Találatok a következő kifejezésre: Ha ovu tesztelek (7 db)

Ha ovu tesztel tesztelek a 19. napon akkor az muatat már terhességi jelet?

Ma volt egy taknyszer? valamim, de sztem a beágyazódás már megvolt, mivel volt 2 nap amkor barna szín? krémes váladékom volt. Ez akkor most mi lehetett? Az ovu tesztel tesztehetek, vagy fölösleges?

Legjobb válasz: csináld meg az ovu tesztet lehet hogy a barna folyás mást jelentett ekkor és most van péd.

csináld meg az ovu tesztet lehet hogy a barna folyás mást jelentett ekkor és most van péd.
Honnan tudod ennyire biztosan, h ez nem peteérés?A takonyszerû, tojásfehérjés az annak a jele.Hallottam már például olyanról, (itt olvastam) hogy valakinek a 21. napon vagy éppen a ciklusának 5.napján volt peteérése.A biztonság kedvéért szerintem még feltétlen bújjatok össze a pároddal! :-)
Én is nagyon allergiás vagyok. Te mikre? Ugye a spermára nem?
A kérdező hozzászólása: Nekem is 28 naposak, szal. nem hiszem, hogy peteérés volt, mondjuk én allergiás is vagyok, lehet azért volt, tud furcsasgokat okozni :)
Nem számoltam ki mikor. 28 naposak a ciklusaim. :-)) Nem foglalkozom ezzel, mert akkor már 2-3 nappal elõtte görcsölök a dolgon és ideges vagyok hogy sikerült-e. :-) Nekem viszont nem volt semmi barnázás
A kérdező hozzászólása: Elméletileg 8.án kellene megjönnie, de ez nem tudom mi volt, lehet hogy semmi jelentõsége nincs, remélem összejött :) Neked mikor kell megjönnie?
Én a 18. napon vagyok és ugyan ez. Picit medencéztem, rá fél órára jó adag takonyszerû nyavaja jött belõlem. El is gondolkodtam, remélem nem mégegy peteérés, mert az nem lenne ok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor kemény leszek, és várok a mensiig, remélem elmarad.... :) Csak láttam itt, hogy az ovu teszt hamarabb kimutatja a terhességet...
Fölösleges. Az ovu teszt az ovulációt mutatja meg, nem a terhességet. Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg azt, mondjuk 2 hét múlva. Elõbb nem érdemes, lehet, hogy álnegatív lesz! Sok sikert!
Szia! Az ovu tesztet valóban lehet terhesség kimutatására is használni de ne a 19. napon az még korai lenne. Én a nem várt mensi elõtt 1 nappal teszteltem ovu tesztel és halványan de kimutatta a terhességet. Utána persze vettem terhességi tesztet, az is pozitiv lett. légy még egy kicsit türelemmel. Drukkolok!!!!

Lehetek terhes? Mennyivel nagyobb az esély ha ovu tesztel prbálkozunk?

Ovuációs tesztet csinálok 26-28 napos a ciklusom.17-18 cn volt a teszt szerint peteérésem, vagyis 08.31 és 09. 01.27-t?l minden nap együtt voltam a párommal, bár tegnap mikor már nem volt pozitív az ovu teszt, nem voltunk együtt. Lehetek terhes?Tegnap óta úgy érzem mint amikor meg akar jönni,peddig 9-10-e körül Nem várom!

Legjobb válasz: válaszoljato lééégyszi!!!!

A kérdező hozzászólása: válaszoljato lééégyszi!!!!
Kissé érthetetlen a kérdésed.A mensis érzésekre ne alapozz nekem egy héttel elõtte is szokott már fájni és erre csak most figyeltem fel mióta magamat figyelem.
Az ovu teszt jó, de ha van peteérésed és minden rendben, akkor is nagyon sok mindennek stimmelni kell, hogy összejöjjön a baba.A mensis érzésrõl annyit, hogy nekem pl. mindig mensi elõtt egy héttel kezdõdtek a tünetek. Legutoljára is így volt, fájt a melle, görcsölgetett a hasam de nem jött meg a teszt pedig pozitív lett.Tesztelni nem érdemes elõbb, várj türelemmel, hogy kimaradjon.

Az LH szint hogy változik, ha sikerült megtermékenyülni a petesejtnek? Leesik? Ha utána ovu-tesztelek, akkor pozitívat fog mutatni?

Legjobb válasz: Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.

Az LH teszttel való "jós" tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség miatt termelõdõ HCG hormon egymással genetikailag rokon. A hasonló kémiai szerkezet miatt a HCG hormon keresztreakciót adhat az LH teszttel. Több napon keresztül kell LH tesztelni és ha a csík erõsödik az utalhat terhességre. De azt is tudni kell, hogy sok az álpozitív jósteszt. Van akinek a szervezetében a peteéréstõl függetlenül is lehet valamennyi LH hormon, ezért nem lehet tudni, hogy az LH hormonra, vagy a HCG-re reagál a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint az jó ha magasan marad az LH? Félig lehet örülni neki?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)

Lehet még pé-em, ha a 9. naptól ovu tesztelek (tesztkazettás) és még a 16. napon sem mutatott ki pé-t?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, de vegyél tesztcsíkot, ha kettévágod többre elég!

Szerintem lehet, de vegyél tesztcsíkot, ha kettévágod többre elég!
Attól függ hány naposak a ciklusaid. Nekem 36-38 napos és a 22-ik nap körül van a peteérésem.
Nekem volt mar 21. napom is pem. Aztan a kov. ciklusban baba lett :) Sok sikert!
Szerintem még lehet, legyél türelmes.

Ha a peteérés 22-23-án volt, lehet ovu tesztel jós tesztelni, nem korai?

Ma reggel csináltam egyet első vizeletből és pozitív lett.Jelenthet ez valamit? Tegnap óta a derekam is fájdogál. Ja és a hőm is 37,37 fölött van.

Legjobb válasz: Ez elég biztató!Várj még 3-4 napot és HCG tesztet is csinálj.Drukkolok!

Ez elég biztató!Várj még 3-4 napot és HCG tesztet is csinálj.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi:)
moncsa:szia nekem is akkor volt peteérésem:-)drukkolok
A kérdező hozzászólása: én is drukkolok neked:) vannak tüneteid?
moncsa:tudod én még szoptatok és nem menstruálok 11honapos a kislányom

Ovu tesztelők! Sikerült? Ha igen, hogyan?

Kétnaponta, -naponta csak a pozi napon vagy a köv. negatívon is együtt voltatok amikor végre sikerült?

Legjobb válasz: Mi mensi 10. napjától a 15.-ig keményen dolgoztunk :O) 20 hónapos már a nagyfiú :O) Hozzáteszem az ovi tesztnek köszönhetem, hogy megtudtam nincs peteérésem. Erre kaptam gyógyszert és utána ment a mandula.

Mi mensi 10. napjától a 15.-ig keményen dolgoztunk :O) 20 hónapos már a nagyfiú :O) Hozzáteszem az ovi tesztnek köszönhetem, hogy megtudtam nincs peteérésem. Erre kaptam gyógyszert és utána ment a mandula.
Szia! Mi a pozi ovu teszt elõtt két nappal tudtunk csak együtt lenni, mert a férjem utazott másnap hajnalban. Egyetlen 1x voltunk együtt márciusban...7hetes babás vagyok! :) ) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: De jó ilyeneket olvasni!!! Gratulálok!!! Köszike!!!
Szia!Én ebben a hóban próbáltam ki elõször az ovutesztet, és bevált. Terhes vagyok! Az elsõ pozi napon voltunk együtt, a másodikon, és az azt követõ nega napon.Szóval mi csak 3X voltunk együtt, elõtte, utána sokáig nem.:) Azelõtt meg 6 hónapig hiába próbálkoztunk. Én csak ajánlani tudom!!!!
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Gratulálok neked is! Ebben a hónapban én is figyelni fogom az ovu tesztet és nem bízom a véletlenre mert már nagyon szeretnénk babát csak érdekel hogy akinek sikerült azok hogy voltak együtt a pozi napok tájékán?! Írjatok még kismamik és anyukák :)
A pozi napon voltunk együtt.Állítólag még az azt megelõzõ napon is nagyobb az esély a teherbeesésre, mint a negatív napon.
18:53-as vagyok! Azt hozzá teszem, hogy én az olcsó teszveszes ovu teszteket vettem, 75ft-ért darabját! :) Gyönyörûen mutatta minkét hónapban a pozitív napot, szal a drágább helyett inkább ezt vedd meg, mert tényleg nagyon sokan meg vannak vele elégedve! :) Sok sikert nektek!
19:18-as vagyok! Én is a vaterán rendeltem 25 db. ovutesztet, 2000 ft-ért, és ajándékba adtak 2 db. 10-es érzékenységû terhességi tesztet!

Ovu teszt is kimutatja hogy baba van? Vasárnap nem kéne meg jőnnie. Ha tesztelek még korai?

Legjobb válasz: Szia! Álíítólag az ovuteszt pozitív marad,ha sikerült a baba. Neked poz? Drukkolok és majd írj!

Szia! Álíítólag az ovuteszt pozitív marad, ha sikerült a baba. Neked poz? Drukkolok és majd írj!
probálkozz egy terhességi tesztel pénteken, érzel vmit, görcsölés , émelygés?
A kérdező hozzászólása: 3 éve.akkor bizti nem jõtt õssze?
Nem szabad így felfogni. Mióta próbálkoztok? Mi már több, mint 2 éve és csak most sierült. De még szívhangunk nincsen.
A kérdező hozzászólása: ok kõszi.majd legkõzelebb.vagy soha
Sajnos nem :(
A kérdező hozzászólása: most csináltam ovu tesztet egy csik volt csak.akkor nm vagyok terhes?
Ha ovutesztre gondolsz az nem korai mert az a peteéréstõl kezdve pozitívat jelez, ha terhesség van. Nem 100%, de legtöbbször. A terhességiteszttel viszont legalább hétfõig várni kell, mert az csak akkor mutatná ki .
Szia! Szerintem várj még vele legalább vasárnapig. Tudom, hogy nehéz, de én is várok, és addig is megpróbálok mással foglalkozni, nem mindig azon túráztatni az agyam, hogy vajon most sikerült e...
A kérdező hozzászólása: de még nem lenne korai a teszt?
A kérdező hozzászólása: gõrcsõlést már pé kezdetek ota érzek.néha megborzongok a szegoktol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!