Találatok a következő kifejezésre: Ha például és ugy (24 db)

Egy példa : ha az ujadon esetleg maradt sperma, nem folyékony hanem esetleg száraz halmazállapotban, és ugy juttatod be, ugy megtud termékenyülni? Vagy a sperma akkor már nem él?

Legjobb válasz: Ha már megszárad, akkor nem élnek benne a spermiumok. De nem értem miért jutna eszébe vkinek a rászáradt ondós ujjával magába nyúlkálni...

Ha már megszárad, akkor nem élnek benne a spermiumok. De nem értem miért jutna eszébe vkinek a rászáradt ondós ujjával magába nyúlkálni...
Nem, nem esett teherbe.
Megmosta, meg is törölte, ezek után a puszta ujjával már nem nagyon tudja teherbe ejteni a lányt. :-))))))
Na ez már túlzás!!! Miért dug az aki azt sem tudja hogy mitõl lesz a gyerek.
A kérdező hozzászólása: egyik barátom ezzel fordult hozzám: kielégitettea csaj kézzel, aztán a pasi keze spermás lett, megmosta, megtörölte, azt mondta nem is volt rajta már ondó, utánna ujjal hatolt be, és félt h igy esetleg teherbe eshet-e.
De nagy az isten állatkertje...

Lehet loknikat csinálni sütővas és csavarók nélkül? :$ hajlakk és hajhab van. De ha például vizesen megcsavarom a hajam és úgy felcsatolva megszárítom? Szerintetek milyen lesz?

Legjobb válasz: ha hullámos/göndöres hajad van alapból, akk egy jó hajhabbal tudsz csinálni. hajtsd elõre a hajad szárítsd alulról felfele forró levegõvel lassan és nyomkorászd össze a tenyeredben

ha hullámos/göndöres hajad van alapból, akk egy jó hajhabbal tudsz csinálni. hajtsd elõre a hajad szárítsd alulról felfele forró levegõvel lassan és nyomkorászd össze a tenyeredben
Vagy fogd össze.
igen! úgy kell hogy bekened és betekered kontyba, elkezded sodorni mint a kontyot és összefogod, összetûzöd igy alszol és reggel kibontod megrázod és fixálod és voilá kész a sellõhaj

Konzervatív anyukák! Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak egy második fülbevalót mindkét fülébe, ha például kitűnő lenne a bizonyítványa, úgy, hogy 3-as, 4-es tanuló?

(Konzervatív alatt azt értem, hogy nem engedik a piercinget, fültágítót, tetoválást, a plusz fülbevalót eddig, de haladtok a divattal és engeditek a lányotokat is) Válaszaitok előre is köszönöm, és más véleményét is szívesen meghallgatom, ha normális.

Legjobb válasz: 18 vagyok, de azért válaszolok piercinget, tetoválást, fültágítót nem azért csináltat valaki, mert divat, hanem mert tetszik neki szerintem nem a tanulástól kéne függenie, hogy mit enged meg valaki a gyerekének ezekben a dolgokban nincs semmi rossz vagy kivetnivaló, nem is ártalmasak, fõleg nem még egy fülbevaló, ettõl még senkinek nem lesz rosszabb, hiszen csak egy ékszerrõl van szó, az ékszereket pedig mindenki szereti el sem tudom képzelni, mit fogsz majd szólni, ha a lányod esetleg sminkelni szeretne, vagy esetleg merészebb ruhákat szeretne felvenni, esetleg olyan lesz a stílusa ami neked nem tetszik

18 vagyok, de azért válaszolok piercinget, tetoválást, fültágítót nem azért csináltat valaki, mert divat, hanem mert tetszik neki szerintem nem a tanulástól kéne függenie, hogy mit enged meg valaki a gyerekének ezekben a dolgokban nincs semmi rossz vagy kivetnivaló, nem is ártalmasak, fõleg nem még egy fülbevaló, ettõl még senkinek nem lesz rosszabb, hiszen csak egy ékszerrõl van szó, az ékszereket pedig mindenki szereti el sem tudom képzelni, mit fogsz majd szólni, ha a lányod esetleg sminkelni szeretne, vagy esetleg merészebb ruhákat szeretne felvenni, esetleg olyan lesz a stílusa ami neked nem tetszik
nekem van 3 piercingem nõ vagyok 20 éves most elvetemült lennék? ilyen hülyeséget! Ha megunja valaki kiveszi ennyi, én is meguntam orrpiercinget és kivettem, beforrt nem is látszik a nyoma..
Az iskolai eredménynek semmi köze nincs, a kinézethez. Barátnõm tele van tetkóval és pc-vel, rózsaszín a haja és punk, mégis kitûnõ az egyik legerõsebb gimnáziumban és az orvosira készül. Aztán most 2 lyukkal több lesz a fülén, na és? Attól nem lesz rosszabb tanuló.
Én megengedném, nekem is megengedték 15 évesen. Kitûnõ tanuló voltam, de szerintem nem az számított. Tetoválást meg piercinget nem engedtek volna, az biztos (nem is akartam), azt én sem engedném. Nekem azt mondta anyám, mikor gimibe jártam, hogy a fülemmel azt csinálok, amit akarok, telelövethetem, de máshova semmit. Úgyhogy most az egyik fülemen 5, a másikon 3 lyuk van, de bármikor kiveszem a fülbevalókat és nem látszik. :D 22N
csak én nm értem, hogy-hogy lehet vki kitûnõ tanuló, ha 3-as 4-es tanuló?!-.-" Meg veszitek neki a bizonyítványt vagy mivan? Amugymeg egy fülbevalóba még nm halt bele senki.Ha megunta kiveszi. Egyébkéntmeg egy 15 éves lánynak általábvan már van saját véleménye és talán néha hagyni kéne, hogy magától döntsön bizonyos dolgokban.
Én 14/l vagyok, de válaszolok. Nekem az egyikbe 2 a másikba 3 van. Pedig a szüleim NAGYON konzervatívak. Szerintem engedd meg neki! :)
Nem hiszem hogy a jegytõl kéne hogy függjenek ezek a dolgok.Hisz miután megkapta már nem fogja betartani azt a feltételt hogy kitûnõ tanuló legyen ami mellesleg fárasztó is.Fültágítót, piercinget és tetoválást ne is engedj mert azt csak az elvetemülteken látni.A 2.fülbevaló még bevállalható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigiek válaszait, mentek a zöld kezecskék. Kérlek, válaszoljatok még többen is! Köszönöm. :)
12 éves vagyok és nekem már 2 fülcsivalóm van az egyik fülcsimben.
az én barátnõmnek az egyik fülébe 2 a másikba 3 fülbevaló van +köldök és nyelv piercing 13 évesen. Tudom h ez valakinél kicsit morbid de az a legfontosabb hogy neki tetszik és mellesleg nekem is. Egy 15 éves lánynález szerintem természetes meghát az õ teste azt csinálk vele amit akar. Ha ez tetszik neki akkor miért ne? pláne 15 évesen. és ennek semmi köze a jegyekhez.

Az érdekelne, hogy egy kórházi ápolón lehet látható helyen tetoválás? Ha már például az egész bal karja ki van tetoválva, és úgy jelentkezik munkára, nem ítélik el első látásra?

Legjobb válasz: Ápolón nem hiszem lehet nem kapna munkát, de ha ellehet takarni akkor szerintem simán. Gondolj bele lehet ez elõítélet de ha én kórházba megyek nem szeretném ha orvosnak ápolónak lenne látható helyen tetoválása, pirszingje. Szeretem a tetoválásokat, de vannak olyan szakmák ahol ez nem elõny.

Ápolón nem hiszem lehet nem kapna munkát, de ha ellehet takarni akkor szerintem simán. Gondolj bele lehet ez elõítélet de ha én kórházba megyek nem szeretném ha orvosnak ápolónak lenne látható helyen tetoválása, pirszingje. Szeretem a tetoválásokat, de vannak olyan szakmák ahol ez nem elõny.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezekre gondoltam én is...
Szerintem simán lehet. Van akit ez zavar, van akit nem. Egy próbát legalább is megér. Ha nem hát nem. de ha nagyon tapasztalt vagy a szakmában és jó ápoló vagy elõbb utóbb úgyis kapsz munkát. (Addig meg hordj hosszú ujjút és mire megint jön a póló szezon megszokják ;)...) Sok sikert, szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem így lesz! :)

GTA V-ben ha például Trevornak az autóját tuningolom ( piros jeep) és ott hagyom ahol szokott parkolni a házánál (mert ugye nincsen garázsa) akkor mi történik az autóval? Visszaáll az eredeti állapotba?

Legjobb válasz: Megmarad tuningolva. Az autók elmentéséhez már nem feltétlenül szükséges a garázs, elég a háza elõtt leparkolni, ahogy egyébként a GTA IV-ben is volt.

Megmarad tuningolva. Az autók elmentéséhez már nem feltétlenül szükséges a garázs, elég a háza elõtt leparkolni, ahogy egyébként a GTA IV-ben is volt.

Ha például menstruálok és ugy voltam együtt a párommal akkor lehetek terhes vagy véletlenül nem nagyobb az esélye annak hogy az leszek?

jó lenne! :-)

Legjobb válasz: Nem, akkor egyáltalán nincs esélye a teherbeesésnek. Próbálkozzatok ovulációs napokon!

Nem, akkor egyáltalán nincs esélye a teherbeesésnek. Próbálkozzatok ovulációs napokon!
Ha terhes akarsz lenni, akkor az nem igazán jöhet össze ilyenkor (bár gondolom mindenre van ellenpélda), de egyáltalán nem nagy az esélye. Félidõ környékén próbáljátok...
Szia! Annak , hogy terhes lehetsz igen kicsi az esélye, de nem nulla. Egyik osztálytársam így lett terhes.
sziaén 27hetes kismama vagyok és én akkor estem teherbe ugyhogy mindig van rá esély
Menstruáció utáni héten próbálkozz. Elõtte a legkevesebb az esélyed és így nõ.
Sötét égboltok-Dark skies, idei film, nemrossz, elég érdekes
Képlet
A kérdező hozzászólása: ezeket mind láttam :\ de azért köszönnöm
Támad a Mars! Alien sorozat District 9

Páromnak lefelé görbülő hímvesszeje van. Ez ugye nem jelent semmi rosszat, spontán csak annyi, hogy nem egyenes. És hogy van különböző irányba görbülő pénisz, mint például különböző formájú fül? Így gondolom, de szóljatok, ha tévednék.

Még nem sikerült teljesen közösülni, félúton abba kell hagynunk, mert fáj. Többszöri próbálkozás után is, bár mintha kezdenénk haladni. Hozzá kell tennem, ? az els? bennem.

Legjobb válasz: szerintem probáljátok hátulrol de ha még kezdõ vagy akkor nem baj ha elsõre nem ment be teljesen mert lassaban is meglehet szokni majd ezt neked gondolom ugyse a gyereknemzésetek a cél ugyhogy annyit cssináljatok amennyit neked jol esik aztán majd 1x ugy kitágulszh ogy majd be is szivja a puncid a farkat és teljesen be tud majd hatolni meglátod csak sokat kell próbálkozni akár esténként többször is

nekem is lefelé görbül, és bizton állithatom, hogy mind a hölgyeknek, mind nekem a hátsó behatolás a legkellemesebb, ti is ezzel kezdjétek.
szerintem probáljátok hátulrol de ha még kezdõ vagy akkor nem baj ha elsõre nem ment be teljesen mert lassaban is meglehet szokni majd ezt neked gondolom ugyse a gyereknemzésetek a cél ugyhogy annyit cssináljatok amennyit neked jol esik aztán majd 1x ugy kitágulszh ogy majd be is szivja a puncid a farkat és teljesen be tud majd hatolni meglátod csak sokat kell próbálkozni akár esténként többször is
A kérdező hozzászólása: Már talán egy éve, hogy próbálkozunk, csak sajnos havonta egy közös esténk ha van. Nappal meg nem lehet, mert akkor valaki folyton szólongat, valakinek mindig kell valami. Rémületben, hogy mikor kiabálnak, úgy meg nem lehet.
Éljen a felvilágosítás! Hihetetlen, h miken ki nem akadnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szerintem nem a formája vagy görbülete okoz gondot. És tényleg emberfüggõ, van akinek lefelé, felfelé, oldalra, vagy vegyesen :D:D:D:D Ez így van jól.
VASALD KI NEKI! :D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Nem kiakadok, csak zavar, hogy két éve együtt vagyunk, és még nem sikerült. Szeretném, csak nehezen megy. És csak segítséget kértem. Ez talán gond lenne? Nem a semmiért találták ki ezt az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Ó az nagyon fájna... Nem akarok benne kárt tenni, mert még szükség lesz rá...:)
nekem mondjuk egyenes de van le meg felfelé görbülö is
semmi köze ennek a lefelé görbüléshez, nekem is elfelé görbül, mint ahogy mondták elõttem, különbözõ halások vannak, egyenes, le, fel, jobbra balra. Am a lefelé görbülõ pénisz irgadatlan sok pozban hasznos, összes bnõm imádta. Szerintem nálad lesz valami, lehet valami belsõ szorongásod van ég ha nem is tudsz róla

Mit tegyek? Nem bírom megvédeni magam. Például ha beszólnak? Nem túl gyakori úgy 1-3 alkalom egy héten. Ja, és utálom az erőszakot!

Jó, persze... szóljak vissza.... De akkor éppen, mikor a fejemhez vágják a sértést, nem jut eszembe semmi :D Néha már már szánalmasnak érzem magam... Mit csináljak? E/12 email-em: [email protected]

Legjobb válasz: fura, de ált az igazán buta emberek nagyon tudnak sértegetni, úgy, h nem tudsz rá mit felelni. ezt õk vitának hívják ált

fura, de ált az igazán buta emberek nagyon tudnak sértegetni, úgy, h nem tudsz rá mit felelni. ezt õk vitának hívják ált
Legjobban a szavakkal lehet bántani. Persze, nem az ilyen idióta oda-vissza szájkaratékra gondolok. Hagyd õket, ismerd meg a gyengeségeiket, kutakodj picit, mindenkinek van az életében egy fájó pont, amit igyekszünk palástolni. Ha te eltalálod azt a pontot, az jobban fáj bármelyik bal horognál.
Semmi bajom a kétkezi munksásokkal, de a legszebb öröm a káröröm és látom rajtuk, hogy utálják amit csinálnak. Plusz mindig szégyenlik magukat mikor találkoznak velem. Nap mint nap találkozok velük. Szerintem elég megalázó nekik, hogy annak az embernek a csicskulnak, akit mindig beoltottak.
Én is voltam az osztály "legalja", csak érdekes módon ahogy teltek az évek, kiderült, hogy akik engem cseszegettek, mind nyomorékok. Vicces, hogy soha nem vitték többre, mint a pofájuk jártatása. Mindegyik kétkezi munkás lett.
és mi bajod a kétkezi munkásokkal? (én nem vagyok az) ha nem lennének neked se lenne semmid!
Legyél alattomos, mint egy cigány, ravasz, mint egy kígyó, és ártatlan, mint egy ma született bárány. Ergó, ha beszólnak, akkor kezdjenek eltûnedezni vagy megkárosodni a dolgaik. És persze, soha nem kéne, hog bebizonyosodjon, hogy te vagy az.
Hülyékkel vitázni olyan, mint a paralimpia: hiába, a gyõztes is fogyatékos.... :)

Hány nap alatt merül le a telefonod ha okostelefonod van? Megírhatod úgy hogy ha sokat használod és ha nem gyakran. Például: Az enyém 3-4 nap akkor ha nem használom. És ha használom akkor 1-2 nap.

Legjobb válasz: Az okostelefonok azért esznek annyi áramot, mert a háttérben futó alkalmazások igénybe veszik az akkumlátort és készenlétben folyamatosan vagy szakaszosan dolgozik a processzor.

A kérdező hozzászólása: Az okostelefonok azért esznek annyi áramot, mert a háttérben futó alkalmazások igénybe veszik az akkumlátort és készenlétben folyamatosan vagy szakaszosan dolgozik a processzor.
Ha nem használom sokat, akkor 3-4 nap, ha többet használom, akkor 2-3, ha mégtöbbet, akkor 1-2, teljesen elégedett vagyok az üzemidejével (iPhone 4).
Nekem is kb. mint neked. (X10 mini pro)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!