Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérés minden esetben (3 db)

Ha valakinek tojásfehérje szerű folyása van akkor van a peteérés? Minden esetben kimutatja az ovuteszt a peteérést?

Legjobb válasz: Már ajánlottam a másik ovu tesztes kérdezõnek, aki utánad kérdezett: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Itt választ találsz a nyálka és a teszt közötti összefüggésre, arra, hogy miként befolyásolhatja a teszt eredményét az, hogy milyen napszakban használod, és még sokminden másra.

Már ajánlottam a másik ovu tesztes kérdezõnek, aki utánad kérdezett: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Itt választ találsz a nyálka és a teszt közötti összefüggésre, arra, hogy miként befolyásolhatja a teszt eredményét az, hogy milyen napszakban használod, és még sokminden másra.
hát pont ezzel kapcsolatban fogok irni mindjárt.
igen, akkor van peteérés.nekem az ovu teszt végig negatívat mutatott és most babát várok.nekem nincs vele jó tapasztalatom.
Szia! A tojásfehérjeszerû váladék mindig megelõzi a peteérést. Ha ilyen folyásod van akkor elkezdödött a termékeny idõszakod.
Nekem a peteérést 3 nappal elõzte meg a tojcsinyák.
én nem ovuteszteltem, de a tojcsis folyás a peteérést már megelõzi, így ha ilyen a nyálkád, akkor mindent bele! Használjátok ki a következõ napokat!

Ha peteérés van, minden esetben előfordul a tojásfehérje színű nyúlós váladék?

Csak azért kérdezem, mert nekem nem igazán szokott ilyen lenni,pedig nézem magam mindig.Akkor már peteérésem sincs?:(

Legjobb válasz: Szóka nekem mindig volt ilyen váladék.Attól szerintem még lehet peteérésed.Nem vagyunk egyformák.Én úgy tudom akkor nincs peteérés ha nagyon rövidek a menzesz ciklusok.(28-32 nap helyett csak 20-22 nap)Ha rendszeressen jön meg akkor bizti van peteérésed.

Szóka nekem mindig volt ilyen váladék.Attól szerintem még lehet peteérésed.Nem vagyunk egyformák.Én úgy tudom akkor nincs peteérés ha nagyon rövidek a menzesz ciklusok.(28-32 nap helyett csak 20-22 nap)Ha rendszeressen jön meg akkor bizti van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:)

Minden esetben kitolja a mensit az, ha nem félidőben van a peteérés?

28 naposak a ciklusaim, eddig a 13-14. napon volt a pé, majd a 28. napon mensi. Most a 15. napon lett pozitív az ovuteszt. Ez kitolja a mensi napját 1-2 nappal, vagy ez nem számít?

Legjobb válasz: Hát azért vigyázz egy kicsit! Ne a pozi

Hát azért vigyázz egy kicsit! Ne a pozi
A kérdező hozzászólása: Hõmet mérem ugyan de naptárba írom, így küldhetõ görbém:( Oké, várok még, csak olyan nehéz.... Az elsõ negatív napomat ráadásul nem tudom, mert a pozitív napon elfogyott az ovuteszt és nem vettem... Köszi a válaszokat, próbálok türelemmel lenni!:)
Általában peteérés + 14 nap = mensi. Úgyhogy a válasz: igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kivételek esetleg?:) Mindenki azt tapasztalta, hogy ilyenkor meghosszabbodik? Ma van ugyanis a 28. nap, úgyhogy nem tudom, kezdhetek-e örülni vagy sem?
Bocs, elõbb elküldtem. Szóval, az elsõ negatív napon van a peteérés. A pozitiv csak azt jelzi, hogy érett a petéd, a negatív napon meg a tüszõrepedés van. Úgyhogy inkább a 16-ik naptól számolj még 14 napot, és akkor 30 napnál tartunk. Ha akkor nem jön, akkor kezdjél örülni! Nincs egy hõgörbéd véletlen? Az jobban megmutatná a dolgokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!