Találatok a következő kifejezésre: Ha peteeresem volt es (164 db)

Ha peteérés volt és biztosan nincs baba akkor miért nem jön meg a mensim? 10 napja késik.

7 hónapja hagytam abba a tabit, 29 naposak a ciklusaim, most a 15. napon mutatta a mikroszkóp a páfányosat és éreztem is a peteérést. Jelenleg a 39. napon vagyok és nem jön a mensi, reggel clearblueval teszteltem negát. Csak barnás folyásom volt tegnap.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.
bizony lehetsz, nem is rossz eséllyel.
A megszakítás nem védekezés!!!! Ha meg tudod is, hogy épp peteérésed van, akkor meg a fejeddel is gondok vannak... kivéve ha nem akarsz direkt teherbe esni..... L/22
Akkor lehetsz nayg valószínüségben terhes ha már nem csak peteérésed volt, hanem megtörtént az ovuláció(petekilökõdés) az a ciklusod 14.napja körül van. a közepe felé. +-2-3nap attól függ mennyi nap a ciklusod. DE igazuk van elõttem szólóknak. Megszakítás nem túl biztonságos!
IGEN. (mivel már vagy 300 ilyen kérdés volt, mostantól csak így válaszolok)

Ha a lánynak peteérése volt és gumi nélkül csináltuk egy ideig, majd gumival fejeztük be, mekkora esélye van annak, hogy teherbe eshet?

Óvszer nélkül kezdtük el, kb. 2 percig, aztán felhúztam és így fejeztük be. Utána derült ki, hogy peteérése van (az ilyenkor szokásos fehér váladékból gondolom), kb. 1 hete múlt el a menstruációja, ezért elég váratlan volt. Mekkora esélye van annak, hogy teherbe esik? NEM mentem el benne. Komoly válaszokra van szükségem.

Legjobb válasz: Ne itt kérdezösködj kis gyökér hanem gumival dugjál szánalmasak vagytok ahogy be vagytok szarva ilyenkor

Ne itt kérdezösködj kis gyökér hanem gumival dugjál szánalmasak vagytok ahogy be vagytok szarva ilyenkor
nagyon kicsi de nem kizárt a dolog csaknagyon kicsi és soha öbbet ne tegyél ilyet valamint ha még nm telt el 72óra azóta akkor most az egyszer bizony kéne az az esemény utáni mégha eléggé károsítja a testet..
Mindegy, hogy peteérése van vagy sem, óvszer nélkül -ha nem szed fogamzásgátlót vagy ha te nem jársz injekcióért-, mindig felelõtlenség szeretkezni, mert az elõváladékodban is ugyanúgy lehet sperma.
Gyereket akarsz? Akkor csak csináld így.
Az átlátszó, ragacsos nyák jelent peteérést, nem a kefírszerû, krémes fehér..

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie

Lehetek terhes, ha a menstruációm mindegyik napján többször is szeretkeztünk védekezés nélkül és mondjuk extra peteérésem volt?

A ciklus 12-17. napján émelyegtem, hol jobban, hol kevésbé, többször is hirtelen fáradság tört rám napközben, nem kívántam a kávét. A tünetek kb. a 18. naptól alább hagytak, most a 16. naptól szokásos félid?s jeleim vannak, mellfeszülés, hasfájás, ám ez utóbbi már több napja tart, persze nem egyfolytában, pedig max. 2 napig szokott tartani. Egy dolog nincs: a tojásfehérjeszer? nyák. Viszont valamikor korábban a ciklus során találkoztam vele, de nem foglalkoztatott az ügy, mert úgy tudom, hogy a menstruáció alatt nagyon kevés a teherbeesés esélye, így fel sem merült. A ciklusom 26-27 napos. Augusztus 14-én vagy 15-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Menstruásció alatt is lehet peteérés. Ha akkor volt peteérésed és sikerült is a baba akkor a teszt már lehet kimutatná.Egy 10-es érzékenységû szerintem.

Menstruásció alatt is lehet peteérés. Ha akkor volt peteérésed és sikerült is a baba akkor a teszt már lehet kimutatná.Egy 10-es érzékenységû szerintem.

Ha szerdán volt tojásfehérje szerű folyásom, és pénteken vérzésem, melyik a bizosabb jele a peteérésnek?

Néha ez néha az szokott lenni, de most nem tudom eldönteni, melyik nap volt igazán peteérésem. Amikor elkezd?dik a folyás, és eltart 2-3 napig, akkor peteérés a folyás kezdésének, vagy a befejezésének napján van?

Legjobb válasz: mindenkepp akkor volt a peteeresed mikor tojasfeherje szeru volt a fojasod.a verzes nem tudom mire utalhat

mindenkepp akkor volt a peteeresed mikor tojasfeherje szeru volt a fojasod.a verzes nem tudom mire utalhat
A folyás vége és az elsõ szárazabb nap a legtermékenyebb. Peteérés a folyás végén van.

Mikor volt peteérésem? Ha 36, 5 volt és utána 3 napon keresztül 37 akkor most volt peteérésem ugye?

Legjobb válasz: Van, aki azt mondja, hogy akkor van ovuláció, mikor visszaesik a hõ. Mások szerint az elsõ magasabb hõmérsékletû napon. Szerintem a kettõ között van az igazság, mert úgy tudom, mikor magasabb hõt mérsz reggel, akkor már megtörtént a tüszõrepedés.

Van, aki azt mondja, hogy akkor van ovuláció, mikor visszaesik a hõ. Mások szerint az elsõ magasabb hõmérsékletû napon. Szerintem a kettõ között van az igazság, mert úgy tudom, mikor magasabb hõt mérsz reggel, akkor már megtörtént a tüszõrepedés.

2. hónapja szedem a clostyt. Eddig is fájt a petefészkem mikor peteérésem volt, de most. Nagyon fáj az alhasam (nem birok kiegyenesedni). Holnap mennék tüszőmérésre, akkor is megcsinálja ha már késö? És miért kinoz ennyire?

Legjobb válasz: igen megcsinálja,bár honnan tudod,hogy már késõ?max.azt fogja látni,hogy megrepedt.(nekem a sárgatestekbõl következtetett arra,hogy volt peteérés) Nekem is mindig fájt a pé.de azért nem ennyire mind neked.Sajnálom:(Azért említsd meg neki.Nagyobb dózist kaptál a 2.hónapban?

igen megcsinálja, bár honnan tudod, hogy már késõ?max.azt fogja látni, hogy megrepedt.(nekem a sárgatestekbõl következtetett arra, hogy volt peteérés) Nekem is mindig fájt a pé.de azért nem ennyire mind neked.Sajnálom:(Azért említsd meg neki.Nagyobb dózist kaptál a 2.hónapban?
A kérdező hozzászólása: A mensi 1.napjától 5 napig kellett szednem. Szerintem ez nem olyan vészes, más egész hónapban szedi. Majd délután kiderül...
Clostyt egész hónapban???Errõl nem is hallottam.Ez peteérés serkentõ, azt pedig miért kéne szedni a ciklus 2.felében?!!

Mi lehetett, ha a ciklusom 12. napjan eros, kesszuras szeru fajdalmam volt a mehem es a huvely tajekan? Ra ket napra elkezdtem barnazni, majd fokozatosan picit verezni. Ez kb 4 napig tartott. Ez peteeres volt, vagy ciszta?

Ez az eros, heves, kesszuras szeru fajdalom mar maskor is volt, de nem tart sokaig, csak max 5-10 masodpercig.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem peteérés lehetett.

Szia! Szerintem peteérés lehetett.

Ha volt barna folyásom akkor az azt jelenti hogy megvolt a peteérésem ugye? És ha megvolt a peteérésem akkor nem lehetek terhes ugye?

Szóval csak késik?

Legjobb válasz: Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.

Barna folyás mástól is lehet. Például méhszájsebtõl, hormonzavartól. Hüvelygyulladástól. Csinálj egy terhességi tesztet, ha késik a mezeszed.
Nem biztos, hogy volt peteérésed... Ha olyan alkat vagy, akkor nem minden hónapban van. Ha volt peteérésed és akkor szexeltél, akkor hogy ne lehetnél terhes? A peteérésnek az a lényege, hogy akkor vagy reproduktív, ha van peteérés. A barna folyás is vér amúgy. tehát nem értem a kérdésed lényegét. Kifejtenéd?
A kérdező hozzászólása: Szóval. Igen, volt peteérésem. És igen akkor is szexeltem, de védekeztünk, ahogyan mindig. Lényegében csak meg akarom nyugtatni magam, hogy nincsen semmi baj, és csak késik. Máskor is volt ilyenre példa. Most mégis aggódom miatta. Tesztet pedig nem merek csinálni.
:) Hacsak nem szállt meg a szentlélek, akkor nem igazán vagy terhes. Tesztet ezek alapján feleslegesen csinálnál.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor lehet hogy csak késik? :) )) köszi a válaszokat amúgy :)
Nem lehet, hanem biztos, hogy késik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!