Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérésem akkor érezhetek (6 db)

Van rá esély hogy közvetlen menzi után teherbe estem? Ha igen akkor a peteérés idejében érezhetek már valamit?

Legjobb válasz: Hát ha mensi után közvetlen teherbe estél az azt jelenit hogy akkor volt petekiszabadulás. Elképzelhetõ hogy rá kb 14-15 napra esetleg kezded érezni halványan a tüneteket. Mert úgy tûnik hogy terhes vagy, pedig még csak félidõnél jársz? mondjuk teljesen nem értem, mert ha terhes vagy akkor többet egy darabig nem lesz peteérés:)bocs ha félreértettem:)

Hát ha mensi után közvetlen teherbe estél az azt jelenit hogy akkor volt petekiszabadulás. Elképzelhetõ hogy rá kb 14-15 napra esetleg kezded érezni halványan a tüneteket. Mert úgy tûnik hogy terhes vagy, pedig még csak félidõnél jársz? mondjuk teljesen nem értem, mert ha terhes vagy akkor többet egy darabig nem lesz peteérés:) bocs ha félreértettem:)
Ha teherbeestél volna akkor má lett volna péd anélkül nem megy.
gondolom úgy értette a kérdezõ, hogy ha volt egy mensi utáni pé, amibõl terhes lett, akkor az eredeti pé idejére (ciklus közepén) érezhet-e tüneteket. Jól mondom? Egyébként 1 jól irta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves harmadik válaszoló.így gondoltam ahogy leírtad csak én nem írtam érthetöen
3 vok: szivesen :)

Ha egy hónapban többször van peteérés, akkor az ilyenkor érezhető hasfájást érezhetjük többször is?

Legjobb válasz: Azért a szélgörcsnek lenne produktuma egy bizonyos idõ után, nálam meg nem volt. Nemrég egy hölgy írta, h UH-on követte az orvos a ciklusát és pár nap letéréssel volt neki kettõ is. A hormonok tudnak fura dolgokat is mûvelni, pl ezért van az, h mensi alatt vki teherbe esik v még az elsõ trimeszterben van rendszeres mensije valakinek. (nem fenyegetõ vetélés, hanem a ciklusnak megfelelõ pár napos vérzés) Sõt, tavaly Angliában szült egy nõ két babát egy napon, de köztük 8 hét különbség volt és nem azért, mert a placenta nem táplálta õket egyformán. Én is tanultam szülészet-nõgyógyászatot és váltig állítottam az iskolapadban ülve, h ilyenek nem történnek meg, de mikor valaki a gyakorlatban tapasztalja, akkor rájön, h mégsem minden úgy van mint a takönyvben. Elvégre nem vagyunk automatizáltak.

Azért a szélgörcsnek lenne produktuma egy bizonyos idõ után, nálam meg nem volt. Nemrég egy hölgy írta, h UH-on követte az orvos a ciklusát és pár nap letéréssel volt neki kettõ is. A hormonok tudnak fura dolgokat is mûvelni, pl ezért van az, h mensi alatt vki teherbe esik v még az elsõ trimeszterben van rendszeres mensije valakinek. (nem fenyegetõ vetélés, hanem a ciklusnak megfelelõ pár napos vérzés) Sõt, tavaly Angliában szült egy nõ két babát egy napon, de köztük 8 hét különbség volt és nem azért, mert a placenta nem táplálta õket egyformán. Én is tanultam szülészet-nõgyógyászatot és váltig állítottam az iskolapadban ülve, h ilyenek nem történnek meg, de mikor valaki a gyakorlatban tapasztalja, akkor rájön, h mégsem minden úgy van mint a takönyvben. Elvégre nem vagyunk automatizáltak.
Ez jó kérdés, pont ma akartam kiírni, mert nekem múlt héten volt pé-m. Volt tompa fájás a bal petefészeknél meg felment a hõm. Ma egy tizedet visszaesett (ennyinek nem szokott jelentõsége lenni), de ma megint volt tompa hasfájás. Baba nem lehet, mert a kettõ között nem telt el 6 nap, és nem nagyon kaptuk el az idõpontot sem szex terén.
Bocsánat hogy ezt írom, de szerintem sokan nem tudják megkülönböztetni a szélgörcsöt és az ovulációs fájdalmat. Saját tapasztalatom, hogy a kettõ nagyon hasonlít. Már legalább 3-4 olyan görbét nézegettem itt, ahol egy cikluson belül akár 8x is tüntettek fel ovulációs fájdalmat, ebbõl mondjuk 5-6x egymást követõ napon. Ez biztosan nem létezik. Ha két petesejt érik meg egy ciklusban, akkor annak viszonylag gyors egymásutánban kell történnie, ugyanis az ovuláció megtörténtekor felszabaduló progeszteron azonnal gátolja további petesejt érését, és az egész ciklus végéig magasan is marad a hormon szintje. Tehát vagy rövid egymásutánban szabadulnak ki, vagy csak egy érik meg (ez a jellemzõ amúgy).

Ha nincs peteérésem, akkor is érezhetem a tüneteit?

Nem vagyok benne biztos, hogy volt PÉ-m, ennek ellenére minden tünetem stimmel. Talán a h? a kivétel. Barátcserjét szedek az 1. cn-tól, palástfüvet iszok a feltételezett PÉ-t?l.

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? mert a görbéd alapján azt mondanám, hogy még nem volt, de ha hosszabb a ciklusod, lehet, hogy még csak most lesz.

Hány naposak a ciklusaid? mert a görbéd alapján azt mondanám, hogy még nem volt, de ha hosszabb a ciklusod, lehet, hogy még csak most lesz.
Nem maradt fenn a hõd, visszaesett a peteérés elõtti értékre.
Szia! Szerintem igen, mindenképpen fenn kell maradnia a mensiig különben az valami bajra utal. Egyébként a 41-43 napos ciklus nagyon hosszú, azt mondják, hogy 25 napos ciklus alatt és 35 napos ciklus felett nincs peteérés. Ha tudsz keres fel egy orvost mindenképpen, mert ha igazam van nem érdemes várni és nagyon könnyen lehet rajta segíteni.
Szia! Szerintem sem volt még PÉ-ed! De ha kb 40 napos cillussal számolunk, akkor elõtte 14-12 nappal várható a PÉ, tehát a 26. nap környékén. Ezzel semmi baj nincs, én is a 27. ciklusnapon estem teherbe. Mérd tovább a hõdet! Sok sikert, 7 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Volt szerintetek a görbém alapján? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/46bb9ea438975cb6f9c2d2..
Szia. Sztem 28.-29.-én volt PÉ-d, ahogy be is rakta, viszont akkor pont nem voltatok együtt jókor, hanem elõtte 2 és utána 2 nappal, ami viszont nem túl jó.Valamint, ahogy látom, ovufájdalmat is akkor éreztél, tehát valószínû a 28-29.Sztem.
A kérdező hozzászólása: Nem szabályos a ciklusom, átlagban tudok csak mondani olyan 41-43 napot. Szóval ha nem marad fent a hõm, akkor valószínû, hogy még nem volt? Csak próbálkozott?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nagyon reménykedem, hogy ebben a hónapban végre lesz PÉ-m, és én is azt hittem, hogy 29-e körül ez az volt. De akkor még várok. :-)

12. -én volt peteérésem akkor is és elötte is együtt voltunk a párommal minden nap. Mennyi idő mulva érezhetek valamit ha sikerült a baba? Most iszom a palástfű teát is.

Legjobb válasz: Ez szerintem egyén függõ! A testvérem pl. nem érzett semmit, csak amikor kimaradt neki, akkor tudta, hogy terhes, és neki csak a 9. héten kezdõdtek a hányás és társai! Úgy érzed, hogy baba van a dologban?

Ez szerintem egyén függõ! A testvérem pl. nem érzett semmit, csak amikor kimaradt neki, akkor tudta, hogy terhes, és neki csak a 9. héten kezdõdtek a hányás és társai! Úgy érzed, hogy baba van a dologban?
A 7. napon történik a beágyazódás, akkor kezd el termelõdni a HCG, ami a hormonokért is felelõs, szóval érezhetsz tüneteket onnantól kezdve. De egyénenként változó.

Ha peteérésem van, akkor érezhetek feszülő érzést a hasam alján? Egyébként ez a 15. napom.

Legjobb válasz: szerintem igen, nekem inkább szurkáló érzésem szokott lenni, de ez tuti egyénenként más és más.

szerintem igen, nekem inkább szurkáló érzésem szokott lenni, de ez tuti egyénenként más és más.
nekem szurkál, de nagyon...

Nekem a menstruációm julius 13.-án volt meg (ez az első napja, átlagosan 23-24apos a ciklusom), peteérésem a ciklus.hu-szerint 22.-én volt ami igaz is mert volt más jele is. Ha teherbe estem, akkor már érezhetem a tünetét?

Viszont a Balatonon voltunk és nem védekeztünk mivel nagyon szeretnénk babucit. Nem védekezés:22,24,25,26,27,29,30,31.

Legjobb válasz: Egy érzékeny teszttel mint pl. a clearblue már megpróbálhatod, az kimutatja mensi elõtt 4 nappal akár... :)

Egy érzékeny teszttel mint pl. a clearblue már megpróbálhatod, az kimutatja mensi elõtt 4 nappal akár... :)
A mell érzékenysége és a haspuffadás lehetnek tünetek, plusz krémes folyás, mert ha vizes az általában azt jelzi, hogy meg fog jönni. 5.-e nincs már messze, próbálj meg türelmesnek lenni, tudom nehéz. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kérdéseket.Bírok várni igaz már csak 2 nap és kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!