Találatok a következő kifejezésre: Ha pé nap (109 db)

Ha pé után 20 nappal még mindig negativ a teszt, már ne is reménykedjek?

6napja kellett megjönnie,de nem jött.

Legjobb válasz: Amig nem jon meg addig van remeny! Nem is biztos, hogy a baba pe-kor fogant. Utanna barmikor lehetett egy spontan peteeres. Nekem tavaly a babam nem pe-kor fogant ezert a tesztem csak a kimaradt mensi utan a 12 napon lett pozitiv. Tehat mesni elott ket nappal volt egy peteeresem.

Amig nem jon meg addig van remeny! Nem is biztos, hogy a baba pe-kor fogant. Utanna barmikor lehetett egy spontan peteeres. Nekem tavaly a babam nem pe-kor fogant ezert a tesztem csak a kimaradt mensi utan a 12 napon lett pozitiv. Tehat mesni elott ket nappal volt egy peteeresem.
ha nem jön meg van rá esély a babura ha még pár nap mulva sem jön meg textelj sok szerencsét

Gondot jelent, ha PÉ után felment a hőm, a következő napon pedig visszaesett kicsit? Csatolom a görbém, megnéznétek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/819e528b84b4bf4099de88..

Legjobb válasz: Nem jelent... A lényeg, hogy a pé utáni napokon ÁTLAGOSAN legyen feljebb a hõd. Visszaesésnek azt nevezzük csak, ami a pé elõttihez hasonló hõmérsékletig süllyed. Van jó sok példagörbe a babatervezok-otthona.net-en, ilyen is.:) Ne aggódj.

Nem jelent... A lényeg, hogy a pé utáni napokon ÁTLAGOSAN legyen feljebb a hõd. Visszaesésnek azt nevezzük csak, ami a pé elõttihez hasonló hõmérsékletig süllyed. Van jó sok példagörbe a babatervezok-otthona.net-en, ilyen is.:) Ne aggódj.
tök jol néz ki a görbéd. amikor felment a höd. elötte nap volt a töüszörepedés. voltatok is együtt, drukkolok, ha felmegy a höd és fenbn is marad, összejöhet:)

Ha 17. nap van pém, nem öregszik el a pém? Most nem értem mikor volt pém! Tegnap már magas hővel ébredtem! Mostrmeg sok a folyásom olyan mint pékor! Akkor?

clostit szedtem ez a 17 napom. és még annyit hogyha 17 nap van pém akkor nemöregszik el a petesejt?

Legjobb válasz: lehet kétszr volt pé d...nekem is 18 napon volt legutóbb ovuláció, doki azt mondta tökéletes, nyálkahártyám is akkor 10mm volt

lehet kétszr volt pé d...nekem is 18 napon volt legutóbb ovuláció, doki azt mondta tökéletes, nyálkahártyám is akkor 10mm volt
A kérdező hozzászólása: hát nemhiszem hogy nekem kétszer volt. mert szerintem csak 1 pém érett a clostitol.

Ha 3 napig menszi szerüen szur a hasam és a cicim is elkezdett fájni akkor volt pé-em? (10. napon) Vagy utánna pár nappal! És hány napig tart?

Ma már a 15.napnál vagyok és már nem fáj a hasam!Most kell próbálkozni??Vagy jóbb volt a 10.napon??!

Legjobb válasz: szia. én pont ezt kérdeztem pár kérdéssel lejjeb. nekem is menzi szerü fájásom van 3 napja. és görcsölt meg szurt is a hasam. ez peteérést jelent. szerintem mert nekem a doki aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérésem. neked a 3 nap után elmult a menzis érzés? vagy most is van?

szia. én pont ezt kérdeztem pár kérdéssel lejjeb. nekem is menzi szerü fájásom van 3 napja. és görcsölt meg szurt is a hasam. ez peteérést jelent. szerintem mert nekem a doki aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérésem. neked a 3 nap után elmult a menzis érzés? vagy most is van?
A kérdező hozzászólása: Szia!Igazábol hétfötöl-péntekig éreztem ezt!Már csak a cicim fáj!

Jelenthet terhességet ha pár napja főleg este hányingerem van? együtt voltunk pé-kor még pár nap a nemvártig :S

a mellem is feszül a derekam majd leszakad pedig mesinél nem szokott szerintetek?????

Legjobb válasz: Csinálj tesztet.Nekem kimutatta elötte 4 nappal,igaz nagyon halványan,de ott volt a csík.Lehetséges,de az is lehet,hogy a szervezeted játszik veled.sajnos az is elõfordul ha valaki nagyon szeretne babót.Ha negatív a teszt akkor pár nap múlva meglátod mi lesz.Viszont ha pozitív!:)Amúgy nekem sem reggel jelentkeztek a tünetek,inkább délután és este.Ja és a nemvárt elött kb egy héttel.Drukkolok!Írd majd meg mi lett!

Csinálj tesztet.Nekem kimutatta elötte 4 nappal, igaz nagyon halványan, de ott volt a csík.Lehetséges, de az is lehet, hogy a szervezeted játszik veled.sajnos az is elõfordul ha valaki nagyon szeretne babót.Ha negatív a teszt akkor pár nap múlva meglátod mi lesz.Viszont ha pozitív!:) Amúgy nekem sem reggel jelentkeztek a tünetek, inkább délután és este.Ja és a nemvárt elött kb egy héttel.Drukkolok!Írd majd meg mi lett!

Ha pé előtt 4-5 napig minden nap együtt vagyunk tényleg csökken a spermák "hatékonysága" és a teherbeesés esélye?

Legjobb válasz: Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)

Napi töb együttlét okozza csak azt, hogy a sperma egyszerûen nem tudja utántermelni magát kellõ mértékben, és a férfi gyakorlatilag steril lesz. Ha naponta egyszer együtt vagytok, az nem baj, fõleg akkor, ha a párodnak nincsenek spermaszám-gondjai. A legoptimálisabb idõköz 36 óránként csinálni. :-)
Nem!!! Javul a minöségük, nö a szàmuk! Nem rég olvastam egy kutatàsban! S egyre több doki ajànlja!
Az átlagos spermaszám 30 millió, egy nap alatt 10 millió termelõdik újra, 2 nap alatt 20 millió. A megtermékenyítéshez ÁLTALÁBAN 20 millió szükséges. Szóval jobb két-három naponta, állítólag. De különben meg ahogy jólesik, szerintem naponta is van esély, fõleg ha nincs gond a spermaszámmal, vagy esetleg átlagon felüli :)

Ha 11. napon volt pé-m akkor a 25. napon kéne megjöjjön ugye? Holnap lesz ez a nap ha sikerült akkor a qupido teszt már kimutatná reggeli pisiből?

Legjobb válasz: Elözõ vagyok! Én megértelek, mert én is hétvégére várom és már minden tünetet produkálok. Nem szabad. Probálom elterelni a gondolotaimat. A bizonytalanság a legrosszabb, mert ha az derül ki, hogy nem terhes az ember, akkor új hónap, új probálkozás, de igy..Nekem nagyon görcsölget a hasam, szerintem megfog jönni. Ezeket az érzéseket szoktam mensi elött is érezni, de legalább már megjönne. Lassan megy az idõ ilyenkor. :(

Elözõ vagyok! Én megértelek, mert én is hétvégére várom és már minden tünetet produkálok. Nem szabad. Probálom elterelni a gondolotaimat. A bizonytalanság a legrosszabb, mert ha az derül ki, hogy nem terhes az ember, akkor új hónap, új probálkozás, de igy..Nekem nagyon görcsölget a hasam, szerintem megfog jönni. Ezeket az érzéseket szoktam mensi elött is érezni, de legalább már megjönne. Lassan megy az idõ ilyenkor. :(
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek!
Szia!Igen, 25.kéne megjönnie, de az még odébb van.Próbáld meg a tesztet, nem vesztessz vele semmit.Ha nem jön meg, csinálj egy terhességitesztet!Sok sikert!
Elméletileg akkor kellene megjönnie. Elméletileg. Az a biztos, ha még vársz a teszteléssel, mert lehet nem mutatja még. Igaz azért meg jó volna csinálni egy tesztet, mert minél tovább vársz, annál jobban beleéled magad a terhességbe és nagyobbat csalódsz. Olvastam írtál már sok kérdést, nagyon rá vagy görcsölve a dologra és ez nem jó! :(
A kérdező hozzászólása: De csak mióta tüneteim vannak!!Azóta vagyok kész teljesen!
Egyébként miért éppen qupido tesztet akarsz használni? Az már a korai terhességet is kimutatja?
Látom nem érkezett válasz, de gondolom azért qupidoval szeretne tesztelni a kérdezõ, mert az a legérzékenyebb, patikában kapható teszt. 10-es az érzékenysége.
Szerintem kimutatná! Nekem a nem várt elõtti délután a lily ami 25-ös kimutatta, így a 10-es biztos! Hajrá

Ha negyedik nap fenn van a reggeli höm 36.9 37. 0 körül akkor tuti volt pé-sem?

Mert hogy 29.napon vagyok nem túl kés? ez?Lassan (nem)kéne megjönnie!

Legjobb válasz: Mármint a 29.napon kezdett felugrani most már a 33.napon vagyok

A kérdező hozzászólása: Mármint a 29.napon kezdett felugrani most már a 33.napon vagyok
Sokkal biztosabb a váladék módszer.Ha volt átlátszó, nyulós és nagy mennyiségû hüvelyváladékod, akkor volt peteérésed, ha nem akkor pedig sajnos nem!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem szokott nyúlós váladékom lenni, mindig krémszerû és sûrû.
Az ugyanolyan jó! :) Ne aggódj. A nyúlós váladékot általában a fogamzásgátló abbahagyása után produkálja a szervezet, mert még nem képes rendes váladékot elõállítani, de azért próbálkozik. Ezt az egyik orvosi honlapon olvastam! Nekem pl volt nyúlós, nyálkás váladékom félidõben, aztán az ultrahang alapján a doki mondta, hogy nem volt peteérésem! Szóval errõl ennyit! Ja és három hónapja nem szedek bogyót!
A kérdező hozzászólása: Én már lassan 1 éve nem szedek de még mindig semmi!
Voltál már ezzel dokinál? Lassan akkor nem ártana egy kivizsgálás elõször nálad, aztán meg a párodnál! Egy év azért már ad rá okot!
A kérdező hozzászólása: Most még megvárom hogy megjön-e vagy se.(azért reménykedek lehet most sikerült, annyira jó lenne)Ha nem megyek a dokihoz.
IGEN. Egyértelmûen meg volt a peteérésed. Késõbb is lehetett a peteérés. Lehet laposan emelkedett a hõd az is normális!

Ha pé után vagyok 3-4 nappal és még most is magas (36, 8) az ébredési hőm (általában vissza kellene esnie ilyenkor nem? ), akkor ez most lehet baba? Védekeztünk, de mégis félek kicsit.

Legjobb válasz: Nem. Menziig mindenképp fent marad a hõ, ha van ha nincs baba. Menzi elõtt/aznap/vagy másnap leesik a hõ és megjön a vérzés. Ha baba van akkor nem esik le menzikor és nem is jön meg ->ilyenkor lehet a hõbõl következtetni a babára. Mivel védekeztetek? Ha gumi akkor tuti nem leszel terhes, ha megszakítás és pont tüszõrepedéskor voltatok együtt, akkor van egy kis esélye. Üdv. egy kismama

Nem. Menziig mindenképp fent marad a hõ, ha van ha nincs baba. Menzi elõtt/aznap/vagy másnap leesik a hõ és megjön a vérzés. Ha baba van akkor nem esik le menzikor és nem is jön meg ->ilyenkor lehet a hõbõl következtetni a babára. Mivel védekeztetek? Ha gumi akkor tuti nem leszel terhes, ha megszakítás és pont tüszõrepedéskor voltatok együtt, akkor van egy kis esélye. Üdv. egy kismama
Gumival is van esélye, sajna ismerek olyat, aki tabletta és gumi plusz ilyen spermicides sikosító mellett lett terhes. A hõm. ember típustól is függ, nekem pl. mindig magasabb volt a testhõmérsékletem igaz picivel, mint az átlag...de mikor babával próbálkoztunk nem néztem sosem mert ez nem megbízható...sok mindentõl lehet magasabb még a hõmérsékleted!!!

Ha pé. Után visszaesik a hő (2 napig 36, 9 utána36, 6) akkor már nem lehet baba?

Pé. el?tt 2 naponta éa pé-kor is együtt voltunk.

Legjobb válasz: De lehet! Ha van görbéd, pontosabbat is tudok mondani...

De lehet! Ha van görbéd, pontosabbat is tudok mondani...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs alapból 36, 6 utoljára nov. 27-én jött meg 23-25-26 naposak a ciklusaim 5.6.7.-e körül volt magasabb hõm 36, 8-36, 9 azután megint 36, 6 majd 10.11.12. 36, 9 és ma visszaesett 36, 6-ra. Együtt voltunk 5, 7, 9, 11, 12. Nem tudom így tudsz-e vmit mondani, de köszönöm nagyon szeretném már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!