Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérés vagyunk eggyütt (2 db)

Ha peteérés után vagyunk eggyütt már nincs esély babóra?

elvileg tegnap volt(nem biztos)olyan jol sikerült az elöjáték,hogy addig már nem jutottunk el.remélem be lehet még potolni.

Legjobb válasz: Peteérés több napig van. Pl.: ha 24.-én van a legerõsebb nap, akkor elõtte 2 nappal és utána 2 nappal is együtt lehettek. Én a párommal 1 nappal elötte voltunk együtt és most várjuk az elsõ babánkat. www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Üdv: 25 hetes kismami

Peteérés több napig van. Pl.: ha 24.-én van a legerõsebb nap, akkor elõtte 2 nappal és utána 2 nappal is együtt lehettek. Én a párommal 1 nappal elötte voltunk együtt és most várjuk az elsõ babánkat. http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Üdv: 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi akkor elvileg van még remény.elötte 3 nappal voltunk eggyütt.akkor majd ma.remélem összejön.
A kérdező hozzászólása: ugy néztem 2-ra irta a peteérést.akkor ma még lehet esély ugye?de miért fáf annyira a bal petefészkem?
Lehet, hogy pont a peteérés miatt!
Épp a peteérés miatt fáj!! Akkor ma is hajrá, akciózzatok!!! :)
Én is ugyanebben a cipõben járok! Drukkolok, hogy összejöjjön Mindkettõnknek! Írj majd, hogy mi lett! Mikorra nem várod a mensidet?
peteérés után már nincs esély a teherbe esésre, mert a pete egy napig életképes utánna felszívódik.tehát elõtte igen utánna már semmi féle képpen nem lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: 16-ra nem várom, remélem nem is jön.majd irok mi lett.remélem össze jön mind a kettönknek.

A párommal babát tervezük, már 4hónapja próbálkozunk. Ha a peteérésem márc.23án van és márc.18. -ától mindennap eggyütt vagyunk akkor mekkora az esély, hogy teherbe esem?

Legjobb válasz: Peteéréstõl 24-36 óra a legesélyesebb azt mondják.Szóval vissza az ágyba és hajráááá!!!! ÷)

Peteéréstõl 24-36 óra a legesélyesebb azt mondják.Szóval vissza az ágyba és hajráááá!!!! ÷)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Azon leszünk :)
;)
Ha mindennap együtt vagytok, akkor nem sok. Legalábbis az orvosom ezt mondta nekem, hogy a legjobb fogamzásgátlás, ha mindennap együtt vagyunk a párommal, mert így nem lesznek a spermák életképesek. min 2 nap teljen el, de egy másik ismerõsõmnek 4 napot mondott az orvosa, mivel az életképes spermák akár 4 napig is elélnek a méhben.
Én is úgy hallottam, hogy az a jó ha minden másnap vagytok együtt, mert akkor frissülnek a spermák. Tesóm minden nap együtt volta a párjával mikor babát terveztek, össze is jött nekik, de sajnos el is vetélt :( Nem tudom, h ez volt-e az oka, lehet h nem, de ha igen, akkor a sperma lehetett gyenge vagy valami ilyesmi .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!