Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérésem viszont (19 db)

Fél éve próbálkozunk, hogy teherbeessek:idáig még nem sikerült. Az orvos azt mondta, hogy van peteérésem. Viszont még hormonvizsgálatom nem volt. Ha valakinek nincs rendben a hormonszintje, attól még lehet peteérése vagy ez a kettő kizárja egymást?

Legjobb válasz: Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Ha peteérésem volt, viszont a megszakításos módszerrel "védekeztünk", mennyi az esély hogy babám lenne? Babára utalhat testhőmérséklet? Vagy meg kell várnom, hogy megjön-e vagy sem?

Legjobb válasz: A testhõmérsékletbõl csak akkor lehet következtetni dolgokra, ha legalább 3 hónapig minden nap mérsz, tehát úgy nem, hogy most megméred egyszer vagy ilyesmi. Várnod kell a következõ mensesig, mert addig semmivel nem lehet kimutatni, hogy létrejött e a terhesség.

A testhõmérsékletbõl csak akkor lehet következtetni dolgokra, ha legalább 3 hónapig minden nap mérsz, tehát úgy nem, hogy most megméred egyszer vagy ilyesmi. Várnod kell a következõ mensesig, mert addig semmivel nem lehet kimutatni, hogy létrejött e a terhesség.

A görbe szerint tegnap volt peteérésem, viszont nem tudtam együtt lenni a férjemmel. Ha ma leszünk együtt akkor már sokkal kisebbek az esélyeink?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2facbd69b412d71d61a5b4..

Legjobb válasz: Szerintem kisebb az esélye de azért bújjatok össze ma.:))Tudod vannak még csodák és a remény hal meg utoljára.Szurkolok!!!

Szerintem kisebb az esélye de azért bújjatok össze ma.:) )Tudod vannak még csodák és a remény hal meg utoljára.Szurkolok!!!
Szia! Szerintem 28-án volt peteérésed, igy jókor voltatok együtt. A szakkönyvek azt irják, hogy peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Termékeny napok a peteérés elõtti 3 nap és a peteérés után 1 nap.
Szia ! Ajjajaj. A buszok , vonatok is mindig késnek , a felhõk se egyformán követik egymást.... az hogy akkor esett le a hõd... termékeny napok: menstruációs ciklus közepe plusz mínusz 2 nap. Csábítgasd csak az ágyikóba a férjedet a méh felé menõ úton is egymásra találhat 2 érett sejt :) )) egy kismami

Ha tojásfehérjeszerű nyákom van, viszont az LH teszt negatív, akkor van peteérésem avagy nincs? A nyák után lesz a peteérés?

A 11. napon járok, elvileg holnap kéne, hogy legyen peteérésem. Az ovu teszten alig látható a 2. csík.

Legjobb válasz: Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt,rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák,ma is bõségesen,kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok,elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is,az fél gömb,fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?

Szia! 100% ugyanilyen helyzetben volnék. LH tesz tegnap este alig látható két csíkos volt, rá pár órára bõ tojásfehérjeszerû nyák, ma is bõségesen, kevés hasszúrka. és 11 ciklusnapon vagyok, elvileg holnap van peteérésem.Tehát én is nagyon kíváncsi volnék. Ja viszont használok ovu mikroszkópot is, az fél gömb, fél páfrányt mutat. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, várom a pozitiv tesztet.
nekem nyákom volt és rá 3 napra lett fehér folyásom akkor mutatott pozitivat az lh teszt is
A kérdező hozzászólása: átlag 28 naposak, elvileg csütörtökön van peteérésem. Már 5 napja páfrányos volt félig (reggeli nyálból, ahogy kell), kivétel ma reggel, amikor nem volt semmi, csak gömbök. Én ezt már nem értem. Lehet, hogy csak pár nap múlva lesz peteérésem és ezáltal pozitív az lh teszt??
Szia! A peteérést mindig megelõzi a tojásfehérjeszerû váladék. Nekem 26 naposak a ciklusaim a 9.-10. napon szokott tojásfehérjeszerû váladék lenni és 11. napon pozitiv az ovuteszt. A pozitiv ovuteszt után kb 24-36 óra múlva van az ovuláció. Remélem tudtam segiteni.

A beágyazódás mikor történik? Peteérés után hány nappal? Lehet beágyazodás környékén hányingerem, mellbimbó fájás? Viszont az nem korai ha ezek a ciklus 17. napján vannak? Tegnap is volt hányinger, meg barna folyás is.

Legjobb válasz: babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.

babatervezõk otthona internetes oldal! ezt tudom nagyon ajánlani!!! üdv . (beágyazódás után nekem pl. nagyon fájt a mellem ez kb. a peteérés után 10 nappal van.
A kérdező hozzászólása: nekem máj. 23-án volt meg utoljára. Most kellene lennie a peteérésnek. 28-30 naposak a ciklusaim. Peteérésnél is lehet érzékeny amellbimbóm meg hányingerem?
Lehet peteérésnél ilyen tünet de az valószínû valami hormon túltengés miatt van!Nekem annó pé-tõl volt erõs mellfájdalmam és hányinger mensiig és kiderült, hogy magas a prolaktin hormonom!Kaptam rá gyógyszert és ezek a kellemetlenségek mostmár csak mensi elõtt egy-két nappal jelentkeznek!Persze lehetett korai peteérésed is ami már beágyazódott mert elõfordul ilyen is!Pár nap múlva csinálj egy tesztet ha negatív menj el orvoshoz, küldjön hormonvizsgálatra!

Ha tojásfehérje szerű, nyúlós nyákom van már 2 napja, viszont az ovu teszt negatív, akkor lehet peteérésem? Vagy ezután lesz?

Vagy most van és elképzelhet?, hogy nem mutatja a teszt? Melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: Néha az LH csúcs olyan rövid ideig tart, hogy megeshet, hogy ovulációs teszttel nem tudod elkapni. Szerintem inkább a nyáknak higgy. Peteérésed valószínûleg vagy az utolsó tojásfehérjés napon lesz, vagy az utána következõn.

Néha az LH csúcs olyan rövid ideig tart, hogy megeshet, hogy ovulációs teszttel nem tudod elkapni. Szerintem inkább a nyáknak higgy. Peteérésed valószínûleg vagy az utolsó tojásfehérjés napon lesz, vagy az utána következõn.

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha nem az, akkor viszont mi ez?

Ilyen s?r? nyálka jelleg? valami. Ez így van, mióta nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka". Enyhén sárgás szín?.

Legjobb válasz: Ez a peteérés lehet.

Ez a peteérés lehet.

2 menszesz közt kb félidőben (nagyon rövid, 21-25 naposak a ciklusaim) van valamim, amit nem hívnék folyásnak, de mégis valami. Ez peteérés lehet? Ha nem az, akkor viszont mi ez?

Ilyen s?r? nyálka jelleg? valami. Ez így van, miótan nem szedem a fogamzásgátlót, kb 4 hónapja. 1-2 napig van, aztán megint nincs ez a "nyálka" enyhén sárgás szín?.

Legjobb válasz: ez peteérés szinte biztos:)

ez peteérés szinte biztos:)
Igen, a folyás a peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: :-))))) Remélem tényleg az. Köszi a válaszokat. Jut eszembe a múltkor valki azt írta, hogy ilyen rövid ciklusnál nincs peteérés. 25-23-21 naposak. most akkor van, vagy nincs?

Peteérés körüli napokban vagyok, viszont a doki írt fel nekem antibiotikumot (Klimicin kapszula) amiből még hátravan egy heti adag. Baj lehet ha viszont most megfogan a baba? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Köszi szépen a válaszokat! Én is gondoltam erre hogy mivel kb egy heti adag van ezt még talán beszedhetem,csak azt nemtudtam hogy mikorra ürül ki a szervezetembõl. De megnyugodtam hogy elég hamar.

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Én is gondoltam erre hogy mivel kb egy heti adag van ezt még talán beszedhetem, csak azt nemtudtam hogy mikorra ürül ki a szervezetembõl. De megnyugodtam hogy elég hamar.
Szia! Nem lesz baj! Szedd csak be nyugodtan a gyógyszered. Ha sikerül a baba , akkor is 5-7 nap a beágyazódás tehát pont az az egy hét, valamint ha megfogan akkor is kb. két hétig még nem vesz fel semmilyen táplálékot a szervezetedbõl. Valamint minden antibiotikum kiürül 48 órán blöl a szervezetedbõl! Sõt még inkább most szedj gyógyszert, mint hogy kismamaként kelljen, vagy akkor legyél beteg. Kezeld ki magad elõtte, hogy ha most sikerül a babóca, akkor egészségesen tudd várni!!! Sok sikert hozzá!
Mindenképpen szedd be a gyogyszert , hogy meggyogyulj ! AZ sokkal veszélyesebb , hogyha a szervezeted tele van baktériumokkal , virusokkal , mert azok megtámadhatják a megtermékenyitett petesejtet és nagy bajt okozhatnak. Mielõbbi gyogyulást !
Szerintem, ha terhes vagy, csak árthatnak. Egyszerûen közöld a dokival, hogy terhesség gyanúja áll fenn és adjon más gyógyszert.
A megtermèkenyülèst követô 2 hètben mèg nincs semmilyen biològiai kapcsolat a nô ès az esetleg megtermèkenyült petesejt között.Azonkívül a gyògyszerek egy nagyon kicsi töredèke okozhat fejlôdèsi rendellenessèget. Az antibiotikumok nem ès fàjdalom csillapítok közül a paracetamol (panadol) sem. Sokkal nagyobb bajt csinàlhat ha nem szeded be az antibiotikumot ès szüksèg lenne rà, esetleges fertôzès vagy gyulladàs miatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!