybõl a közepébe ugrani! jobb, ha kicsit összeszoktok ilyen téren:)

ha közvetlen a szex elõtt nincs elõjáték, akkor nagyobb esély van rá, hogy fájni fog... ha még soha nem pettingeltetek nem vmi jó ötlet egybõl a közepébe ugrani! jobb, ha kicsit összeszoktok ilyen téren:)
Lehetséges hogy fájni fog ez egyénfüggõ...de a pettinget semmiképp se hagyd ki...még ha nem fekszel le a barátoddal egybõl akkor is hagyd hogy kényeztessen egy kicsit.. hidd el ha ezt megengeded neki nem akar majd egybõl tovább lépni...hagyni fogja hogy az legyen amit te akarsz (természetesen csak ha szeret téged és számít a kapcsolatotokban a véleményed) egyébként javaslom hogy te is kényeztesd õt kölcsönösen nem fogod megbánni:D bár nem tudom hogy állsz ehhez a kérdéshez??????
Igen nagyon fog fájni! Ordítani fogsz a fájdalomtól és a falat kaparod majd. Jaj... Elõjáték nélkül szex? Legalább egy kis nyali-fali-szopi legyen. Szerelmeseknél ennyi is elég a nedvesedéshez. Aztán lehet szexelni és szerintem nem fog fájni, mert eleve úgy indulsz neki, hogy kb leszarod hogy fájni fog-e vagy sem. Tessék ilyen lány is van és ezt pozitív értelemben mondom. 25/f
Miért akarsz rögtön lefeküdni, ha még petting sem volt? Tudod, hogy milyen csodálatos az elsõ ismerkedés? Az érintések, a simogatások, a csókok... ugyanúgy pillangók futkározhatnak tõle mindenfelé, mint késõbb az elsõ együttlétnél :-) Te képes lennél ezt kihagyni?
az elsõ nekem pettinggel is fájt... de egyéne válogatja. nélküle szinte biztos, h fájni fog
hát ha rendesen felizgulsz akkor nem
A kérdező hozzászólása: meg õszintén szólva kicsit félek az elsõ alkalomtól, hogy fájni fog meg minden:S
szia.ki lehet birni az elsõ együtt létet !nekem is fájt 1-2 percig de utána meg már simán ment minden!16 éves csaj
Mind hülyeség amit itt írnak sokan! Annyit mondok hagyd magad a barátod úgy is tudja mit cselekedjen, fölösleges félni...fõõõleg ne a pettingtõl...ha õ beakar nyúlni a bugyidba hát csak rajta nehogymár ezt az élvezetet vond meg pont magadtól...
A kérdező hozzászólása: Hát én nem engedtem még:S félek is tõle meg minden:S
Nekem például egyáltalán nem fájt az elsõ!:) De még a többi sem!
Megkérdezhetem hogy eddig miért nem volt még petting?Esetleg õ nem akarta vagy te?Vagy nem engedted?Szerintem a petting az csodálatos, amikor megismeritek egymás testét vagy amikor felizgatjátok egymást... A szüzesség elvesztése alapból fáj és néha vérzik is de annyira nem, hogy belehalj.Én amikor úgy áltam hozzá elösször, hogy fájni fog nem is sikerült betenni, begörcsöltem és nem ment pedig elötte volt petting is.A következõ alakalomnál már annyira fel voltam izgulva, hogy el is felejtettem, hogy fájhat és csak akkor vettem észre, hogy mi is történt amikor egy "kis" szúró fájdalmat éreztem.Ha nem pettingeltetek még soha akkor nagyon fog fájni és valószínû hogy nagyon fogsz vérezni is.
A kérdező hozzászólása: hát én nem nagyon.... valahogy engem ez a nyeli fali nem igazán vonz... lehet velem van a baj de valahogy nemigazán lennék benne....
jah és a pasid szerinted benne lenne egy kis nyalifaliban? meg te egy kis szopiban?
A kérdező hozzászólása: hát igen értem, az oké h az elsõ elõtt kell az elõjáték mert na:D csak az a helyzet h eddig még nem volt petting... szóval nemtudom...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, közvetlenül elõtte gondolom hogy kell, meg azt már olvastam is ha sikerül felizgulni akkor kevésbé fáj stb... De úgy értem hogy még eddig nem is volt petting és ha pl úgy döntök, hogy lefekszek a barátommal, akkor fájni fog- e így petting nélkül.
Ha rendesen felizgulsz akkor is fog egy nagyon picikét fájni.. :) ) de ez semmiség! Tapasztalat.

Hétvégén alszom először a barátomnál. Még csak petting volt köztünk, de ha most úgy alakul, akkor lehet akár több is most, de kicsit félek. Hogy tudnék lazábban viselkedni, kevésbé görcsölni, felszabadultabb lenni akár a szexben is?

Legjobb válasz: Mindenki fél, mindenki izgul az elsõnél (másodiknál is:=) ). Sõt, felnõttként is, egy új kapcsolatban. Nincs erre megfelelõ tanács, ez a helyzettel jár. Bizonyos értelemben még doppingol is az izgalom. Ne könyveket és pornófileket próbálj esetlenül utánozni, hanem engedd el magad. Ha idõsebb leszel, magad is nevetni fogsz ezen a kérdésen.

Mindenki fél, mindenki izgul az elsõnél (másodiknál is:=) ). Sõt, felnõttként is, egy új kapcsolatban. Nincs erre megfelelõ tanács, ez a helyzettel jár. Bizonyos értelemben még doppingol is az izgalom. Ne könyveket és pornófileket próbálj esetlenül utánozni, hanem engedd el magad. Ha idõsebb leszel, magad is nevetni fogsz ezen a kérdésen.
A kérdező hozzászólása: Akkor majd nevetek rajta, egyelõre csak izgulok, hogy ne rontsak el semmit. Amúgy nem vagyok annyira fiatal, mint gondoljátok, csak egy új kapcsolat és fontos számomra.
Felesleges kérdés. Mindenkinél másképpen van. A helyes válasz: Még annyira fiatal vagy, hogy kevés ilyen szituációt éltél meg. Ha már többet fogsz átélni, akkor egy idõ múlva felszabadultabb leszel alapból. Nem kell ezen parázni.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, akkor nem vagyok normális, ennyi bajom legyen:) De mivel tényleg érdekelne pár NORMÁLIS tanács, örülnék ha válaszolnátok.
Miért nem volt normális válasz? Majd mindjárt jönnek az idd le, gyógyszerezd be, füvezd be, kábulj el jellegû tanácsok. Az biztosan hasznosabb lesz. Egyébként normális vagyok. Nem parázok.
Azért válaszoltam rá, mert normális ember nem tesz fel ilyen kérdést, hanem elgondolkodik és rájön arra, hogy idõvel hozzászokik a szituációhoz.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy felesleges kérdés, de akkor mégsem annyira, ha válaszoltál rá:)
Akkor bocsi! A kérdés megfogalmazásából olyan 14-15-nek gondoltalak. Viszont, ha több vagy, már te is tapasztaltad, hogy ez minden új kapcsolatnál így van. Fogadd el, és ne görcsölj rajta. Mit tudnál elrontani??? Max., ha elõre "megírt" forgatókönyv szerint akarsz viselkedni. Lazíts és élvezd az együttlétet! Jó hétvégét!
A kérdező hozzászólása: Na, pont ez a lazítsak érdekelne, hogy hogyan. NEM drog, alkohol és hasonlók, hanem hogy lehet megbeszélni magammal, hogy ne görcsöljek ennyire.
Mindog is izgulni fogsz az elsõ elõtt. Ha még harminc évet vársz akkor is. Próbáljatok nem úgy neki indulni csak véletlenül alakuljon úgy és akkor élvezni fogod talán mert nem lesz izgalom. De mindenképp bele kell jönni.

Nem feküdtem le a barátommal, de lehetek attól terhes ha petting közbe a pénisze a hüvelybemenetnél volt?

Nem volt magömlése, de mi van akkor ha volt el?váladék? Vagy csak akkor eshetnék teherbe ha behatolt volna teljesen igaz?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi a valószínûsége! Az igaz ,hogy az elõváladékban is lehet sperma, de azért az nagy akrobata mutatvány lenne ha kintrõl besétálnának! Szóval, most nyugodj meg, nem vagy terhes, de a továbbiakban tényleg vigyázzatok! Egy nem kívánt terhesség nem gyerek játék!!!

Nagyon kicsi a valószínûsége! Az igaz , hogy az elõváladékban is lehet sperma, de azért az nagy akrobata mutatvány lenne ha kintrõl besétálnának! Szóval, most nyugodj meg, nem vagy terhes, de a továbbiakban tényleg vigyázzatok! Egy nem kívánt terhesség nem gyerek játék!!!
Nem lehetne mellõzni ezeket a kérdéseket óránként van belõlük 2 olvasd vissza angyalom amiket kérdeztek régebben és megtudod hogy lehetsz e terhes de ha még mindig nem tudod kérj szexuális felvilágosítást arról hogy ne csak b...szni legyen eszed hanem védekezni is!!!!! Tudom lepontoznak ezért de már rettenetesen unom hogy óránként ilyenekre kell válaszolni mert a tinik csak b...szni tudnak ész nélkül!!!!!! De egyébként nem lehetsz terhes ha nem lennél annyira elme akkor tudnád hogy hogyan lehet gyereket csinálni , nem elég ha rád néz valaki.....
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nem azon jár az eszem, ne mínõsíts! Mellesleg ha ennyire zavarnak ezek a kérdések, nem kell megválaszolni õket! :) Sõt ez az oldal errõl szól nem? Kérdés és Válaszok... Köszöntem

Milyen módszerel lehet meghóditani egy olyan srácot akivel csak szexpartnerek vagyunk de én többet érzek iránta és szeretném ha ő is töbet érezne Ugyértve a szexpartner h még csak petting volt! Van rá esély h belém szeresen? De ezt mivel érhetném el?

Legjobb válasz: Ha nem tetszenél neki fizikailag, valószínûleg nem téged válsztott volna szexpartnernek. Más kérdés, hogy a fiúk általában nem becsülik sokra az olyan lányokat, akik szó nélkül odadobják magukat, miután ezzel lealacsonyítják magukat. Ez ellen lehet kapálózni, attól még így van. Lány létemre mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim, és bár ezt a fiút konkrétan nem ismerem, bármelyikükkel beszélgettem eddig ilyen témáról, mind ezt mondták. Amelyik lány nem követeli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják tisztelni. Tisztelet nélkül pedig nincs jó párkapcsolat. Persze örök érvényû tanácsok, mint pl. hogy beszélj neki az érzéseidrõl, próbálj minél több közös programot szervezni vele, itt is állnak, de az az érzésem, hogy a lapokat már leosztottátok, és itt nem neked áll a zászló.

Ha nem tetszenél neki fizikailag, valószínûleg nem téged válsztott volna szexpartnernek. Más kérdés, hogy a fiúk általában nem becsülik sokra az olyan lányokat, akik szó nélkül odadobják magukat, miután ezzel lealacsonyítják magukat. Ez ellen lehet kapálózni, attól még így van. Lány létemre mindig is fiúk voltak a legjobb barátaim, és bár ezt a fiút konkrétan nem ismerem, bármelyikükkel beszélgettem eddig ilyen témáról, mind ezt mondták. Amelyik lány nem követeli meg, hogy tiszteljék, azt nem is fogják tisztelni. Tisztelet nélkül pedig nincs jó párkapcsolat. Persze örök érvényû tanácsok, mint pl. hogy beszélj neki az érzéseidrõl, próbálj minél több közös programot szervezni vele, itt is állnak, de az az érzésem, hogy a lapokat már leosztottátok, és itt nem neked áll a zászló.
Helóka!ugyan ebben a helyzetben vagyok én is!mi még csak tervezzük hogy szexelünk, de õ már megmondta a legelején hogy több nem lehet köztünk mert nem akar kapcsolatot!ez az elején nem is volt vészes meg semmi de idõ után beleszerettem! testi vonzalmat érez irántad és nem is lehetsz számára közömbös!lehet fél a komolyabb kapcsolattól, vagy az is lehet hogy van valaki(barátnõje)akirõl te nem tudsz!és ezért! ilyenkor az hogy meghóditani már nem nagyon mûködik mert már odaadtad neki magad!lehet korai volt!
A kérdező hozzászólása: nem FEKÜDTÜNK MÉG LE csak petting volt!!de keményen!!én imádom de nem tudja nincs barátnõje de a volt barátnõével nagyon megszívta, ezért fél de nem tom mit tegyek így nekem xar

Petting volt, hozzáértem picit a péniszemhez, előváladéktól mennyi az esélye a terhességnek, ha a lány még szűz?

lécci fontos.

Legjobb válasz: A leírásod alapján szinte nulla az esély a terhességre. Sok pénzbe mernék fogadni, hogy ebbõl nem lesz baj. De legközelebb figyelj oda jobban, mert hát az ördög nem alszik.

A leírásod alapján szinte nulla az esély a terhességre. Sok pénzbe mernék fogadni, hogy ebbõl nem lesz baj. De legközelebb figyelj oda jobban, mert hát az ördög nem alszik.
miért csinálod ha nem tudod hogy mit csinálsz?:D
A kérdező hozzászólása: pete érése volt, számít?
Ha peteérése volt, akkor az ugye azt jelenti, hogy az érett petesejt egy megtermékenyítésre alkalmas spermiummal találkozván megtermékenyülhet. Tehát az esély így azért nagyobb. De nem tudni, hogy az elõváladék mennyi spermiumot tartalmazott, ha tartalmazott egyáltalán. És ezek milyen minõségûek voltak. Mert hát hosszú az út a célig ha a sperma nem a hüvely mélyérõl kezdi a túrát. Szerintem élve nem jutott el egy se a petéig.
Szinte semmi.
Persze hogy lehetsz.. . :( vigyázz jobban, hány éves vagy??? milyen foltot láttál????
Tiszteletem Második Szûz Mária!
A kérdező hozzászólása: nemvagyok sötét...nem csak nagyon megvoltam/vagyok ilyedve enyni az egész..amúgymeg köszi h irtál válaszokat de ténleg!
Te tényleg ennyire sötét vagy? Mondom, most adtad meg a választ a saját kérdésedre! = Sehogy nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: hát nemhiszem el remélem h nem! csúzos voltam mielõtt megkellett volna jönnie orvos is mondta h ezmiadt késhet, meg a stresztõl is..stb...s ha már késik a menzes de tegnap volt a dolog mégmindig nemértem h hogyan klehetnék az..
Most adtad meg a választ a saját kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: mi terhes?há hogyan ha késeik elõtte nemvolt semmi tegnap történt a dolog?hja s szûz vagyok!
Már az vagy!
A kérdező hozzászólása: 16..hát sötétvolt a riflém szóval sõtétfoltot láttam...de ez tegnap történt s amúgy is már kedden kellett volna megjönnie a menzimnek.De tudni kell h beteg is vagyok antibiotikumot szedek s ez elõtt nagyon csúzos is voltam..
A kérdező hozzászólása: errõl most totálisan az ugrott be h önmegtermékenyitõ de mind1XD...:D

Lány vagyok. Mindketten 21 évesek vagyunk, neki volt már hosszabb kapcsolata, nekem még nem, csak pettingig jutottam el az előző barátaimmal. Ha elmondom neki, hogy szűz vagyok, meg fogja érteni?

vagy hülyének fog nézni, hogy sem szex, sem több éves kapcsolatom nem volt még?

Legjobb válasz: Hát hogyha nem érti meg akkor azt jelenti nem szeret igazán,mert ha te azt akarod,hogy elõször csak petting legyen és csak majd utána más akko ezt megkell értse,mert természetes,hogy ha szûz vagy akkor egybõl nem azzal kezditek...

Hát hogyha nem érti meg akkor azt jelenti nem szeret igazán, mert ha te azt akarod, hogy elõször csak petting legyen és csak majd utána más akko ezt megkell értse, mert természetes, hogy ha szûz vagy akkor egybõl nem azzal kezditek...
Szerintem 1 fiu megkell értse azt hogy a barátnõje még szûz, ha ezt nem érti meg nem tudom mennyire szeretheti...
Szerintem ez nem is megértés kérdése. Hozzátartozik egy kapcsolathoz. És ha komolyan gondoljátok, szerintem nem ez lesz az a holtpont, amin elbuktok... Egyébként is, te irányítasz, ha õszintén elmondod neki, hogy ez van, és õ megérti, akkor nincs gáz, de ha cikizne merne, vagy ilyesmi, én biztos otthagynám. Vagy elfogadja, vagy nem. Próbálja meg széppé tenné az elsõt... A többi kapcsolatodról pedig nem kell tudnia!!
Megérteni meg fogja, de sztem nem fog örülni neki. Én pl nem szeretem a szûz csajokat. Tisztelem, de nem szeretem. A sok könyörgés a szexért meg a tapasztalatlanságuk, meg hogy fáj nekik az elsõnél és még vérzik is...annyira nem élvezik az elsõt, hogy már az én kedvem is elmegy tõle stb stb. Legyél túl rajta minél hamarabb és kezdj el élni aktív szexuális életet ha már eddig nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Ja és 21 évesen elképzelhetõ, hogy elõször vele is csak petting, és majd késõbb rakja be?
Ha nem nagyon èrti meg az èrvedet akkor Meg egyèbkènt is elègitsd ki akår kèzzel de mèg szåjjal ugyse biztos hogy fogod vagy puszilgassa meg apuncidat közbe talån akkor jobban råhangolodszDe mindenkèpp èlveztesd el jol csavard ki èsAkkor èrezni fogja hogy akarod hogy neki jol essenHa pedig nem akarod hogy az anyag össze kenjen huz rå gumit van mår izes is règota
Szia! Természetesen errõl beszélned kell vele:) És szerintem kicsit sem fog hülyének nézni, ha igazán szeret akkor elfogadja és majd õ bevezet a rejtelmekbe, ha pedig nem akkor nem is szeret igazán!Ezen nincs mit titkolni!
Meg kell érteni-e szerintem megfogja ha meg nem érti meg akkor meg nem való hozzád hanem akkor egy szexõrült barom!!
Figyi, én az utolsó pillanatban mondtam el a pasinak, akivel elõször voltam, h még nem voltak komolyabb megmozdulásaim ilyen téren. monnyuk pont azért nem lett komolyan, mert fiatal voltam, 0 tapasztalattal, de tudtam, hogy neki szeretném odaadni, és nem is bántam meg. igaz, utána nem jártunk , csak haverok maradtunk, de a mai napig beszélünk, és találkozunk, és nem érzem magam becsapva, vagy kihasználva. 17 éves voltam akkor, ma 21.

Mekkora az esélye, hogy petting során teherbeessek? Hozzáteszem, hogy a barátom ujján nem volt friss sperma. Vagy ha mégis igen kis mennyiségű.

Legjobb válasz: A ferfiak elovaladeka is tartalmaz spermiumot! Elvileg tehat teherbe lehet esni a petting soran is.

A ferfiak elovaladeka is tartalmaz spermiumot! Elvileg tehat teherbe lehet esni a petting soran is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!