Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérésem akkor hány nap (10 db)

Ovu. mikroszkópban, ha páfrányokat látok, tehát peteérésem van, hány napig kell látnom? Vagy egyszer látom, akkor kell akcióba lépnünk?

Tegnap láttam páfrányokat, de azóta sem.De tegnap még csak a 10. napom volt!Lehet, hogy pete érésem volt?

Legjobb válasz: Lehetséges, nem törvényszerû, hogy a 14. napon van. Ha volt/van tojásfehérje szerû folyásod is, akkor biztosan. Egyébként nem csak a peteérés napján érdemes akciózni, hanem az azt követõ 2-3 napban is (legalábbis nekünk így jött össze). Sok sikert!

Lehetséges, nem törvényszerû, hogy a 14. napon van. Ha volt/van tojásfehérje szerû folyásod is, akkor biztosan. Egyébként nem csak a peteérés napján érdemes akciózni, hanem az azt követõ 2-3 napban is (legalábbis nekünk így jött össze). Sok sikert!

Ha az ovuteszt halványka pozitív, akkor hány nap múlva várható a peteérés?

Legjobb válasz: Ezt nem tudni. Van akinek a ciklusa bármely napján megjelenik halványan a 2. csík. Mindenesetre még pár napra számíthatsz, mert a halványka pozitív még erõsen negatívnak számít.

Ezt nem tudni. Van akinek a ciklusa bármely napján megjelenik halványan a 2. csík. Mindenesetre még pár napra számíthatsz, mert a halványka pozitív még erõsen negatívnak számít.
Ovutesztnel a halvanyka pozitiv nem biztos, hogy pozitiv, ezert ezt nem lehet megmondan. Az ovutesztet ugy kell hasznalni, hogy mar a feltetelezett peteeres elott 3-4 nappal tesztelsz minden nap (keso delutan lehetoleg) es nezed hogy valtozik-e rajta valami. Alapban (amikor nincs peteeres kornyeken az ember), akkor altalaban mindenkinek negativ, de megjelenhet halvanyan is a masodik csik, viszont amikor valoban peteeres elott leszel, akkor eros pozitiv lesz a halvanybol, ez lesz valoban pozitiv. Viszont akinek meg alapban negativat mutat, annak mar a halvanyabb pozitiv is peteerest jelez. Erted? Szoval neked is jo lenne tudni, hogy ez most mihez viszonyitva halvany pozitiv: - ha a korabbi napokban full negativ volt, akkor igen, 1-2 napon belul peteeresed lesz - ha a korabbi napokban is megjelent valamennyire a masodik csik, akkor tesztelni kell tovabb es varni a napot, amikor beerosodik. Egyebkent altalaban nem szokott halvanyan sem pozitiv lenni az ovuteszt allandoan a ciklusban, de elofordulhat, szoval ezert nem lehet biztosat mondani ennyi informacio alapjan. Leiras szerint egyebkent a (valoban) pozitiv tesztet koveto elso negativ napon van peteeres. Ennek az az oka, hogy az ovuteszt az lh hormonra, illetve annak az ugrasszeru novekedesere reagal, ez a novekedes viszont peteeres elott kovetkezik be kb 1-2 nappal.

Ha peteérésem volt akkor hány nap mulva fog felmenni a hőm?

32 naposak a ciklusaim és ez a 21. nap és még semmi. volt tejszerü folyásom egy kicsi meg egy kicsi nyálka de ez a kett? eggyütt volt. mo

Legjobb válasz: nekem másnapra minimum 3 fokot emelkedik a pé után

nekem másnapra minimum 3 fokot emelkedik a pé után

Ha április22. -én volt a ciklusom 1. napja, és nekem 3-4napig tart, akkor mikor volt peteérésem? és május 4. -én nem védekeztünk, lehetek terhes? és hány nap a p. érés?

Legjobb válasz: Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy elvileg (hangsúlyozom, elvileg) a ciklusod 14. napján van peteérés. Kiszámolod, neked ez hányadika volt. De ez amúgy nem biztos, sokaknak van elõbb vagy éppen késõbb peteérésük. ovulációs teszttel nagyjából biztos lehetsz benne, mikor van péd. Amúgy a nyákra és a hõdre tudsz támaszkodni, ha írtad:)

Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy elvileg (hangsúlyozom, elvileg) a ciklusod 14. napján van peteérés. Kiszámolod, neked ez hányadika volt. De ez amúgy nem biztos, sokaknak van elõbb vagy éppen késõbb peteérésük. ovulációs teszttel nagyjából biztos lehetsz benne, mikor van péd. Amúgy a nyákra és a hõdre tudsz támaszkodni, ha írtad:)

Ha 6 napig néha 7 napig tart a mensim, akkor hány napos a ciklusom? Hanyadik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: A ciklus a menses 1. napjától a következõ menses 1. napjáig tart, így számold, függetlenül attól, hogy hány napig van vérzésed.

A ciklus a menses 1. napjától a következõ menses 1. napjáig tart, így számold, függetlenül attól, hogy hány napig van vérzésed.
Nem ettõl függ fõleg, hanem attól hogy az elsõ napja és a következõ elsõ napja között hány nap telik el. Vagyis hány naponta jön meg. Ésaz elsõ napjától visszafelé számítva 14 nap. Elvileg, és alap esetben.
Regisztrálj be a ciklus.hu- ra. ha kitöltöd az utolsó mensid dátumát, nyomon tudod követni a következõt, azt is mikor várható az ovuláció, sõt ha sikerül a megtermékenyülés, azt is jelzi, kislány vagy kisfiú esélyesebb. Terhesség alatt pedig hetente olvashatsz a baba fejlõdésérõl, jelzi a szülés dátumát is. Nagyon hasznos kis oldal.

PG/53-as törpemikroszkópot használok. Hány napig mutat páfrányosat és mikor jelzi pontosan a peteérést? Ma tartok a 10. napnál és néhol már látszanak a szálkácskák. Ha teljesen beszálkásodik akkor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D

Szia!Szerintem ha már látsz rajta néhány(szálkácskát)akkor hajrá ma is és holnap után is!Meg amikor jólesik!!!Mert az orgazmus is kiválthat(véletlenszerü)pé-t!!!!!!Sok sikert!!:D
Megint én!!!!Hány naposak a ciklusaid??Mert ha 27-28 akkor pont ma+holnap van!!!!!!
Nekem nem jött be ez a mikroszkóp! Nekem még soha nem mutatott páfrányosat!Én nem bízom benne:(
A kérdező hozzászólása: 29 naposak, tehát csak csütörtök- péntek a peteérésem napja szerintem...

Ma vagyok a ciklus 14 napján! Megnéznétek a görbém? Nem ma van peteérésem? Ha igen akkor ma együtt leszünk, és még mikor? Hány napig érdemes?

http://ciklus.hu/images/diagramok/755b734d679897d2a9f2c29fba..

Legjobb válasz: Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Hát ha tényleg ma van (mert ez csak utólag fog kiderülni)akkor ma mindenképpen akciózzatok, meg szerintem holnap is. Igaz hogy azt szokták mondani hogy 2 naponta, de a holnap után már késõ, mert a pete csak 1 napig életképes.

Ha tegnap volt a 21. napon peteérésem, akkor a teszt hány nap múlva mutatja ki, hogy sikerült-e?

Jöv? hét kedd körül nem kellene megjönnie. De ha nem félid?ben volt peteérésem, hanem csak a 21. napon, akkor a nem várt mensi napján még nem mutatja ki, ugye? Vagy igen? Onnan gondolom, hogy tegnap volt, hogy szurkált a jobb petefészkemnél és sok folyásom volt. Este voltunk együtt a párommal.

Legjobb válasz: mindenképpen várd meg a bõ 2 hetet,és akkor is nagyon érzékeny teszttel próbálkozz! szorítok! szió

mindenképpen várd meg a bõ 2 hetet, és akkor is nagyon érzékeny teszttel próbálkozz! szorítok! szió
Szerintem várd meg a mensi napját! Aztán tesztelj, mondjuk Clearblue-val! Szorítok, hogy neked sikerüljön! Remélem nemsokára már nekem is dupla csíkos lesz a tesztem! Én kívánom neked, hogy pozitivat tesztelj!
Szia!A peteéréstõl számítot 14. napon már elvileg ki kéne mutatnia egy jobb féle tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerintem jövõ héten tesztelek.

Ha peteéréskor sikeres volt az "akció", akkor kb hány napra rá lehet beágyazódás?

Peteérés 11cn, beágyazodás 17cn.Lehetséges?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! NEM bízom el magam, de reménykedem!
Igen, lehetséges.
Persze, hogy lehetséges a helyzet. :-) A kolléganõm a 9. ciklusnapján esett teherbe. de honnan tudod ilyen pontosan ezeket a napokat? Orvos ultrahangoz? Hõmérõzöl?
Persze. A beágyazódás elkezdõdhet a 17. ciklusnapon. ezek szerint a 24. ciklusnaptól tesztelhetsz.
A kérdező hozzászólása: a 11cn-on a peteérés szerintem biztos, a többit csak kérdezem, hogy lehetséges-e?
Még mindig én. Olvasd végig ezt a honlapot, minten fontos infót megtudsz belõle: http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert még tapasztalatom nincs, elsõ babóca lenne és nem igazán tudom hogy mikor mi történik, kelle hogy történjen.
A kérdező hozzászólása: de egyébként akkor lehetséges a helyzet?
Ovu után két héttel. Egy hét kell a beágyazódásnak, egy hét meg ahhoz, hogy elegendõ hcg legyen a szervezetedben. Korábban is lehet tesztelni, de felesleges: lehet, hogí akkor is negatívat tesztelnél, ha terhes vagy. Ez meg felesleges stressz.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor tesztelhetek legkorábban?
Ovuláció után a 7. és a 12. nap között van a beágyazódás, ez egy hosszabb folyamat, de nem feltétlenül tart azért 5 napig. :-)

Ha bekell inditani a peteérést akkor napi hány clostival szokta a doki?

Legjobb válasz: 2x1indulónak, de egyéni véreredmények és hormonszintek alapján ettõl lehet magasabb adag is..ezért erre a kérdésre nem lehet érdemleges választ adni,mert az adagolást nem lehet általánosítani.

2x1indulónak, de egyéni véreredmények és hormonszintek alapján ettõl lehet magasabb adag is..ezért erre a kérdésre nem lehet érdemleges választ adni, mert az adagolást nem lehet általánosítani.
Saját tapasztalat alapján tudok írni.Az elsõ inszem.elõtt napi 2*1 tabletta a ciklus 3.napjától 5 napon át. A második inszem.elõtt napi2*2 tabl.a ciklusnapokat tekintve ugyanúgy.Mindez folyamatos uh-ozás mellett.Természetesen az adag az eredményeidtõl függ.Remélem tudtam segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!