Találatok a következő kifejezésre: Ha pár az előtt (83 db)

Ha a szülés elött 28 nappal igénylem meg a Tgyást, és mondjuk túlhordom a babát pár nappal, annak van valamilyen következménye az ellátással kapcsolatban? Vagy inkáb csak mondjuk szülés elött 21-22 nappal igényeljem?

Legjobb válasz: Semmilyen következménye nem lesz. A kiírt idõpont elõtt 28 nappal lehet igényelni, és összesen 168 napig jár. Ha pár nappal késõbb születik, akkor is ennyi az össz. idõ.

Semmilyen következménye nem lesz. A kiírt idõpont elõtt 28 nappal lehet igényelni, és összesen 168 napig jár. Ha pár nappal késõbb születik, akkor is ennyi az össz. idõ.

El akarok válni! Van egy lakásom. Amit még jóval házasságunk előtt vett édesanyám éve vagyunk házasok! . A lakás az én nevemen van! Senkivel se közös tulajdon, de párom azt szeretné ha fele az Õvé lenne. Jár neki a fele?

Már kérdezgettem itt ott azt mondták ebb?l nem jár neki semmi!

Legjobb válasz: Ha a lakás már az esküvö elött megvolt és ezt bizonyitani tudod, akkor az a tied, amit viszont a házasság alatt ráköltöttetek (renoválás, kölcsöntörlesztés) az a része közös. A párodnak csak a házasság alatti érteknövekedés fele jár, más nem.

Ha a lakás már az esküvö elött megvolt és ezt bizonyitani tudod, akkor az a tied, amit viszont a házasság alatt ráköltöttetek (renoválás, kölcsöntörlesztés) az a része közös. A párodnak csak a házasság alatti érteknövekedés fele jár, más nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom bizonyítani persze hisz ott a papir!Adás vétel! 4 éve vagyunk házasok!
legyél nyugodt, abszolút semmi nem jár neki. max. amit az elsõ válaszoló írt (ha költöttetek a lakásra, annak a fele).
Nem jár neki a lakásod fele. Az elsõ válaszoló jól írta, amit ráköltöttetek az közös. Gondolom azt szeretnéd, hogy költözzön el, így viszont neked kell majd kifizetned õt. A bíróság majd a vagyonmegosztásnál eldönti, hogy a férjednek mennyi jár. Ne hagyd magad, legyél ügyes!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a férj!!Én akarok válni, nem mindig a nõk akarnak!
max a szája járhat. nagy ívben röhögd ki a csávót... nem tudom ezt honnan veszi, de nem lehet nagy zseni... ha az én párom ilyesmit még csak gondolna is, sztem nagyon szépen elküldeném a búsba!!! mégis mit képzel, hogy azt majd lenyúlja, amiért a szüleid dolgoztak meg??? apám is próbálkozott hasonlóval anno, elegánsan el lett hajtva a piiicsaba...
A kérdező hozzászólása: A FÉRJ én vagyok mint irtam!!! A nõ olyan popsi hülye!
Tékitízi, akkor is ugyan az vonatkozik Rád, ha Te a férj vagy :) (A többiek azért gondolták, hogy nõ vagy, mert nagyobb számban írnak nõk ilyeneket és nem írtad a kérdésed mellé. Akik már a plusz kommented után írtak, szerintem azok sem olvasták még csak utána.)

Minden esetben, és mindne fiúnál van a magömlés elött előváladék? És minden magömlés elött van, ha már az éjszaka pl. a második magömlés elöttéről beszélünk, mert már egyszer elment? És rögtön a magömlés elött van előváladék, vagy pár percel elötte?

Legjobb válasz: Mindenkinél van elõváladék, és bármikor lehet... magömlés elõtt bármikor, nemcsak közvetlenül elõtte. Jah és minden magömlés elõtt van, nem számít, hogy az elsõ vagy a második vagy a sokadik.

Mindenkinél van elõváladék, és bármikor lehet... magömlés elõtt bármikor, nemcsak közvetlenül elõtte. Jah és minden magömlés elõtt van, nem számít, hogy az elsõ vagy a második vagy a sokadik.
Elõváladéktól kb akkora eséllyel lehetsz terhes, mintha a második Jézust akarnád világra hozni.
Utolsó válaszolónak: legalább néznél utána, hogy tényleg jól tudod-e? Mert: Az elõváladék tartalmazhat az elõzõ ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség.
Normális esetben igen.Minden magömlés elött van, de másodszorra lehet hogy kevesebb.És nem csak közvetlen elötte, hanem az elejétõl folyamatosan jön belõle.De miért nem védekeztek?
Ha érdekel, életképes spermium mindig van jelen. Csak vannak bizonyos biológiai okok, hogy kell egy minimális spermaszám, hogy a terhesség létrejöjjön. Mert egy bizonyos mennyiség kell, hogy "kenõanyagként" szolgáljon. De az autópálya inkább jobb szó.

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.

Fiúk, ha párt kerestek, az arc szépsége, vagy a szép alak az elsődleges (nyilván a kisugárzás után persze), amit szem előtt "tartotok"?

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ha van valakin túlsúly, de kedves, aranyos és szép az arca, akkor érdekel titeket akkor is, ha igazából a szép, vékony lányok tetszenek nektek? 21 éves vagyok 167cm, 69kg, szóval nem épp nádszál karcsú :) Pl. közösségi oldalakon sok pasi ír, hogy szívesen megismerne, pedig csak egy képet láthatnak rólam. Abba bele sem gondolnak, h nem vagyok éppen szupermodell? Erre mondják a barátaim, hogy azért írnak, mert szép vagyok. Hát... de akkor is... Nekem ez fura. Oké, később, ha esetleg találkozunk, kiderül, hogy hogy nézek ki, jó végül is ez nem a legjobb példa volt, mindegy. :D

Legjobb válasz: Én nõként úgy látom, hogy az arc sokkal fontosabb, már csak saját magamból kiindulva is... Az arcom szép, de az alakom... hát, én 176 cm vagyok, és emellé eléggé vékony (tudom, te nem ezt a végletet kérdezted, de szerintem attól még a kérdéshez tartozik, meg hasonló eset), persze ez jó bizonyos szempontból, mert a hosszú lábakat kedvelik a férfiak, de pl nem mondanám, hogy hú de formás vagyok, mert nem sportolok semmit, és a melleim nagyon kicsik. Mégis kb bárkinél el tudom érni, hogy tetsszek neki, szóval hidd el, tuti hogy fontosabb az arc! :) Amúgy meg próbálj fogyni picit, hátha lendítene az önbizalmadon, meg egyébként is mindenképp csak elõnyödre válhat! Annyira nem bonyolult dolog, én az étrendemen változtattam, de nem koplalok egyáltalán, meg nem agyatlan fogyókúrákat követek... Fogytam 7-8 kg-ot kb fél év alatt. És ezt már egy éve tartom, pedig gyakorlatilag nem teszek érte semmit... A sporthoz sajnos lusta vagyok, van hogy néhány hétig eljárok futni, vagy pár hétig tornázom otthon, de sajnos mindig hamar elhagy a lelkesedés. Most újra megfogadtam, hogy belekezdek valamilyan mozgásba, hát, remélem most tovább tart majd. :) Szerintem mindenképp fogynod kéne, picit vwgyél erõt magadon és találd meg a hozzád illõ módszert, mert ha szép arcod van, és emellé még az alakodon is változtatnál picit, akkor képzeld csak el, hogy milyen bombanõ lehetsz!! :) És nem kell többet ilyen kérdéseken gondolkodnod ;) Sok sikert!! :)

Én nõként úgy látom, hogy az arc sokkal fontosabb, már csak saját magamból kiindulva is... Az arcom szép, de az alakom... hát, én 176 cm vagyok, és emellé eléggé vékony (tudom, te nem ezt a végletet kérdezted, de szerintem attól még a kérdéshez tartozik, meg hasonló eset), persze ez jó bizonyos szempontból, mert a hosszú lábakat kedvelik a férfiak, de pl nem mondanám, hogy hú de formás vagyok, mert nem sportolok semmit, és a melleim nagyon kicsik. Mégis kb bárkinél el tudom érni, hogy tetsszek neki, szóval hidd el, tuti hogy fontosabb az arc! :) Amúgy meg próbálj fogyni picit, hátha lendítene az önbizalmadon, meg egyébként is mindenképp csak elõnyödre válhat! Annyira nem bonyolult dolog, én az étrendemen változtattam, de nem koplalok egyáltalán, meg nem agyatlan fogyókúrákat követek... Fogytam 7-8 kg-ot kb fél év alatt. És ezt már egy éve tartom, pedig gyakorlatilag nem teszek érte semmit... A sporthoz sajnos lusta vagyok, van hogy néhány hétig eljárok futni, vagy pár hétig tornázom otthon, de sajnos mindig hamar elhagy a lelkesedés. Most újra megfogadtam, hogy belekezdek valamilyan mozgásba, hát, remélem most tovább tart majd. :) Szerintem mindenképp fogynod kéne, picit vwgyél erõt magadon és találd meg a hozzád illõ módszert, mert ha szép arcod van, és emellé még az alakodon is változtatnál picit, akkor képzeld csak el, hogy milyen bombanõ lehetsz!! :) És nem kell többet ilyen kérdéseken gondolkodnod ;) Sok sikert!! :)
Mindegy, csak valamiért meg akarjam dugni. Ha a szép hangjáért, akkor azért.
Nem tudom, én összességében úgy látom, hogy aki el van hízva (bár azért te attól távol állsz), hiába szép arcú, úgyse fog változtatni rajta. A kövér/duci emberek nem véletlenül lettek kövér/duci emberek, és amíg fiatal, annyira nem is gáz a dolog, de késõbb, a lassuló anyagcserével, és az öregedõ arccal borzalmas összhangja lesz. Én inkább választok valakit átlagos arccal, aki egyértelmûen sokat tesz a testéért, mert ez a késõbbiekben is így marad, és hiába öregszik meg mondjuk picit az arca, a teste fitt, vonzó és egészséges marad. De ez én vagyok.
Nem tudom, mi a baj a 69-el? :-) Nekem mindig a vékony lányok tetszettek, de barátnõm hozzád hasonló alkatú. Az is fontos, hogy a +1-2 kg mellett nagyon jó a tartása és a mozgása.
Fiúk, és ha egy lánynak nincs szép arca, de nagyon jó alakkal rendelkezik? Akkor csak "kihasználási" szinten megy, vagy hogy?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Eddig mindig az volt, hogy 2-3 hónap mozgás minden nap, kevesebb kaja, - kilók, majd bejött valami "dili", 2-3 hónap kimaradt, a kilók visszajöttek. Kicsit akarat gyenge vagyok... vagy nem tudom, nincs elég motivációm.
Nálam a 69 az még csak-csak beleférne, de annál több nem hiszem lehet akármilyen szép az arcod.
Miért nem teszel valamit hogy lefogyj? Ha most ennyi vagy mi lesz veled 2 gyerek után?
Az arc a fontosabb tényezõ egyértelmûen. Az elõttem szólóhoz hozzáfûzve nekem is sok a 69 pláne hogy nálam súlyosabb lányokkal nem nagyon jövök össze én meg most vagyok 67kg a 174 magassághoz :) 22/F
Az arc fontosabb, mivel az alakon lehet javítani (sportolás, edzés), míg az arcon nem. Mondjuk nekem sok lenne ez a 69 a magasságodhoz, de amúgy ha egy lánynak szép arca van és van rajta néhány + kg az nem zavar.
elmegyek futkározni az udvarba
hány apától van ennyi eszed?
így született a two girls one cup ötlete. egyébként érdekelne, hogy van-e wikipédia cikk róla?
Felállunk és miközben egymásban mozgunk tovább így lassan kiaraszolunk a wc-re, leülök a kagylóra én kifosssom magam a párom meg elélvez közben.Romantikus vízió
bekapcsolom a tv-t, bontok egy sört, rágyújtok, a reklám közben elmegyek fosni, aztán folytatom a sexet......
Szar ügy!
Nemár....

Ha hüvely UH előtt pár nappal fogant meg a baba, lehet valami baja az UH miatt?

Most vagyok túl az első Closty kúrámon és jövőhéten kell visszamennem a dokihoz, hogy meglássuk segített-e. De, ha esetleg már a vizsgálat előtt megfogan a baba akkor lehet valami baja a vizsgálattól?

Legjobb válasz: Dehogy! Koraterhességben is csak hüvelyi uh-t csinálnak amúgy is, tehát ha sikerült a baba, biztos, hogy nem árt az ultrahang.Ne aggódj!

Dehogy! Koraterhességben is csak hüvelyi uh-t csinálnak amúgy is, tehát ha sikerült a baba, biztos, hogy nem árt az ultrahang.Ne aggódj!
Ráadásul 7-9 nap mire leér a méhbe. Addig a petevezetékben vándorol a kis sejtcsomó. Úgyhogy a hüvelyi UH nagyon messze van tõle.
A kérdező hozzászólása: Rendben, megnyugodtam! :) Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De gondolom még nem tudják megmondani, hogy megfogant-e, ugye?
Nekem együttlét utáni 7. napon már leért, láttuk is hüvelyi uhval. 4 nap múlva már majdnem kétszeresére nõtt. Tesztek még ki sem mutatták. Az uh-tól nem lesz baj. Sok sikert!
az uh-on csak az 5. hét után lehet látni bármit is. legelöször vérvéterllel lehet kimutatni aztán pedig a teszt kb 2 héttel aktus után. A viszgálattol mégis hogy lenne baja? Ha sikerül a baba akkor is sok vizsgálat lesz....

Ha valaki azt mondaná nektek, hogy mondjatok pár szempontot egy jó könyvhöz, miket tartanátok szem előtt?

Elkezdtem írni egy könyvet, éshát még nem, csak vázlatot készítekaz eseményr?l. Pár tippet, vagy könyvet tudnátok mondani hogy mi lyen tetszett nektek ?

Legjobb válasz: Nem értettem félre, tucatjával olvasom az ilyen kérdéseket és ez bizony ötlethiány és/vagy bizonytalanság. Nem akarok rosszmájú lenni, nem is írok többet, de szerintem érdemes ezen elgondolkoznod. Persze csak akkor, ha komolyabb babérokra törsz. Ha hobbiból írsz a környezeted szórakozására, akkor nem "gáz" a kérdés. :)

Nem értettem félre, tucatjával olvasom az ilyen kérdéseket és ez bizony ötlethiány és/vagy bizonytalanság. Nem akarok rosszmájú lenni, nem is írok többet, de szerintem érdemes ezen elgondolkoznod. Persze csak akkor, ha komolyabb babérokra törsz. Ha hobbiból írsz a környezeted szórakozására, akkor nem "gáz" a kérdés. :)
Én ezt nem értem! Eseményt, szereplõt és történetet neked kell kitalálnod, hiszen azért írsz, mert ötleted van, nem? Van olyan, hogy uborkaszezon, ihlethiány, rossz passz, stb., de így indítani nem üdvös. Elhiszem, hogy csak tippeket szeretnél kapni, de szerintem nem vagy érett arra, hogy könyvet írj. Ha tévednék, akkor elnézést és sok sikert hozzá!
A kérdező hozzászólása: 10.válaszoló: Miért szerinted mikor kell elkezdeni ? 40évesen ?? Úgy gondolom ez egyáltalán nem függ a kortól.
utolsónak: szerinted a nagy írók soha nem voltak 15 évesek és kezdõ írók?
Biztos sokan kiváncsiak lesznek majd egy 15 éves lány irományára, amihez a gyakorikérdéseken szerzett ihletet.
Én minden történelmi regényt szeretek, a kor gyakorlatilag mindegy, bár a XX. század nem jön már be annyira. A lényeg, hogy figyelj a történeti hûségre, nézz utána, hogy éltek abban a korban az emberek. Ma az internet korában már jóval könnyebb, amikor én akartam író lenni tizenöt évesen, akkor még nehéz volt ilyen infókat szerezni.
A kérdező hozzászólása: Igen, számít a kor, mert bizonyos határokat szabnak meg . A stílusom és a helyesírási hibáim miatt ne aggódj . Csak az interneten való társalgás zavar meg.
Nem "annyira érdekel", te utaltál rá ezzel a mondattal: "Esetleg ha majd nagy leszek, de a kor csak egy szám." Még kiforratlan a stílusod, rengeteg a helyesírási hibád is, de ez mind mellékes, ha jól szórakozol közben és sikerélményed is lesz benne. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Mert úgy gondoltam hogy nem számít, de ha annyira érdekel : 15/L
...azt nem írtad, hogy hány éves vagy :)
A kérdező hozzászólása: Azért szeretnék írni mert ötleteim vannak, és nem komolyabb célokra tervezem az írást. Esetleg ha majd nagy leszek, de a kor csak egy szám.
A kérdező hozzászólása: Félreértetted kérdésemet az alaptörténet és a fõszereplõ meg van , csak olyan eseményrõl azeretnék írni , ami másnak is tetszik
Srácok, srácok, csak veszekedni akartok, vagy megválaszolni a kérdést? :D Olvasd el Georges Polti 36 Drámai Alaphelyzetét, amiben összeszedte a létezõ összes szituáció típust, ami egy történetben szerepelhet (és így jött ki 36 db). Ezt a könyvet számos történetíró és filmrendezõ, drámaíró forgatta a kezében, úgyhogy ha te szereted írás elõtt megtervezni a legrészletesebben a történet elemeit, akkor neked mindenképpen el kellene olvasnod.

Ha a mensi elött pár napig barnás folyásom van, az milyen hormonhiányra utal?

És hogy lehet valamivel (tea, hoomeós bogyó, vitamin, stb) pótolni?

Legjobb válasz: sárgatest elégtelenségre utal. ha valóban ez a problémád, ne hanyagold el, mert azt szokta okozni, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, mert idõ elõtt megjön a menstruáció. ha csak 1-2 szer fordult elõ, akkor ne aggódj. ha rendszeres, kérdezz rá orvosnál

sárgatest elégtelenségre utal. ha valóban ez a problémád, ne hanyagold el, mert azt szokta okozni, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, mert idõ elõtt megjön a menstruáció. ha csak 1-2 szer fordult elõ, akkor ne aggódj. ha rendszeres, kérdezz rá orvosnál
Nekem rendszeres és nincs hormonproblémám, nincs sárgatest elégetelenségem, úgyhogy nem kell pánikolni. Ha - nem több, mint 2-3 nap, akkor nem baj - eltelik a peteérés és a mensi között minimum 10 nap, akkor sem baj
A kérdező hozzászólása: Volt hormonvizsgálatom, és rendben volt. Köszi a válaszokat.

Ha E-vitamint szed a párom, az jó? Én terhesvitamint szedek, kell még a terhesség előtt mást szednem mellé (magneb6, teák, stb)? Mitől eshetek teherbe hamarabb?

Orvosilag minden rendben,volt tavaly egy vetélésem,de hamar terhes lettem,lehetek most is az,egy hónapja próbálkozunk ténylegesen.

Legjobb válasz: Szia! Elég lesz a terhesvitamin egyenlõre,szerintem!Én csak azt nem értem,hogy mindenki a Magne b6-ot szedi,pedig az csak a fáradt,szellemileg lelassult embereknek ajánlják.A Magnerot az,ami terhességben görcsölésre és keményedés ellen tartalmaz annyi magnéziumot,ami szükséges ilyen esetben a kismamáknak!Na,de mindenki maga tudja!Ha terhes leszel,ami remélem hamarosan bekövetkezik,akkor esetleg ha görcsölnél vagy más tüneted lenne,ihatsz palástfûteát és akkor szedjél majd magnéziumot!De remélem minden rendben lesz!Jó egészséget kivánok és mielõbbi babásodást!!:)))

Szia! Elég lesz a terhesvitamin egyenlõre, szerintem!Én csak azt nem értem, hogy mindenki a Magne b6-ot szedi, pedig az csak a fáradt, szellemileg lelassult embereknek ajánlják.A Magnerot az, ami terhességben görcsölésre és keményedés ellen tartalmaz annyi magnéziumot, ami szükséges ilyen esetben a kismamáknak!Na, de mindenki maga tudja!Ha terhes leszel, ami remélem hamarosan bekövetkezik, akkor esetleg ha görcsölnél vagy más tüneted lenne, ihatsz palástfûteát és akkor szedjél majd magnéziumot!De remélem minden rendben lesz!Jó egészséget kivánok és mielõbbi babásodást!!:) ))
Szia! A terhességvitaminok szedése, a nõgyógyászom szerint , csak akkor érdemes ha már valaki terhes és egyáltalán szüksége van plusz vitaminokra.A terhesség elött , ha megfelelõen táplálkozol, nem kel semmit szedned.Ha eszedbe jut az elevites tv reklám amelyben kimondják hogy "szülés elött 1 hónapal már szedni kel " tudjad hogy ez nem más mint gyógyszercéges manipuláció.(onan tudom mert érintet vagyok a gyógyszeriparban.) A másik kérdésedre hohy mitõl eshetsz teherbe? A vitaminoktól biztos nem.Ezt egy érvel szeretném alátámasztanni:anyáink sem szedtek semmit és mégis itt vagyuk és egészségesek vagyunk. Légy nyugot és türelmes és össze fog jönni a baba. Üdvözlettel :5 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!