Találatok a következő kifejezésre: Ha pénzt a (2563 db)

Ha pénz a kártyámon, akkor egy városban bárhol és bármikor tudok wap-ozni? Vagy kell 3G lefedettség vagy micsoda?

Legjobb válasz: igen bárhol, nem kell hozzá 3g, lehet a telefonod sem tudja, megfelel GPRS, EDGE ezekkel is lehet, sebességben különböznek, amúgy vigyázz a netezéssel, megfelelõ elõfizetés nélkül nem ajánlott, könnyen leszívhatja az egyenleged

igen bárhol, nem kell hozzá 3g, lehet a telefonod sem tudja, megfelel GPRS, EDGE ezekkel is lehet, sebességben különböznek, amúgy vigyázz a netezéssel, megfelelõ elõfizetés nélkül nem ajánlott, könnyen leszívhatja az egyenleged
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi! Csak elutazom a hétvégére a nagymamámhoz a világ végére, viszont muszáj lenne valamit megnéznem majd, ezért kérdeztem.

Szoktatok adni penzt a koldusnak, ha igen, mennyit?

Szamit-e, hogy közeledik karacsony, szamit-e a koldus kinezete, vagy pl. hogy feher ember-e. Ha elküldöd, azt hogyan teszed meg. Minden ezzel kapcsolatos sztori is erdekel.

Legjobb válasz:
A karácsonyt nem szoktam nézni, csak az idõjárást...Bár az sem nagyon befolyásol... Természetesen én is teszek különbséget ember és ember között, de olyankor nem nagyon mérlegelek, amikor kérnek. Nem gyûlölök ismeretlen és ártatlan embereket, mert intelligens vagyok. Hangulattól függ, hogy mennyi pénzt adok és attól, hogy mennyi van nálam. Általában sokat rágódom rajta, hogy megérte-e adni, jó helyre került-e, nem árt-e többet, mint ammenyit használ stb...Szerintem a továbbiakban nem is fogok pénzzel segíteni, hanem valami mással és kicsit jobban szét fogok nézni. Általában 100-500 Ft között adok, mikor mennyi van nálam. Templom után kevesebbett, mert nem szeretem ha kihasználnak (bár bizalomként is fel lehetne fogni). De volt már párszor, hogy néhány embernek adtam 1-2 ezer forintot. És olyan is, hogy virágot vettem csak hogy ne érezze koldusnak magát az eladó. Eddig a legnagyobb, amit adtam kb 50 euro. Ha majd több pénzem lesz, akkor az árva gyerekekre fogok szentelni idõt. Természetesen nem érdekel semmilyen szervezet, mert nem bízok bennük. Ha valakit elküldök, annak megmondom, hogy sajnos nincs pénzem. Nem szoktam szemétkedni és beletaposni a másikba. (ok nélkül).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A karácsonyt nem szoktam nézni, csak az idõjárást...Bár az sem nagyon befolyásol... Természetesen én is teszek különbséget ember és ember között, de olyankor nem nagyon mérlegelek, amikor kérnek. Nem gyûlölök ismeretlen és ártatlan embereket, mert intelligens vagyok. Hangulattól függ, hogy mennyi pénzt adok és attól, hogy mennyi van nálam. Általában sokat rágódom rajta, hogy megérte-e adni, jó helyre került-e, nem árt-e többet, mint ammenyit használ stb...Szerintem a továbbiakban nem is fogok pénzzel segíteni, hanem valami mással és kicsit jobban szét fogok nézni. Általában 100-500 Ft között adok, mikor mennyi van nálam. Templom után kevesebbett, mert nem szeretem ha kihasználnak (bár bizalomként is fel lehetne fogni). De volt már párszor, hogy néhány embernek adtam 1-2 ezer forintot. És olyan is, hogy virágot vettem csak hogy ne érezze koldusnak magát az eladó. Eddig a legnagyobb, amit adtam kb 50 euro. Ha majd több pénzem lesz, akkor az árva gyerekekre fogok szentelni idõt. Természetesen nem érdekel semmilyen szervezet, mert nem bízok bennük. Ha valakit elküldök, annak megmondom, hogy sajnos nincs pénzem. Nem szoktam szemétkedni és beletaposni a másikba. (ok nélkül).
A pizzafutár és a zenész jobban megérdemli. Meg azok akiknek nincs lehetõségük dolgozni. Nem én fogom eltartani a bûnözõket.
Nagyon ritkán találkozok koldusokkal, kb 2-3 havonta, akkor adni szoktam. Az ünnepek nem befolyásolnak, egyedül maga a koldus. Ha valakibõl ömlene az alkohol, vagy cigiszag, vagy esetleg bunkó lenne, akkor nem adnék neki egy forintot se. Ilyenkor egyszerûen levegõnek nézem és kikerülöm. De ha az állapotához képest értelmesen néz ki, vagy éppen, hogy szellemi fogyatékos, akkor már könnyebben adok. A pénz nagysága pedig attól függ, hogy éppen mennyi van nálam. Általában odaadom az összes 100 Ft alatti aprót ami nálam van, ez általában 100-300 Ft közötti összeg. 17/F
Soha nem szoktam adni, mert több rossz tapasztalatom volt. Ismerõs családot segítek nagyon sok gyerekruhával, õk tényleg rászorulók és értékelik is.
Azért a koldusok(csõlakók) sem minden esetben "bûnözõk", lelkinyomorékok....
Tobbszor is lattam/hallottam, hogy a koldusokat "strick" futattjak. Hozzak oket a nagy BMW-vel reggel, este meg szedik ossze oket, es gyujtik be a penzt. En ebbol az okbol kifolyolag penzt nem adok nekik. Inkabb veszek egy szendvicset, vagy peksutit, mert azt legalabb tudom, hogy o eszi meg.
Utcazenészeknek szoktam, már ha nem azt csinálják, hogy bekapcsolják az automata szintit és tettetik a játékot. Én a fõvárosban élek, gyakran megfordulok közlekedési comópontokon, és úgy látszik, annyi koldussal, csövessel, kéregetõvel találkozom, hogy már nem tudnak megdöbbenteni. És a többség sajnos ráadásul még bunkó is, és neki áll feljebb, ha az átlagember nem tud adni... ezért ima koldusnak ritkán adok... akkor, ha szimpatikus, udvarias, tényleg rossz helyzetben van (rendre szólítanak le részeg punkok meg olyan rászorulók... hahaha.... akinek jobb a telefonjuk, mint az enyém stb.) és nem bûzlik a piától meg a cigitõl, olyan 100-200 Ft-ot. Többet nem tudok én sem, attól, hogy van fedél a fejem fölött, nem vagyok milliomos.
Szoktam adni néha, de mindenkinek nem tudok odacsúsztatni egy húszast, mert még én maradok éhen.

Ha a magánkézben lévő bankok teremtethetnek pénzt a semmiből, akkor én miért nem?

Aki szeretné megérteni amiről beszélek, és nem csak fröcsögni jött:

Legjobb válasz: Egyetlen Bank SEM tud semmibõl pénzt teremteni. Ez csak ostoba, hozzá nem értõk összeesküvés elmélete! Ha ez lehetséges lenne, akkor egyetlen Bank sem menne csõdbe. Ha tõke hiányuk van, akkor teremtenének maguknak pénzt, ahelyett, hogy csõdbe mennének. A hozzá nem értõk összekeverik a számla pénz fogalmát a pénz teremtéssel.

Egyetlen Bank SEM tud semmibõl pénzt teremteni. Ez csak ostoba, hozzá nem értõk összeesküvés elmélete! Ha ez lehetséges lenne, akkor egyetlen Bank sem menne csõdbe. Ha tõke hiányuk van, akkor teremtenének maguknak pénzt, ahelyett, hogy csõdbe mennének. A hozzá nem értõk összekeverik a számla pénz fogalmát a pénz teremtéssel.
Így keletkeznek a misztikus és hamis mesék, amelyek a káoszt növelik. Mivel a nagy többség nem ismeri a pénzforgalom mechanizmusait, természetesen a mézes-mázosan elõadott álságos csúsztatásokat elhiszi. Pedig mind hamis. Amit a bankok "pénzteremtõ tevékenységének" neveznek, az nagyjából (nagyon erõsen leegyszerûsítve) a következõ. A világban sokféle érték cserél gazdát az ékszertõl az élelmiszereken át az ipari termékekig és ingatlanokig. Mindnek van egy elvi értéke, ami megfelelõ ismeretek birtokában meghatározható. Csakhogy a vevõ általában nem képes ezt megtenni, el kell hinnie, amit mondanak neki a dolog értékérõl. Veszel egy festményt, azt mondják, tíz milliót ér. Veszel egy TV-t félmillióért. Ingatlant Honoluluban 100 millióért. De nem vagy mûvészettörténész, nem vagy mûszaki szakértõ, nem mégy Honoluluba ellenõrizni az ingatlant. Hanem elhiszed az eladó (közvetítõ) állítását. Ez esetben például meg vagy gyõzõdve, hogy 110 és fél milliós vagyonod van, hiszen ennyit fizettél érte. De ha átvertek, és a festmény legfeljebb húszezret ér, az ingatlan meg nem is létezik, akkor valójában nagyjából semmid sincs. A "vevõk" teremtettek mintegy 110 milliót a semmibõl. Most képzeld el ezt nagyban, sok millió résztvevõvel, és nem TV-t, hanem olajmezõket, gyémántbányákat, 10 emeletes luxusingatlanokat vesznek. A bank, a biztosító, az ügynök, bróker és a többiek adnak, vesznek papíron adminisztrálva. Minden gyorsan megy, pörög az üzlet. Nincs idõ ellenõrizni, érdemes csalni. Az olajmezõt már kitermelték, de megvették mint gazdag készletet. A gyémántbánya beomlott, a luxusépület megvan, de hatszor adták el. Egyszer csak valaki kiszúrja, hogy átverték, vizsgálódni kezd, kiderül a csalás (pénzteremtés). Így volt 2008-ban a Lehman Brothers esetében. Kiterjedt üzlethálózatának egyikében rájöttek a csalásra, kiderült, hogy a cég sok milliárdos vagyona mind fiktív dolgokból áll, ténylegesen alig pár száz milliójuk van. Nagyon sok károsult keletkezett. Keletkezik azóta is, hiszen ez az öt éve tartó világválság. És ez addig fog tartani, amíg lesznek, akik csalásból akarnak jól élni, de senki sem csapja fejbe õket. A bankok ebben csak egy, és nem is a legnagyobb szereplõk. Az egyes államok is benne vannak különbözõ mértékben. Úgy hívják, hogy szabad versenyes kapitalizmus.
Mert ez a törvény. Alapíts te is bankot és te is fogsz tudni. Ha a tudósok gyárthatnak mérget, akkor én miért nem? Ezt kérdezed te is.
Jelentkezz nyomdásznak az MNB-ba.
Kérdezõ, a "Pénz, mint adósság" és bármely Drábik megszólalás az internet legnagyobb hülyeségei közé tartozik. Az, hogy a bank "teremt" pénzt, az nem hivatalos tény, hanem a hozzá nem értõk kamuja. A bank valóban hoz úgy létre pénzt, hogy kiad hitelpénzt a nála lévõ pénzt használva fedezetként, amit aztán miután visszakap, az meg is semmisül - a visszafizetés folyamán - csupán a kamatok kerülnek a bankhoz, mint "új pénz", és ennek egy része a betétesek irányában távozik is onnan. Úgy, ahogy a "Pénz, mint adósság" videó leírja, na úgy csakis a jegybank hozhat létre pénzt, és ritkán is alkalmazza, mivel ha csak úgy elkezd pénzt nyomtatni, akkor olyan inflációt csinál, hogy pengõ. A nálad lévõ, fizetésként megkapott pénz viszont nem lehet, és nem is adósság, mivel az rendeleti pénz, akár készpénz, akár számlapénz formájában tárolod. Ha tudni akarod, hogy mi is ez a pénz nevû izé, a wikipédia egy kivételesen érthetõ és jó cikkel szolgálhatsz, a fent linkelt két hülyeséget meg inkább felejtsd el. http://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9nz
Részletesen és hülye-biztosan leírva, hogy miért marhaság: http://kiszamolo.blog.hu/2013/03/05/a_bankok_teremtik_a_penzt Szerintem érdemes elolvasni. És nem fröcsögés.

Ha pénzt utalnak az eddigi kártyámra mi lesz vele? Kap az utaló fél vmilyen visszajelzést hogy ez a kártya már le van tiltva? Vagy elmegy a pénz a semmibe?

Letiltották a kérésemre a bankkártyámat névváltozás miatt. 2 hét múlva lesz új. Nem munkáltató hanem magánszemély /rokon/ utalna.

Legjobb válasz: Úgy tudom, -legalábbis 2000-ben még úgy volt- hogy mivel a letiltott kártya nem fogadhat pénzt, visszautalják a küldõnek. Édesapám halála után a nyugdíjintézet már átutalta a pénzt, de mivel a kártya nem nálunk volt, és az addig rajta lévõ pénzt is leemelték róla, így gyorsan letiltattuk a kártyát. A pénzt nem tudta fogadni, visszaküldték a feladónak. Azt nem tudom mi történik, ha kp befizetés van.

Úgy tudom, -legalábbis 2000-ben még úgy volt- hogy mivel a letiltott kártya nem fogadhat pénzt, visszautalják a küldõnek. Édesapám halála után a nyugdíjintézet már átutalta a pénzt, de mivel a kártya nem nálunk volt, és az addig rajta lévõ pénzt is leemelték róla, így gyorsan letiltattuk a kártyát. A pénzt nem tudta fogadni, visszaküldték a feladónak. Azt nem tudom mi történik, ha kp befizetés van.
A bankkártya nem "önálló" egy számla kapcsolódik hozzá. Ha a számla aktív, csak a bankkártya van letiltva, akkor a számlád ugyanúgy fogad pénzt. Nem szükséges egy számlához aktív bankkártyával rendelkezni. Ez nem elõírás. Tehát a pénzed meg fog érkezni, és két hét múlva bankkártyával - elõbb pedig banki tranzakcióval - le tudod venni.
hát ez így van. amikor kötötted a szerzõdést nem kártyaszerzõdést kötöttél, hanem bankszámlaszerzõdést!! azaz, ha van kártyád, ha nincs a számlád meg van, amíg azt a szerzõdést Te fel nem bontod! ha megérkezik a pénz, akkor személyi igazolvánnyal kártya nélkül is kitudod venni a pénzt!
Nem kap visszajelzést... Kering a pénze kb egy hétig aztán majd visszamegy hozzá némi levonásokkal persze...
A bankkártya egy link a számládra ami hozzá tartozik, arra mutat... Ja tud fogadnia számlád pénzt de ha nincs kártyád akkor hiába kuldik a kártyára!! A számlára kell kuldeniuk kozvetlen átutalással, de a leggyorsabb ha megadod a számlaszámot és egyszerüen befizetnek rá, akkor azonnal rajta van!!

Ha nincs pénz a telefonon és bekapcsolom az adatforgalmat, akkor netezésnél vonhat le pénzt?

Vagy kerülhet egyéb költségekbe (feltölt?s telefonrol van szó)

Legjobb válasz: Ha tudsz hitelt felhalmozni a szolgáltatónál, akkor vonhat le pénzt. Ha nem, akkor nem.

Ha tudsz hitelt felhalmozni a szolgáltatónál, akkor vonhat le pénzt. Ha nem, akkor nem.
ha nincs pénz a telón és netezel akkor élvezd amíg tudod
Ja, de ha hitelt halmozol fel, akkor a következõ feltöltésnél le fogja vonni, így azért ne örüljél annyira...
A kérdező hozzászólása: De ilyen hitel felhalmozás van a t-mobile-nál? Vagy ilyen létezik?
Ha nincs a telón pénz, akkor be sem kapcsolta nekem a 3G-t! Galaxy s Advance (tmobile)
A lányom T-Mobilos és erõsen átment mínuszba a feltöltõkártyával, aztán mikor feltöltöttük, kapásból levett 1500Ft-ot...

Pénzbe kerül ha levágják a tengeri malacom karmait?

Sziasztok! Már aktuális a malacom egy "pedik?r-manik?rre" és oda vinném vissza ahol eredetileg vettem.. Ezért szerintetek kérnek pénzt? Mert ha egyéb dolgot akarnék akkor kozmetikába vinném, ráadásul az eladó rokona mondta, hogy az anyja levágná...

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ezért pénzt kérne. Én az állatorvoshoz hordtam körömvágásra, és sosem kért pénzt érte. Pedig az doki volt.

Nem hiszem, hogy ezért pénzt kérne. Én az állatorvoshoz hordtam körömvágásra, és sosem kért pénzt érte. Pedig az doki volt.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Vegyél egy karomvágó giotine-t és azzal otthon is tudod pedikûrözni.vagy ha nem olyan kemények a karmai egyszerû körömvágó csipesz is megteszi. nyuszink van, és mi szoktuk neki vágni, kisebb tortúra, de hamar megvan. Tegyél a szájába valami zöldséget addig hagy rágja míg vágsz. http://www.torpenyul.hu/care.php itt van kép hogy meddig kell vágni a karmot.
Ha ügyesen hozzászoktatod, már magad is megfogod tudni csinálni :) Annyi, hogy a fekete körmûeket nehezebb vágni, mivel nem látod pontosan.Eleinte én is a dokinkhoz vittem õket és nem kért pénzt :]

Mennyi borravalót szoktatok adni a postásnak ha pénzt hoz ki? (nyugdíj, munkanélküli segély. )

Az 500 forint szerintetek irreális? (melyik megyéb?l írtok?)

Legjobb válasz: Hát én ugyan 16 éves vagyok, de mikor átveszem a pénzt, akkor max a fémpénzt, az aprót hagyom a postásnál, anyukám is. Minden fillér számít, és így is elég kevés pénzünk van. De ha több lenne maximum 200 Ft-ot adnék a postásnak. Másnál is kap biztosan, és nem fizetjük õt, neki az csak jutalom, ha pluszba kap pénzt. Csongrád megye

Hát én ugyan 16 éves vagyok, de mikor átveszem a pénzt, akkor max a fémpénzt, az aprót hagyom a postásnál, anyukám is. Minden fillér számít, és így is elég kevés pénzünk van. De ha több lenne maximum 200 Ft-ot adnék a postásnak. Másnál is kap biztosan, és nem fizetjük õt, neki az csak jutalom, ha pluszba kap pénzt. Csongrád megye
01:24-es voltam. B-A-Z megye.
Nekem egy családtagom kézbesítõ, így tapasztalatból írok, a másik oldal szemszögébõl tekintve a dolgot: Õ, ha kap, örül neki, ha nem, akkor azt is természetesnek veszi. Egy észrevétele: gyakrabban kap kevesebb nyugdíjból, esetleg segélybõl élõktõl borravalót, mint a nagyobb nyugdíjból élõktõl. Ez utóbbiak még az 5 forintot is megvárják, hogy kiszámolja, míg az elõzõek önként tudatosan adnak borravalót. Õ azt az elvet vallja, hogy mindenkinek szíve joga, hogy kinek s mennyit ad / nem ad. Mi is szoktunk borravalót adni más szolgáltatás esetén, ha úgy látjuk, megérdemli. :)
Na, fõleg munkanélküli segélybõl szerintem nagyon sok az 500 ft! Max. 200 - Veszprém megye.
Csak a fém pénzt! Fejér megye
Pest megye. És nem kap borravalót. Az a dolga, hogy kihozza. Kap érte fizetést.
Békés megye /elõzõ/
csak a fémpénzt. gondolj bele, 500ft, az majdnem 2 euro. külföldön sem adnak többet a fodrásznak pl.
Gyömrõ, Pest megye. (elõzõ)
Kétszáz forintot szoktam adni, 33.000.- rokkantsági járulékból.
Csak a fém pénzt, ha úgy kerül, de mostanában már azt sem. Ez a dolga. Én sem kapok senkitõl plusz pénzt a munkámért, pedig elvileg szolgáltatást nyújtok. Tényleg ez a dolga, kap õ mellette fizetést. Pest megye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Az én anyukám és apukám sajnos 500 forintot ad a postásnak a rokkantnyugdíjukból! Szerintem az rengeteg, de õk ragaszkodnak ehhez az összeghez! Én is csak a fémpénzt adnám/adom oda.
Semmit. Az a dolga, hogy kihozza a pénzt. Majd jóhogynem minden hónapban pénzt adok neki... Egy forintot sem adok neki, apám is ugyanúgy megdolgozik a fizujáért, mint a postás, és kevesebbet is keres...O.o 500 Ft-ot meg pláne nem...
Nálunk meg a postás szokott inkább kerekíteni és nem 70ft a vége, hanem ad egy 100-ast, és nem kér belõle vissza.:)

Mit szóltok ahhoz, hogy csak 3500forint kéne ahhoz, hogy le tudjak utazni egy csajhoz? Miből szerezzek gyorsan ennyi pénzt össze, ha csóró a családom és nem hajlandó kisegíteni?

Legjobb válasz: Szokták mondani, ha nincs pénzed akkor inkább ne csajozz, bármilyen gázul is hangzik, ha csórók a szüleid (bár ha van interneted szerintem azért annyira nem), akkor legalább annyi tartás legyen benned, hogy nem másra költöd a nehezen összekapart és neked odaadott pénzt.

Szokták mondani, ha nincs pénzed akkor inkább ne csajozz, bármilyen gázul is hangzik, ha csórók a szüleid (bár ha van interneted szerintem azért annyira nem), akkor legalább annyi tartás legyen benned, hogy nem másra költöd a nehezen összekapart és neked odaadott pénzt.
ha lány lennél könnyû lenne a dolgod:D tudom hogy gáz de mi pl deák téren vagy ilyen helyeken mondjuk hogy borra kéne pénzt és kitudnae segíteni, volt hogy 1óra alatt kaptunk 2000Ft ot
Regisztrálj fel egy társkeresöre. Ugy regisztráld magad mint egy szöke bombázó. Beszélj meg egy randit egy pasival és mond neki hogy találkozni akarsz , de nincs penzed. A csávó elküldi a pénzt az utra. De te abbòl a pénzböl csajozni mész. Tavaly így mentem Londonba.
Biznisz kéne?:) lopjál szelepsapkát...
A kérdező hozzászólása: Akkor mondd már el, hogy hol tudnék melót vagy pénzt szerezni, mert itt nincs semmi munkalehetõség már nem is tudom hány helyre adtam be az önéletrajzom. -.-
Nekem ugyanez 10 ezer forintomba kerül mégis meg teremtem rá a pénzt, tedd te is azt!
A kérdező hozzászólása: Valaki adjon már kölcsön, eskü megadom hamar! De most kéne a zsé gyorsan!
én bármelyik csajnak adnék 10, 000et is ha õ jönne hozzám, minek mennék én?
amúgy miért nem megy hozzád a csaj ha nincs pénzetek?miért neked kell utaznod de komolyan..
Ott a net... Nem hallottad? Napi 10, meg 20 ezer forint... Van éjszakai munka is barátom. Indulj melóba... Nyár van. Még idõd is van rá:)
kunyerálás lesz ennek a vége
MEGHALOK 10es!!:D
Ennek mi köze ehhez a kategóriához?
Zs mint zsidó.
A kérdező hozzászólása: Van köze mert nem saját péne hanem párjáéra fája foga és kapcsolatban élnek.
Ha a párjáéra fáj a foga, akkor pénzéhes. Én már szakítottam olyan nõvel, akit csak a pénz érdekelt.
És látod? Most csak miattad nem lett a gyereked születésétõl izraeli állampolgár. Hát, hogy mit hagytál ki...! :P
Teljesen normális. Ilyen vagyok én is.
Az mindig a körülményektõl függ, hiszen írod, hogy kapcsolatban vagy. Nem egyértelmû a kérdésed.

Ha regisztrálok Paypal-ra bankkártya nélkül attól még át utalják a pénz a paypal számlámra, és azzal vásárolni is tudok a neten?

Szeretnék neten pénzt keresni viszont bankkártyám még nincs és az lenne a kérdésem, hogy így meg lehet-e oldani?

Legjobb válasz: Igen, ha penz erkezik a hazhoz, az a Paypal szamladon belul megjelenik, keszpenzkent nem fogsz hozza ferni kartya nelkul, de internetes oldalakon minden gond nelkul el tudod kolteni, ahol a Paypal fizetesi mod elfogadott. A kerdes csak az, hogy ismeros kuldi a penzt, vagy eladtal valamit es azert kapsz fizetest? Mert ha az utobbi es meg kezdo vagy, marmint most adtal el eloszor termeket, akkor 21 napig nem enged a Paypal hozzaferest a penzhez, biztonsagi okokbol, illetve amig nem igazoljak, hogy a vasarlo az altalad eladott termeket kezhez kapta.

Igen, ha penz erkezik a hazhoz, az a Paypal szamladon belul megjelenik, keszpenzkent nem fogsz hozza ferni kartya nelkul, de internetes oldalakon minden gond nelkul el tudod kolteni, ahol a Paypal fizetesi mod elfogadott. A kerdes csak az, hogy ismeros kuldi a penzt, vagy eladtal valamit es azert kapsz fizetest? Mert ha az utobbi es meg kezdo vagy, marmint most adtal el eloszor termeket, akkor 21 napig nem enged a Paypal hozzaferest a penzhez, biztonsagi okokbol, illetve amig nem igazoljak, hogy a vasarlo az altalad eladott termeket kezhez kapta.
A kérdező hozzászólása: Egyik sem még nem kezdtem el de így csinálnám én is mint ezen az oldalon: http://miholmerre.wordpress.com/2011/07/24/penzkereset-a-net..
Oh, akkor ez valoszinu egybol megjelenik a Paypal szamladon mint egyenleg es mar koltheted is online vasarlasnal. Amennyiben fel akarod venni keszpenzkent, ugy kell a kartya (meg a bankszamla szamot is hozza kell rendelni a Paypalhoz es csak a sajat neveden levo bankszamlat tudod hozza adni)
A kérdező hozzászólása: ok köszönöm a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!