Találatok a következő kifejezésre: Ha pár max 1-2 (3 db)

Ha pár napig (max 1-2) a barátom nem tud rólam semmit, rájön arra hogy elveszithet, s talán megváltozik kicsit?

Imádjuk egymást a barátommal, mindent megtennék érte..nagyon szeretem...és Õ is nagyon szeret...

Legjobb válasz: Én 22 éves vagyok, és nálunk is sokáig ment ez így. Feladtam önmagam, és azt vettem észre, hogy nincs körülöttem senki, teljesen kikészültem. Te ne kövesd el ezt a hibát! Sztem nem tudnád megtenni, hogy nem keresed egy- két napig, hiszen szereted :) És szerintem nem is jó ötlet, próbáld inkább megbeszélni vele, hogy ha szeret, akkor ne birtokolni akarjon, hanem boldoggá tenni, és ezen nem kell megsértõdnie, ja és tanulja meg belátni a hibáit!

Én 22 éves vagyok, és nálunk is sokáig ment ez így. Feladtam önmagam, és azt vettem észre, hogy nincs körülöttem senki, teljesen kikészültem. Te ne kövesd el ezt a hibát! Sztem nem tudnád megtenni, hogy nem keresed egy- két napig, hiszen szereted :) És szerintem nem is jó ötlet, próbáld inkább megbeszélni vele, hogy ha szeret, akkor ne birtokolni akarjon, hanem boldoggá tenni, és ezen nem kell megsértõdnie, ja és tanulja meg belátni a hibáit!
Szerintem is tedd azt, amit az elsõ hozzászóló írt. Én 19 éves vagyok, van egy barátom, akit nagyon szeretek. Én sem tudnám megtenni, hogy nem keresem õt pár napig, ezt te sem fogod kibírni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ja és iagazatok van, nem birtam...már délután megkerestem...és bocsánatot kért:)
Eltérõ az igényetek, nállunk is ez van csak itt én kivánnám többször csak nem kapom. 40/N
Ahogy az elsõ mondja eltérõ igények és ez majd csak egyre rosszabb lesz. A heti 1-2 még egész jó. Ha majd ezek is ritkulnak akkor az már gáz.
Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni! Valószinû lelkileg valami bántja! Ne emlegesd neki mert kényszernek fogja érezni! Sajnos párommal ezt mi is átéltük! Párom igényli inkább jobban, van 1 gyerkõcünk is! Viszont engem sajnos 2szer mûtöttek és iszonyat stresszes a minden napom! Kértem hogy ne akarja tõlem minden nap mert azzal csak osszabb lesz... beletelt sajnos majdnem egy fél évünkbe míg eljutottunk odái hogy már én kérem:) és sokkal jobb mint elõtte valaha:D ha szereted tarts ki mellette, viszont ha nem akkor beszéljétek meg a dolgot! Ez volt velünk, de lehet hogy köztetek más a probléma.. Nem tudom mert a másik fél véleményét nem ismerem! Kitartás és tényleg türelem:)
Ha folyamatosan emlgeted, kényszernek fogja érezni, és amit kötelezõ, azt nehezebb is teljesteni. Érezze, hogy van választási lehetõsége: ha nemet mond, ne akadj ki, hanem próbáld megérteni.
ebben is mindenki más nálunk én akartam többet, ez van lényeg egyenlõre ne mond neki, majd alakul, viszont beszélgessél vele, hát ha kiderül mi baja van N
"Ha megemlítem neki akkor mindig vita van." Mit mond ilyenkor, miért van vita? Egyébként lehet, hogy változtak az igényei, vagy olyan idõszaka van, mikor inkább gyengédségre vágyik, mint szexre, vagy fáradtabb, vagy nem tudom. Nem egy oka lehet, valahogy õt kell rávenned, hogy elmondja. Az is lehet, hogy õ alapból ennyit igényel, az elején csak az újdonság varázsa miatt volt aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Az a pláne hogy mindig van kifogás amikor épp 3 napig nincs sex(most ez igy hülyén hangzik, mintha ez lenne minden problémám, de sajnos ilyenkor én már naggyon feszült és ideges vagyok... )olyankor van 1 orális kényeztetés és megint szünet.nem is engedi hogy esetleg én is kényeztessem. Mindig van valami kifogás pl.:fáradt vagyok fáj a fejem most nincs hangulatom...Egyszerûen már kezdek belefáradni és úgy vagyok ha lessz lessz ha nem akkor nem!!De ez se jó nem?
Szerintem se jó, de nem tudom mi a megoldás. Mi nagyon sokat beszéltünk rólla de változást nem hozott. Sokszor már arra gondolok szeretõt fogok tartani, de annak se hiszem hogy lenne értelme. N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!