Találatok a következő kifejezésre: Ha párom foglalkozik, de (2 db)

Nem tudom mit csináljak? Van egy párom 3éve és van egy kisfiunk, de mostanában nem foglalkozik velem szex téren sem hiába beszéltem vele nem változott semmi. Boldogtalan vagyok, mindig ha odabujok vagy ha szexelni akarok azt mondja már megint 21L

Mi tév? legyek?

Legjobb válasz: Beszélj vele. Ha nem figyel rád, akkor mondd azt neki, hogy kereshetsz-e mást aki lefekszik veled? Ha nem érdekli, akkor ennek a kapcsolatnak már lõttek.

Beszélj vele. Ha nem figyel rád, akkor mondd azt neki, hogy kereshetsz-e mást aki lefekszik veled? Ha nem érdekli, akkor ennek a kapcsolatnak már lõttek.
Már beszélt vele, írta. Sajnos ennek a kapcsolatnak annyi.
A kérdező hozzászólása: eröl is beszéltünk már de azt mondta megne merjem csalni.
A kérdező hozzászólása: azt még nem tettem hozzá hogy már akartam vele szakitani de azt mondta ne mert mi vagyunk az élete értelme és hogy nagyon szeret és könyörgött ne hagyjam el.mégsem értem
Egy baba mindent meg tud változtatni! Lehet össze van nagyon zavarodva. Ami nem lenne meglepõ, ha õ is veled egykorú vagy csak egy két évvel idõsebb/fiatalabb... Nagyon nehéz feldolgozni ilyet. Lehet fél, hogy ha elhagyjátok egymást nem láthatná elégszer a kisbabáját. Stb.stb. Az idõ mindenre gyógyír.
A kérdező hozzászólása: ö nagyon szeretett volna már egy kicsit amúgy a pici már 1éves és nem akkor kezdõdött a gond mióta ö megszületett 1-2 hónapja van ez.ö 25éves
Ha van egy kis eszed akkor összefekszel valaki mással, neten akárkit megtalálsz, és ha nem tud róla akkor nem sértõdik meg!!! O:)
Kretén pasi, vagy van egy nõje.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!