Találatok a következő kifejezésre: Ha pár max (41 db)

Tudnátok mondani fejhallgatót, amin elég jó a mikrofon, majdnem hogy vissza tükrözi a valóságot? Ár: max: 20000ft vagy nembaj ha pár ezerrel több .

Legjobb válasz: Stúdió minõséget csak nagyon spéci, drága mikrofontól várj el, a legtöbb kapható mikrofon nagyon jól átadja a hangot ma már. Én ezeket ajánlom: http://www.pcx.hu/termek/creative-fatality-gaming-headset-95.. http://www.pcx.hu/termek/sennheiser-pc-320-headset-99579 http://www.pcx.hu/termek/steelseries-siberia-v2-fejhallgato-..

Stúdió minõséget csak nagyon spéci, drága mikrofontól várj el, a legtöbb kapható mikrofon nagyon jól átadja a hangot ma már. Én ezeket ajánlom: http://www.pcx.hu/termek/creative-fatality-gaming-headset-95.. http://www.pcx.hu/termek/sennheiser-pc-320-headset-99579 http://www.pcx.hu/termek/steelseries-siberia-v2-fejhallgato-..

Szerintetek melyiket nehezebb feldolgozni? Ha egy hosszú több éves kapcsolatnak lett vége vagy ha egy max pár hónaposnak de úgy hogy még mindig nagyon szerelmes vagy?

Az els? esetnél azért ha 4-5 éve vagy még több ideje együtt vagytok akkor már nincs szerelem általában, viszont baromi nehéz belenyugodni hogy szinte mindennap együtt voltatok és egyik napról a másikra semmi. Meg a sok szép közös emlék, mindenr?l eszedbe jut stb...

Legjobb válasz: szerintem a hosszú ha véget ér, az nagyobb gebasz

szerintem a hosszú ha véget ér, az nagyobb gebasz
Hát ha az egyiknél már nincs nagyon szerelem, a másiknál pedig még nagyon szerelmes vagyok, akkor nekem inkább a több hónapos, megszokás ide vagy oda
Szerintem is a több éves kapcsolatot nehezebb átvészelni
én 4 éve vagyok a pasimmal és szerelmes vagyok ugyh ez hülyeség h nincs szerelem és szerintem is a több éveset
Én öt éve vagyok a párommal, még mindig szerelmesen. A négy-öt éves kapcsolatot számomra nehezebb lenne eldobni. Annyi dolog veszne el, de még mindig imádom, szóval képtelen vagyok belegondolni. Egyszer történt olyan, hogy pár hónap után szakítottunk, pedig nagyon szerelmes voltam, de két nap alatt feldolgoztam, hogyha tényleg igazi a dolog, akkor úgyis visszakerülünk egymás mellé. Így lett :)
Én a 2.5 éves kapcsolatomat kb 2 hét leforgása után már meg is szoktam, hogy vége. Addig se voltam szomorú, csak furcsa volt. Egyszer pedig át lettem verve, 1 hónap után, és hiába tudtam, hogy félre lettem vezetve, meg minden, hónapokig szenvedtem miatta, alig bírtam feldolgozni. Pedig gyakorlatilag egy álomképet szerettem, ami még csak nem is létezett, és mégse ment, hiába a racionalitás. Szerintem azt könnyebb feldolgozni, ahol kevesebb az érzelem szakítás pillanatában. 21L

Ha a max 5mm-es fültágítót kiveszem akármikor egy év múlva is akár akkor is összeforr, vagy csak az első pár hétben/hónapban?

Fiúknak melyik oldalon áll jobban bal vagy jobb?

Legjobb válasz: ha jól tudom 10mmig összeforr. bármikor.

ha jól tudom 10mmig összeforr. bármikor.
visszafog menni ne aggódj, bár ez tõled függ, nekem a 10es is visszament kb fél év múlva...
A kérdező hozzászólása: De teljesen összeforr?
lehet hogy nem lesz pontosan olyan mint volt, de teljesen összeforr...


Ha pár napig (max 1-2) a barátom nem tud rólam semmit, rájön arra hogy elveszithet, s talán megváltozik kicsit?

Imádjuk egymást a barátommal, mindent megtennék érte..nagyon szeretem...és Õ is nagyon szeret...

Legjobb válasz: Én 22 éves vagyok, és nálunk is sokáig ment ez így. Feladtam önmagam, és azt vettem észre, hogy nincs körülöttem senki, teljesen kikészültem. Te ne kövesd el ezt a hibát! Sztem nem tudnád megtenni, hogy nem keresed egy- két napig, hiszen szereted :) És szerintem nem is jó ötlet, próbáld inkább megbeszélni vele, hogy ha szeret, akkor ne birtokolni akarjon, hanem boldoggá tenni, és ezen nem kell megsértõdnie, ja és tanulja meg belátni a hibáit!

Én 22 éves vagyok, és nálunk is sokáig ment ez így. Feladtam önmagam, és azt vettem észre, hogy nincs körülöttem senki, teljesen kikészültem. Te ne kövesd el ezt a hibát! Sztem nem tudnád megtenni, hogy nem keresed egy- két napig, hiszen szereted :) És szerintem nem is jó ötlet, próbáld inkább megbeszélni vele, hogy ha szeret, akkor ne birtokolni akarjon, hanem boldoggá tenni, és ezen nem kell megsértõdnie, ja és tanulja meg belátni a hibáit!
Szerintem is tedd azt, amit az elsõ hozzászóló írt. Én 19 éves vagyok, van egy barátom, akit nagyon szeretek. Én sem tudnám megtenni, hogy nem keresem õt pár napig, ezt te sem fogod kibírni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) ja és iagazatok van, nem birtam...már délután megkerestem...és bocsánatot kért:)

Ha eddig még alig pár hónapot dolgoztam (max félév), az is már 1 éve volt, mennyi lesz az a minimális gyás, gyed, vagy gyes, amit majd kapni fogok?

Legjobb válasz: Szia! Tgyásra és gyedre akkor vagy jogosult, ha a szülést megelõzõ két éveben legalább 180 nap munkaviszonyod volt, mely lehet több részletben is. A Tgyás a fizetésed kb 70%-a (168 napig),a gyed tavaly max 80eft volt( a lurkó 2 éves koráig), ezekbõl járulékot, vagy adót is vonnak még. A gyes fix (a gyerkõc 3 éves koráig), ha jól tudom 24eft. Ha eddig tanultál nappali tagozaton, akkor valószínû, bizonyos feltételek mellett tgyásra, gyedre is jogosult vagy. Ha a 180 nap munkaviszonyod nincs meg, akkor gyesre vagy jogosult.Bõvebben: www.oep.hu.

Szia! Tgyásra és gyedre akkor vagy jogosult, ha a szülést megelõzõ két éveben legalább 180 nap munkaviszonyod volt, mely lehet több részletben is. A Tgyás a fizetésed kb 70%-a (168 napig), a gyed tavaly max 80eft volt( a lurkó 2 éves koráig), ezekbõl járulékot, vagy adót is vonnak még. A gyes fix (a gyerkõc 3 éves koráig), ha jól tudom 24eft. Ha eddig tanultál nappali tagozaton, akkor valószínû, bizonyos feltételek mellett tgyásra, gyedre is jogosult vagy. Ha a 180 nap munkaviszonyod nincs meg, akkor gyesre vagy jogosult.Bõvebben: http://www.oep.hu.
Valóban, a 180 munkanapnak kell meglennie, de ennek bejelntett munkaviszonynak kell lennie, és a két munka között max 30 telhet el. TEhát a munkavállalói kiskönyv erre nem jó!! Szerintem te csak gyest fogsz kapni, ami fix összeg és alanyi jogon jár szülés után, másra nem leszel jogosult. Az most 28.000 ft körül van. De a tb felvilágosít, ha felkeresed õket.
lány vagy? ha igen, akkor nem hiszem, max 1-2 cm-t. én kb 14 éves korom óta 173 vagyok
A kérdező hozzászólása: fiú :s
Szüleim 170cm körüliek, én(L) 180cm vagyok öcsém 185cm
Öcsi 17 éves korában hagyott le, most 18
lehet a gép nem birja fullon
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem meg vinnie kéne, de errõl gyõzõdj meg te magad: http://www.worldoftanksguide.com/ref-system-requirements.shtml

Mit akar tőlem? Én 26 éves lány, párom 28 fiú! Közel 3 hónapja találkozgatok a barátommal, de még mindig nem tudom mit akar. Ha vele vagyok kedves hozzám, kapok tőle szeretetet, simogat, de utána van, hogy pár napig (max.3) nem is hallok felőle.

Neki rég volt kapcsolata komoly és csalódott is anno. Nem értem ezt a kettősséget? Szóvá tettem neki, de a válasza az, hogy azért mert nem ír, gondol rám és ha együtt vagyunk jól érzi magát velem és számára ez a legfontosabb. Állítása szerint rég érezte jól magát így lánnyal, mint velem! Most akkor mire véljem ezt az egészet? Fél a egy kapcsolattól a csalódás miatt? (még csak most feküdtem le vele)

Legjobb válasz: azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18

azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18
Szerintem te többet vársz ettõl a dologtól, mint amit õ nyújtani tud neked. Ezzel tisztában is vagy....
szerintem a következõk lehetnek: - nem akar még kötöttséget, kell neki a maga saját nyugodt világa idõnként - nem akar megállapodni mert még bulizni akar élni - vagy van másik lány is a képben amit jól eltitkol, szép szavakkal kecsegtet téged, Attól függetlenül, h lenne neki másik lány attól még nagyon is szerethet téged , ezt komolyan mondom, attól még nagyon fontos lehetsz neki, és ha keresnéd õt akkor tuti elérhetõ lenne. Tényleg! Te nem szoktad õt keresni? 27/f
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem az lehet a probléma, hogy nem akar kötöttséget, de olyan gyorsan én sem szeretnék belemélyülni a dolgokba. Nem akarom elsietni. Jó ez így nekem, annyi hiányzik csak, hogy azokon a napokon amikor nem találkozunk dobjon egy üzit mondjuk.ennyi...Nem igazán keresem, mert ha én kezdeményezek reagál persze, de nem akarom erõltetni a dolgot, ezért kivárom míg õ keres. Szerintem másik nõ nincs a dologban. Errõl beszéltünk és állítása szerint nem tudna megbántani.
hát elárulom h ezaz egyik legnagyobb hülyeség amit a nõk gondolnak, HOGY "nem keresem mert nem akarok ráakaszkodni, meg erõltetni a dolgot és megvárom amíg õ keres" Ez abban az esetben még okés, ha 1-2 napja ismeritek egymást! De ez már nem egy napja tart, és elárulom h egy pasi nagyon is örül annak h ha egy nõ keresi õt, õ ír neki. Súlyos tévhit az, hogy ezzel a pasira rá lennének akaszkodva.
A kérdező hozzászólása: Pedig az én véleményem valóban ez, de örülök, hogy rosszul gondolom. :)
bizony :)

Ha a pár egyik tagja max 3havonta jár el bulizni, a másik pedig suli időben havi kétszer, nyáron minden hétvégén, akkor lehet hosszútávú a kapcsolat? Egyeltalán lehet köztük normális kapcsolat?

Legjobb válasz: nálunk a párom suli idõben is minden pénteken bulizik:S igazából néha vannak miatta gondok és feszültség,fõleg amikor hiányolom hogy többet legyünk kettesben de így is mûködik a kapcsolatunk

nálunk a párom suli idõben is minden pénteken bulizik:S igazából néha vannak miatta gondok és feszültség, fõleg amikor hiányolom hogy többet legyünk kettesben de így is mûködik a kapcsolatunk
Ezen nem fog múlni. Ha valami gyökeresen nem mûködik, akkor nyilván ez is rá fog tenni egy homokozólapáttal, de ez önmagában nem jelent semmit. :) (Kivéve ha a partiarc fél minden partin felszed valakit egy éjszakára. :P)
hány éves a kapitány?
Mi köze hozzá?? Én félévente megyek suliidõben, nyáron havonta, meg 1 hét balaton = buli minden este... Barátom meg soha. Mégis imádjuk egymást :DD
Ez valami matematikai feladvágy?
mi az összefüggés?:D max mennek külön.. na és?
Fassszom ezekbe a kèrdèsekbe ful èrtelmetlenek

Mit csináljak a lányommal ha reggel egyáltalán nem akar enni, tízórai max egy joghurt, vagy az sem, ebéd pár falat, és estére jön rá hogy milyen éhes? Akkor meg tömi magát!

Ennek meg az a vége hogy éjjel nem alszik,csak nyűglődik,forgolódik,bántják a szelek! Nem alszik rendesen,2óránként kell,persze e miatt napközben tiszta hiszti. Esküszöm mindent elkövetek hogy egyen rendesen,de nem jutok sehova! Hiába készítem neki oda az ételt,erőszakkal nem nyomhatom le a torkán. Adjatok tanácsot,mert ez a helyzet kiborító! Én is kivagyok a fáradságtól. Mit csináljak vele? Kötözzem meg,és tömjem meg mint a libát?!

Legjobb válasz: Mi nemrég éltünk túl egy hasonló idõszakot. A 2 éves fiam csak ímmel-ámmal evett egész nap, aztán jól bevacsorázott, majd fél 9-kor (fürdés és tejivás után) közölte hogy 'Hamma'. Elsõ pár nap még kapott 2-3 szem kekszet, és észrevettem, hogy szép lassan sportot ûz belõle! Volt, hogy fél 8-kor álltunk fel a vacsoraasztaltól, direkt szóltam neki, hogy csak fürdés elõtt kap enni, utána csak inni, és mégis, kezdte a mûsort fél 9-kor. 1-2-szer irtó dühös lettem, volt hogy tényleg csak tejet, tejitalt vagy teát kapott fürdés után, és bizony reggelre korgott a gyomra. Nem sírt, mert érezte rajtam az elszántságot, és ma már nem is kér csak inni fürdés után. Kb. 2 hétig tartott a kínlódás.

Mi nemrég éltünk túl egy hasonló idõszakot. A 2 éves fiam csak ímmel-ámmal evett egész nap, aztán jól bevacsorázott, majd fél 9-kor (fürdés és tejivás után) közölte hogy 'Hamma'. Elsõ pár nap még kapott 2-3 szem kekszet, és észrevettem, hogy szép lassan sportot ûz belõle! Volt, hogy fél 8-kor álltunk fel a vacsoraasztaltól, direkt szóltam neki, hogy csak fürdés elõtt kap enni, utána csak inni, és mégis, kezdte a mûsort fél 9-kor. 1-2-szer irtó dühös lettem, volt hogy tényleg csak tejet, tejitalt vagy teát kapott fürdés után, és bizony reggelre korgott a gyomra. Nem sírt, mert érezte rajtam az elszántságot, és ma már nem is kér csak inni fürdés után. Kb. 2 hétig tartott a kínlódás.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az is probléma hogy minden nap este 8ra ér haza az apja a melóból, és vele eszik. Lefekvéskor megiszik 2dl tejet még, és nagyon sokszor van hogy hajnalban is kéri, nem is egyszer. Próbáltam már hogy nem adtam neki, de akkor felordította hajnalok-hajnalán az egész házat.
És nem tudnád mondjuk fél 6-körül megetetni, hogy apával már csak csipegessen? Akkor elég lenne a tej is neki, szerintem ha kicsit a sarkadra állsz (nem kell sem éheztetni, sem megtömni), biztosan sikerül!
A kérdező hozzászólása: Épp ez a baj hogy sehogyan sem tudom megetetni!!! Az apjának meg külön tetszik hogy milyen jó étvágyú a gyerek, és örül neki hogy vele eszik. Mikor meglátja a kisasszony már viszi a kisszéket és megy hozzá enni! Persze nem haragszom rá, mert 12órázik és csak ilyenkor vannak együtt. Fél 10felé megy aludni a kisasszony.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!