Találatok a következő kifejezésre: Ha pénteken mensim, akkor már (3 db)

Ha pénteken lesz mensim, akkor már biztos, hogy nem jött össze a baba (2 hete voltunk együtt)?

Legjobb válasz: Miért, vannak elõjeleid, hogy nem fog megjönni? Ha pénteken, ahogy kell megjön, akkor nyílván nem sikerült.

Miért, vannak elõjeleid, hogy nem fog megjönni? Ha pénteken, ahogy kell megjön, akkor nyílván nem sikerült.

Pénteken (nem) kellene megjönnie a mensimnek. Ha hétfőn reggel tesztelek Lilly tesztel, akkor már kimutathatja a terhességet?

Peteérésem a 13-14.napokon volt (ovu teszttel), a ciklusom mindig 28 napos.

Legjobb válasz: igen ki

igen ki
Úgy tudom, hogy a teszt a beágyazódást követõen kb 8-10 nappal mutat nagy valószínûséggel értékelhetõ eredményt, mert akkor jelenik meg olyan mennyisgében egy bizonyos hormon a szervezetben. Elõtte lehet, hogy nem kapsz biztos eredményt.
Kimutathatja, de ha negativ se keseredj el, mert pl nekem elég késõn mutatta ki mindkét terhességemet. Sok sikert!!! :o)
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett :-( Pénteken újra próbálkozom, remélem akkor már két csíkot fogok látni :-)

Fokozatosan esik a hőm, mikorra várjam a mensit? Kb. ma a 4. nap és már teljesen lent van. Viszont ha a pé-t veszem akkor csak péntekre várnám.

Vagy ez egyénfügg?, hogy kinek hány nap után jön meg esés után? Vagy mikor már totál lent van csak akkor jön meg?

Legjobb válasz: Úgy tudom, elég nagy egyéni különbségek vannak. Nekem pl. elõbb megjön, majd a 2. napon esik le.

Úgy tudom, elég nagy egyéni különbségek vannak. Nekem pl. elõbb megjön, majd a 2. napon esik le.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Többiek?http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9665c850fc153b1f75bc49..
Szia! Minden hónapban ilyen kevés ideig van fenn a hõd ovu után? Mert ez csak 5 nap, legalább 10-12 napig fenn kellene lennie, h a baba meg tudjon tapadni. Én megmutatnám dokinak a görbédet, sárgatest elégtelenségre utalhat.
Változó, van akinek a mensi végén esik csak a hõje. Szerintem is mutasd meg orvosnak. Lehet hogy még nem volt pé, csak próbálkozik a szervezet, a hõd nem marad fent , de idõszakonként leeseik, és azt olvastam , hogy ilyenkor tüszõrepsztõ hormon termelõdik, de ha nem elegendõ akkor nem szakad ki. a te görbéd hasonló. légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Igazából ez az egyetlen hõmérõs hónapom. 2 hónappal vagyok spontán vetélés után, és valószinû nagyon bezavart nekem, mert múlt hónapban is majdnem két hetet késett. Azelõtt 28 napos volt. Amúgy 5-ször voltam terhes, nem volt gond soha a teherbeeséssel, úgy néz ki, hogy most nem igy lesz. :-( Sárgatestelégtelenség az mi? Mert most pár éve L-Thyroxint szedek, de annak ugye nincs hozzá köze? Amúgy két gyerekem van, és most szeretnénk 3-at.
A kérdező hozzászólása: Ja, és még annyi, hogy 1-2 órával késõbb mindig fent van a hõm, vagy ez nem jelent semmit?
Szia, 2. vagyok. Nem, az nem számít, h késõbb mennyi a hõd, a lényeg, hogy ébredéskor mennyit mérsz. A sárgatest elégtelenség az, amikor a pete kiszabadul a tüszõbõl a visszamaradt tüszõ sárgatest hormont (progeszteront) termel, aminek hatására megemelkedik a hõ, és ennek a hormonnak a hatására vastagszik meg a méhnyálkahártya. Ha nem termel elég progeszteront a szervezet, nem elég vastag a méhnyálkahártya, a megtermékenyített pete nem tud (vagy nem tud rendesen) beágyazódni, nem jön létre a terhesség, vagy elvetélõdik nagyon korán. Nem tudom mi az a gyógyszer, amit szedsz, de sztem mutasd meg nõgyogyinak a görbéd, õ majd elküld vérvizsgálatra, és akkor kiderül, h rendben vannak-e a hormonjaid.
A kérdező hozzászólása: Köszike! Képzeld ma reggel megint felugrott 36, 65-re. Akkor most ez mi lehet? Amúgy L-Thyroxint szedek pajzsmirigy alul mûködésre, és pont most válaszoltak a kérdésemre, hogy jó az eredményem. Nem lehet ez esetleg beágyazódás? Olyan jó lenne!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!