Találatok a következő kifejezésre: Ha pár késik és a (20 db)

Ha pár napja késik és a hőm 37, 1 hüvelyban akkor még nembisztos a baba ugye?

nagyon szeretnénk már babát.szokottt késni,csak a h?m nemmindig 37,1.s?t ez rritka eset.

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz egy tesztet???

Miért nem csinálsz egy tesztet???
A kérdező hozzászólása: félek hogy negativ.És még igy is könnyebb kétségek között.
Ha késik és a hõd is magas akkor az jelentheti, hogy babát vársz. Csinálj tesztet, ne félj a kudarcoktól! Ha babát szeretnél akkor erõsnek kell lenned és nem szabad félni semmitõl.
ne éld azért bele magadat, mert nekem is késett 6 napot a hõm is 37, 2 volt, aztán a 7. napon 36, 3 lett, akkor már tudtam, hogy... tesztelj egy pár nap múlva, ha nem jön meg. drukkolok, majd írd meg mi lett.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, pont az elõzõ ciklusom lett életemben elõször 6 nappal hosszabb, és utána sajna megjött... Csinálj tesztet, mert a negatív teszttel legalább tudomásul veszed a valós helyzetet, és nem kétségek közt hányódva stresszeled magad, amitõl esetleg még többet is késhet...

A párommal már bő 1 éve próbálunk összehozni egy pici babát de sehogy nem sikerül. Van úgy hogy rengeteget késik és ha csinálok tesztet mindig megjön, de egyébként ha késik a tünetek azok jönnek csak nem sikerül sajna hogy sikerülhetne minél előbb?

Legjobb válasz: Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.

Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.
Szia mi is kb egy éve próbálkozunk de sajnos nem sikerült még.Kb két hete elkeztem inni a palástfû-cickafark teát állitolag jó.Sok sikert
Szia.Nekünk 11hónapra volt szükség.Elkezdtem hömérözni, és az elsö (hömérös)hónapban sikerült.Próbáld ki, ha még idáig nem próbáltad.Ne stresszeld magad rajta, mert az nagyn megnehezíti.Nálam is az vlt a gond. Sok sikert. 40hetes kismama.
Szia! Mi két évig próbálkoztunk, mire összejött a kisfiunk.Nagyon görcsöltem már, hogy miért nem jön a baba, és mikor elhatároztuk, hogy orvoshoz fordulunk abban a hónapban jött össze. Nem hittem a pszihés dologban, de van benne valami, csak könnyû azt mondani, hogy ne görcsöljön az ember.Ne féljetek orvoshoz menni! Sok sikert! Egy boldog anyuka
Ezt az oldalt érdemes olvasgatnod: http://babatervezok.otthona.net/
Ha sokat késik a mensesed, menj orvoshoz, hogy kiderítse mitõl lehet. A hõmérõzés eredményedbõl is rengeteg minden kiderülhet, fõleg az orvosnak, persze csak ha rendesen méred. Én orvost javasolnék minél elõbb. Én is itt tartok, ahol te. (-:
Szia Szerintem nem kell aggódnod. 2 év sikertelen próbálkozás után beszélnek meddõségrõl. Egyébként nekünk 3 év kellett. Egyik hónapban megemlítettem a dokinak, hogy nem jön a baba, 2 hónap múlva azért mentem hozzá, mert pozitív lett a tesztem. Nekem is volt, hogy akár 2-3 hetet is késett. Nyugi és türelem.

Ha valakinek, akinek korábban sohasem késett a menstruációja, egyszer csak 2-3 napot késik, és nagyon erős mellfájdalmai léptek fel azon a pár napon, az akár lehet terhes is?

mert hallottam olyat, h valakinek megjött a menzesze, mégis állapotos volt...vagy, még mire utalhat?

Legjobb válasz: Ha eddig pontos volt és most késett, utalhat terhességre. De kérdés, hogy együtt voltatok-e a pároddal "félidõben".

Ha eddig pontos volt és most késett, utalhat terhességre. De kérdés, hogy együtt voltatok-e a pároddal "félidõben".
A kérdező hozzászólása: Igen, együtt voltunk.
Lehetséges, csinálj tesztet, ha nem jön meg.
Lehetsz terhes mert ugye nem 100% a megszakításos módszer, de szerintem várj még pár napot az eredménnyel.
A megszakításos módzer nem a legjobb védekezési mód. Elég sokan lettek így is terhesek. Ha az átlagos késésnél is több idõ eltelt már, akkor csinálj egy 10-es érzékenységû terhestesztet.
Az én páromnak nincs elõváladéka, így nálunk tökéletesen bevált a megszakítás, egész addig ameddig ténylegesen megszakította. Hát egyszer pont olyankor ragadta el a szenvedély amikor peteérésem volt. :D:D:D úgyh 14+4 hetes boldog kismami vagyok. :) Szerintem tesztelhetsz. :)
Szia! Mi is hasonló módon szoktunk védekezni + naptár. Októberben elszámoltuk magunkat és bébi lett, pénteken voltam uh.-on, holnap kell tesztelnem. A tesztjeim eddig mind negatívak lettek, de uh-on látható.
lehetsz, mert a megszakítás mondjuk csal próbálkozás, de nem igazi védekezés. gond lenne, ha baba van a dologban?
A kérdező hozzászólása: Hát akartunk babát, de majd csak kb 4-5 év múlva. Szóval nem tudom de fáj a hasam szinte minden órába de olyan érzés, mint ha megjönne viszont semmi. A hõm pedig néha ingadozik 35, 36, olykor 37.
A hõingadozás az nem jellemzõ terhességnél. Állandóan magasnak kell lennie. Viszont egy idõben kell mérni mindig reggel ébredéskor. Mérd egy két napig és ha igen alacsony mondjuk 35, 5-36, 2 akkor nem valószínû a terhesség, csak késik. De azért egy tesztet is érdemes csinálni. Mi is megszakításosan védekezünk már 7 hónapja és eddig nem lett gond. Most is érzem már, hogy meg fog jönni és a hõm is igen ingadozik...
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam!Nem vagyok terhes!! :)
Mert tilosan áll a szemafor.
A kérdező hozzászólása: De akkor ne szálljanak le az emberek, vagy akkor iktassák be a menetrendbe, vagy csak késõbbi idõt írjanak érkezésre, mert az információn is húzzák a szájukat, ha igazolást kérek 3-5 perc késésre mert így a buszt is lekésem... és ha képek az már igazolatlan óra.
Szolgálati célból áll meg. 6 és 18 óra környékén van a szolgálatváltás, és az õ fel-le szállásuk céljából áll meg. A MÁV-Start szerette volna ha az összes gyorsvonat menetrend szerint megáll, mert neki érdeke lenne, de a KTI nem engedélyezte. Így marad ez a félmegoldás, amikor a vasút munkavállalóinak szüksége lenne rá, akkor szolgálati célból megáll...
3-5 perc késésrõl nem is kötelesek igazolást adni ne csodálkozz, hogy nem akarnak adni. Amúgy meg csöppet meleg ennyire kicentizni a beérkezésedet nem?
12:08-al egyetértek! Menj korábbi vonattal. Ha a korábbi már nagyon korán van, akkor azt az iskolával egyeztesd!
A kérdező hozzászólása: Ha rendesen beérne a vonat, akkor én is simán beérnék suliba kb5-10 perccel korábban. de így ez az 3-5 perc is sokat számít mert igy a busz, meg a villamos is pont elõttem megy és 10 perccel korábban jár. ha a korábbi vonattal meg 1 órával korábban kellene kelnem...
Azért erõs túlzász, hogy 3-5 percet jelentene a vonatnak a ferenci megállás. Jó lesz az 1-2-nek is... Ettõl függetlenül azt a pár perc késést megkaphatja mástól is, megállítják egy jelzõnél vagy nem tudja fogadni a keelti: tehát percre pontosan ennyire kiszámolni nem egészséges. Persze mindenki volt iskolás, tudjuk, ha tényleg fontos lenne idõre beérned, jönnél a korábbi vonattal....
Bocsi, 3-as válaszoló, de mi az a KTI, és mi köze van ahhoz, hogy mi a menetrend?
http://www.kti.hu/ A vasút által végzett közszolgáltatást az állam rendeli meg, az állam részérõl pedig az RKI-knak beleszólása van a menetrendbe. Az RKI-k pedig a KTI részei, elvileg regionális szinten okoskodnának a menetrenddel kapcsolatban gyakorlatilag csak hátráltató tényezõk.

Ha valaki teherbe esik, akkor pár napot késik a mensije, vagy nem jön meg?

Legjobb válasz: általába nincs mensi ,de hallottunk már olyat is hogy a mensi mellett ott volt a baba is

általába nincs mensi , de hallottunk már olyat is hogy a mensi mellett ott volt a baba is
Egyátalán nem jön meg, a szülésig, és utána sem egy darabig még. Persze vannak kivételek, van olyan aki végig menstruál a terhesség alatt, de az esetek majd 100 %-ában nem.
Az utolsó válaszadótól kérdezném, hogy a Jónás-módszert alkalmaztátok-e, vagy csak így jött ki a lépés?
Mi folyamatosan dolgoztunk az ügyön. Elmondod mi az a Jónás módszer. Az elõttem szólónak.
A 2 fenti bejegyzés teljesen valós. Nálam például a mentruáció alatt fogant a kisfiam!
A szokásos 50%-a. Úgyhogy lassan azért készüljetek a babára. Persze akkor, ha egyébként teherbe tudsz esni.
Ha ugyesen csinalja, akkor nem tul sok. Persze az esely mindig ott van, ezert ha baj lenne, ha becsuszna, hasznaljatok mast is. Ha nem baj, akkor meg ugye nem szamit.
A petefészked nem hajolhat hátra, legfeljebb a méhed, de ez állítólag nem csökkenti a teherbeesés valószínûségét..
A kérdező hozzászólása: jaj igen, félreirtam.a méhem hajlik hátra. amugy nem bánnánk ha összejönne a baba csak kiváncsi vagyok h ilyen esetben mennyi az esélye. köszönöm
elsõgyógyszermentes hónapban, hátrahajló méhvel, megszakításos módszerrel lettem terhes. 40hetes kismama
ugyanannyi esélyed van mintha beléd élvezettt volna mivel elö váladék is van ami tartalmazhat spermát

3 napja kesik es itthon vagyok betegen (csunyan, szarazon kohogok). Par hete kiderult hogy nem ved a szervzetem a rozsahimlo ellen. Ha most baba lenne a dologba nem lesz baja hogy beteg vagyok? Es a rozsahimlovel kapcsolatba?

Nem tudom mit csinaljak!

Legjobb válasz: Szerintem csak orvos tud neked igazán megnyugtató választ adni. A helyedben én telefonálnék neki egyet, vagy ha nem neki, akkor a kórház nõgyógyászatát hívnám fel, ott is biztosan segítenének. Sok sikert és jobbulást!

Szerintem csak orvos tud neked igazán megnyugtató választ adni. A helyedben én telefonálnék neki egyet, vagy ha nem neki, akkor a kórház nõgyógyászatát hívnám fel, ott is biztosan segítenének. Sok sikert és jobbulást!

A hátam egy ponton mindig fáj, viszket, bizsereg. Ha a párom pl simogatja a hátamat, és azon a ponton elidőzik, akkor hirtelen éles fájdalmat érzek, mintha egy kést szúrtak volna belém. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Valami idegi eredetûnek tûnik, lehet gerincprobléma. Menj el a háziorvoshoz, biztos ad beutalót ortopédiára vagy neurológiára.

Valami idegi eredetûnek tûnik, lehet gerincprobléma. Menj el a háziorvoshoz, biztos ad beutalót ortopédiára vagy neurológiára.
Ezeknek a tuneteknek oka van, tehat jeleznek Neked. Feltetlen menj el orvoshoz! A viszketes, bizserges jelezhetne a cukorbetegseget is, de mar a fajdalom az nem, az mas betegseget jelez.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Cukorbeteg biztosan nem vagyok, mert mostanában voltam terheléses vércukor mérésen, és 5, 1 a cukrom. Az inzulinom viszont magas, úgyh inzulinrezisztenciám van, ami a cukorbetegség elõdje úgymond. Viszont édesanyámnak gerincvelõdaganata volt, most meg gerincsérve van, úgyh kicsit félek, hogy esetleg örökölhettem vmit...
Kedves kerdezo! Az Edesanyad betegseget nem fogod orokolni, csak abban az esetben, ha Te is ugyanolyan eletmodot folytatsz. Figyelj oda a tartasodra, ne emelj nehez targyakat stb., figyelj oda az egeszsegedre, kezdjel el relaxalni, nagyon fontos, hogy megtalald a modjat, hogy ellazulj, s kikapcsold az elemedet!

Ha tegnap volt peteérésem és ma leszünk együtt a párommal akkor már késő lesz?

Legjobb válasz: Nem lesz késõ Hajrá!!!!!! és ++++++

Nem lesz késõ Hajrá!!!!!! és ++++++
Azert az ovu tesztekben lehet bizni. Mondjuk a neten kaphato filleresekben en sem biznek, de en pl. Clearblue digitalisat hasznalok es ott nem kell a vonalakon agyalni, hogy most akkor pozitiv-e vagy negativ, mert ha pozitiv akkor egy vigyorgo smile latszik, ha nem nega, akkor egy ures kor. Mast nem is vennek es hasznalnek, mert nincs kedvem filozni, hogy most akkor mi az eredmeny, mert ovu tesztnel, ha negativ is ott van mindig a 2. csik halvanyan. Igaz ez a digitalis nagyon draga, de csak a lehetseges par napban csinalom es nekem bevalt. Marmint olyan szempontbol, hogy mindig tenyleg akkor volt tutira. Jo tudni azert, hogy mikor van. Mondjuk en csak azert nezem a peteerest, mert nem tul sokat vagyunk egyutt. A homerozes is jo, csak erteni kell hozza. En nem vagom es eleg maceras....
A kérdező hozzászólása: Én egyikben sem bizom, nem is értem minek kell hõmérözni mivel mindenki norm.hõmérséklete 36, 6fok kell hogy legyen és olvastam már nagyon kis értéket is amit állitólag mértek itt egyesek, az ovuteszt meg szintén szerintem átba...s mivel ak mutat valamit amikor akar+sok pénzbe kerül, mindegy én magamban hiszek és az interneten amik vannak ovulácios tesztekben sem hiszek de nagyjából megmutatja mikor mivan, egyedül ha volna idõm vagy kedvem akkor ész nélkül járnák ultrahangra-na az a biztos számitás...sok sikert mindenkinek!
Ertem. Sajnos a ciklus.hu csak talalgat, nem tudja biztosra mikor van a peteeres. Biztosat csak az ovulacios teszt vagy a homero tud mondani. Nem biztos, , hogy akkor volt amikor gondolod. Ugy ertem biztos a kornyeken, de lehet elotte vagy utana 1 nappal is. A nyulos folyas a jele igen, de pl. nekem napokig is szokott lenni ovu kornyeken. Lenyeg a lenyeg, esely van boven. :-)
A kérdező hozzászólása: Hát kedves utolsó, a ciklus.hu szerint néztem amiben nem hittem, dee tegnap-tegnapelõtt nagyon morgot a méhem környéke, szurkált, bizsergett plussz figyeltem a folyásomat és amikor nyulós volt meg átlátszó, akkor mondom itt az idõ...persze nem biztos hogy sikerült, de tegnap miután együtt voltunk azóta száraz vagyok...érted?máskor is volt ilyen folyásaim de nem kapcsoltam meg nem is figyeltem oda...
Mi mult honapban a pozi ovu teszt napjan voltunk egyutt es nem sikerult. :-( Ma is pozi lett a tesztem, de mar keso tudom, mert a napokban nem voltunk egyutt es esetunkben a peteeres utani szex nem jon be.
Na, hat minden masnap probalkoztok, tegnap volt peteeres es aznap nem voltatok egyutt, akkor gondolom tegnapelott igen. Az is tokeletes. Igy meg nagyobb esely van (marmint ha elotte 1-2 nappal) mintha ma voltatok egyutt. Igaz, a pozi ovu teszt utani ket napban van esely, de pl. nalam az nem jon be. Hanem mikor peteeres elott 4 nappal voltunk csak egyutt, ugy sikerult. Ugyhogy van esely, akar ugyis ha ma vagytok egyutt, de sztem eselyesebb, hogy mar meg is fogantal tegnap, mivel tegnapelott voltatok egyutt. :-) Egyebkent honnan tudod hogy tegnap volt ovud? Tesztelsz v. homero? Sok sikert!
Hát én úgy tudom hogy mikor a pete kiszabadul a spermiumoknak már ott kell lenni. Utána már nem sok esély van. De sose lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Jól van...már megijedtem!mindenmásnap próbálkozunk de tegnap a párom fáradt volt és a ciklus.hu szerint tegnap lett volna a nagy nap és úgy elkeseredtem...
Peteérés elõtt-után 2 napig van esélye a dolognak szóval hajrá :) )
Egy biztos, ha összejön, akkor kisfiú lesz!
Hát kétesélyes, de szorítok neked! A petesejt 24 órát életképes, de állítólag 12 óra után elkezd öregedni.
honnan mondta olyan biztosra h fiu lesz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!