Találatok a következő kifejezésre: Ha pár késik (48 db)

Az normalis ha pár napot késik a menstruációm?

Mindig valtozó amikor megjon egyszer15.én másszor 28án harmadszor meg 1én jon meg. Ez normalis mert csak 1éve kezdtem el menstruálni?

Legjobb válasz: terhes vagy

terhes vagy
Lehet akár normális is, ha csak pár napot késik.
Elsõ válaszoló butaságot írsz! Én is egy éve menstruálok , és nekem is össze-vissza van. Van amikor 20 napra jön meg , ami még nem baj ! Van amikor 24-25, mióta menstruálok vagy 3x volt 28 napra. Szóval, nyugodj meg. Szerintem normális, fõleg, hogy egy éve menstruálsz. Lehet eltelik 3-4 év is , amíg rendszeres lesz. :-) Addig számíthatsz ilyen össze-visszaságra!
Én is tudom pasi létemre, hogy normális, csak néha el kell ereszteni egy "terhes vagy"-ot a trollkodás szent törvényei szerint.
A kérdező hozzászólása: hát koszi az értelmes válaszokat :)

Bölcsiből hazajárást hogy oldottad meg ha nem 4-ig szólt a munkaidőd, nagyszülők messze vannak, párod késő estig dolgozott?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem csak négyig vannak a bölcsiben, ilyen esetben valaki mindig ott marad a gyerekkel!

Szia! Szerintem nem csak négyig vannak a bölcsiben, ilyen esetben valaki mindig ott marad a gyerekkel!
Nálunk ötig van a bölcsi, így odaérek érte zárás elõtt. Ha kivitelezhetetlen lenne, valószínû keresnék valakit, aki elhozza a gyerkõcöt helyettem, és megõrzi addig, amíg végzek a munkával.
Szia! Engem Anya vagy Apa csoporttárs- barátai, vagy sporttársai hoztak el a bölcsibõl. Volt olyan, hogy nem is nálunk, hanem náluk voltam(2-3 barátnál volt bevett helyem), mindenhol volt mondjuk egy moncsicsim, pelusom, ilyesmim:) . Nagyon érdekes és megható volt amikor egy hónapja ott pityeregtek az esküvõnkön:) . Szóval sztem ha van megbÍzható barát, csak jobb lehet mint az esetleg kelletlenül "ügyeletet" tartó dadus. Persze tisztelet a tyúkanyó tÍpusú dadusoknak:)

Miért van az, hogy sok férfi nem hajlandó érdemben meghallgatni a párja panaszait, csak akkor reagál rá, ha már késő, pl. az asszony el akar válni? Vagy van, mikor akkor sem.

Szerintetek? F?leg férfiak véleményét várom, de n?k is írhatnak. Köszi.

Legjobb válasz: Szerintem 2 okból. Vagy azért, mert a férfi érzéketlen és észre sem veszi, hogy mi történik a kapcsolatban. Lekötni a munka stb. vagy pedig a nõ állandóan panaszkodik és nem is veszi már komolyan a férfi azt, amit mond.

Szerintem 2 okból. Vagy azért, mert a férfi érzéketlen és észre sem veszi, hogy mi történik a kapcsolatban. Lekötni a munka stb. vagy pedig a nõ állandóan panaszkodik és nem is veszi már komolyan a férfi azt, amit mond.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak az lenne a baj, hogy a nõk nem jól adják elõ a problémáikat?
Minden ember más. Ezért eltérõ az igény is arra, hogy mennyit és mirõl beszélgessen két ember. Nem kell egyformának lenni.
Vagy azért mert egyes nõk, csak szemre hánynak, bszogatnak, cirkuszolnak, és a fenének sincs kedve hallgatni a lamentálást állandóan. Nincs az az épeszû férfi, aki a megfelelõ kommunikációs stratégiával ne hallgatná meg a problémákat. De, ha a nem megfelelõvel közelítenek, az baj. Szóval nem csak a férfiak a süket hülyék, mindkét fél ugyanúgy hibás, mert akár oda is figyelhetne jobban, de az sem mindegy, hogy adják elõ a problémákat nekik.
Engem sem hallgat meg a férjem, illetve ha más a véleményem akkor azt mondja, hogy ne vitatkozzunk.Egyálltalán nem veszekszem, nem szoktam hisztizni sem, inkább mindent ráhagyok, ezért vagyok lelkibeteg.Most mégis õ akar válni 32 év után.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy a férjem meghallgatja még a kiszakadt harisnyát is, és amikor hazajön, alapvetõ igénye, hogy mindent ami foglalkoztatja a munkahelyén, kiöntsön magából. Addig szinte meg sem szólalhatok, de aztán bármit megoszthatok vele, és érdekli is. A szorongásaimban sokszor tanácsot is ad, kinek mit mondjak, hogy reagáljak számomra megoldhatatlan helyzetekben. Ez olyan jó! De sokszor hallom, itt az oldalon is, hogy sok férfi érzéketlen, meg nem beszélõs fajta. Szeretném õket is megérteni, de nem megy, hisz annyit veszíthetnek emiatt, hogyhogy megéri nekik nem kommunikálni. Most már világosabb. Várom a további válaszokat is.
Válóper megelõzésére veszekedés elleni pirulák: http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/_Vesze..

Ha pár napja késik és a hőm 37, 1 hüvelyban akkor még nembisztos a baba ugye?

nagyon szeretnénk már babát.szokottt késni,csak a h?m nemmindig 37,1.s?t ez rritka eset.

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz egy tesztet???

Miért nem csinálsz egy tesztet???
A kérdező hozzászólása: félek hogy negativ.És még igy is könnyebb kétségek között.
Ha késik és a hõd is magas akkor az jelentheti, hogy babát vársz. Csinálj tesztet, ne félj a kudarcoktól! Ha babát szeretnél akkor erõsnek kell lenned és nem szabad félni semmitõl.
ne éld azért bele magadat, mert nekem is késett 6 napot a hõm is 37, 2 volt, aztán a 7. napon 36, 3 lett, akkor már tudtam, hogy... tesztelj egy pár nap múlva, ha nem jön meg. drukkolok, majd írd meg mi lett.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, pont az elõzõ ciklusom lett életemben elõször 6 nappal hosszabb, és utána sajna megjött... Csinálj tesztet, mert a negatív teszttel legalább tudomásul veszed a valós helyzetet, és nem kétségek közt hányódva stresszeled magad, amitõl esetleg még többet is késhet...

Akik aránylag későn találtak párra, gondoltatok valaha arra, hogy mi van, ha sosem lesz párotok?

Mostanában állandóan ezen kattogok. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy ilyeneken aggódjak én is tudom, de valahogy mindig ide jutok gondolatban. Nem volt még párkapcsolatom. Valahogy mindig voltak fontosabb dolgok, a suli, a továbbtanulás, a munka stb. Most sem üres az életem, az egyetem és a munka leköt, vannak szüleim, 1-2 barátom akik kitöltik az összes időmet. De magányos vagyok legbelül. Szeretnék társra találni, de nem vágyom ilyen tengünk-lengünk együtt, hogy ne egyedül legyünk kapcsolatra. Csak azért nem akarok valakivel együtt lenni, hogy ne legyek egyedül. Társra vágyom, egy olyan férfira akivel a jövőmet is el tudnám képzelni. Persze nem azonnal, előbb befejezném a sulit, az még 2-3 év, de szeretnék férjhez menni és majd gyereket is. A házasságot akár rövid időn belül is el tudnám képzelni. Családra vágyom, saját családra, egy közös otthonra. Valakire akit szerethetek és aki szeret. Szeretnék valaki mellett elaludni esténként és felébredni reggelente, valakit aki miatt értelmet nyerne ez az egész, nemcsak munka és suli lenne, hanem valami ennél több. Persze, ahogy írtam szeretem a szüleimet, a barátaimat, a munkámat. De azt érzem, hogy ez kevés, szeretnék elköteleződni. De valahogy nem akar összejönni, pedig nem görcsölök rá, annak ellenére, hogy ezeket a dolgokat így megfogalmaztam, én nem hajszolom ezt az egészet. Valahogy nem találkoztam még olyan férfival 1-2 kivételével akikkel ezt el tudtam volna képzelni, vagy ha igen akkor nem jött össze a dolog. Néha eszembe jut, hogy mi van, ha azért nem jön össze, mert ez az egész egyszerűen nekem nem menne, vagy mert nem nekem való csak azt hiszem. Esetleg túl béna vagyok a kapcsolatok terén, igazából nincs is tapasztalatom. Félek, hogy soha nem találom meg a páromat. A szüleim relatíve elég későn akadtak össze, de valahogy nem tudom, hogy kérdezzem meg anyukámtól, hogy neki voltak-e anno ilyen félelmei. Egyáltalán normális dolog, hogy ilyesmiken rágódom, hogy ilyen félelmeim vannak? Más is szokott így érezni? Más is érezte így magát mielőtt megállapodott volna? 20/L

Legjobb válasz: 21,5 éves voltam és lényegében nem volt sosem barátom (leszámítva egy pár napos kapcsolatot, amiben csók is volt, de csalódás volt az egész). Mivel nem is voltam/vagyok az a típus, akirõl a férfiak álmodnak, mellette még visszahúzódó is voltam, elkönyveltem, hogy nem lesz senkim, aztán találtam rá a páromra. Én nem bántam sosem, hogy nem volt sok kapcsolatom, tinikorom óta arról ábrándoztam, hogy majd jön az igazi, kalandokra, rövid tiniszerelmekre nem vágyam. És a párom ugyanilyen, bár õ már 26 múlt, szintén csak rövid kapcsolatai voltak elõttem, egyikkel sem jutott a szexig, egymásnak voltunk az elsõk, tényleg meseszerûen alakult minden, sosem hittem volna. Szóval, ha nekem sikerült, bárkinek sikerülhet, én azt vallom. Mert nálam jobban senki nem unta ezt a "majd neked is eljön a herceged" dumát. Biztos voltam benne, hogy ez mindenkire igaz, csak rám nem, én majd macskás öreg nénike leszek.

21, 5 éves voltam és lényegében nem volt sosem barátom (leszámítva egy pár napos kapcsolatot, amiben csók is volt, de csalódás volt az egész). Mivel nem is voltam/vagyok az a típus, akirõl a férfiak álmodnak, mellette még visszahúzódó is voltam, elkönyveltem, hogy nem lesz senkim, aztán találtam rá a páromra. Én nem bántam sosem, hogy nem volt sok kapcsolatom, tinikorom óta arról ábrándoztam, hogy majd jön az igazi, kalandokra, rövid tiniszerelmekre nem vágyam. És a párom ugyanilyen, bár õ már 26 múlt, szintén csak rövid kapcsolatai voltak elõttem, egyikkel sem jutott a szexig, egymásnak voltunk az elsõk, tényleg meseszerûen alakult minden, sosem hittem volna. Szóval, ha nekem sikerült, bárkinek sikerülhet, én azt vallom. Mert nálam jobban senki nem unta ezt a "majd neked is eljön a herceged" dumát. Biztos voltam benne, hogy ez mindenkire igaz, csak rám nem, én majd macskás öreg nénike leszek.
En 24 vagyok mar, meg nem jott el az igazi, es igen, nekem vannak ilyen felelmeim, vagyis pontosan ugy erzek, mint Te. Keson ero tipusnak szamitok, az elso csokon is akkor voltam tul, amikor mar csaknem 18 eves voltam; rovidebb kapcsolataim voltak ugyan, de az a bizonyos meg nem jott ossze. En is tarsra vagyom, nem csak egy akarmilyen pasira, persze hianyzik a testi kapcsolat is- elvegre egeszseges ember volnek vagy mi-, de elsosorban lelkiekben szenvedek hianyt. Es mintha nem lenne eleg [email protected] nekem igy is, nehany kedves csaladtagom ratesz egy lapattal egy- egy "sohasem lesz senkid", "itt maradsz a nyakunkon" kaliberu beszolassal...
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy vannak hozzám hasonlók. Ahogy írtad engem sem vonzottak a tiniszerelmek. De elég rossz egyedül lenni ezzel, a környezetemben a legtöbben nem osztják a véleményemet. Õk azt vallják egyszer élünk és ez nekik azt jelenti, hogy ha lehetõség van rá akkor összejönnek valakivel, akkor is ha tudják nem tarthat tovább pár hétnél 2-3 hónapnál. Több haverom szerint meg fogom bánni hogy nem élem ki magam és ha fiatalon lekötöm magam. De én úgy érzem akkor élnék végre igazán, ha olyasvalakivel élhetném az életem akit szeretek. Nem akkor, ha minél több tapasztalatot hajszolnék mindenáron. Köszi a választ
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló, az nem lehet könnyû. Engem hálistennek nem macerál a családom, sõt szerintük inkább én viszem ezt túlzásba, nem vagyok elkésve semmivel. Viszont, ahogy írtam a haverjaim a korombeliek a környezetemben nemigen értik a vágyaimat. Valahol megértem õket is, manapság nem éppen az elkötelezõdést és a fiatalon való családalapítást, megállapodást sulykolják belénk.
Az eddigi legnagyobb szerelmem 16 évesen volt!Hiába nem mûködött és szenvedtem miatta majdnem 4évet(pár hónapig voltunk együtt csak!), a mai napig tudom, hogy olyan szerelmes sosem leszek már!Most 25 éves leszek....Van a hátam mögött egy 2 éves kapcsolat(nem a nagy Õ), pár egyéjszakás, néhány pár hónapos, néhány pár hetes és mindezek által megannyi idegörlõ kapcsolat!Mégis úgyérzem én nem fogom megtalálni aki tényleg hozzámvaló lesz és mellette lehetnék kerek egész...:( (ja és idõsek a szüleim)
A kérdező hozzászólása: Kedves zahh, mondanám, hogy most megnyugtattál, de nem igazán. Félre ne érts, nem szeretném "leszólni" az életedet. Pláne, hogy látszik az írásodon, hogy te jól kezeled ezt az egészet és nem vagy kétségbeesve. Viszont én 27 éves koromra már házasságot, saját családot és gyereket szeretnék, és rettegek attól, hogy esetleg nemhogy ez nem jön össze, de.... Szóval lehet, hogy ez most durván hangzik, de mikor olvastam a soraidat az jutott eszembe, hogy basszus ez a legrosszabb rémálmom. Nyilván a te életedben is megvannak a jó dolgok, biztos én is megtalálnám a szebbik oldalát, ha ilyen lenne az életem, de akkor sem erre vágyok. Egyébként, hogy kérdésedre válaszoljak elégedett vagyok magammal, kimondottan szépnek nem látom magam, de jó alakom van, csinos vagyok, igyekszem elõnyösen öltözni, kicsit sminkelek, és így összességében jól érzem magam a bõrömben. Kapok pozitív visszajelzéseket, csak valahogy nem találkoztam olyan férfival még, aki tetszett volna és õ is így lett volna velem. Valahogy a kettõ nem találkozik, vagy én tetszem nekik, vagy õk nekem, de a kettõ elmegy egymás mellett.

A párommal már bő 1 éve próbálunk összehozni egy pici babát de sehogy nem sikerül. Van úgy hogy rengeteget késik és ha csinálok tesztet mindig megjön, de egyébként ha késik a tünetek azok jönnek csak nem sikerül sajna hogy sikerülhetne minél előbb?

Legjobb válasz: Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.

Ne görcsölj rajta.Ha minden rendben van nálatok, akkor csináljátok 2 naponta.Misszionárius pózban vaagy hátulról.Utánna feküdj ameddig bírsz.Nem ártana orvoshoz fordulni, hogy minden rendben van e nálatok.Az 1 év hosszú idõ.Sok sikert.
Szia mi is kb egy éve próbálkozunk de sajnos nem sikerült még.Kb két hete elkeztem inni a palástfû-cickafark teát állitolag jó.Sok sikert
Szia.Nekünk 11hónapra volt szükség.Elkezdtem hömérözni, és az elsö (hömérös)hónapban sikerült.Próbáld ki, ha még idáig nem próbáltad.Ne stresszeld magad rajta, mert az nagyn megnehezíti.Nálam is az vlt a gond. Sok sikert. 40hetes kismama.
Szia! Mi két évig próbálkoztunk, mire összejött a kisfiunk.Nagyon görcsöltem már, hogy miért nem jön a baba, és mikor elhatároztuk, hogy orvoshoz fordulunk abban a hónapban jött össze. Nem hittem a pszihés dologban, de van benne valami, csak könnyû azt mondani, hogy ne görcsöljön az ember.Ne féljetek orvoshoz menni! Sok sikert! Egy boldog anyuka
Ezt az oldalt érdemes olvasgatnod: http://babatervezok.otthona.net/
Ha sokat késik a mensesed, menj orvoshoz, hogy kiderítse mitõl lehet. A hõmérõzés eredményedbõl is rengeteg minden kiderülhet, fõleg az orvosnak, persze csak ha rendesen méred. Én orvost javasolnék minél elõbb. Én is itt tartok, ahol te. (-:
Szia Szerintem nem kell aggódnod. 2 év sikertelen próbálkozás után beszélnek meddõségrõl. Egyébként nekünk 3 év kellett. Egyik hónapban megemlítettem a dokinak, hogy nem jön a baba, 2 hónap múlva azért mentem hozzá, mert pozitív lett a tesztem. Nekem is volt, hogy akár 2-3 hetet is késett. Nyugi és türelem.

Normális, ha szüzesség elvesztése utáni pár szexet követő menstruáció késik?

Védekeztünk gumival, minden oké volt. Nem szakadt ki, nem is lettem olyan. Mégis késik :O Ugye nem terhesség??

Legjobb válasz: Nyugi, ez sokakkal elõfordul (pl. velem is így volt), teljesen normális, ha késik ilyenkor.

Nyugi, ez sokakkal elõfordul (pl. velem is így volt), teljesen normális, ha késik ilyenkor.
Igen, nekem pl. 2 hetet késett.
nyugii.:) Hormon zavarod van.:) igy reagal a szerverezeted az uj dologra:) 4-5 nap es helyre all:)

Akinek későn indult el a babája, hány hónapos volt? Kisfiam 13 hónapos, de nem akar menni. Lép párat aztán meglát valamit ami persze jobban érdekli és már mászik is. Járunk gyógytornára, ott is azt mondják tudna menni ha akarna, de még nem érdekli.

Legjobb válasz: Miért gondolják ma azt sokan, hogy a 13 hónap már késõ? Régen mindent sokkal korábban adtak a gyerekeknek, korábban biliztették õket, de például az nem zavart senkit, hogy a férjem is és én is 16 hónaposan indultunk el a 70-es évek közepén. A fiam 16-án volt 14 hónapos, 3-4 lépést megy egyedül, a fal mellet egyik szobából a másikba megy, de ha haladni akar, azonnal négykézláb vágja magát. Nem jártunk gyógytornára, én egyáltalán nem izgatom magam emiatt.

Miért gondolják ma azt sokan, hogy a 13 hónap már késõ? Régen mindent sokkal korábban adtak a gyerekeknek, korábban biliztették õket, de például az nem zavart senkit, hogy a férjem is és én is 16 hónaposan indultunk el a 70-es évek közepén. A fiam 16-án volt 14 hónapos, 3-4 lépést megy egyedül, a fal mellet egyik szobából a másikba megy, de ha haladni akar, azonnal négykézláb vágja magát. Nem jártunk gyógytornára, én egyáltalán nem izgatom magam emiatt.
3 gyerekembõl kettõ 14 hónaposan indult el, semmirõl sem késtetek le! A harmadik még csak 8 hónapos, de ha csak késõbb kezdi az önálló járást sem marad le semmirõl. Nem verseny, hogy ki kezd elõbb ezt azt csinálni, mikor megérik rá a teste-lelke-idegrendszere akkor többé visszafogni sem tudod. :) )
Az én fiam 16 hósan indult el!Nem maradt le semmirõl.
Kislányom 16 hónapos, még csak kézen fogva megy. Nem tudom, mikor lesz ebbõl egyedül járás...
Pár napja tettem fel hasonló kérdést, mert 14 hónapos kisfiam is a nap 80%-ban mászott, pedig, ha akart, akkor 1 métert is ment egyedül. Azóta ez annyit változott, hogy 2 napja már elég sokat megy, mindenféle kapaszkodás nélkül, van, hogy körbesétálja már a lakást. Napról-napra többet megy. Én azt mondom, nincsen semmirõl lekésve, majd fog õ még menni eleget. Türelem
14 hónaposan indult el. Pont azon a napon, amikor betöltötte.
Kisfiam 15, 5 hónapos, kb. 2 hónapja tud már járni, ennek ellenére csak mászni hajlandó, max. pár lépést tesz egyedül és inkább tovább mászik. Egy ujjunkba kapaszkodva nyugodtan sétál, de egyedül fél, sírni kezd és inkább térdre rogy :) )) Én már meguntam, hogy mindig cipelnem kell, így kapott kinti cipõt és kézen fogva sétálunk :)
Szia! Én megkéreztem a védõnõtõl, aki azt mondta, 16-18 hónaposan kell elindulni a babának. Az enyém 14 hónapos, és még csak kapaszkodva tud menni. Minden jót!
Az én fiam 16 hónapos, szintén csak kézenfogva jár. 13 hónaposan még egyáltalán nincs késõ!!

Clostylbegytet szedek pár hónapja a mensesem 3 napja késik mellem feszül. Lehet a tbl-ától? Még tesztet nem vettem mert egyszer már csalódtam így. Mitől késhet a menses ha nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: hõmérõzöl a Closty mellett? Eddig mindig ugyanannyi napra jött meg a Clostytól? - ha igen, az bíztató. Nekem 1szer jött Clostys hónapban 1nappal késõbb, mint a többiben, de 3nap, az 3 nap!! Szurkolók neked?

hõmérõzöl a Closty mellett? Eddig mindig ugyanannyi napra jött meg a Clostytól? - ha igen, az bíztató. Nekem 1szer jött Clostys hónapban 1nappal késõbb, mint a többiben, de 3nap, az 3 nap!! Szurkolók neked?
Bocs: !!!!!! :) ))))
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hõmérõzni, váltott mûszakban dolgozok 12órákat így nehéz, de már negyedik napja nem jött meg.Holnap reggel tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel a teszt szerencsére pozitív lett!!!
Csinálj egy tesztet! Ha 4 napja késik, akkor már kimutatja a teszt.
Ha nem akarod, és + lesz a teszt, akkor csak orvos segíthet abban, hogy "ne legyen".
Én is így lettem terhes...
A kérdező hozzászólása: megvettem a tesztet, reggel megcsinálom. A doki meg tudja majd mondani, ha az vagyok, hogy mikor estem teherbe?
A doki az utolsó mensid elsõ napjától fogja számolni a terhességet, ha pozitív lesz a teszt.
Szia! Ha négy napja késik , nem kell megvárnod a reggelt már ki kell mutatnia, nekem is kimutatta délután 5-kor is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!