Találatok a következő kifejezésre: Ha peteérés a hő hogyan (7 db)

Ha peteérés van a hő hogyan alakul?

Peteéréskor a h? leesik? Ha igen kb. hány tized fokot?

Legjobb válasz: Igen leesik elvileg 1-2 tized fokot legalábbis nálam igy volt!Mindenkinél változo!Sok sikert!

Igen leesik elvileg 1-2 tized fokot legalábbis nálam igy volt!Mindenkinél változo!Sok sikert!
De vegyél ovu tesztet!Az a legbiztosabb!!
Sztem nem leesik, hanem felmegy a hõmérséklet, 3-4 tized fokot. szia, g.

Most akkor mikor van peteérés? Ha lent van a hő, és hirtelen felugrik, akkor volt, amikor lent volt? Tehát hőmérőzésből csak utólag lehet megtudni, hogy mikor is volt?

Kicsit tapasztalatlan vagyok e téren,bocsi... Akkor nekem tegnap volt?

Legjobb válasz: Igen, aznap van peteérés mikor lent van a hõd! És Igen a hõgörbének az a "hátránya" hogy csak utólag tudod leolvasni a dolgokat. Egyébként az sem feltétlenül fontos, hogy leessen a hõd,akkor is peteérésed van ha simán csak felmegy a hõd. (és persze aztán már nem esik le) Itt a te esetedben eddig úgy néz ki, hogy tegnap volt ovulációd. De még változhat, várni kell a további hõd alakulására!!!

Igen, aznap van peteérés mikor lent van a hõd! És Igen a hõgörbének az a "hátránya" hogy csak utólag tudod leolvasni a dolgokat. Egyébként az sem feltétlenül fontos, hogy leessen a hõd, akkor is peteérésed van ha simán csak felmegy a hõd. (és persze aztán már nem esik le) Itt a te esetedben eddig úgy néz ki, hogy tegnap volt ovulációd. De még változhat, várni kell a további hõd alakulására!!!

A magas hő mit jelent? Azt hogy peteérés van, mensi előtt vagyok 10nappal, vagy pedig terhességet? Ha valaki nem terhes akkoris ennyi a hő? Egy kis segitség kellene:S

Pár napja mérem a h?met.Két nappal ezel?tt volt 37,2. Ma megmértem megint,és 37,5. Egyre nagyobb a h?m.Hüvelyben mértem.Amikor els? babámmal terhes voltam,azt hiszem 9hetesen mértem,akkor volt 37,1. De ezt most nem értem.Megszakitással védekezünk.És nem lenne baj ha jönne az apróság.kb 10nap mulva kellene megjönni,de lehet hogy hamarabb.de 10napnál nem több.

Legjobb válasz: erre én is kíváncsi vagyok,hasonló helyzetben járok.jó lenne ha valaki okos válaszolna!

erre én is kíváncsi vagyok, hasonló helyzetben járok.jó lenne ha valaki okos válaszolna!
A kérdező hozzászólása: :-) na akkor várjuk a hasznos válaszokat, mert kezdek izgulni:)
Nekem ez babat jelentett :-))) , most vagyok 15 hetes.Sok sikert!
Szia! A peteérés után mindenkinél megemelkedik a hömérséklet, attól függetlenül, hogy terhesek vagyunk vagy sem. Ez ha jól tudom, a progeszteron szint emelkedésével függ össze. Ha nincs terhesség akkor csökken a progeszteron, s ettöl van, hogy röviddel mensi elött, vagy mensi napján (esetleg csak a 3. napon) leesik a hönk. Kedves kérdezö, a höd 37, 5 bár szokatlanul magas, de nem feltétlenül utal terhességre (hiszen a ciklus 2. felében amúgy is magas a hö). Lehet, hogy az alaphöd is magasabb az átlagosnál, pár napos mérésböl még nem sokra lehet következtetni.

Ha peteérés napján szeretkezünk (ez ugye akkor van mikor a leg alacsonyabb a hő? ) akkor a katona odaér a találkozóra? Nem kési le? Nem elötte kellett volna eggyütt lenni hogy már ott várjon? Mennyi idő vajon mig a katona oda ér?

Legjobb válasz: Bocsi, de ezen annyira kár filózni! Ha tényleg peteérésed volt és akkor szeretkeztetek,nyugtasson meg az a gondolat,hogy megtettetek mindent! :) üdv

Bocsi, de ezen annyira kár filózni! Ha tényleg peteérésed volt és akkor szeretkeztetek, nyugtasson meg az a gondolat, hogy megtettetek mindent! :) üdv
" a katona odaér a találkozóra? Nem kési le? " ha gyereket akarsz, akkor elõbb nõj fel!
Nem késik le semmit. :) A pete kilökõdése után még 24 óráig életképes, addig van esély rá, hogy összejöhet.
A hõ leesése az ovuláció elõtti napon következik be. Ekkor az ovulációt kiváltó hormonok hirtelen megemelkednek a szervezetben. Másnap, amikor kezd felfelé vándorolni a hõd, akkor szabadul ki a pete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!ketteskének is:) )
értelmetlen ezen filózni. A szoptatás alatt a férjnek a kötelessége védekezni! A fogamzás gátló semmiképp nem tatom egészséges dolognak mert átmehet a hormon a tejbe.

Ha valakinek spontán peteérése van a hónapban a rendes peteérés mellett, az hogy látszik a hő görbén?

Legjobb válasz: ismét leesik és aztán felugrik, és onnan 14 napra jön meg, ettöl is késhet. én voltam már igy, 12. napon van mindig de egyszer volt a 21. napon is ( látták hüvelyi uh-n) nem lettem terhes, és akkor késett mert a 21. naphoz 2 hétre jött meg. 32

ismét leesik és aztán felugrik, és onnan 14 napra jön meg, ettöl is késhet. én voltam már igy, 12. napon van mindig de egyszer volt a 21. napon is ( látták hüvelyi uh-n) nem lettem terhes, és akkor késett mert a 21. naphoz 2 hétre jött meg. 32

Ha megvolt a peteérés, de a hőleesést nem kaptam el, akkor a hő mennyire kell, hogy felmenjen? Alaphőm 36, 5.

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.

Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: De az is jó, ha csak 1-2 tizedet megy fel, vagy azért látványos emelkedés kell?
Hát az a jó ha látványos, de ez sem kizáró ok ha szépen lassan araszolgat, a lényeg hogy felfele tartson. Ez úgy tudom a progeszteron mennyiségétõl függ, mert az emeli meg a hõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
milyen ovu tesztet használtál?
az ovu teszt bisztosabb mint a hömérõzés. de minden reggel kell mérni és mindig egyidöben felkelés elõtt.hány naposak a ciklusaid?
Az elõzõ válaszoló válaszában van némi igazság, de tényleg jobb ha nem is figyelsz semmire, mert akkor tuti nem jön össze, nálam is ez volt a baj. Most viszont, szerintem összejött, mert nem görcsöltem rá a témára sem, és nem is figyeltem semmit magamon, max a hasamat.
Nem értem, egyáltalán miért kell ilyeneket használni... Ja, hogy jobb legyen a forgalom a gyógyszertárakban. Anélkül is teherbe lehet esni, és még lehet, hogy hamarabb sikerül. Nem kell görcsölni rajta, hanem csak szexelni, amikor kedved tartja, és annyi. Én azt gondolom, hogy ha valaki a hõje alapján azt hiszi, hogy na, most van peteérése, akkor tuti, hogy elkezd görcsölni a dolgon, és ilyenkor általában nem szokott összejönni a baba.
A kérdező hozzászólása: Wondfo tesztet használok.most vagyok a 8.cn-en és már elkezdett ovu fájdalmam lenni, de félek ha nem tesztelgetek, akkor még több az esély hogy nem jön össze, mert nem tudom követni hogy mikor van peteérésem teszt nélkül mert az ovufájdalmat érzek 5-6 napig is. Köszönöm a válaszokat! aranyosak vagytok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!