Találatok a következő kifejezésre: Ha ovszerrel de még (38 db)

Ha már elélveztem az óvszerbe, de még utána " tolom " a barátnőm akkor az óvszer amiben már van sperma az kiszakadhat?

Legjobb válasz: Van rá sansz.Inkább vedd ki,és húzz egy újat,aztán mehet tovább,ha bírod még.

Van rá sansz.Inkább vedd ki, és húzz egy újat, aztán mehet tovább, ha bírod még.
Toldd inkább a talicskádat a csaj helyett.
A módszer egyszerû: amikor felhúzod a gumit fogd le a tetejét, így nem megy bele levegõ csak a végén a "cucc", ezért nem szakad ki...de balesetek mindíg vannak...:)

Ha beleélveztem az óvszerbe de még áll, folytatható a szex? Vagy már esélyes hogy kiszakad?

Legjobb válasz: minden aktushoz használj új óvszert,mert az ördög nem alszik

minden aktushoz használj új óvszert, mert az ördög nem alszik
"Az ejakulációt (magömlést) követõen mielõbb húzza ki a hímvesszõt..." Ez áll az óvszer használati leírásában, szerintem elég egyértelmû.
Nem nagyon tanácsos, mert könnyen szakad + le is csúszhat, ha nem vagy elég fürge.
Ne csak attól tarts, hogy kiszakad, hanem attól is, hogy kifolyik és lecsúszik a gumi. Nem éri meg kockáztatni.
Beleélvezel, csinálod még, aztán hirtelen 2 mp alatt lekókad, a gumi lecsúszik, bent marad és ott a baj. Egy aktus, egy gumi!
Most nem azért de akkor én valami csodabogár vagyok? Lehet tartani az erekciót utána is... egyébként miért is szakadna ki a gumi? Másrészrõl pedig, ha folytatni akarod, akkor miért nem húzol egy másik gumit?
Én szoktam folytatni és még sosem szakadt ki.

Lehet abbol baj ha ovszerrel vedekeztunk miutan elment lehuztam az ovszert es kicsit olyan lett a kezem, de osszemorzsolgattam meg letoroltem es azzal a kezzel huztam fel a kovetkezo ovszert a 2. menethez?

Legjobb válasz: Máskor mindig moss kezet utána. Ha nagyon kis idõ telt el a 2 között,akkor még lehet életképesek voltak.Viszont szerintem ennyibõl nem lesz baj. Legyetek kicsit elõvigyázatosabbak.

Máskor mindig moss kezet utána. Ha nagyon kis idõ telt el a 2 között, akkor még lehet életképesek voltak.Viszont szerintem ennyibõl nem lesz baj. Legyetek kicsit elõvigyázatosabbak.

Ha egy lány orálisan izgat fel egy pasit, és utána eléggé sok idövel de még aznap óvszerrel szeretkeznek, és az óvszerre nyál kerül, abbol ami azelött az elöváladékkal érintkezett, elöfordulhat terhesség?

(az elöváladék nagyon kis mennyiségü volt mert nem is éreztem az ízét, és azért jópár óra eltelt,azóta lehet ettem is meg ittam is, gyorsan válaszoljatok léci!)

Legjobb válasz: Akkor ha jól értem, ondó került a szádba, aztán több órával utána összenyálaztad az óvszert amivel a pasid belédhatolt és most az a kérdés, hogy maradt-e a nyáladban sperma??? Elég fura lenne, ha ettõl terhes lennél, hiszen a nyál folyamatosan termelõdik és cserélõdik a szádban. Fõleg ha ettél is mert akkor fokozódik a termelés. Nem, ááá, ettõl nem lehetsz terhes.

Akkor ha jól értem, ondó került a szádba, aztán több órával utána összenyálaztad az óvszert amivel a pasid belédhatolt és most az a kérdés, hogy maradt-e a nyáladban sperma??? Elég fura lenne, ha ettõl terhes lennél, hiszen a nyál folyamatosan termelõdik és cserélõdik a szádban. Fõleg ha ettél is mert akkor fokozódik a termelés. Nem, ááá, ettõl nem lehetsz terhes.
szia! Szerintem kizárt, hogy terhes legyél.
Nem hiszem, hogy terhes lehetsz, hiszen a hímivarsejtek amikor a levegõvel érintkeznek egybõl "meghalnak".
A kérdező hozzászólása: jó de mi van ha nem olyan sok idö telik el közte? monyguk csak 5 óra vagy nem tom
CSAK 5 óra? Ne viccelj már! Nem, akkor sem. Még ha 5 percet mondtál volna! De még akkor sem lennék meggyõzõdve róla, hogy lehetséges. Sõt, nem! 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: mért mennyi idöre mondanád azt h akk lehetséges?
A kérdező hozzászólása: najo köszi mindenkinek asszem megnyugszom mert máskor is ez volt csak máshogy, de akk sem volt semmi, csak most ugye történt ez is h orálisan elégitettem ki, és ha most is ezt csin akk megint beképzelek dolgokat, felidegelem magam és nem jön meg a havim, mert olyan stresszes vok...szo köszi a válaszokat, asszem megnyugodtam

Nos 18 éves lány vagyok és pár napja történt az első együttlét a barátommal. Első együttlét után normális ha ég a gyomrom, valamint puffadok is? (de ez eddig csak ma történt) Védekeztünk óvszerrel, mikor nem volt rajta óvszer akkor meg nem ment el.

Legjobb válasz: Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!

Hát figyi, ha terhes lennél, azt még nem érzékelnéd, az tuti. Viszont attól, hogy nem megy el benned, még lehetsz terhes, ha gumi nélkül csináljátok, úgyhogy erre azért legközelebb figyelj majd!
Ez gyakori betegség azonban pszichés alapú amikor valaki beképzeli magának , hogy terhes. Nem vagy terhes csak azt akarod magaddal minden áron elhitetni ;) puszi 18//F
A kérdező hozzászólása: de akkor mindent betudhatok ennek?:D huh de parásnak gondolhatsz , pedig nem szoktam ilyen lenni, csak gyereket még nem most szeretnék, mert az nem csak velem lenne kicseszés hanem a gyerköccel is.
hát igen tipikus nõi tulajdonság, de igaz jobb félni mint megijedni, viszont errõl a gyomorégésrõl sok nõ nem tud vagy is nem kötik össze hogy attól van:D sajnos barátnõm gyomra is elég érzékeny így minden nap gyomorégéssel puffadással küzd:/
A kérdező hozzászólása: uh azért ezt nem lenne jó megszokni bár mondjuk a szerelem kínokkal jár :D barátnõdnek meg jobbulást:) hát amúgy én nem is gondoltam hogy ettõl lehet, mert már többször történt ilyen szájjal, de még sosem kezdett el égni tõle a gyomrom és hasonlóak.
A kérdező hozzászólása: de amúgy puffadás alatt hasit értek, tehát egésznap büfiznem kell.és már nem tudom hogy sírjak vagy nevesek kínomban.
amúgy van megoldás hogy ne legyen mindig ez ha pl teherbe esel akkor 9 hónapra elmúlik:D de kedves tõled megmondom neki hogy jobbulást kívántál, hát nála se lenne ez ha nem lenne olyan mohó:D utolsó cseppig mindent de hát nem bánom én..:D
A kérdező hozzászólása: van hát használjuk is :D úgyhogy remélem hogy ilyenrõl nincs szó tényleg h 9 hónap aztán jhaj egy kis meglepetés.:D és csak válladék lenyelésérõl van szó. hah elmúlt, nem kell büfiznem, és ezt most vettem észre, el se hiszed hogy most ez mennyire jó hogy végre nem kell nyelnem folyamatosan.:D csak a gyomrom ég még mindig. amúgy természetes hogy jobbulást kívánok:D át is tudom most érezni a helyzetét:) :D amúgy nagyon rendes tõled hogy válaszoltál.:)
A kérdező hozzászólása: amúgy ti erre hogy jöttetek rá hogy attól van?
A kérdező hozzászólása: jólvanna:$ tudod nõ vagyok, és nem a legegyértelmûbb jut elöszõr az eszembe hanem a pánik :D
Miért nem ezzel kezdted hogy tegnap történt szájjal való kielégítés? akkor már egyértelmû hogy mitõl van a gyomorégés meg a puffadás...:D
A kérdező hozzászólása: értem.:/ köszönöm a válaszod.:) tényleg hasznos:) de még egy kérdés.hogyha tegnap történt kielégítés szájjal, akkor nagyobb rá az esély hogy amiatt fáj a gyomrom, illetve ég? :D
persze lehetnek ilyen tünetek, és még sok más is, valószínû hogy elõváladék került a szádba ami lefolyt a nyelõcsöveden az észrevételed nélkül és meg is csinálta a bajt :/
A kérdező hozzászólása: attól is lehetnek ilyen tünetek mert a számban volt?
A kérdező hozzászólása: nem nyeltem le, bár történt ott egysmás, de mikor elment volna akkor nem volt a számban.
Az lenne a kérdés, hogy lenyelted e, mert ha igen az kiválthat gyomorsavat, nagy mennyiség esetén puffadást is.
A kérdező hozzászólása: hát pénteken történt :) :/ rendben, hát figyeltünk, használtunk is, csak volt mikor nem, meg én majd fogamzásgátlót is fogok szedni, csak még nem kezdhettem el. köszi hogy válaszolsz:)
A kérdező hozzászólása: de akkor ez csak pszihés igaz? mert más jelek nem jelentkeztek:D
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy írtál, rendes tõled, már teljesen kétségbe voltam esve.:) puszi
hát amúgy attól is függ hogy mit fogyaszt elõtte a barátod.. hát mi mondjuk kitapasztaltuk elég aktívak vagyunk..:D lehet valami olyat evett ami kikészítette a gyomrod.. etess vele sok ananászt az jót fog tenni neked, és nem csak gyomorégésed nem lesz de az õ 'váladékát' is megédesíti.. barátnõm imádja ha ananászt eszek:D

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Ha ovszerrel védekezünk, de még elötte párszor anélkül dugja be attól teherbe eshetek?

Legjobb válasz: IGEN. de miért akarod gumi nélkül elötte? aha persze,és még utána fel is akarja huzni az ovszert...

IGEN. de miért akarod gumi nélkül elötte? aha persze, és még utána fel is akarja huzni az ovszert...
Hát igen. a gumi arra való, hogy használjátok!!
Igen teherbeeshetsz! Ne legyetek felelõtlenek! Elég sok baba született már meg ebbõl a "párszor anélkül dugta be"-bõl! Ha óvszer használtok, akkor mindig legyen rajta, és minden aktusnál új!
A mondataidban ellentmondás van. HA VÉDEKEZTEK, MINDIG VAN RAJTA GUMI, AMIKOR BEDUGJA. Már kisebb az esélye, ha beléd is élvez, de IGY IS LEHETSZ:
Persze h teherbe eshecc, ne csináljatok butaságot!!! Az elõváladékból is simán lehet baba!! Ügyesen! és mindig használni gumit!
Mint ahogy az óvszeresdobozokban lévõ tájékoztatókban irva szokott lenni "óvszer felhúzzás elött még ne is érintse a két nemiszerv egymást" nem véletlen van ez írva.
A síkosító meg a hüvelyváladék összekeveredik, sztem attól olyan.
igen attól az anyagtól van amivel az ovszer be van vonva
A kérdező hozzászólása: De, több fajta óvszert is használtam már és mindtõl olyan, akk inkább írassak fogamzásgátlót és szeretkezzek gumi nélkül? Mert ez néha elég kellemetlen..
Vagy éppenséggel gombás fertõzésed van... menj nõgyógyászhoz!

Közeleg az első barátnőmmel, vettem óvszert, de itthon néztem meg h az van ráírva h anal vagy oral. Ha simán használjuk az baj?

Legjobb válasz: És mégis hol a fenébe sikerült ilyen óvszert venned?? Ha bementél egy hétköznapi boltba (kb bármelyikbe) és vettél egy Durex-et, vagy hasonlót, az teljesen jó.

És mégis hol a fenébe sikerült ilyen óvszert venned?? Ha bementél egy hétköznapi boltba (kb bármelyikbe) és vettél egy Durex-et, vagy hasonlót, az teljesen jó.
Tényleg, hol találtad? Én még sosem láttam pl. tecsóban. Inkább hagyd, és ruházz be egy másikra.

Hogy vegyek óvszer ha mindenhol ismernek, meg ha anyámat is? Próbáltam úgy, hogy átmegyek bnőmmel egy másik városba azt ott veszek, de nem jön át. Valakinek egy jó ötlete?

Legjobb válasz: Barát, ismerõs? Egy DMbe bemenni nem nagy cucc, akár valami gyógyszertárba... :D Ha meg ez sem jön be akkor menj magad át a másik városba, de vegyél fél évre elegendõt ;)

Barát, ismerõs? Egy DMbe bemenni nem nagy cucc, akár valami gyógyszertárba... :D Ha meg ez sem jön be akkor menj magad át a másik városba, de vegyél fél évre elegendõt ;)
Egyedül nem tudsz venni? Manapság ez már nem szégyenletes dolog, épp ellenkezõleg, helyes dolog hogy gondolsz a védekezésre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!