Találatok a következő kifejezésre: Ha otthon magam, (58 db)

Gáz, ha egy nő nem jár fodrászhoz, se kozmetikushoz, hanem otthon magának vágja, festi a haját, és otthon ápolja a bőrét, mindenféle kozmetikai kezelés nélkül?

Legjobb válasz: megnézném én azt az otthoni hajvágást :DD még fodrász sem tudja sokszor normálisan levágni az emberek haját.. majd pont otthon magának fog tökéleteset :DDD

megnézném én azt az otthoni hajvágást :DD még fodrász sem tudja sokszor normálisan levágni az emberek haját.. majd pont otthon magának fog tökéleteset :DDD
Miért lenne ez gáz? Ezeket a dolgokat mindenki meg tudná magának csinálni, csak a legtöbben marha lusták hozzá, hogy befessék/levágják a saját hajukat meg a többi.
ha szép a hajad, bõröd, akkor nem kell ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni, teljesen fölösleges. Elsõnek meg üzenem, hogy aki mondjuk ragyás vagy õszül és nem fogja be a bolti festék vagy ügyetlen megcsinálni magának, azért hadd engedje meg magának, hogy elmenjen kozmetikába, fodrászatba. Ennyi erõvel bármilyen mesterember fölösleges, nem?
Nekem régen mindig elrontotta a fodrász, azóta magamnak vágom, és eddig nem volt gond.

Hogyan hagyjam magára a kutyámat? Sír, ugat, kapar, ha otthon hagyom! Mit tegyek?

Már egyszer kérdeztem,de sajna nem válaszol senki.Megkérdem megint,hátha szerencsével járok. Két hete hoztunk a menhelyől egy nagyon barátságos kb 2 év körüli palotapincsit.Kitették a Tesconál,és a kutyus 3 napig várta hiába a gazdáját.Ezután került menhelyre,majd hozzánk.Nagyon édes!Az az egy probléma van vele,hogy amint bezárom az ajtót,és elmegyek ő ugat,sikít,kaparja az ajtót.Egészen addíg amíg haza nem érek.Ha a párom otthn van,akkor is ezt csinálja,csak egy picivel jobb a helyzet,mert ugye próbálja nyugtatgatni.Mit tegyek??

Legjobb válasz: Egyrészt szoktassátok egyedülléthez akkor is, amikor otthon vagytok. Küldjétek át a másik szobába, és ne engedjétek kijönni. Aztán ha azt megszokta, csukjátok rá az ajtót is. Csak akkor engedjétek ki, ha megnyugodott. Ha párod otthon van és hisztizik a kutya, ne "nyugtatgassa", mert azzal csak megdicséri, inkább tiltsa meg a hisztizést. Mielõtt elmész, vigyétek el nagyot sétálni, fárasszátok le. Ne köszönj el tõle, és hazaérlezéskor is csak akkor foglalkozz vele, ha megnyugodott és elfeküdt valahol, és már nem vágyik a figyelmedre. És ami a legfontosabb: falkavezérségnek, szeparációs stressznek olvassatok utána, mert nagy valószínûséggel az a probléma, amit mélyebben kell megoldani annál, mint hogy szoktatgatjátok.

Egyrészt szoktassátok egyedülléthez akkor is, amikor otthon vagytok. Küldjétek át a másik szobába, és ne engedjétek kijönni. Aztán ha azt megszokta, csukjátok rá az ajtót is. Csak akkor engedjétek ki, ha megnyugodott. Ha párod otthon van és hisztizik a kutya, ne "nyugtatgassa", mert azzal csak megdicséri, inkább tiltsa meg a hisztizést. Mielõtt elmész, vigyétek el nagyot sétálni, fárasszátok le. Ne köszönj el tõle, és hazaérlezéskor is csak akkor foglalkozz vele, ha megnyugodott és elfeküdt valahol, és már nem vágyik a figyelmedre. És ami a legfontosabb: falkavezérségnek, szeparációs stressznek olvassatok utána, mert nagy valószínûséggel az a probléma, amit mélyebben kell megoldani annál, mint hogy szoktatgatjátok.
Szerintem fél, hogy ti is ott hadjátok, mint az elõzõk!Hát biztos nehéz lehet.ahova tudod próbáld meg magaddal vinni.Vagy felváltva jártok el, ha lehetséges, akkor talán egyikötök leköti és nem figyel oda.
Elég összetett a problémátok, egy hozzászólással nem lehet megválaszolni a megoldást. Érdemes lenne telefonon segítséget kérjetek egy tüköriskolától, õk szakszerûen, személyre szabottan, gyorsan tudnak eredményes megoldást nyújtani nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kipróbálom a módszert, hogy nem köszönök el tõle, és nem üdvözlöm amíg le nem nyugszik miután hazaérek. Nagyon nehéz lesz, hisz szinte kiugrik az örömébõl olyankor.De az õ érdekében muszáj lesz. Amúgy a nevére már akkor is hallgat, ha suttogva mondjuk.Nagyon hamar(1 hét) alatt megtanulta.Mással nincs gond, a táljába is bele nyúlhatok ha eszik.Megosztaná velünk a kajáját.Este kap enni, és ha végzett elveszzük elõle.Az ágyra is csak akkor ugrik fel, ha engedélyt kap.Szóval egyedül evvel az egyedül maradással van gond.Remélem megtanulja ezt is.
ez a létezõ legösszetettebb probléma!!! minden területet érint a kutyanevelés kapcsán, a séták, személyes tér tisztelete, ételosztás, a család védelme stb. tehát a vezetõi státusz egyértelmûsítése minden pillanatban és a nyugalom megteremtése az egyedülléthez való fokozatos szoktatás kérjetek szakértõi segítséget!-ebben telefonon vagy interneten nem fog tudni segíteni senki!

Ha otthon leborotválom magam, akkor is borotválnak a korházban szülés elött?

Na ez furi kérdés mivel ha már leborotválom magam akkor nincs mit a korházban,de van aki igy csinálta?

Legjobb válasz: En pl. igy fogom, ha otthon leszeded, ott mar nem kell. A gattajek legyen teljesen szortelen, ha nem tudod teljsesen magadanak, akkor utana igazitanak, mert metszes utan nem lehet szort bevarrni.

En pl. igy fogom, ha otthon leszeded, ott mar nem kell. A gattajek legyen teljesen szortelen, ha nem tudod teljsesen magadanak, akkor utana igazitanak, mert metszes utan nem lehet szort bevarrni.
Én meg se próbálnám magamnak leszedni ! A nagy poci miatt ez elég nehézkes . Ha kapsz beöntést akkor ugyis leszedik ami nem oda való , amúgy nem kell az ilyen dolgokból ügyet csinálni nekik ez természetes csak nekünk ciki!
Kis talpas tukorrel remekul megoldhato a borotvalas otthon es nem csak a szules elott! Vegul is a ferj is nezeget ott, nem? :-) Nekem 31 hetesen oriasi pocim van, de igy sima ugy a fazonirozas.
Én láttatlanul borotválom magam/35.hét/ enkem így jobb, érzésre még mindig megye :o) Inkább én mint õk...
Ugyan nem tudtam pontosan mikor fogok szülni, de pont az elõtte való napon leborotváltam magam.És a kórházban már csak a beöntést kaptam.
Szia. Nekem a férjem csinálja, mert az elsõ szülésnél szétvagdostak teljesen, hát most tuti nem nyúlnak hozzá.
Szia! Én gyantáztatok kozmetikussal. Igaz kellemetlen az a pár perc, de utána NEM PÁR NAPIG, hanem hetekig nincs rá gond. A szülés idõpontját úgysem tudjuk pontosan, így biztos lehetek a dolgomban. A kislányom születésénél egy héttel korábban gyantáztattam, és fel sem merült a borotválás kérdése. Most is ezt a megoldást választom, csak javasolni tudom.
Nekem a párom fogja leborotválni, mert egy ismerõsömrõl a bõrt is lenyúzták, olyan életlen borotvával estek neki.

Ha elájulok, magamhoz térek akkor is ha egyedül vagyok otthon és senki sincs aki "felpofoz"? És ha igen, akkor mennyi idő után kb?

Legjobb válasz: Ha csak szimplán elájulsz (hirtelen leesett a vércukrod, vérnyomásod) akkor igen és általában pár másodperc vagy perc alatt magadhoz térsz. Ha "mástól" számítasz ájulásra, jobban teszed ha van melletted valaki, aki tud segíteni

Ha csak szimplán elájulsz (hirtelen leesett a vércukrod, vérnyomásod) akkor igen és általában pár másodperc vagy perc alatt magadhoz térsz. Ha "mástól" számítasz ájulásra, jobban teszed ha van melletted valaki, aki tud segíteni
A kérdező hozzászólása: Még soha nem ájultam el csak ájulás közeli helyzetben éreztem már magam.Nagyon rossz volt és azóta attól félek, hogy mi lesz ha elájulok?!Milyen érzés lehet. Ez lett a paranoiám. :)
Velem idõnként elõfordul......Nagyon érdekes, valami hihetetlen nyugalom lesz úrrá rajtam, úgy érzem abban a századmásodpercnyi pillanatban;- o.k......MOST MINDEN RENDBEN.....minden rendben.....ééééééssssss alvás......:P Csak idõnként veszélyes, legutóbb, tavaly nyáron bringázás közben jött rám, de észleltem idõben, hogy "baj" van és meg tudtam állni, még az elöttem haladó páromnak is tudtam rikkantani egyett hogy -Héló......azután befordultam az árokba..:D
Üdv a köreinkben, testvér :D
Baromira nem.
A kérdező hozzászólása: szia apa
Nem, de a humorod azért ott van :D
Édes fiam! Hányszor kell még elmondanom, hogy késõ este nincs számítógép! Különben is, mikor rendeljek apádnak potemixet, ha állandóan fönt vagy? Takarodjál aludni, mert megpofozlak, de ököllel!
akkor elég szar és ítélkezõ, álszent családod van. részvétem
A kérdező hozzászólása: anya?
Igen, ÉN vagyok az anyád! Vagy mire gondoltál, amikor azt írtam, hogy APÁDnak veszek potemixet? Hogy a nagybátyád vagyok?

Mit kap egy 15 éves, ha kiderül róla, hogy otthon magának nyomtatja a zsebpénzt?

Legjobb válasz: Amennyiben csak játszol vele, és nem akarsz fizetni, nem valószínû, hogy gondot okozna, de amint megpróbálsz vele fizetni, komoly gondban találod magad (14 év felett vagy, ekkor már nem csak ejnye-bejnye, amit kapsz).

Amennyiben csak játszol vele, és nem akarsz fizetni, nem valószínû, hogy gondot okozna, de amint megpróbálsz vele fizetni, komoly gondban találod magad (14 év felett vagy, ekkor már nem csak ejnye-bejnye, amit kapsz).
:D Szerinted egy sima nyomtatóval lehet normális minõségû pénzt nyomtatni?? Ennél már csak a pénz rajzolás a komolytalanabb. Ha fizetni akarsz vele akkor a rendõrség pénzhamisítással foglalkozó osztályán találod magad.
Vízjelet és biztonsági csíkot mivel akarsz nyomtatni?
A pénzhamisítás bûncselekményének megvalósulásához legjobb tudomásom szerint nem kell, hogy valaki fizetni is akarjon vele, elég a hamis pénz elõállítása. Aki 15 éves, már bõven büntethetõ, tehát kaphat akár szabadságvesztést is, amit a tököli fiatalkorúak bv. intézetében kell leülni. Hogy ott egyébként mit "kaphat", a fantáziádra bízom. Leginkább gerillakiképzést.
Játékpénzt.....és egy csokiiiiit. Na és mit kapsz ha húzogatod a nagypapi péniszét? ...még több csokiiiiit.
Semmit. Otthon magának bárki nyomtathat bármilyen pénzt.
plussz ot vannak a csíkok amit csak uv lámpa alatt látni na meg a sorszám tehát még ha hibátlan és több tíz milliós nyomtatód is van akkor is ott a sorszám hát a pénz kényes téma szóval a rendõrségre visznek ha elkapnak hogy hamis pénzel akrsz fizetni.

Ha otthon szeretnék ajak piercinget csinálni magamnak, mivel tudnám csökkenteni a fájdalmat?

Valamiért rögtön beugrott a lidocain-spray, de az receptes és nincs az az orvos aki ezért felírna. Még a jegelésr?l hallottam, de az mennyire hatásos?

Legjobb válasz: szia:) igen a jeget szokták, de azt ajánlanám inkább szakemberrel csináltasd, mert eltalálhatsz olyan eret, ami problémát okozhat...inkább adj ki érte azt a pár ezer ft-ot, minthogy bajod legyen:) nem okoskodásként írom, csak jótanács, ne úgy vedd:) tudod az ajak belsején rengetek érzékeny rész van, nem éri meg magadnak próbálgatni:) lidocaint is szoktak igen, az zsibbasztó hatású:) amúgy ami még nagyon fontos, az a fertõtlenítés, alkohollal:) minden eszközt amit használsz le kell fertõtleníteni, valamint a bõrfelületet is:) egy piercingesnek van igazán jó érzéstelenítõje ehhez:) remélem segítettem:)

szia:) igen a jeget szokták, de azt ajánlanám inkább szakemberrel csináltasd, mert eltalálhatsz olyan eret, ami problémát okozhat...inkább adj ki érte azt a pár ezer ft-ot, minthogy bajod legyen:) nem okoskodásként írom, csak jótanács, ne úgy vedd:) tudod az ajak belsején rengetek érzékeny rész van, nem éri meg magadnak próbálgatni:) lidocaint is szoktak igen, az zsibbasztó hatású:) amúgy ami még nagyon fontos, az a fertõtlenítés, alkohollal:) minden eszközt amit használsz le kell fertõtleníteni, valamint a bõrfelületet is:) egy piercingesnek van igazán jó érzéstelenítõje ehhez:) remélem segítettem:)
Tantum verde + jég. A tantum verde vény nélkül kapható száj- és torokfertõtlenítõ és érzéstelenítõ szer. Ezt használják fogorvosok is pl., kellemesen lezsibbazstja a környéket, és fertõtlenít. Mellé egy kis jég is ajánlatos, hogyha ez nem lenne elég. Azért csak óvatosan!
Szia! A lidocain kenõcs vény nélkül kapható, de 1500-2000 forint körül van az ára. Ha megcsináltad, írj, mert kíváncsi vagyok!:)
Fogalmazzál meg tanulni.
Alapjában véve ha otthon nem kapja meg amit akar, akkor tuti máshol fogja keresni. Én biztos így lennék, de mivel megkapom amit akarok, eszembe sincs "kalandozni" 27/F
A kérdező hozzászólása: 2#ha megkap akkor is?
Nem, a 2. mondatom pont erre vonatkozik: mivel megkapok mindent itthon, így eszembe sincs megcsalni az asszonyt. Miért akarnám?

Hogyan csináljak otthon magamnak fincsi fagyit, illettve hókristályt ha nincs semmilyen " speciális " kellékem hozzá?

Legjobb válasz: Ha nincs fagyigéped , akkor keress egy alkalmas receptet és tedd a fagyasztóba , aztán kb fél óránként villával kapargasd át , ettõl kristályos szerkezetü lesz . Turmixgépben szoktam fagyasztott gyümölcs , némi cukor és joghurt hozzáadásával fagyi állagu húsítõ nyalánkságot készíteni. Jó étvágyat!

Ha nincs fagyigéped , akkor keress egy alkalmas receptet és tedd a fagyasztóba , aztán kb fél óránként villával kapargasd át , ettõl kristályos szerkezetü lesz . Turmixgépben szoktam fagyasztott gyümölcs , némi cukor és joghurt hozzáadásával fagyi állagu húsítõ nyalánkságot készíteni. Jó étvágyat!
Egy tojásfehérje, 10 dkg cukor, 10 dkg gyümölcs (málna eper, magozottcseresznye, szamóca) vagy kakaó, esetleg kávé...a kívánt íz szerint. Ragd az egészet egy nagy tálba és robotgéppel 15-20 percig verd...Ha kész vagy ezt hívják boszorkányhabnak, így is fogyasztható, de ha lefagyasztod, krémes fagylalt lesz...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) És azt nem tudjátok hogy hókristályt hogyan kell?
A kérdező hozzászólása: ??????Senki???
Jég törd össze aztán öntözd meg sziruppal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!