Találatok a következő kifejezésre: Ha peteeresem volt es mi (47 db)

Ha peteeresem penteken volt es mi csak szerdan es szombaton akcioztunk lekestuk?

Legjobb válasz: ha a péntek utáni közvetlen szombat, az még jó lehet. a szerda az mindegy.

ha a péntek utáni közvetlen szombat, az még jó lehet. a szerda az mindegy.
Ha pénteken volt számítás szerint a peteérésed, az azt jelenti hogy keddtõl kezdve hétfõig (beleértve magát a hétfõt is) teherbe eshetsz simán.
A kérdező hozzászólása: koszi remelem igazad van.
tisztázzuk. ha kimutatta valami teszt a pénteki peteérést az onnantól számítva még 24-36 óráig tart, aztán már nem alkalmas a petesejt és megkezdi a sorvadást. úgyhogy szombat az jó lehetett, de a szerda koán volt, mert nem biztos, hogy a spermiumok annyit vártak a peteérésre. Ha pentek utáni szerda, akkor meg szerintem már késõ.
Ez attól függ, hogy melyik szombatra gondolsz!Ha péntek utáni szombatra, akkor pont jókor voltatok együtt.A szerda viszont tuti, hogy nem volt jó.

Ha minden jol megy, es jokor voltunk egyutt, es sikerult a megtermekenyules, akkor mikor van a beagyazodas? Es mikor volt a peteeresem a gorbem alapjan?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: A görbéd szerintem nem túl jó, de ha az ovulációs teszt +, akkor volt peteérés. A görbét sok minden zavarhatja. Pl. ha 6 óránál kevesebbet aludtál, vagy éjszaka fel kellett kelned, akkor már nem tuti a hõmérõzés. Én is mérem, de a lányom éjszaka rendszeresen felkel, úgyhogy a görbém katasztrófa. A beágyazódás a szeretkezéstõl számított 7. nap után van.

A görbéd szerintem nem túl jó, de ha az ovulációs teszt +, akkor volt peteérés. A görbét sok minden zavarhatja. Pl. ha 6 óránál kevesebbet aludtál, vagy éjszaka fel kellett kelned, akkor már nem tuti a hõmérõzés. Én is mérem, de a lányom éjszaka rendszeresen felkel, úgyhogy a görbém katasztrófa. A beágyazódás a szeretkezéstõl számított 7. nap után van.
Igen, mutathatott jó eredményt! Nekem az utolsó 2 havi lh-k délutáni vizelettel mind negativak voltak. Valószinüleg pont a felmenõ és lemenõ ágát kaphattam el az lh csúcsnak-nak. Ha reggel vagy délelött lh-zok biztos kaptam volna pozitiv eredményt. Legközelebb szétvágom õket és délelött, délután is lövök 1-1-t. Sok sikert és drukk a babához!
Az ovu teszt késõ délután vagy kora este(legjobb olyan 19 óra) mutatja legpontosabb eredményt, itt van rá példa:http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
En arra tippelnek, hogy a ciklus lesz hosszabb.
Én is kb annyit tudok mondani, mint az elsõ válaszoló. A beágyazódás 7-10 nap, általában inkább 7. A görbédhez nem tudok hozzászólni egyértelmûen, mert elég cikk-cakkosnak tûnik nekem, de ezt tényleg sok minden befolyásolja. A 17 nap nekem kicsit késõinek tûnik, de ha nem 28 napos a ciklusod, hanem hosszabb, akkor az is lehet reális. Viszont az ovulációs teszt szerintem nem csal. Ha aznapra jelzett pluszt, akkor valószínûleg akkor, azt követõen volt. sok sikert!
Utolsó és az nem lehet, hogy nem volt peteérésed?????
A kérdező hozzászólása: Ja es azt elfelejtettem, hogy nem voltam tisztaba hogy hogy kell az ovu tesztet csinalni es en mindig reggeli elso pisibol csinaltam, nem delelott. Akkor is pontos adatot muntat?
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy mindig 28 naposak a ciklusaim, es ez az elso honap hogy homerozok, ugyhogy nincs viszonyitasi alapom. De akkor ha most kesobb volt peteeres akkor lehet hogy hosszabb lesz a cikluspm, vagy easetleg rovid a lutealis fazis?
A kérdező hozzászólása: Igen mostmar tudom, mert utannaolvastam mart, de amikor csinaltam, akkor meg nem tudtam. De akkor most szerinted jo eredmenyt mutatott vagy sem?
Utolsó elötti vagyok. Nem lehet, hogy nem volt peteérés, mert januárban egy ilyen ciklusban lettem terhes. Sajnos a baba nem maradt köztünk. Most próbálkozunk újra, és a mostani lh-k is negativak. A héten kiderül, hogy megint sikerült-e, nega lh-k mellett a próbálkozás.
hát a folyásból egyértelmû, mikor volt pé d.az a tüsszõrepedés, elõtte utána 2-3 nappal ha voltatok együtt az szupi
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de nem egyértelmû. Pénteken a 12. napom volt, nem utánna van a tüszõrepedés?
nyúlós folyás napján van a tüsszõrepedés, így utána való 24 óra a legesélyesebb a teherbeesésre-nekem dokim így mondta
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod


Mikor volt peteérésem? Ha 36, 5 volt és utána 3 napon keresztül 37 akkor most volt peteérésem ugye?

Legjobb válasz: Van, aki azt mondja, hogy akkor van ovuláció, mikor visszaesik a hõ. Mások szerint az elsõ magasabb hõmérsékletû napon. Szerintem a kettõ között van az igazság, mert úgy tudom, mikor magasabb hõt mérsz reggel, akkor már megtörtént a tüszõrepedés.

Van, aki azt mondja, hogy akkor van ovuláció, mikor visszaesik a hõ. Mások szerint az elsõ magasabb hõmérsékletû napon. Szerintem a kettõ között van az igazság, mert úgy tudom, mikor magasabb hõt mérsz reggel, akkor már megtörtént a tüszõrepedés.

2. hónapja szedem a clostyt. Eddig is fájt a petefészkem mikor peteérésem volt, de most. Nagyon fáj az alhasam (nem birok kiegyenesedni). Holnap mennék tüszőmérésre, akkor is megcsinálja ha már késö? És miért kinoz ennyire?

Legjobb válasz: igen megcsinálja,bár honnan tudod,hogy már késõ?max.azt fogja látni,hogy megrepedt.(nekem a sárgatestekbõl következtetett arra,hogy volt peteérés) Nekem is mindig fájt a pé.de azért nem ennyire mind neked.Sajnálom:(Azért említsd meg neki.Nagyobb dózist kaptál a 2.hónapban?

igen megcsinálja, bár honnan tudod, hogy már késõ?max.azt fogja látni, hogy megrepedt.(nekem a sárgatestekbõl következtetett arra, hogy volt peteérés) Nekem is mindig fájt a pé.de azért nem ennyire mind neked.Sajnálom:(Azért említsd meg neki.Nagyobb dózist kaptál a 2.hónapban?
A kérdező hozzászólása: A mensi 1.napjától 5 napig kellett szednem. Szerintem ez nem olyan vészes, más egész hónapban szedi. Majd délután kiderül...
Clostyt egész hónapban???Errõl nem is hallottam.Ez peteérés serkentõ, azt pedig miért kéne szedni a ciklus 2.felében?!!

Mi lehetett, ha a ciklusom 12. napjan eros, kesszuras szeru fajdalmam volt a mehem es a huvely tajekan? Ra ket napra elkezdtem barnazni, majd fokozatosan picit verezni. Ez kb 4 napig tartott. Ez peteeres volt, vagy ciszta?

Ez az eros, heves, kesszuras szeru fajdalom mar maskor is volt, de nem tart sokaig, csak max 5-10 masodpercig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem peteérés lehetett.

Szia! Szerintem peteérés lehetett.

Ha szept. 22-én, nov. 6-án, és dec. 10-én volt meg a mensim, akkor most januárban mikorra várjam, és mikor lesz a következő peteérésem?

Nyár végén hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.

Nem lehet kiszámolni mivel túl hosszú a ciklusod és nem adja ki a gép.Egyépként a keresõbe be ütöd ovulációs kalkulátor és ki add vagy 6 félét amin ki lehetne számolni elvileg a peteérés idõpontját.
36 napos a ciklusod, ez szerintem nagyon hosszú, lehet, hogy a fogigátló abbahagyása miatt még nem állt be rendesen. Szerintem a reggeli ébredési hõmérsékleted pontos választ ad, ha minden nap pontosan méred, akkor az ovu elõtti napon 2-3 tizedfokot leesik és utána pedig szépen elkezd emelkeni 5-6 tizedfokkal. Na ezt a leesést kellene megfognod! A babáttervezõk otthona c. honalpon tudsz rendelni olyan homeopátiás szert, ami beállítja a ciklusod hosszát, de kiváló erre a cickafarkfû tea is. Számításaim szerint, persze nehéz így látatlanba bármi mondani a peteérésed decmber 27 és január 2 között lehetett.
Szia, ciklus.hu neked is a javaslatom.De ha ovulálsz rendszerint megérzed, mert mensi szerû kis görcsök, és az egyik petefészked jobban fájogathat.De a legjobb ha 3 naponta szeretkeztek, akkor összejöhet.A "gyere édes, most ovulálok" csak nagy ritkán jön be.A spontaneitásra törekedjetek, és SZERESSÉTEK EGYMÁST NE GYEREKET CSINÁLJATOK!!!!!Egy öreg(24 éves) róka
Elméletileg nagy esély van rá. Jelei rá kb. 2 hét múlva jelentkezhetnek.
Igen, jókor voltatok együtt.. ha a párod kiskatonái türelmesek :) , talán megvártak.
A kérdező hozzászólása: bocsi elirtam november nem oktober
A kérdező hozzászólása: köszönöm.remélem sikerül.akkor még két hét idegeskedés:)
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy három müszakba dolgozok fizikai munka és félek hogy nem sok esély van rá hogy megtapadjon.dolgozok stresszes vagyok.de nem mondhatom hogy nem mék dolgozni mert babát szeretnék és ki szeretném magam pihenni hogy könnyebben sikerüljön.de reménykedek.

Ha a feltételezett peteérés utáni napokban a hő a cl alá esik, és tartósan ott is marad, akkor nem volt tüszőrepedés? Mi ilyenkor a teendő?

Legjobb válasz: Akkor tényleg nem volt tüszõrepedésed. Nem érdemes húzni az idõt, fordulj dokihoz! Lehet, hogy ciszta lett belõle, vagy semmi, de hónapokig nem jön a mensi, stb. Szóval, bekavarhat az ilyen rendesen,ezért inkább orvos!

Akkor tényleg nem volt tüszõrepedésed. Nem érdemes húzni az idõt, fordulj dokihoz! Lehet, hogy ciszta lett belõle, vagy semmi, de hónapokig nem jön a mensi, stb. Szóval, bekavarhat az ilyen rendesen, ezért inkább orvos!
A kérdező hozzászólása: Nem szabályos, mostanában kezd "beállni" 30-40 nap közé. Ezért is bátorkodtam elkezdeni a hõmérõzést.
Ha nem emelkedik meg legalább 2 fokot, akkor nem volt sajnos. Korábbi ciklusod milyen volt ott megemelkedett? Mert ha nem, akkor szerintem keress fel orvost! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Most mérem elõször... Itt a görbém, talán ti tudtok vmi okosat mondani. http://www.urbia.de/services/zykluskalender/view?sheet_id=36..
Lehet, hogy tényleg nem repedt meg... De várjunk még ezzel, mert láttam én már olyan görbét is, hogy a PÉ után 1 héttel ment csak fel a hõ, de akkor normálisan, és ott is maradt! Úgyhogy, nyugi, egyelõre, és mérd tovább! 2.v.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor mérek tovább türelmesen.
Hány naposak a ciklusaid???? Ha azt nézzük simán lehet még pé ebbõl, hiszen még lent van a hõ, nekem a 21-ik napon volt peteérésem, és lett belõle egy tündéri rosszcsont fiúcska :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!