Találatok a következő kifejezésre: Ha pár émelygek, (5 db)

Ha pár napja émelygek, kicsit gyenge vagyok és olyan, mintha pillangók lennének a gyomromban ez lehet terhesség?

Kifejezetten mintha valamiféle bélgázok lennének, de mégsem... olyan fura.

Legjobb válasz: esetleg a mensid is késik már?

esetleg a mensid is késik már?
ha késik rá 5 napra tesztelj!
szerintem ilyen hamar a gyerkõcöt nem érezheted, majd csak jóval késõbb. hõmérséklettel hogy állsz? szoktad mérni?

Szept.1-én hagytam abba a fog.gátlót, nov.25-én voltunk együtt védekezés nélkül a mens.után 2 nappal. Nem hőmérőzök, nem számolgatok, pár napja elkezdett fájni a hasam alja, reggelente émelygek, de ha eszem elmúlik. Mi lehet ez? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amikorra várod a nemvártat:-) tesztelj Clearblue teszttel. érzékeny ha terhes vagy menstruáció elõtt négy nappal is kimutatHATJA. Rendesen csak mensi napján.

amikorra várod a nemvártat:-) tesztelj Clearblue teszttel. érzékeny ha terhes vagy menstruáció elõtt négy nappal is kimutatHATJA. Rendesen csak mensi napján.

Terhességem legelején járok, szinte egész nap émelygek, esténként nem sok kedvem van a szexhez. A párom még most "megértő" de meddig? Mi lesz ha máshol keres vigasztalódást? Õt is megértem de én sem tudok kibújni a bőrömből.

Legjobb válasz: Szia!Terhes vagy,ez természetes:).Én majd megörülõk úgy tombolnak bennem a hormonok:).Ha szeret,akkor megértõ és vár,hisz te most nagy változáson mész keresztül:).Ezt próbáld vele is megértetni:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami

Szia!Terhes vagy, ez természetes:) .Én majd megörülõk úgy tombolnak bennem a hormonok:) .Ha szeret, akkor megértõ és vár, hisz te most nagy változáson mész keresztül:) .Ezt próbáld vele is megértetni:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami
Amelyik férfi azért megy el máshová vígasztalódni, mert várandós kedvese a terhesség alatt nem kívánja az együttlétet az nem méltó arra hogy apa legyen, és páros lábbal kéne fenéken billenteni. Azért ne aggódj, a legtöbb apajelölt megérti a helyzetet és nem kujtorog a szex után, azért meg hogy õt magad mellett tudhasd kár elõltetni mert egy életre elmegy a kedved a hancúrtól ha muszájból csinálod. Ehelyett a rossz gondolatok helyett, inkább szeretettel várjátok a kicsit, de ha úgy érzed, hogy neked ez gondot okoz akkor meg beszélgess errõl õszintén a pároddal. Egy kétgyermekes anyuka
Megértem, hogy aggódsz emiatt. Szerintem minden kismama fejében ezek megfordulnak, akik ugyanabban a cipõben járnak, mint te. Én pl. 24 hetes vagyok, és egyáltalán nem kívánom a szexet, viszont a párom meg még jobban, mint elõtte. :) Én úgy vagyok vele, hogy másképp is ki lehet elégíteni a másikat, nem csak a "hagyományos" módon. Nem szabad elfelejteni, hogy az õ vágyai megmaradtak. Próbálkozz máshogy kielégíteni õt. Ha szeret, akkor nem fog félrelépni. Emiatt ne aggódj!
Szerintem a máshogyhoz sincs kedve, ha hányingere van:-)... De igen, nem vagy egyedül. Mi sokkal jobban kívántuk a szexet, mert én kívánósabb voltam, párom meg izgatta a pocim:-) De sajna 29. héttõl el votlunk tiltva, tehát ott volt még vissza 11 hét, egy hetet ráhúztam, és utána a 6 hét ...(amibõl igaz csak 4 lett..) de számolj utána... És kibírta, mert szeret, és téged is szeretnek, és meg fogja érteni. A rosszullétek általában elmúlnak a 12. hét körül, úgyhogy tartsatok ki, és ami még fontosabb: beszéljetek róla!!! Mondd el neki, hogy te is vágysz rá, hiányzik, de hányingerrel nehéz "szeretni". Meg fogja érteni, de beszéljetek róla, nem csak egyszer, rendszeresen. !
Szia!! Én ugyanígy vagyok, mint te, csak én a 36. hétben vagyok! A párom megérti, sõt! Muszáj neki! Persze vannak más módok is, de ahhoz sincs kedve az embernek. Én teljesen megértelek, nem tudsz mit csinálni! Türelmes legyél, és kényeztesd, ha úgy van! Nálunk a párom nagyon is igényli a sexet, de most annyira megértõ, hogy addig beletörõdött a dolgokba, amíg nem lehet! De szigorúan csak addig!! :) Ha meg emiatt félre megy, akkor tényleg nem érdemli meg, hogy apuka legyen!!
Szia én a terhességem elsõ 3hónapjában szinte csak aludtam-a munkán kívül.Azután néha volt csak rá példa, hogy úgy igazán kívántam a szexet, de ez is csak kb a 30hét körül.a férjek dolga ilyenkor a megértés.az enyém például miután fölfogta mi van, nem is mert nagyon közeledni.Úgyhogy csak nyugi :-)
Hát én is ugyanebben a cipõben járok, nem nagyon kívánom a szexet. Én is csak a terhességem elején vagyok és aggódom, mert mi elég sokszor voltunk együtt a párommal. (majdnem minden nap, volt hogy naponta többször is).

Napok óta furcsán émelygek, szédülök, ha teszek pár lépést a szívem erősen kalapál, ezek lehetnek terhesség jelei? Milyen korán jelentkeznek a tünetek?

Tesztelni még nem szeretnék,korainak tartom.

Legjobb válasz: szivdobogásról nem hallottam még terhességi tünetként, de szivproblémánál ugye vannak ilyenek meg a rosszullét is.

szivdobogásról nem hallottam még terhességi tünetként, de szivproblémánál ugye vannak ilyenek meg a rosszullét is.
Lehet terhesség jele. Nálam a 6. héten kezdõdtek a tünetek, de már 2 hete tudtam, hogy terhes vagyok. A tesztek nagyon érzékenyek, hamar kimutatják a terhességet. Mikor kellett volna megjönnie?
Nekem volt szívdobogás, és sokszor, még nyugalmi helyzetben is olyan mélyeket kellett sóhajtanom.

Lehet a terhesség tünetei ha fáj a mellem pár napja és ma reggeltől kicsit émelygek? Vagycsak a mensi előjele?

A párommal a legutobbi menstruáciomkor közösültünk de nem élvezett el bennem és ezéért félek h. talán baba lesz a dologba:S tudom felel?tlenség volt gumi és fg nélkül csinálni de ez csak hirtrlen jött

Legjobb válasz: Mikorra várod a menszit?

Mikorra várod a menszit?
A kérdező hozzászólása: Jah elfelejtettem irni hogy a mensi végén volt a közüsölés és azota eltelt kb. 2-3 hét
A kérdező hozzászólása: hát kb. 31fele kéne megjönnie de nagyon változó :S volt ugy h. 32 napra jött meg
szerintem ez csak a mensi jele, de ki tudja!
A kérdező hozzászólása: remélem én is h. ez csak a mensi:S de lehet idegességtõl is állitolag^^
Szia! Nekem is voltak hasonló tüneteim, de én nagyon vágytam már arra , hogy teherbe essek. Nem sikerült. Amikor meg sikerült végre teherbe esnem akkor a mellfájdalom jelentkezett csak, émelygés csak kb a 6. héten.
A kérdező hozzászólása: bnõm szerint csak mensi elõjel mert mensi végén vagy mensi közben kizárt h. teherbe essek
...azért nem teljesen kizárt, csak kevesebb az esély. de esély van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!