Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérés minden (126 db)

Ha peteérés van, minden esetben előfordul a tojásfehérje színű nyúlós váladék?

Csak azért kérdezem, mert nekem nem igazán szokott ilyen lenni,pedig nézem magam mindig.Akkor már peteérésem sincs?:(

Legjobb válasz: Szóka nekem mindig volt ilyen váladék.Attól szerintem még lehet peteérésed.Nem vagyunk egyformák.Én úgy tudom akkor nincs peteérés ha nagyon rövidek a menzesz ciklusok.(28-32 nap helyett csak 20-22 nap)Ha rendszeressen jön meg akkor bizti van peteérésed.

Szóka nekem mindig volt ilyen váladék.Attól szerintem még lehet peteérésed.Nem vagyunk egyformák.Én úgy tudom akkor nincs peteérés ha nagyon rövidek a menzesz ciklusok.(28-32 nap helyett csak 20-22 nap)Ha rendszeressen jön meg akkor bizti van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!:)

Ha peteérésünk van, akkor is szokott fájni a hasunk? Kb annyira mint amikor menseselünk? Meg peteérés mindig a 14 nap körül van? Akko ris ha elötte a mensim nem 28napra jött meg. Hanem 32?

Legjobb válasz: Ááá... ne hogy azt hidd, hogy ez percre pontos mindíg. Általában pé a ciklus közepén van, ami a 12. nap és a 16. nap között lehetséges. Van aki érzi van aki nem, de nem annyira erõs az érzés mint mensikor. Egy pici szúrást én néha szoktam érezni, de nem mindíg. És elõfordulhat spontán peteérés is. Akármikor.

Ááá... ne hogy azt hidd, hogy ez percre pontos mindíg. Általában pé a ciklus közepén van, ami a 12. nap és a 16. nap között lehetséges. Van aki érzi van aki nem, de nem annyira erõs az érzés mint mensikor. Egy pici szúrást én néha szoktam érezni, de nem mindíg. És elõfordulhat spontán peteérés is. Akármikor.
Nem mindenki érzi a peteérését, de lehet, hogy neked akkor is szokott fájni a hasad. A peteérés pedig mensi elõtt két héttel szokott lenni, kb félidõben. Ha hosszabb a ciklusod, akkor valószínûleg nem a 14. napon van a peteérésed, hanem néhány nappal utána.
Ha 32 napos a ciklusod, akkor kb a 16. napon van peteérésed.Általában a menstruációs fájdalmak erõsebbek, mint a peteéréskor (esetleg) jelentkezõ fájdalmak, de nálam pont fordítva mûködik a dolog.A mensinek csak az 1., max 2. napján fáj a hasam, de egyáltalán nem vészes, fájdalomcsillapító csak ritkán kell, peteéréskor viszont nagyon görcsölök :S állítólag ez normális.Ja , és a két fájdalom nem igazán hasonlít, legalábbis nálam.
Nem mindig a 14. napon van. Ez függ a ciklus hosszától, stressztõl, betegségtõl is. Nekem volt, hogy a 21. napon volt. Az én tüneteim között is szerepel a nyilallás, hasfájás olyankor, meg átlátszó, több folyás.

Ha peteérés van, törvényszerü hogy legyen barnázás is? mert nekem nem szokott lenni. Vagy akkor nincs is peteérésem? Ha mindig rendesen megjön, akkor biztos hogy van peteérés?

Legjobb válasz: Szia! Biztos, hogy nem törvényszerû a barnázás. A rendszeres ciklus nagyban valószínûsíti a peteérést, de nem jelenti azt, hogy biztosan van.

Szia! Biztos, hogy nem törvényszerû a barnázás. A rendszeres ciklus nagyban valószínûsíti a peteérést, de nem jelenti azt, hogy biztosan van.
A kérdező hozzászólása: de egyszer voltam orvosnál az miatt, hogy nem jön össze a baba.erre azt mondta h várjam meg az 1 évet, és utána vizsgál ki.de ha esetleg emliteném neki h 2004-ben elvetéltem, talán kivizsgálna, ugye?
Az policisztás ovárium szindróma. Elég gyakori, napjainkra népbetegség. Apró cisztákkal van tele mindkét petefészek. Súlyosabb formájában nincs peteérés. Nekem van spontán peteérésem minden hónapban, csak a mensim intenzitását fogja vissza. Nálam egyéb tünete nincsen. Ez igazán csak megnehezíti a teherbeesést. Clostit írják általában fel rá, akinek nincs peteérése annak csinál, nekem vélhetõen több petém érik meg és nõ a teherbe esésem esélye.
A kérdező hozzászólása: vagy azt mondom az orvosnak h 1 éve probálkozunk a babával.és akkor kikell h vizsgáljon.
Szia! Egész hónapban kell mérni mensi alatt is, szájban 5 percig, mivel a peteérés elõtti hõdhöz kell viszonyítani a peteérés utánit. Ha rendszeres a ciklusod akkor valószínüleg van peteérésed, de ez attól is függ hogy hány napra jön meg.
Mi is fél éve próbálkozunk. A peteérésed ellenõrizd úgy hogy méred a hõdet. Ha a fogamzásgátlót hagytad abba, ez azért is fontos, mert van akinél nem indul be spontán a petefészek mûködése. Méred a hõdet? Megemelkedik? Ha tudod csatold a görbédet.
Szia! Én még peteéréskor soha sem barnáztam, de biztosan van peteérésem. (megemelkedik a hõm, és voltam UH-n is).
Szia! Igen nekem peteérés elõtt 36, 4-36, 5 körül van a hõm a 15. naptól elkezd emelkedni 36, 8-36, 9 és fenn is marad a menstruációig, ezt garfikonon fel kell rajzolni és látható az emelkedés és mensi esetén sülyedés cikliusan. Nekem a dokim kérte is hogy ezt vezessem plusz még UH-on is megnézte. Ott azt látja peteérés elõtt, hogy mekkora a tüszõ és a görbébõl következtet hogy megrepedt-e. Nekem a ciklus 9. napján mért 24x17 mm domináns tüszõt. Most szedek clostit mert nem jön a baba, és vissza kell mennem a 14. napon Uh-ra mert megnézi, hogy hány petém érik meg és hogy mekkorák a 15. napon van peteérésem.
A kérdező hozzászólása: akkor megemelkedik a hõ?és uh-n is megtudják nézni?ha mondanám az orvosnak, megnézné?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam mérni a hõmet.de most elkezdem.de ha mindig mehjön rendesen, valószinü van peteérésem, ugye?de csak most mulott el.még ráérek elkezdeni a hõmérõzést gondolom.
Bocsi csak most látom, hogy fél éve probálkoztok, így érdemes elmenni UH-ra. Mi is féléve próbálkozunk, szeptemberben voltam dokinál mert kevesebb volt a mensi mennyisége (azt reméltem baba) Ekkor közölte az orvos, hogy mind a két petefészekben apró ciszták vannak. Azt azért nem értettem, hogy minen éven mentem rákszûrésre és UH-t is csinált, ezt soha nem említette. Mérni kellett a hõmet, és azon látható, hogy van peteérésem. azért írt fel clostit, hogy több pete érjen meg és növeljük az esélyt a teherbeesésre. Jövõ héten megyek ellenõrzésre, nézi Uh-val a peteérést, és mondani fogom neki, hogy ha most sem sikerül a következõ ciklusban küldjön hormonszint mérésre.
A mensi mennyisége egyébként egyénileg változó, így ebbõl nem lehet és nem is szabad ilyenre (PCOS) következtetni. az elsõ baba átlagban 3-4 hónap alatt szokott sikerülni.
Ezt csak nõgyógyász tudja megállapítani UH-on. Egyébként ha van peteérésed akkor sok gond nincsen, de ha orvosnál jársz kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: és azt honnan tudom hogy van-e ilyen betegségem?és esetleg azért nem sikerül teherbe esnem.de annyi a mensim mennyisége, mint mindig is szokott lenni.de nem tul sok.elsõ nap kevés, második nap több, harmadik nap szintén kevés.a negyedik nap csak barnás, elég tisztasági.
A kérdező hozzászólása: mi az a PCOS?
A kérdező hozzászólása: nekem se akar összejönni a baba, már fél éve probálkozunk.juliusba hagytam abba a gyogyszert.de minden hónapba megjött rendesen.és mindig 3 napig szokott.de azelött is csak addig.
Nekem is 2-3 napig tart egyébként a mensim és kevés is, de nekem a PCOS fogja vissza, ezért kezdtem el szedni a clostit. Egyébként volt spontán peteérésem csak baba nincs hát remélem ez segít!!

15-16. napomon erös has-petefészektáji fájdalmaim vannak. Mi lehet ez? A hömérsékletem 1-2 tized fokkal magassaabb mint a napokba? Ha peteérésem van a hömérsékletem nem leesik?

Legjobb válasz: Peteéréskor a hõmérséklet megemelkedik 1-2-3 tized fokkal, a szervezet ugyanis "inkubátor üzemmódba" kapcsol. Van aki megérzi amikor peteérése van. Unokatesómnak pl. ugyanilyen tünetei vannak peteéréskor.

Peteéréskor a hõmérséklet megemelkedik 1-2-3 tized fokkal, a szervezet ugyanis "inkubátor üzemmódba" kapcsol. Van aki megérzi amikor peteérése van. Unokatesómnak pl. ugyanilyen tünetei vannak peteéréskor.
De elõbb leesik a hõ, majd felmegy! de elõfordulhat, hogy nem esik le, de a növekedés egyértelmû! Ilyenkor ált. a mensiig vagy elõtte lévõ pár napig fennmarad, mert mensi elõtt vagy a napján esik a hõd megint általában.
A kérdező hozzászólása: köszi

Miért írta fel az orvos a clostit, ha van peteérésem minden hónapban?

Legjobb válasz: hát ezt azt hiszem sokaknál bevetik mielõtt további lépéseket tennének, lehet csak rá kell erõsíteni a peteérésedre tehát, lehet van peteérés de nem nõ meg kellõ nagyságúra, hogy aztán ki is szabaduljon, vagy nem jut el addig, hogy meg is termékenyíthetõ legyen, ilyesmire gondolok, lehet csak egy kis löket kell... erõsíteni fogja a pé-d, de gondolom ilyen esetben nem olyan nagy dózíst írják fel

hát ezt azt hiszem sokaknál bevetik mielõtt további lépéseket tennének, lehet csak rá kell erõsíteni a peteérésedre tehát, lehet van peteérés de nem nõ meg kellõ nagyságúra, hogy aztán ki is szabaduljon, vagy nem jut el addig, hogy meg is termékenyíthetõ legyen, ilyesmire gondolok, lehet csak egy kis löket kell... erõsíteni fogja a pé-d, de gondolom ilyen esetben nem olyan nagy dózíst írják fel
A kérdező hozzászólása: A menstruáció 3. napján kell elkezdenem szedni 5 napon keresztül 2 szemet. De én is erre gondoltam, hogy ezzel akarja a legideálisabb feltételeket megteremteni a teherbeeséshez. Köszi a válaszod!
Szia! Nekem inszem elõtt nem nézték, mekkorák a tüszõk normál ciklusban. 2x stimuláltak, az elsõnél Merionalt kaptam, 18! tüszõm lett, tehát túlstimuláltak, a másodiknál Puregont, így lett két tüszõm. A cél az, hogy 2-3 tüszõ érjen meg, legalábbis nekem ezt mondta a doki.
Nekem is ugyanúgy kellett szednem, mint neked! azért írta fel a dokim, mert elvileg a ciklus 12. napján még nem volt megfelelõen érett a tüszõ és vastag a méhnyálkahártya. Utólag kiderült, az a ciklusom éppen 6(!) nappal hosszabb volt az elõzõeknél... Mindettõl függetlenül beszedtem szépen a closty-t és van egy 11 hónapos tündérkém :o)
A kérdező hozzászólása: Jujj, de jó neked. Jó lenne, ha nekem is legalább ennyire segítene! :) Köszönöm!

Ha peteéréskor szexeltem, de rá 5 napra jött meg, előbb mint kellett volna, attól még lehet baba?

Legjobb válasz: Csinálj tesztet és kiderül, de ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor remélhetõleg sikerült.

Csinálj tesztet és kiderül, de ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor remélhetõleg sikerült.
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom mindig. 14. napon szexeltem, és rá 5 napra jött meg, pedig még egy hét kellett volna. Lehet azért volt mert ritkán szexelek és ilyenkor megborul a ciklus. De attól még lehet e baba, igazából az érdekelne!
lehetett beagyazodasi verzes is....rendesen vereztel? sokan osszekeverik a beagyazodasi verzest egy korai mensivel....en mar sok ilyenrol olvastam.
A kérdező hozzászólása: IGEN!
Egyébként rendszeres a ciklusod?
hát, ha megjött, akkor ebben a hónapban nem valószínû, hogy baba lett :(
A kérdező hozzászólása: hamarabb jött meg a vártnál...
Ha 5 napra rá jött meg, akkor nem biztos, hogy akkor volt a peteérésed, de ha igen, nézesd meg dokival. Szerintem kicsi az esély a terhességre, ha megjött.
Ha tényleg akkor volt peteérésed, azt mondod ismered a ciklusod, tehát ha tuti biztos, és 5 nap múlva megjött, az nagyon nem jó. 5 napos luteális szakaszt meg kell nézetni orvossal, kivéve, ha ez csak mondjuk egyszer fordult elõ. Vagy nem akkor volt a petetérésed....a 10 napnál rövid luteálisban nincs elég sárgatest hormon, nem épül fel a nyálkahártya, amibe be tudna ágyazódni a petesejt, és ennyi idõ alatt nem is biztos, hogy a méhedbe ér.:(
Nekem megjött hamarabb, csak a következõ ciklus végén vettem észre hogy terhes vagyok. Akkor mentem dokihoz. Kérdezte az utolsó vérést, mondtam. Mire megkérdezte hogy : és azelõtt mikor volt? Akkor már 8 hetes voltam és dobogott a pici szíve.
A kérdező hozzászólása: Utolsó.. nem ez volt a kérdés. Ismerem a ciklusomat, nem errõl van szó...
Elõbb. Miért nem vezeted a mensid a ciklus.hu-n? Ott küldenek mailes értesítést a peteérésrõl is.
Hát ha egyszer rendesen megjött, úgy értem, hogy normális mennyiség, akkkor nem lehet baba elvileg. Persze gyakorlatilag elõfordul, de ritkán. Szóval nem!

Ha valakinek tojásfehérje szerű folyása van akkor van a peteérés? Minden esetben kimutatja az ovuteszt a peteérést?

Legjobb válasz: Már ajánlottam a másik ovu tesztes kérdezõnek, aki utánad kérdezett: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Itt választ találsz a nyálka és a teszt közötti összefüggésre, arra, hogy miként befolyásolhatja a teszt eredményét az, hogy milyen napszakban használod, és még sokminden másra.

Már ajánlottam a másik ovu tesztes kérdezõnek, aki utánad kérdezett: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Itt választ találsz a nyálka és a teszt közötti összefüggésre, arra, hogy miként befolyásolhatja a teszt eredményét az, hogy milyen napszakban használod, és még sokminden másra.
hát pont ezzel kapcsolatban fogok irni mindjárt.
igen, akkor van peteérés.nekem az ovu teszt végig negatívat mutatott és most babát várok.nekem nincs vele jó tapasztalatom.
Szia! A tojásfehérjeszerû váladék mindig megelõzi a peteérést. Ha ilyen folyásod van akkor elkezdödött a termékeny idõszakod.
Nekem a peteérést 3 nappal elõzte meg a tojcsinyák.
én nem ovuteszteltem, de a tojcsis folyás a peteérést már megelõzi, így ha ilyen a nyálkád, akkor mindent bele! Használjátok ki a következõ napokat!

Hogy lehet kiszamolni, hogy mikor van peteeres, ha nem mindig ugyanolyan hosszu a ciklus?

21-26 nap kozott valtakozik. Mikor van peteeresem?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûbb,ha veszel egy ovulációs mikroszkópot,és akkor tuti tudni fogod,hogy mikor van peteérésed,nekem nagyon bevált!Vagy használhatsz még ovu. tesztet is.Sok szerencsét!29 hetes kismami

Szerintem egyszerûbb, ha veszel egy ovulációs mikroszkópot, és akkor tuti tudni fogod, hogy mikor van peteérésed, nekem nagyon bevált!Vagy használhatsz még ovu. tesztet is.Sok szerencsét!29 hetes kismami
Próbáld ki a hõmérõzést vagy figyeld a folyásod, pé-kor hígabb, sûrûbb.
Rosszul írtam:hígabb, bõvebb:)

Ha több mint 35 naposak a ciklusaim (35-37), akkor nincs peteérésem?

Itt irják

Legjobb válasz: Ne aggódj! Vegyél egy ovulációs tesztet és akkor megtudod, hogy mikor van peteérésed. Szerintem 17-18. napon lehet. Nekem is így volt.

Ne aggódj! Vegyél egy ovulációs tesztet és akkor megtudod, hogy mikor van peteérésed. Szerintem 17-18. napon lehet. Nekem is így volt.
A kérdező hozzászólása: nekem is volt már, hogy teljesen kimaradt egy havi, vagyis 50 napos volt a ciklus. És neked mikor volt peteérés a hanzadik napon? Kb?
Nekem 35 napos volt (PCOS), mindig (biztosan, uh-val igazoltan) a 18. napon volt peteérésem. A baba is könnyen sikerült hála Istennek.
Nekem 34-36 napos ciklusaim voltak. A 18. napon volt peteérésem. elsõ hónapban lettem babás.
A kérdező hozzászólása: Még csak 2 hónapja próbálkozunk, de aggódok.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Nektek :)
Ne aggódj, két hónap még semmi. Nagyon drukkolunk! Csak pozitívan, de tényleg! Minden oké lesz. Üdv, 2. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok! :)
Nekem 50-52 napos ciklussal volt peteérésem. 7 hkm :)

Ha peteérés után 5 napja fennt van a hőm, akkor biztos megvolt az ovum? Ugyanúgy fáj a hasam, mint peteéréskor, lehet mégsem volt?

Én ezt nem értem. Volt tojásfehérje folyásom, majd krémes.

Legjobb válasz: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos,hogy nem lehet.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat :) De akkor mitõl fájhat ennyire a hasam? Nagyon rossz közérzettel párosulva. Beágyazódás még biztos, hogy nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán én is bizakodhatok egy kicsit, köszönöm :) Egyébként mára 1 tizedet esett a hõm, lehet mégis beágyazódás?
Szia! Szerintem megvolt a peteérésed. Drukkolok:)
szia!Én pont így voltam, és ma a 9.dpo-n pozit teszteltem.Nem is értettem, hogy miért fáj peteéréstol még mindig...hát ezért...:) drukkolok
A kérdező hozzászólása: A gratuláció meg lemaradt. Boldog babavárást neked. Hõmérsékleti görbéd nincsen esetleg? Nagyon szívesen megnézném.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!