Találatok a következő kifejezésre: Ha ovu tesztelek a (4 db)

Ha ovu tesztel tesztelek a 19. napon akkor az muatat már terhességi jelet?

Ma volt egy taknyszer? valamim, de sztem a beágyazódás már megvolt, mivel volt 2 nap amkor barna szín? krémes váladékom volt. Ez akkor most mi lehetett? Az ovu tesztel tesztehetek, vagy fölösleges?

Legjobb válasz: csináld meg az ovu tesztet lehet hogy a barna folyás mást jelentett ekkor és most van péd.

csináld meg az ovu tesztet lehet hogy a barna folyás mást jelentett ekkor és most van péd.
Honnan tudod ennyire biztosan, h ez nem peteérés?A takonyszerû, tojásfehérjés az annak a jele.Hallottam már például olyanról, (itt olvastam) hogy valakinek a 21. napon vagy éppen a ciklusának 5.napján volt peteérése.A biztonság kedvéért szerintem még feltétlen bújjatok össze a pároddal! :-)
Én is nagyon allergiás vagyok. Te mikre? Ugye a spermára nem?
A kérdező hozzászólása: Nekem is 28 naposak, szal. nem hiszem, hogy peteérés volt, mondjuk én allergiás is vagyok, lehet azért volt, tud furcsasgokat okozni :)
Nem számoltam ki mikor. 28 naposak a ciklusaim. :-)) Nem foglalkozom ezzel, mert akkor már 2-3 nappal elõtte görcsölök a dolgon és ideges vagyok hogy sikerült-e. :-) Nekem viszont nem volt semmi barnázás
A kérdező hozzászólása: Elméletileg 8.án kellene megjönnie, de ez nem tudom mi volt, lehet hogy semmi jelentõsége nincs, remélem összejött :) Neked mikor kell megjönnie?
Én a 18. napon vagyok és ugyan ez. Picit medencéztem, rá fél órára jó adag takonyszerû nyavaja jött belõlem. El is gondolkodtam, remélem nem mégegy peteérés, mert az nem lenne ok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor kemény leszek, és várok a mensiig, remélem elmarad.... :) Csak láttam itt, hogy az ovu teszt hamarabb kimutatja a terhességet...
Fölösleges. Az ovu teszt az ovulációt mutatja meg, nem a terhességet. Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg azt, mondjuk 2 hét múlva. Elõbb nem érdemes, lehet, hogy álnegatív lesz! Sok sikert!
Szia! Az ovu tesztet valóban lehet terhesség kimutatására is használni de ne a 19. napon az még korai lenne. Én a nem várt mensi elõtt 1 nappal teszteltem ovu tesztel és halványan de kimutatta a terhességet. Utána persze vettem terhességi tesztet, az is pozitiv lett. légy még egy kicsit türelemmel. Drukkolok!!!!

Ha a peteérés 22-23-án volt, lehet ovu tesztel jós tesztelni, nem korai?

Ma reggel csináltam egyet első vizeletből és pozitív lett.Jelenthet ez valamit? Tegnap óta a derekam is fájdogál. Ja és a hőm is 37,37 fölött van.

Legjobb válasz: Ez elég biztató!Várj még 3-4 napot és HCG tesztet is csinálj.Drukkolok!

Ez elég biztató!Várj még 3-4 napot és HCG tesztet is csinálj.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
moncsa:szia nekem is akkor volt peteérésem:-)drukkolok
A kérdező hozzászólása: én is drukkolok neked:) vannak tüneteid?
moncsa:tudod én még szoptatok és nem menstruálok 11honapos a kislányom

Lehet még pé-em, ha a 9. naptól ovu tesztelek (tesztkazettás) és még a 16. napon sem mutatott ki pé-t?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, de vegyél tesztcsíkot, ha kettévágod többre elég!

Szerintem lehet, de vegyél tesztcsíkot, ha kettévágod többre elég!
Attól függ hány naposak a ciklusaid. Nekem 36-38 napos és a 22-ik nap körül van a peteérésem.
Nekem volt mar 21. napom is pem. Aztan a kov. ciklusban baba lett :) Sok sikert!
Szerintem még lehet, legyél türelmes.

Az LH szint hogy változik, ha sikerült megtermékenyülni a petesejtnek? Leesik? Ha utána ovu-tesztelek, akkor pozitívat fog mutatni?

Legjobb válasz: Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.

Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint az jó ha magasan marad az LH? Félig lehet örülni neki?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!