Találatok a következő kifejezésre: Ha orálisan ki a párom (18 db)

Ha orálisan kielégítem a párom és ondó jön ki, akkor mit kell vele csinálni?

Elégítettem már ki a párom, de még sosem jött ki ondó, félek, mi lesz ha igen. Mit csináljak azzal? Kiköpjem? Lenyelni valamiért nincs gusztusom...

Legjobb válasz: Nem tudom kóstoltad-e már van amelyik nõnek tettszik v.nem undorodik az ízétõl.Próbáld ki,ha nem tettszik irányítsd a melledre,ha fekszik az õ hasára,az arcodra is mehet,de csukd be a szemed,mert nagyon tud csípni v.ha a szádba szeretné ne nyeld le,hanem miközben csinálod lökd ki,hagyd,hogy kifojjon a szádon!

Nem tudom kóstoltad-e már van amelyik nõnek tettszik v.nem undorodik az ízétõl.Próbáld ki, ha nem tettszik irányítsd a melledre, ha fekszik az õ hasára, az arcodra is mehet, de csukd be a szemed, mert nagyon tud csípni v.ha a szádba szeretné ne nyeld le, hanem miközben csinálod lökd ki, hagyd, hogy kifojjon a szádon!
Nem kell lenyelni, ha nem akarod. Diszkréten ki is köpheted (ne úgy, mint aki mindjárt megfullad), vagy megkérheted a párodat, hogy ne a szádba élvezzen.
Ha a párod kielégült , magömlés is volt. Ha nem volt magömlés (és a párod elmúlt 13 éves) sürgõssen forduljatok orvoshoz.
Lehetõleg minél kevesebb nyállal keverve alkalmatos edényben fel kell fogni, felcimkézni (fejés ideje, alany kora, fizikai jellemzõi), ledugaszolni, és beszaladni vele a legközelebbi spermabankba. Jó pénzért átveszik! Én is így spóroltam össze a hifitorony árát!
LE KELL NYELNI.
használd hajzselé helyett

Hogyan elégítsem ki a párom orálisan, ha egyszer félek a betegségtől?

Szeretném kielégíteni a pasim, de nem tehetek róla, orvosok családjában n?ttem föl és belém rögzült a betegségt?l való félelem. Nem akarok elkapni semmilyen betegséget és hát az ember soha nem tudja kinek milyen gondja van....

Legjobb válasz: Elõször bevallanám magamnak hogy hipochonder vagyok. Aztán figyelembe venném a tényt, hogyha az orális szextõl gyakran kapnának el betegséget, akkor már kipusztult volna az emberiség.

Elõször bevallanám magamnak hogy hipochonder vagyok. Aztán figyelembe venném a tényt, hogyha az orális szextõl gyakran kapnának el betegséget, akkor már kipusztult volna az emberiség.
Én a kezét sem fognám meg a helyedben. Ki tudja elõtte mihez nyúlt!
A kérdező hozzászólása: 20:35- ebben van vlmi :D
Orálisan semmit sem kaphatsz tõle el, amit egyébként ne kaptál volna.
Te érzed.
A kérdező hozzászólása: jó na, meggyõztetek....legközelebb megteszem
A szexhez szükséges egy bizonyos szintû bizalom. Például ahhoz, hogy egy pár óvszer nélkül szexeljen, a lány elhiszi, hogy a pasi nem dugta meg elõtte a sarki, nemi beteg prostit, a fiú pedig elhiszi, hogy a lány bevette mindennap a fogamzásgátló tabit, noha egyikük sem állt ott a másik mellett végig, és nem látta, hogy valóban így történt-e. Bizonyos idõ elteltével ugyanakkor egy normális kapcsolatban ez a bizalom természetesen jön, kialakul.
az lehet hogy nem várja el, hogy kielégítsd, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon szeretné.
Vidd el teljeskörû szûrõvizsgálatra, HIV, hepatitis, szifilisz, bakteriális fertõzések stb. Ha negatív laborlelete van akkor nem rosszabb az ondóját lenyelni mint a nyálát. Vagy a csóktól is tartasz? Az orvosok egyébként nem félnek a betegségektõl és amilyen buja életmódot folytatnak egyesek a kórházban...
A kérdező hozzászólása: 20:08-igen, sajnos erre én is gondoltam....mármint arra, hogy nem volna az igazi
Ha felhúz egy gumit akkor megvan oldva a próblémád, de nem lesz igazi.
A kérdező hozzászólása: hát õ már csinált orált nekem, igazából nem is várja el, hogy én csináljam neki, csak gondoltam legyen kölcsönös a dolog....de nem volna muszáj amúgy ne haragudj, keress rá a netten ha érdekelnek a betegségek
Derítsd ki hogy van-e nemi betegsége. De tudod demokráciában élünk, ha nem akarod az orált akkor nem fogod csinálni, legfeljebb ezért õ sem neked:) (amúgy leírnád milyen betegségeket lehet elkapni, csak kíváncsiságból kérdezem)
A kérdező hozzászólása: 19:56- lehet, hogy te nem vagy tisztában a veszélyekkel, örülök hogy szórakozni tudsz a kérdésemen, én sajnos ebben nõttem fel
Ezt örömmel hallom. :) És közben se jusson eszedbe ez a butaság, hogy elkaphatsz valamit! Koncentrálj arra, amit csinálsz! Hagyd, hogy magával ragadjon a hév, és élvezd azt, ahogy õ is egyre jobban nyög, és élvezi a te szádat! ;)
De.. Valszeg a technikájával van a baj.. És az is normális, hogy az orális szex felhúz.
Szerintem azért, mert olyan típus vagy, akinek attól jó(jelen esetben akk élvezel), ha a párodnak jó, ha látod, hogy õ elélvez.:) 18L
A kérdező hozzászólása: igen lehet mert a technikával tényleg nincs baj. sztm függõ vagyok:)
:P ejj ejj:) Vagy lehet hogy túlságosan gátlásos vagy. Majd levetkõzöd idõvel.
A kérdező hozzászólása: erre eddig nem gondoltam

Ha gombafertőzésem van, és orálisan elégítem ki a páromat, akkor ő elkaphatja? És fordítva? Kezelés alatt ez sem javasolt?

lány vagyok

Legjobb válasz: Ha a szádban van a gomba, akkor elkaphatja. Ha nemi területem, akkor vigyázz, hogy ne nyúlj magadhoz elõtte, mielõtt kézzel hozzáérsz ott a párodhoz. Addig no közösülés, míg vki beteg! Mivel oda-vissza fertõzhetitek egymást!

Ha a szádban van a gomba, akkor elkaphatja. Ha nemi területem, akkor vigyázz, hogy ne nyúlj magadhoz elõtte, mielõtt kézzel hozzáérsz ott a párodhoz. Addig no közösülés, míg vki beteg! Mivel oda-vissza fertõzhetitek egymást!
Volt már párszor a kérdés - nem írta ki?
A kérdező hozzászólása: nem.Akkor nem kérdezném.

Ha orálisan elégitem ki a párom akkor milyen jo modszer van arra hogy letudjam nyelni az ondot?

A szándék megvan bennem és imádom az orális dolgokat de v.miért nem megy!Van hogy öklendezem az ondotol f?leg ha megérzem a szagát!

Legjobb válasz: Szia! Vannak ételek és italok, amiket ha elfogyaszt a barátod szex elõtt kb 4-5 órával, akkor az megváltoztatja az ízét és a szagát. Akkor talán annyira nem lesz kellemetlen és szívesebben lenyeled. Édes lesz pl. ananászlé, csoki, stb. De borzasztó pl a húsoktól (ja és a cigi sem túl elõnyös) Neten utána tudsz nézni, mitõl még, most ennyi jutott eszembe. Szerintem egy próbát megér :-)

Szia! Vannak ételek és italok, amiket ha elfogyaszt a barátod szex elõtt kb 4-5 órával, akkor az megváltoztatja az ízét és a szagát. Akkor talán annyira nem lesz kellemetlen és szívesebben lenyeled. Édes lesz pl. ananászlé, csoki, stb. De borzasztó pl a húsoktól (ja és a cigi sem túl elõnyös) Neten utána tudsz nézni, mitõl még, most ennyi jutott eszembe. Szerintem egy próbát megér :-)
Ha nem esik jól, ne erõltesd. Szerintem. A lényeg, hogy mindkét félnek jó legyen, nem?
mIÉRT AKAROD LENYELNI, ENNYIRE?
Én úgy szoktam hozzá, hogy eleinte nem a számba ment. Aztán hagytam , hogy a számba menjen, de engedtem kifolyni. Aztán már a számban tartottam, de utána engedtem kifolyni, és végül így tudtam lenyelni. De ez nálam is a mai napig kedv kérdése. VAn amikor megy, van amikor nem . Most pl mióta terhes vagyok, egyáltalán nem tudom lenyelni. Ha nagyon nem megy, ne erõltesd, mert nem lesz jó vége. Nem te vgy az egyetlen, aki a szagától is undorodik, ezzel nem tudsz mit tenni, ez adottság. A lényeg, hogy élvezzétek mindketten.
Velem tobbszor elofordult, hogy lenyeltem de egyszer aztan oklendezes utan rokaba fordult a dolog es a kovetkezo alkalommal amikor csak a szamba vettem a szerszamot mar elkezdtem oklendezni...meg jo, hogy nem vette eszre... En mindig kikopom a vegen. Zsepi mindig van az agyunk mellett. A lenyeg az oromszerzes a sperma meg a vegtermek.- ami egyes esetekben ugye nem elhanyagolhato de ebben az esetben nem a tovabb orokitesrol szol a dolog. Ne kinozd magad!
Szerintem is túlzásokba esik valamelyikõtök. Az örömhöz nem kell, hogy le is nyeld. Hosszú távon nem is jó, ha olyat teszel, amit nem szeretsz. Õ sem várhatja el tõled. És még ki sem kell ugranod az ágyból: rég kitalálták már a papír zsebkendõt.
Szerintem attól hogy orálisan kielégíted még nem kell lenyelni az ondót, ha nem megy akkor ne erõltesd, még a végén elmegy a kedved az egésztõl. Nem is értem miért jó lenyelni, és mit élveznek ebben a pasik, mármint hogy lenyeled?
kicsit viszolyogtam tõle én is elõször, de a barátomj olyan szerelmesen nézett rám, és olyan boldog volt utána, hogy lenyeltem:) szóval én kérem, hogy dir3ekt szóljon, mikor fog jönni, így fel tok rá készülni, a nyelvemet felemelem, az alatta lévõ részben összegyûjtöm az egészet, így nem érzem az ízét, és mikor már nem jön több, egy nagyot nyelek és alig érzem az egészet:)
Amivel eddig találkoztam, annak egyátalán nem volt szaga. Sok gyakorlás után nekem magától is lemegy. Egyébként nekem az elsõnél se okozott gondot. Uganúgy kell lenyelni, mint bármi mást.
A kérdező hozzászólása: Szio!Nem eröltetem és szeretném én is csak talán a szaga ami kiváltja belölem ezt vagy nem tudom!Ezért kérdeztem hogy talán v.ki tud v.mi jo modszert vagy poziturát ahogy könnyebben elviselhetö lenne!
az egyik ex-pasimank szörnyen keserû volt az ondója... mindig hányingerem támadt tõle. a mostani pasimmal ilyen gond nincs.

Miért van az, hogy mikor maszturbálásnál a csiklómat izgatom, alig háromnegyed óra alatt 10-szer is képes vagyok zsinórban elélvezni, míg egy orgazmus a párommal 1-1, 5 órába telik, ha orálisan elégít ki?

Legjobb válasz: Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N

Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N
eléggé kitartó fickó...miért nem mondod neki, hogy mit csináljon? Nem gondolatolvasó.
Keress olyan fiút, aki érti a dolgát.
elsõvel értek egyet - tessék segíteni neki. helyet, ütemet, erõsséget - ezt mind el lehet mondani.
Ezzel sokáig én is így voltam, mondjuk 10-szer nem mentem el soha egymás után. a 4.nél már elfáradtam :P de valóban az lehet a megoldás ha megmutatod neki hogy csinálja. Vagy csináld elötte és nézze végig.. ;) hátha utána már tudni fogja.

Hogy tudnék még nagyobb élvezetet okozni a páromnak, ha orálisan elégítem ki?

Csak normális válaszokat kérek. :)

Legjobb válasz: jó lenne tudni hogy a párod fiú vagy lány :DDDD

jó lenne tudni hogy a párod fiú vagy lány :DDDD
Igen, a szemkontaktus a legtöbb pasinak bejön, de ez a zacsizás, meg a farok nyalogatása fel, le nem izgat, ezt szerintem csak az amatõr lányok hiszik, hogy szexi meg hûde izgató, nálam ez a legunalmasabb rész.
Kicsit szopogasd, nyalogasd a zacsiját is. Kényeztesd az egész brokit. Szerintem próbálgasd, kísérletezz rajta, hogy mi az ami nagyon beindítja. Úgyis látni fogod a reakcióján, és akkor azt a dolgot tovább fejlesztheted ami tetszett neki. Vagy engem pl. az szokott nagyon nagyon beindítani amikor a barátnõm opás közben a szemembe néz hosszú ideig.
No, akkor neked is bemásolom: Látsszon rajtad végig, hogy élvezetbõl csinálod, és téged is annyira felizgat az egész, mint õt! Idõnként nézz fel rá kéjes tekintettel, és mosolyogj a szemébe. Természetesen ekkor se engedd ki, tartsd mélyen a szádban. Csináljátok többféle helyszínen és alkalommal! Például egy gyors, kielégítõ szopás indulás elõtt az ajtóban. Vagy éppen ellenkezõleg, ha nem kell korán kelni és sietni, akkor reggel ébreszd azzal, hogy az ágyban a száddal kényezteted. Csináljátok többféle pózban! Úgy, hogy ágyban fekszik, fotelban ül, vagy áll és te a klasszikus módon térdelsz elõtte. Vagy ezekkel ellenkezõleg, te fekszel az ágyon, õ a fejed fölé térdel, és úgy hatol be a szádba. Legyél változatos! Az elején például csak nyalogasd a makkot, aztán kapd be. A szádban is igyekezz minél változatosabban kényeztetni: szopogasd, szívogasd. Használd a nyelvedet is szorgalmasan. Váltogasd a ritmust. Ne hanyagold el a golyókat sem! Ne félj megfogni õket szopás közben. Sõt idõnként a száddal is áttérhetsz rájuk, nyalogathatod õket, vagy akár be is kaphatod óvatosan, és szopogathatod. Egészen a golyók mögötti gáttájékig elmehetsz az orális kényeztetéssel. Tedd a kezét a fejedre, és mondd, hogy irányítson egyszer õ! Te tartod a szádat, és olyan tempóban mozoghat benne, ahogy neki tetszik. Tanulj meg profin mélytorkozni! A férfiak már azt is imádják, ha egyáltalán beveszed a farkukat tövig, és a hangszálad rezegtetésével, vagy apró nyelõ mozdulatokkal izgatod a torkodban a makkot. Ha meg még mozoghatnak is óvatosan a torkodban, az már maga a csúcs. Ha nincs ellenére, megpróbálkozhatsz a prosztatamasszázzsal is. Nedvesítsd be egy ujjad, és szopás közben óvatosan nyúlj fel vele a fenekébe. A vége legyen mindig úgy, ahogy õ szeretné! Ha nem szól semmit, akkor lassíts kicsit le, és tartsd végig a szádban, amíg élvez. Ha a szádban ment el, akkor lehetõleg nyeld is le, ne köpd ki elõtte. Élvezés után nyalogasd tisztára a nyelveddel a makkot! Simogassad, puszilgassad. Egészen addig játszhatsz még vele, amíg nem válik neki érzékennyé és kellemetlenné. Találjatok ki különbözõ ötletes játékokat! Például hogy kézzel nem érhetsz hozzá, kizárólag a szádat használva kell kielégítened. Vagy fogadjatok, hogy egy bizonyos idõn belül ki tudod elégíteni. Vagy ellenkezõleg, el tudod húzni egy bizonyos ideig élvezés nélkül, és mérjétek az idõt. Mondjál neki perverz, izgató dolgokat! Az elején dicsérd meg, milyen szép nagyra megnõtt, vagy jegyezd meg, hogy látod a méreteibõl, mennyire kívánja már a szádat. Az aktus végén említsd meg, hogy mennyire finom volt a nedve, nagyon ízlett, és köszönd meg, hogy neked adta mindet. Na, remélem, néhány - vagy inkább minél több - megtetszik ezek közül, és beveted õket. ;)
Szerintem az a lényeg, hogy ne a tövét rángasd szárazon. :-D Sz'al inkább a makkra koncentrálj, néha azé' nyald végig az egészet, foglalkozz a herékkel is.
Hát ez most lehet, hogy durván fog hangzani, de attól még igaz: bõnyálas, mélytorkos, önfeledt, odaadó, vad szopás, a végén nyeléssel.
Elég nehéz anélkül segíteni, hogy tudnánk még is milyen nemû emberkének szeretnél mégnagyobb örömet szerezni.
A kérdező hozzászólása: utolsó: tudod az én barátom nem olyan kretén bunkó faszfe mint te... többieknek köszi, de ezeken kívül valamit? mert ezek okék. :)
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsi. Az lemaradt. Én lány vagyok szóval a párom pasi :D
Bõ nyállal, fogazva, tövig, mikor elmegy csináld tovább és ne köpd ki hanem lenyeled vagy kiejted közben... Vagy hozod még egy barát6nõdet és ketten csináljátok... Ezek azok amik nekem bejönnek!!! Ui:ja és mindent minél gyorsabban és intenzívebben...

Lányok/Nők miért lehet az hogy a párom nem szereti ha orálisan elégítem ki?

Nem velem van a baj, másnál se szerette. Ez n? függ? vagy mi a tököm lehet? Én mint pali szeretem nagyon, nem hiszem, hogy olyan rossz lenne neki hogy ne akarja. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Szerintem,attól fél,hogy valami nem fog rajta tetszeni,vagy esetleg azt hiszi,hogy ez neked kellemetlen. Én is igy vagyok vele,amúgy szeretem ha csinálja.

Szerintem, attól fél, hogy valami nem fog rajta tetszeni, vagy esetleg azt hiszi, hogy ez neked kellemetlen. Én is igy vagyok vele, amúgy szeretem ha csinálja.
A kérdező hozzászólása: Igen, észrevette, hogy félre értetted, de ez vica-versa így megy szóval értettem :) Köszi!
7. vagyok, most olvasom újra, totál félreértettem, azt hittem, másik irányban van az orál :D. Bocsi. Mindegy, attól még azt tartom, hogyha nem bírja, akkor nem :) .
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat :)
7. vagyok: kávét akartam írni, természetesen.
Egyszerûen lehet, hogy tényleg nem szereti. Ha szereted, nem erõlteted. Ez ugyanolyan, mintha vmi olyan kaját próbálnék lenyomni a torkodon, amit utálsz, még ha én nem is ettem, mert biztos nem olyan rossz... Vagy az is lehet, hogy rossz élménye volt, fuldokolt stb. De akkor így állj hozzá, kedvesen, ne követelõzõen... És ezt mondom úgy, hogy én nem undorodom tõle. De pl. ha vki lávét akarna belém tukmálni, úgy rúgnám seggbe, hogy a szomszéd városig repül, mert utálom, és senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy az nem olyan vészes.
Van, aki alapból nem szereti, vagy szégyelli... ha ennyire gátlásos, azzal nem sokat tudsz kezdeni... De én tudom, hogy akkor nem szerettem, ha valaki rosszul csinálta, és onnantól lett jó, hogy elmagyaráztam, hogy lenne jó...
Lehet, hogy volt rossz tapasztalata. És az is simán lehet, hogy eddig kizárólag olyan partnerei voltak, akik rosszul csinálták.
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy alapból nem szereti annyira. Én meg mondogatom neki de olyan szégyenlõs !!!e téren!!! hogy még válaszolni se mer csak kapkodj a fejét és látszik, hogy fullra vörösödik.
Ja, hogy te várod, hogy kérje, magadtól nem csinálod? A másik, hogy lehet, rosszul csinálod! Én a helyedben ezt vele beszélném meg, mégpedig nyíltan, és kérd meg, hogy jelezzen vissza, hogy szereti, hogy jobb neki.
A kérdező hozzászólása: igen gondoltam is erre, meg rendesen fél kimondani hogy csináljam neki ha éppen lenne kedve. Nem is értem huszonévesek vagyunk nem kisgyerekek, én megmondm kerek perec hogy mit szeretnék, én se vgyok az az asztalra ütök típus de lehet ezt viccesen is elõadni... nem értem miért van ez.. :S
A kérdező hozzászólása: *vice

Miért van az, hogy csak úgy tudok elélvezni, ha a párom orálisan elégít ki?

Szex közben miért nem megy ? :(

Legjobb válasz: Mert.

Mert.
Fájdalmas a behatolás nem?
A hüvely falán kersztül nem éri elég inger a csiklódat. Ugyanis tévhit, hogy létezik külön hüvelyi meg csiklói orgazmus. Csak a csikló felelõs az orgazmusért. Szex közben simogasd, ingereld a csiklód, szerintem a párod sem fogja rossz néven venni, valószínûleg még izgatónak is találja majd.
az én barátnõm is ilyen, ill. egy pózban el tud élvezni: misszionárius és kicsit ráhajlok, így a csiklóját is izgatom. :)
Ennek rengeteg oka lehet. Talán nem tudod elengedni magad, nincs elég bizalmad a párod felé, nem tudod teljes mértékben átadni magad az együttlétnek. Ezenkívül a nõnek szüksége van a megfelelõ elõjátékra, simogatásra, kényeztetésre. Az is fontos, hogy fel tudj izgulni, hogy a párod el tudjon csábítani, hogy nedves legyél és izgalomba jöjj. És akkor még nem említettük a párod hozzáállását teljesítményét. Fontos a jó állóképeség, kitartás, és hogy az jöjjön le róla, mennyire akar téged. Valamint a megfelelõ technika, ami függ pl. a szerszáma méretétõl is. Szóval sok tényezõn múlhat, tuti ki is hagytam párat : )

Szakítanál a pároddal ha az nemelégít ki orálisan? Nagyon fontos.

Legjobb válasz: Nem!Ha szereted ezért ne szakíts vele!

Nem!Ha szereted ezért ne szakíts vele!
Ugyan, dehogy! Mi is jól meglennénk nélküle. És így is igen változatos a szex.
NEEEM!!!!
nem ez a legfontosabb, de nem örülnék neki... Persze a válaszom: NEM!
nem.
Csak ezért NEM.
Nem!
Attól függ. Ha egyáltalán nem hajlandó, még csak megpróbálni sem az elõbb utóbb úgyis a kapcsolat végét jelenti egy olyan személynél, akinek ez fontos. Ha a másik úgy nem tudja kielégíteni, hogy próbálkozik, de ügyetlen, azzal egyértelmûen nem szabad szakítani, hanem segíteni neki, hogy jobb legyen. Én nem szakítanék a barátommal.
vegul igy is ugy is kifog elegiteni oralisan is, az en parom nagyon sokaig nem csinalta nekem, es egyszer csak magatol cupant ra, es azota szokta is eleg surjen!pedig mar a kapcsolat elejen ki jelentete hogy o nem akarja majd az oralis szexet!de nem nem kell elhagyni hogy ha szereted
A kérdező hozzászólása: Köszi....mindnekinek...az uccsónak azér külön köszönet h tanácsot is adott ami hasznos...
Hát nemtom, nekem rohadt szarul esne mindentre ha a párom gusztustalannak találná a nemi szervem. Én ezt nehezen tudom elképzelni.
A kérdező hozzászólása: Nem konkrétan az én farkammal van abaj..hanem h a szájába kell venni...
semmi esetre sem szakítanék 24L
Szia Figyi, bar en lany vagyok azert elmondom: en 24 a parom meg 34 (!!!!) es meg soha eleteben nem nyalt ki senkit es mar az elejen kijelentette, hogy o aztan soha, mert hogy az nem higienikus meg amugy is nem. En mondtam neki, hogy oke, nem eroszak a disznotor. Persze en szivesen kenyeztettem szajjal :) Aztan egyszer a hasamat csokolgatta ezerrel aztan valahogy ott kotott ki :D es azota ugy rakapott a lelkem, hogy neha mar megzakkan ha esetleg nem engedem a kozelebe ;) szoval azert mert valamit mondott/viselkedett az elejen az nem azt jelenti, hogy mindig ugy lesz.Es ha eroltetd annal rosszabb.Ha erzi, hogy nem kenyszer akkor meg magatol is megteheti, mert oromet szeretne szerezni :D Csak ne eroltesd. Erthetoen es kedvesen mondd el neki, hogy neked ez jo es hogy majd ha akarja csinalhatja :D
Figyelj csak, akkor csináld azt, hogy ezután te sem csinálod neki. Még ha nagyon szereted te is, akkor is bírd ki, hogy ne csináld neki. Talán egyszer "rájön", hogy õ is szereti. Vagy nem tudom, hogy képzeli el azt, hogy leszop téged, de nem úgy kell csinálni, hogy lehúzod a nadrágodat, õ meg egybõl a szájába veszi. A kezével is kipróbálhatja elõtte, megkeményíteni, aztán közeledjen hozzá, nyalogassa, ismerkedjen vele, meg ilyenek. De ezeket mondd el a barátnõdnek, is, hogy így csinálja, nem kell egybõl bekapni.
A kérdező hozzászólása: a kellemetlent úgy értem h szégyenlõs....
A kérdező hozzászólása: Az uccsó kommentet nem értettem...úgy igazából..am szeretm a barátnõmat és én szoktam is neki csinálni...de mindig azt mondja h jójó de megvan nélküle is meg h gusztastalan, kellemetlen..akk talán õ nem bízik bennem , nem??
Egy pasi megvan nélküle (máshogy is kitud elégülni). De itt sok lány írta már, hogy õk csak orálisan tudnak kielégülni. (talán ezeknek a lányoknak nagyon fontos). Te nem szereted igazán a barátnõdet. Valószínûleg ezt sejti is. Amíg nincs meg az összetartozás értése addig ne számíts ilyesmire...ehhez idõ kell és bizalom...
nem gusztustalan. ennyi. persze mi meg nyaljunk ki titeket.
A kérdező hozzászólása: és ha a lány gusztustalannak tartja??:s
megpróbálnám megbeszélni vele. én nagyon szeretem, adni és kapni is. nekem az fontos része a szexnek. 20/L
Nem!! De probáld rá vezetni az orál relytelmeire és ha szeret ugyis cselekszik ha meg nem akarja akkor hagyd ezt meg máskorra persze akkor se kell szakitani
Hát ha SOHA nem... akkor sajnos a válaszom: IGEN.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!