Találatok a következő kifejezésre: Ha peteeresem volt (398 db)

Ha peteérés volt és biztosan nincs baba akkor miért nem jön meg a mensim? 10 napja késik.

7 hónapja hagytam abba a tabit, 29 naposak a ciklusaim, most a 15. napon mutatta a mikroszkóp a páfányosat és éreztem is a peteérést. Jelenleg a 39. napon vagyok és nem jön a mensi, reggel clearblueval teszteltem negát. Csak barnás folyásom volt tegnap.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

Ha peteérésem volt, viszont a megszakításos módszerrel "védekeztünk", mennyi az esély hogy babám lenne? Babára utalhat testhőmérséklet? Vagy meg kell várnom, hogy megjön-e vagy sem?

Legjobb válasz: A testhõmérsékletbõl csak akkor lehet következtetni dolgokra, ha legalább 3 hónapig minden nap mérsz, tehát úgy nem, hogy most megméred egyszer vagy ilyesmi. Várnod kell a következõ mensesig, mert addig semmivel nem lehet kimutatni, hogy létrejött e a terhesség.

A testhõmérsékletbõl csak akkor lehet következtetni dolgokra, ha legalább 3 hónapig minden nap mérsz, tehát úgy nem, hogy most megméred egyszer vagy ilyesmi. Várnod kell a következõ mensesig, mert addig semmivel nem lehet kimutatni, hogy létrejött e a terhesség.
bizony lehetsz, nem is rossz eséllyel.
A megszakítás nem védekezés!!!! Ha meg tudod is, hogy épp peteérésed van, akkor meg a fejeddel is gondok vannak... kivéve ha nem akarsz direkt teherbe esni..... L/22
Akkor lehetsz nayg valószínüségben terhes ha már nem csak peteérésed volt, hanem megtörtént az ovuláció(petekilökõdés) az a ciklusod 14.napja körül van. a közepe felé. +-2-3nap attól függ mennyi nap a ciklusod. DE igazuk van elõttem szólóknak. Megszakítás nem túl biztonságos!
IGEN. (mivel már vagy 300 ilyen kérdés volt, mostantól csak így válaszolok)
Igen.
Szia! Természetesen igen, hiszen a "kezdõ lökést" már a péniszbõl való kikerülés során megkapta. Ami nem termékenyít meg, az egyébként is kifolyt volna, tehát ezzel nem csökkentetted az esélyeidet. :)
A vízzel való öblítés nem igazán fogamzásgátló módszer. Igazából a szerencse faktoron múlik a terhesség. Van kb. 15-20 % esélyed a terhességre és 80-85 % arra, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igazából a gond annyi, hogy a kislányom még csak 10 hónapos, és úgy érzem terhes vagyok.
A 80-85 erõs túlzás, hiszen a párok nagy százaléka nem foglalkozik ilyesmivel tusol nyugodtan és sokaknak nagyonnagyon gyorsan jön a baba. Gondot jelentene még egy kisbaba, vagy örülnél neki? Nézd, ha szoptatsz még, akkor azért az esély mindenképp csökken. Kívánom, hogy úgy legyen, ahogyan szeretnéd :)
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk még babát, csak kicsit késõbbre terveztük.A férjem Ausztriába dolgozik, igy is nehéz egyedül, nemhogy 2 picurral!?Mindegy, ha jönni akar hát jöjjön.
Bocsi, nem megbántani szeretnélek, de ha még nem szeretnétek kistesót, akkor miért nem védekeztek, fõleg peteérés idején? Az esélyed teljesen megvan, hogy teherbe estél....

Ha peteérésem volt akkor hány nap mulva fog felmenni a hőm?

32 naposak a ciklusaim és ez a 21. nap és még semmi. volt tejszerü folyásom egy kicsi meg egy kicsi nyálka de ez a kett? eggyütt volt. mo

Legjobb válasz: nekem másnapra minimum 3 fokot emelkedik a pé után

nekem másnapra minimum 3 fokot emelkedik a pé után

Szerintetek elég ha kedden volt a peteérésem, de csak matol kezdem el inni a palástfu teát? Szerintetek tenyleg segithet a beagyazodasban?

Legjobb válasz: Jaj köszönöm szépen! Hát nagyon bizakodok már! több mint egy éve várjuk a babát. De kicsit elszomorít hogy tegnap elkezdtek fájni a melleim, meg van egy kis folyásom, és már annyi minden olvastam hogy peteérés után nincs folyása annak aki terhes, meg ez a mellfájdalom egyre erosodik és még korai lenne, hisz még majdnem semmi a beagyazodas sem kezdodott el.Már volt kétszer ilyen hogy rogton a pé után fájtak a melleim egészen menziig. ugyhogy ez nem jo jel :( /peteérésem tuti volt, mert uh-n nézte a doki/ nem tudom mi lesz a vége, majd meglátjuk. Köszönöm válaszod :)

A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm szépen! Hát nagyon bizakodok már! több mint egy éve várjuk a babát. De kicsit elszomorít hogy tegnap elkezdtek fájni a melleim, meg van egy kis folyásom, és már annyi minden olvastam hogy peteérés után nincs folyása annak aki terhes, meg ez a mellfájdalom egyre erosodik és még korai lenne, hisz még majdnem semmi a beagyazodas sem kezdodott el.Már volt kétszer ilyen hogy rogton a pé után fájtak a melleim egészen menziig. ugyhogy ez nem jo jel :( /peteérésem tuti volt, mert uh-n nézte a doki/ nem tudom mi lesz a vége, majd meglátjuk. Köszönöm válaszod :)
Elvileg az utolsó pozitív ovu tesztet követõ 3. naptól kell elkezdeni inni, tehát teljesen jókor kezded el. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Réemélem a tea besegít egy kicsit :)
Egyelõre még ne vonj le következtetéseket, mert még nagyon messze van az esetleges beágyazódás vége, még bármi lehet. Egyébként saját tapasztalatom: elsõ terhességemnél bõ folyásom volt a nemvárt idején - tünetek nélkül, a másodiknál meg száraz voltam, több terhességi tünetet is észlelve.Szóval nincs két egyforma terhesség... A palástfû tea segíti a beágyazódást és a méhnyálkahártya megfelelõ vastagodását, illetve a vetélés elkerülésében is hasznos, ezért javasolják inni a terhesség elsõ idõszakában is. ;) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem sikerult. Jovo 7 végén megprobalok tesztelni. Hátha.... Köszi a biztatast :)

Lehetek terhes, ha a menstruációm mindegyik napján többször is szeretkeztünk védekezés nélkül és mondjuk extra peteérésem volt?

A ciklus 12-17. napján émelyegtem, hol jobban, hol kevésbé, többször is hirtelen fáradság tört rám napközben, nem kívántam a kávét. A tünetek kb. a 18. naptól alább hagytak, most a 16. naptól szokásos félid?s jeleim vannak, mellfeszülés, hasfájás, ám ez utóbbi már több napja tart, persze nem egyfolytában, pedig max. 2 napig szokott tartani. Egy dolog nincs: a tojásfehérjeszer? nyák. Viszont valamikor korábban a ciklus során találkoztam vele, de nem foglalkoztatott az ügy, mert úgy tudom, hogy a menstruáció alatt nagyon kevés a teherbeesés esélye, így fel sem merült. A ciklusom 26-27 napos. Augusztus 14-én vagy 15-én kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Menstruásció alatt is lehet peteérés. Ha akkor volt peteérésed és sikerült is a baba akkor a teszt már lehet kimutatná.Egy 10-es érzékenységû szerintem.

Menstruásció alatt is lehet peteérés. Ha akkor volt peteérésed és sikerült is a baba akkor a teszt már lehet kimutatná.Egy 10-es érzékenységû szerintem.

Ha valakinek volt spontán vetélése, (kb 5 hetesen) úgynevezett kémiai terhessége, mikor sikerülhet az újabb terhesség, ha nem kellett műtéti beavatkozás? Akár azonnal lehet peteérés? Járt így valaki mostanában?

Legjobb válasz: Nálam az volt a helyzet, hogy 5 hetes körül lehettem amikor elvetéltem,nem kellet mûtéti beavatkozás, ez márc. 21.-én volt. Most 7 hetes terhes vagyok, tehát rá 2-3 hónapra teherbe is estem hála Istennek. Rendben vagyunk eddig még...remélem nem is lesz gond. Kétszer menstruáltam a vetélés és a teherbeesés között. Az elsõ menszesz nem idõben jött, de másodjára rendesen 28. napra. Szerintem vetélés után nem idõben de biztos volt peteérésem. Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett esned ezen....engem eléggé megviselt de ott volt a gondolat, hogy na hátha 1-2 hónap és sikerül...és sikerült is. Remélem nektek is összejön és nem lesz vele sem gond.

Nálam az volt a helyzet, hogy 5 hetes körül lehettem amikor elvetéltem, nem kellet mûtéti beavatkozás, ez márc. 21.-én volt. Most 7 hetes terhes vagyok, tehát rá 2-3 hónapra teherbe is estem hála Istennek. Rendben vagyunk eddig még...remélem nem is lesz gond. Kétszer menstruáltam a vetélés és a teherbeesés között. Az elsõ menszesz nem idõben jött, de másodjára rendesen 28. napra. Szerintem vetélés után nem idõben de biztos volt peteérésem. Nagyon sajnálom hogy neked is át kellett esned ezen....engem eléggé megviselt de ott volt a gondolat, hogy na hátha 1-2 hónap és sikerül...és sikerült is. Remélem nektek is összejön és nem lesz vele sem gond.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm neked a bíztatást, én még reménykedek, hátha ebben a hónapban sikerül. És neked megállapította az orvos a terhességet?
Nekem május elején ment el egy biokémiai terhességem.Eléggé megviselt.Azóta clostival rásegített a doki a peteérésre, ez a 3.hónap, hogy eszem ezt a gyógyszert, hát remélem, h sikerül.Jó lenne itt sok +t olvasni. Neked mikor volt a vetélésed kedves kérdezõ?Dokinál voltál-e?
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nekem aug.28-á. Orvosnál voltam, de még nem látott semmit, viszont a labor is pozitív lett. Aztán megjött. :(. De azt mondták, hogy ezt a szervezet egy sima menzinek fogja fel, és kb a vetélés után 2 héttel újra van peteérés. Megmondom õszíntén azért bízom benne, mert 2008-ban volt egy missed ab.-om üres petezsák miatt, és a mûtét után két héttel újra teherbe estem, most két éves a kislányom. Utolsó, neked sok sikert, elsõ válaszolónak boldog babavárást, remélem nekünk is összejön.
Nekem a spontán vetélés után még egyszer megjött, következõre már nem:-) Egészséges baba született.Azóta viszont volt egy missed ab.-om, és már 5 hónapja semmi.. Szerintem az a jobb, ha megától elmegy, könnyebben rendbejön a szervezet, és szerintem azonnal van peteérés is.
A kérdező hozzászólása: Szia, szerintem is jobb ha nem kell mûteni, és bízom benne, hogy most is úgy járok mint 3 éve, és most talán velünk is marad a tesó. Akkor az orvosom is csodálkozott, hogy ilyen hamar ismét terhes lettem. És nekem is egészséges picilányom lett.
Most megállapította, már 7mm a kicsike. Ha azt kérdezed, hogy akkor, végül is igen mert meg volt vastagodva a méhfal, de igazán abból tudtam hogy terhes vagyok-voltam, hogy volt 2 erõs pozitív tesztem.Azt mondta a teszt ilyen esetben biztos nem téved.Azt mondta a doki hogy a nõk 90%-a elvetél egyszer, csak nem veszik észre, mert esetleg azt hiszik hogy csak késett a menszesz pedig hát az vetélés volt.Sok nõ sajnos átéli ezt....
Szia! Nekem nem tervezetten volt egy ilyen, 32 napra "jött meg". Beavatkozásra nem volt szükség. A köv. hónapban is rendesen volt peteérésem, és utána is mindig.

Ha hirtelen felugrott a hőm, biztos, hogy peteérésem volt, akkor is, ha még nem lenne aktuális?

17-e: 36,3

Legjobb válasz: Sajnos bármi mástól is felugorhat a hõd. Szerintem vegyel egy peteérést kimutató tesztet, és akkor ilyenkor leellenõrizheted, hogy peteérés vagy sem. Nekem bejött a peteérést kimutató teszt. Drogériákban kapni(dm)2500ft körül van 5 db teszt. Sok sikert

Sajnos bármi mástól is felugorhat a hõd. Szerintem vegyel egy peteérést kimutató tesztet, és akkor ilyenkor leellenõrizheted, hogy peteérés vagy sem. Nekem bejött a peteérést kimutató teszt. Drogériákban kapni(dm)2500ft körül van 5 db teszt. Sok sikert
Szia! Én is így jártam. Felugrott hirtelen a hõm. (ráadásul 5 nappal az esedékes peteérés elõtt), vettem ovulációs tesztet, és tényleg peteérésem volt:) Szóval sztem a hõmérõzés és a teszt együtt a legtuttibb:) Sok sikert neked:)

Mikor volt peteérésem (ha egyáltalán volt), mikortól igyam a palástfűteát? Nem szeretném elszalasztani az alkalmat, ha esetleg sikerült a terhesség.

Ma vagyok a 18. napon, és ma reggel a h?m 36.7

Legjobb válasz: Ha emelkedik a hõd, valószínûleg meg volt a peteérésed, és ihatod a palástfûvet! Rögtön pé után ihatod már! De nyugi nem ezen fog múlni, hogy sikerüljön. Segíti a szervezeted csak!

Ha emelkedik a hõd, valószínûleg meg volt a peteérésed, és ihatod a palástfûvet! Rögtön pé után ihatod már! De nyugi nem ezen fog múlni, hogy sikerüljön. Segíti a szervezeted csak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!