Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérés mindennap (4 db)

Ha peteérés idején mindennap szexelek az jo?

mert már mindenfélét halottam hogy jo . meg hogy nemjo aztis. most nemtudom. de ha mindennap akkor azért agodom hogy mivan ha nemjo mindennap a sparma miatt ,de ha meg 2 naponta akkor meg azért hogy lehet hogy lemaradtam a peteérésr?l. clostit szedek .vagyis szedtem szoval kicsit izgulok hogy most sikerül e mert m,ár 18 honapja probálkozunk és már lelekileg nemtudom meddig birom ha most sem sikerül

Legjobb válasz: Mi mindennap probalkoztunk es bejott!Nem teljesen igaz a sperma dolog,igaz hogy kevesebb lessz mar a 3dik nap uatan..de attol ugyan olyan egeszseges sperma kerulhet be..

Mi mindennap probalkoztunk es bejott!Nem teljesen igaz a sperma dolog, igaz hogy kevesebb lessz mar a 3dik nap uatan..de attol ugyan olyan egeszseges sperma kerulhet be..

A párommal babát tervezük, már 4hónapja próbálkozunk. Ha a peteérésem márc.23án van és márc.18. -ától mindennap eggyütt vagyunk akkor mekkora az esély, hogy teherbe esem?

Legjobb válasz: Peteéréstõl 24-36 óra a legesélyesebb azt mondják.Szóval vissza az ágyba és hajráááá!!!! ÷)

Peteéréstõl 24-36 óra a legesélyesebb azt mondják.Szóval vissza az ágyba és hajráááá!!!! ÷)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Azon leszünk :)
;)
Ha mindennap együtt vagytok, akkor nem sok. Legalábbis az orvosom ezt mondta nekem, hogy a legjobb fogamzásgátlás, ha mindennap együtt vagyunk a párommal, mert így nem lesznek a spermák életképesek. min 2 nap teljen el, de egy másik ismerõsõmnek 4 napot mondott az orvosa, mivel az életképes spermák akár 4 napig is elélnek a méhben.
Én is úgy hallottam, hogy az a jó ha minden másnap vagytok együtt, mert akkor frissülnek a spermák. Tesóm minden nap együtt volta a párjával mikor babát terveztek, össze is jött nekik, de sajnos el is vetélt :( Nem tudom, h ez volt-e az oka, lehet h nem, de ha igen, akkor a sperma lehetett gyenge vagy valami ilyesmi .

Terhes lehetek ha midennap probalkozunk a ferjemmel, peteeres elott par naptol egesz peteres utanig? Vagy nem kene mindennap?

Eddig mindig 2 naponta voltunk egyutt,de nem sikerult,ezert gondoltuk,kiprobaljuk naponta. Szerintetek megeri?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ne görcsöljetek rá, nem kell minden nap próbálkozni, két naponta sokkal több érett, élõ spermium van, és ráadásul ha nem görcsöltök rá, hidd el sokkal hamarabb összejön! Sok sikert a babához!

Kedves kérdezõ! Ne görcsöljetek rá, nem kell minden nap próbálkozni, két naponta sokkal több érett, élõ spermium van, és ráadásul ha nem görcsöltök rá, hidd el sokkal hamarabb összejön! Sok sikert a babához!
Mióta próbálkoztok?
Nekünk csak akkor sikerült amikor minden nap együtt voltunk. Jó tanács: használj ovu tesztet és amikor pozi akkor az azt követõ HAJNALBAN legyetek együtt. Általában mindig HAJNALBAN szabadul ki a tüszõ, csak ezt kevesen tudják, nekünk egybõl össze is jött így, pedig elvileg nem is lehetett volna természetes úton gyerekünk:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 9 honapja probalkozunk! koszonom a valaszoka!
Nekünk a 7 hónapban úgy sikerült hogy elõtte 6 hónapig minden nap együtt voltunk hát így nem ment. Utána azt mondtam próbáljuk ki a 2 naponta és ha nem akkor majd jön amikor szeretne (pont nem is a legjobb hónapok elé néztem a munkám miatt mert rengeteget dolgozom) hát egybõl sikerült :)


Ha a peteérésem környékén 3 naponta vagyunk együtt a párommal lehet baba? Sajnos nemtudunk mindennap együtt lenni!

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet,még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá,mint annak aki naponta próbálkozik.

Persze, hogy lehet, még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá, mint annak aki naponta próbálkozik.
persze, hogy lehet!! nekünk kifejezetten ezt ajánlotta az orvos, hogy 3 naponta próbálkozzunk, mert állitólag a férfi spermák igy a legerõsebbek, és egészségesek.. nekünk sikerült, s a babám most 32 hetes, és szépen növekszik.. Sok sikert!!
igen ahogy írták elöttem, a férfi spermája benne d akár 5 napig is életben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most megnyugodtam:DD! Aranyosak vagytok!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!