Találatok a következő kifejezésre: Ha orvosnak mi hogyan számít (2 db)

Ha orvosnak készülök, mi hogyan számít majd a pontszámokba?

ha mondjuk én orvosnak készülök, akkor érettségizek bioszbol és kémiábol. Ezeknek a százalékos értékét számitják be,ez világos. De ha én jol értelmeztem akkor nekem a magyar meg a töri meg a matek érettségimnek csak a jegye fog számitani nem pedig a százalékos értéke. remélem érthetöen irtam le. vagy én értettem félre ezt az egész pontszámitásosdit?

Legjobb válasz: Biosz-kémia a legfontosabb. Lehetõleg a többibõl is igyekezz minél jobb jegyet szerezni...nehéz bekerülni az orvosira! A redszer automatikusan úgy számol, ahogy neked több pontod lesz..lehet hogy csak e két érettségi %át pl. De mindenképp nézz utána a felvi.hu-n pl. Sok sikert! (egy másodéves SOTEs:)

Biosz-kémia a legfontosabb. Lehetõleg a többibõl is igyekezz minél jobb jegyet szerezni...nehéz bekerülni az orvosira! A redszer automatikusan úgy számol, ahogy neked több pontod lesz..lehet hogy csak e két érettségi %át pl. De mindenképp nézz utána a felvi.hu-n pl. Sok sikert! (egy másodéves SOTEs:)

Az baj, hogy ha nem jegyzem, hogy mikor menstrualok? Ha orvoshoz kellene mennem, es kerne, nagyon nagy baj lenne szamara, ha megmondanam, hogy nem jegyzem?

Legjobb válasz: Utolsóval értek egyet. Ez annyira alap dolog lenne... Ha az sem tudod, hogy hány napos a ciklusod, mikor mennyit késett stb, akkor a doki ezzel mit kezdjen?...

Utolsóval értek egyet. Ez annyira alap dolog lenne... Ha az sem tudod, hogy hány napos a ciklusod, mikor mennyit késett stb, akkor a doki ezzel mit kezdjen?...
Legalább az utolsó idõpontot jegyezd meg mindig, mert azt mindenképp kérdezi a nõgyógyász. De általában ha valamilyen probléma van, például 72 órás tablettát szeretnél, akkor három alkalommal visszamenõleg tudnod kell. Szerintem nem nagy baj, ha nem jegyzed, én sem teszem. De az utolsó idõpont a lényeges:)
Én mindig egy kis kártyanaptárban teszek egy x-et. Ha rendszeresnek mondható a mentstruációd, akkor nem érdekes. De például az utolsó idõpont a méhnyakrák szûrésnél is kell.
Szerintem felelõtlenség nem jegyezni. Egy felnõtt nõnek tisztában kel lennie vele, mikor menstruál, milyen hosszú a ciklusa, és így minden rendellenesség könnyebben kiszúrható. és a doki is kérdezi.
(Most látom, a kell-t egy L-lel írtam, elnézést.)
Naptárba mindig teszek egy x-et, amikor megjön. Mostanában meg elkezdtem számozni a napokat. xD
Én sem jegyzem, viszont megjegyzem, az utolsó 8-10 menzesz adatait tudom, dátum, napszak, meddig tartott, szokásos vagy rendellenes valamiért, stb :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!