Találatok a következő kifejezésre: Ha orálisan ki a (102 db)

Ha orálisan kielégítem a párom és ondó jön ki, akkor mit kell vele csinálni?

Elégítettem már ki a párom, de még sosem jött ki ondó, félek, mi lesz ha igen. Mit csináljak azzal? Kiköpjem? Lenyelni valamiért nincs gusztusom...

Legjobb válasz: Nem tudom kóstoltad-e már van amelyik nõnek tettszik v.nem undorodik az ízétõl.Próbáld ki,ha nem tettszik irányítsd a melledre,ha fekszik az õ hasára,az arcodra is mehet,de csukd be a szemed,mert nagyon tud csípni v.ha a szádba szeretné ne nyeld le,hanem miközben csinálod lökd ki,hagyd,hogy kifojjon a szádon!

Nem tudom kóstoltad-e már van amelyik nõnek tettszik v.nem undorodik az ízétõl.Próbáld ki, ha nem tettszik irányítsd a melledre, ha fekszik az õ hasára, az arcodra is mehet, de csukd be a szemed, mert nagyon tud csípni v.ha a szádba szeretné ne nyeld le, hanem miközben csinálod lökd ki, hagyd, hogy kifojjon a szádon!
Nem kell lenyelni, ha nem akarod. Diszkréten ki is köpheted (ne úgy, mint aki mindjárt megfullad), vagy megkérheted a párodat, hogy ne a szádba élvezzen.
Ha a párod kielégült , magömlés is volt. Ha nem volt magömlés (és a párod elmúlt 13 éves) sürgõssen forduljatok orvoshoz.
Lehetõleg minél kevesebb nyállal keverve alkalmatos edényben fel kell fogni, felcimkézni (fejés ideje, alany kora, fizikai jellemzõi), ledugaszolni, és beszaladni vele a legközelebbi spermabankba. Jó pénzért átveszik! Én is így spóroltam össze a hifitorony árát!
LE KELL NYELNI.
használd hajzselé helyett

Egy nőnek nem megalázó, ha orálisan elégiti ki a párját?

11 hónapja van barátom, és minden oké a szex-szel. Orálisan is szoktuk egymást izgatni.

Legjobb válasz: Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????

Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????
Ha mindketten akarják, akkor miért lenne megalázó? Ezt csak a maradi gondolkodású emberek mondják! Mint azt is, hogy kutyapózban milyen megalázó és kiszolgáltatott a nõ! (Akik így vélekednek, azt sem tudják mi fán terem a jó szex!) Nekem személy szerint a kedvencem!
Közel sem megalázó. inádom látni amikor a barátom élvezi amit csinálok. Sokszor mondja is, hogy isteni. meg ijesmik, ugyhogy az lenne maglázó, hogyha amit csinálok azt közömbösnek veszi. de ez nekem az egomat inkább növeli
Szerintem is a legjobb dolog, amikor láthatod, hogy életed szerelme élvezi azt amit csinálsz neki, legyen szó bármirõl...becsukja a szemét, mosolyog, és egyszerûen te már azt élvezedmhogy láthatod õt így...én így vagyok ezzel...de mindenki más.Szerintem nem megalázó.
hát nemtom nah.. az én barátom azt mondta hogy nem birna a szemebe nézni ha én megtenném neki... a szexben a kutyapózt imádjuk... meg minden extrémet kipróbálunk..de az orállal õ igy vélekedik... nemmintha én nagyon akarnám...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csak kiváncsi voltam hogy ki hogy van ezzel.Én szerintem a kutya póz a legjobb:)
Figyelj már! Ha már itt tartunk: egy pasinak nem megalázó, ha kinyalja a barátnõjét? Ennyi erõvel!
NEM MEGALÁZÓ!MI A BARÁTOMMAL VAN AMIKOR NAPONTA 2-3SZOR ELJÁTSZUK AZ ORÁLIS SZEXET, ÉS CSAK ESTE FEXÜNK LE...ÉN RÉGEBBEN MEGALÁZÓNAK HITTEM HA MEGFOGAT KÉT KÉZZEL A FEJEMET ÉS ÚGY CSINÁLTAM NEKI, DE MA MÁR ÉN MONDOM NEKI, MERT TELJESEN BEINDULOK ETTÕL!:)
Ha idegenkedsz tõle, vannak pozíciók, amelyek jobbak: fektesd a hátára, és vedd a kezedbe az... irányítást (is). Oldalról helyezkedj el... akkor tudja simogatni mondjuk a melled közben. Ez így egyáltalán nem megalázó helyzet. Nézz a szemébe idõnként: ettõl is teljesen beindul :-)

Nem megalázó? Nem veszít el a nőiességét a nő ha orálisan elégíti ki a partnerét?

Valamiért én olyan megalázónak vagy legalábbis kellemetlenül érezném magam közben. Pedig szeretem a párom de bennem van egy félelem hogy utána már nem úgy nézne rám.

Legjobb válasz: Nem megalázó? Nem veszíti el a férfiasságát egy férfi, ha orálisan kielégíti a partnerét? ezen még nem gondolkoztál el? a szexualítás része, hogy a partnerek kielégítik orálisan a másikat. ez nem megalázó, ne érezd annak.

Na ezt egyáltalán nem tudom honnan szedted! Túl sok pornót nézel!!!
Nem megalázó? Nem veszíti el a férfiasságát egy férfi, ha orálisan kielégíti a partnerét? ezen még nem gondolkoztál el? a szexualítás része, hogy a partnerek kielégítik orálisan a másikat. ez nem megalázó, ne érezd annak.
szerintem nem megalázó.én is szoktam a páromat orálisan kényeztetni, van mikor magamtól van mikor õ kér rá. és utána ugyanugy néz rám:) (szoval nem lettem ribi a szemében mert megcsinálom ezt)
Utána már valóban nem úgy néz rád: utána már sexistennõként fog tekinteni rád (ha jól csinálod) és csak még jobban oda lesz érted.
ez mekkora hülyeség már.. miért vesztenéd el a nõiességed?
Megalázó??!! Tapasztald meg a makk selymes felületét az ajkaddal. Ilyen finom felület talán nincs is máshol. Szopogatni, nyalogatni csodálatos. Orális szex nélkül el sem tudom képzelni az életem.
nekem a párom volt az elsõ, és az 5-6. alkalommal vetette fel, hogy mi lenne, ha orálisan elégíteném ki. a helyzet, hogy elõször nem akartam, de utána már még nekem is jól esett, fõleg amikor látom, hogy mennyire jól esik neki is. neki én csináltam elõször elmondása szerint, úgyhogy nem néz rám másképp, felizgatja:)
Szia. Emiatt én is "aggódtam" egy kicsit, de aztán mikor elkezdtem neki csinálni, teljesen megváltozott a véleményem. Én a páromnak az elsõ szex (csak nekem volt az elsõ) csináltam már hetekkel, és eszméletlen volt és a mai napig az.Csodálatos érzés, hidd el, fõleg ha egy olyan embernek csinálod, akibe fülig szerelmes vagy, olyankor valahogy közelebb kerülsz hozzá (szó szerint is) és akkor valahogy már nincs tabu. Akkoriban én is sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon majd nem tart e majd túl rámenõsnek, tolakodónak, hogy kezdeményeztem ezt, de ellenkezõleg. Úgy megörült neki, hogy szeretném neki csinálni... és a mai napig agyon dicsér miatta, hogy milyen jól csinálom neki, ami nekem olyan jól esik. Egyáltalán nem veszíted majd el a nõiességedet, - sõt, csak utánna érzed majd igazán, hogy nõ vagy, fõleg ha dicsérget is és nem lesz megalázó, hidd el :) Eszméletlen érzés, próbáld ki, veszíteni nem veszíthetsz semmit :)
Sõt! Pláne hogyha magassarkúban és mobiltelkefonnal a kezedben teszed. Elragadó.
Hát nem megalázó ha mindketten akarjátok, de ne csináld ha nincs (gusztusod) kedved hozzá

Hogyan elégítsem ki a párom orálisan, ha egyszer félek a betegségtől?

Szeretném kielégíteni a pasim, de nem tehetek róla, orvosok családjában n?ttem föl és belém rögzült a betegségt?l való félelem. Nem akarok elkapni semmilyen betegséget és hát az ember soha nem tudja kinek milyen gondja van....

Legjobb válasz: Elõször bevallanám magamnak hogy hipochonder vagyok. Aztán figyelembe venném a tényt, hogyha az orális szextõl gyakran kapnának el betegséget, akkor már kipusztult volna az emberiség.

Elõször bevallanám magamnak hogy hipochonder vagyok. Aztán figyelembe venném a tényt, hogyha az orális szextõl gyakran kapnának el betegséget, akkor már kipusztult volna az emberiség.
Én a kezét sem fognám meg a helyedben. Ki tudja elõtte mihez nyúlt!
A kérdező hozzászólása: 20:35- ebben van vlmi :D
Orálisan semmit sem kaphatsz tõle el, amit egyébként ne kaptál volna.
Te érzed.
A kérdező hozzászólása: jó na, meggyõztetek....legközelebb megteszem
A szexhez szükséges egy bizonyos szintû bizalom. Például ahhoz, hogy egy pár óvszer nélkül szexeljen, a lány elhiszi, hogy a pasi nem dugta meg elõtte a sarki, nemi beteg prostit, a fiú pedig elhiszi, hogy a lány bevette mindennap a fogamzásgátló tabit, noha egyikük sem állt ott a másik mellett végig, és nem látta, hogy valóban így történt-e. Bizonyos idõ elteltével ugyanakkor egy normális kapcsolatban ez a bizalom természetesen jön, kialakul.
az lehet hogy nem várja el, hogy kielégítsd, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon szeretné.
Vidd el teljeskörû szûrõvizsgálatra, HIV, hepatitis, szifilisz, bakteriális fertõzések stb. Ha negatív laborlelete van akkor nem rosszabb az ondóját lenyelni mint a nyálát. Vagy a csóktól is tartasz? Az orvosok egyébként nem félnek a betegségektõl és amilyen buja életmódot folytatnak egyesek a kórházban...
A kérdező hozzászólása: 20:08-igen, sajnos erre én is gondoltam....mármint arra, hogy nem volna az igazi
Ha felhúz egy gumit akkor megvan oldva a próblémád, de nem lesz igazi.
A kérdező hozzászólása: hát õ már csinált orált nekem, igazából nem is várja el, hogy én csináljam neki, csak gondoltam legyen kölcsönös a dolog....de nem volna muszáj amúgy ne haragudj, keress rá a netten ha érdekelnek a betegségek
Derítsd ki hogy van-e nemi betegsége. De tudod demokráciában élünk, ha nem akarod az orált akkor nem fogod csinálni, legfeljebb ezért õ sem neked:) (amúgy leírnád milyen betegségeket lehet elkapni, csak kíváncsiságból kérdezem)
A kérdező hozzászólása: 19:56- lehet, hogy te nem vagy tisztában a veszélyekkel, örülök hogy szórakozni tudsz a kérdésemen, én sajnos ebben nõttem fel
Ezt örömmel hallom. :) És közben se jusson eszedbe ez a butaság, hogy elkaphatsz valamit! Koncentrálj arra, amit csinálsz! Hagyd, hogy magával ragadjon a hév, és élvezd azt, ahogy õ is egyre jobban nyög, és élvezi a te szádat! ;)

Miért van az, hogy mikor maszturbálásnál a csiklómat izgatom, alig háromnegyed óra alatt 10-szer is képes vagyok zsinórban elélvezni, míg egy orgazmus a párommal 1-1, 5 órába telik, ha orálisan elégít ki?

Legjobb válasz: Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N

Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N
eléggé kitartó fickó...miért nem mondod neki, hogy mit csináljon? Nem gondolatolvasó.
Keress olyan fiút, aki érti a dolgát.
elsõvel értek egyet - tessék segíteni neki. helyet, ütemet, erõsséget - ezt mind el lehet mondani.
Ezzel sokáig én is így voltam, mondjuk 10-szer nem mentem el soha egymás után. a 4.nél már elfáradtam :P de valóban az lehet a megoldás ha megmutatod neki hogy csinálja. Vagy csináld elötte és nézze végig.. ;) hátha utána már tudni fogja.

Lányok, ha választani lehetne, hogy megdugjon vagy orálisan elégítsen ki a barátod, melyiket választanád?

Melyik a jobb érzés, melyiket szeretitek jobban?

Legjobb válasz: én csak orálisan tudok elmenni, de attól még a szexet is élvezem. van amikor csak a szexet kívánom, hiába nem tudok elmenni. hangulatfüggõ.

Dug/szeretkez, vagy akármilyen szóval jelzed :) mindenki érti, felesleges volt ebbe belekötni. Ha orálisan kielégít, akkor az valóban annyi, h õ tesz valamit, h nekem jó legyen. Az elsõ esetben azonban mindketten teszünk valamit, és mindkettõnknek jó.
Nos én úgy gondolom, hogy ez a kérdés partner függõ nem lehet általánosítani kinek ez kinek az a legjobb szerintem ha érzelmileg igazán kötõdsz valakihez akkor úgy is rá fogsz jönni, hogy mi az ami a legjobb a másiknak!Egy fontos tanács mindig figyelj oda nagyon a partneredre és akkor tudni fogod mit kell tenned!Persze akkor a viszonzás sem marad el majd meglátod !
én csak orálisan tudok elmenni, de attól még a szexet is élvezem. van amikor csak a szexet kívánom, hiába nem tudok elmenni. hangulatfüggõ.
én személy szerint nem szeretem ha a apsim nyal nem azt ahogy nyal hanem egyáltalán az orálisat persze ezen kivûl minden fajtája megvan a pettingnek de inkább azt szeretem ha sexelünk vagy ha ujjaz
Egyiket se. Szeretkezni vele. És nem prûdként vagy 13 évesként mondom, hanem csak nem vágyok egy dugásra jelenleg.
Én nem vagyok odáig az orális szexért. (nem rossz, csak nem olyan intenzív) Inkább szeretkezek egyet, az kielégítõbb.
Szex. Én se vagyok oda az orális szexért.
azt h megdugjon amit amugy nem igy mondunk ha a barátunkkal vagyunk hanem: lefekszünk-szeretkezünk-sexelünk :P
dugjon meg, hogy a te szavaiddal éljek. dehát nincs barátom..
Dugás.
Elsõ válaszolót dugnám!
SZEX:d
Elõször kinyal aztán szexelünk!
@1:56, @3:53, Azon a ponton nyalnak a pasijaitok? (A nevét nemtom de ha én ott nyalom a barátnõmet akkor azt nagyon élvezi) De talán ha lefekszünk azt jobban :)
én sem vagyok oda az orális szexért. valahogy nem elég. ha kicsit megpuszil, megnyal okés, de kb fél perc után unalmas és inkább kihülök tõle mint elélvezek.
A kérdező hozzászólása: elsõnek igaza van, ki is javítom: *lefeküdj vele azért tettem fel a kérdést, mert mindenhol azt lehet olvasni, hogy a nõk imádják az orális szexet csak nem merik elmondani..és hogy minden pasi csak dugni szeret.
Muszáj választani?:) Legjobb ha a nyelvétöl elélvezek 1x utánna pedig a farkátol is;) Szerencsére olyan barátom van aki ezt megtudja adni. 19/L
megdugjon de alaposan.
De.. Valszeg a technikájával van a baj.. És az is normális, hogy az orális szex felhúz.
Szerintem azért, mert olyan típus vagy, akinek attól jó(jelen esetben akk élvezel), ha a párodnak jó, ha látod, hogy õ elélvez.:) 18L
A kérdező hozzászólása: igen lehet mert a technikával tényleg nincs baj. sztm függõ vagyok:)
:P ejj ejj:) Vagy lehet hogy túlságosan gátlásos vagy. Majd levetkõzöd idõvel.
A kérdező hozzászólása: erre eddig nem gondoltam

Ha hajlamos vagyok a herpeszre tuti ki fog jönni ha orálisan elégítem ki a barátom?

Elég sokszor van ugyanis herpeszem a számon és félek hogy ha megpróbálnám akkor tuti kijönne megint. Nemrég ugyanis nagyon durván kijött az egész alsó ajakomon és nem is tudom mit?l.

Legjobb válasz: probáld ki és utána tudni fogod ehez nem tudnék jobb választ adni bocsi:S és ha tudod anyiszor csinálhatod amenyiszr akarod(vagy nem)

probáld ki és utána tudni fogod ehez nem tudnék jobb választ adni bocsi:S és ha tudod anyiszor csinálhatod amenyiszr akarod(vagy nem)
Szerintem nincs összefüggés az orál és a herpesz között, mármint hogy attól jönne ki. Max annyi, ha a párod herpeszes, akkor elkapod, vagy ha te vagy az, akkor átadod...
utolsónak: én is szoktam a számon sebes lenni, és habár sok mindentõl kijöhet, azért átadni csak akkor tudod, ha éppen kijött. Olyan, mint bármilyen más betegség. Ha nem vagy beteg, nem is fertõzöl. Nem hallottam még ilyenrõl, h az orális szextõl biztosan kijön a seb. Max ha neki is van vmi problémája ott. 22/L
Nem függ össze az orális szex és herpesz megjelenése. Én is hajlamos vagyok rá, és ha picit is gyengül az immunrendszerem, azonnal kijön egy herpesz a szám bal sarkában. Mikor orálisan elégítettem ki a barátomat sose jött ki, pedig elõfordult/elõfordul elég gyakran ;) 20/L
Csak arra vigyázz, hogy ha érzed, hogy jön, akkor kerüld el még a csókot is. Ettõl nem fog jobban kijönni.
A szádon lévõ herpesz nem fog kijönni az orális szex hatására. Ha kijön utána, az nem attól lesz. Viszont az nagyon fontos, hogy ha kijön a herpeszed vagy érzed, hogy ki fog jönni, nem szabad sem csókolózni, sem orálisan szexelni, mert akkor akár a barátod péniszére is átkerülhet. De amikor nincs kint a herpeszed, ettõl nem kell tartanod, az orál szex nem fogja felerõsíteni. Nekem eddig soha nem az orál hatására jött ki.
upsz, bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Igen. Ha éppen herpeszes vagy, átadhatod... De vajon a szájon lévõ herpesz átadható a nemi szervre is? :O Az nem két külön fajta? :O
A kérdező hozzászólása: én olvastam egy cikket ami azt írta h a számon is kijöhet konkrétan az orális szex hatására...és ha igen akkor sajna hanyagolni kell a dolgot...:(

Ha óvszerrel szeretkezünk és utána orálisan elégít ki a barátom azt mondja nagyon rossz íze van. Tudtok olyan óvszert ami után nincs ilyen probléma?

Legjobb válasz: Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L

Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L
Még az is eszembe jutott hogy nem kötelezõ rögtön A-ról a B-re térni, szex után pettingeljetek, simogassátok egymást, így a rossz íz egy idõ után elmúlik. Mi is próbáltuk szex után az orális részt és közvetlenül utána nagyon rossz, de ha várunk 10-30 percet akkor sokkal jobb lesz, mert a természetes nedvei elnyomják a gumi ízét. Ha nem zavar a megszakítás, akkor mosd meg a puncid szex után, nálunk ez is bevált.
Elõbb az orális, utána a vaginális. Nekünk bejött, a latex guminak szar íze van mindenképp.
az én barátom a durex-re nem panaszkodott (eddig)...
Pont hogy a Durexnek van nagyon "latexíze".
Igen. Tudok.
jajne! akkor majd megkérdezem szegényt... jaaaaj! és nem is mondta!!! brühühü...
0:36-osnál van az igazság. Mert tulajdonképpen az ízesített gumi sem jó, mert ugyan jópofa meg minden, de attól még kb semmit nem érze benne se a lány, se a fiú.
08:36. Bocsánat, kimaradt a 8-as ^^

Ha fogszabályzóm van, elégíthetek ki orálisan fiút? Nagyon gáz, ha mégis hozzáér a nemi szervéhez?

Legjobb válasz: Nyugi az én barátnõmnek is van és abszolút nem zavar be, kérdezgetsd hogy mikor jó neki amikor elõször próbálod bátran kérdezgess, hogy nem fáj? jó ez így? és ha azt mondja, hogy jó akkor ne is változtass csak csinád úgy tovább és nem lesz semmi gáz ;)

Nyugi az én barátnõmnek is van és abszolút nem zavar be, kérdezgetsd hogy mikor jó neki amikor elõször próbálod bátran kérdezgess, hogy nem fáj? jó ez így? és ha azt mondja, hogy jó akkor ne is változtass csak csinád úgy tovább és nem lesz semmi gáz ;)
Persze kitudod elégíteni nekem is van :D:D:P Barátom azt mondja hogy nem érzi (ha belsõ fogszabályzóm lenne lehet cink lenne) meg csókolózás közben se érzi akkor oda lent se fogja. Nem gáz velem is volt már h direkt hozzáérintetem :D majd meglátod mit reagál :D
juhjj neked még felrakták az hidat is... hát akkor nincs más próbáld középre irányítani:D:D hát ha segít.. azzal a sráccal ne törõdj... ha tudja hogy rossz neki akkor nem csinálná...
Nem a fogad elejével csinálod, sõt, a fogad hozzá sem ér. A fogaid nem lesznek magasabbak a fogszabitól.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranoysak vagytok, de nekem a szájpadlásomhoz símulva is fut valami hülye drót!Segítség!!! :-) Ráadásul elárulom, hogy próbáltam egyszer csinálni egy fiúnak, és azt mondta, érezte, és nem is akar többet látni! Tiszta lelkibeteg lettem. :-)))
"és nem is akar többet látni! Tiszta lelkibeteg lettem. :-)))" Az a srác tiszta hülye volt :P szerintem ki tudsz. meg nem akkora baj ha nem. Elmondod neki hogy inkább nem csinálod és vagy megérti vagy nem.
igen
nekem ma tették fel és nekem is tettek olyan "hidat"!! szóval biztos csináltad már azóta, hogy ment?zavart benne?mit mondott a srác??bocsi hogy kérdezek, és nem válaszolok , köszi :)
a fogszabi, a fogsorodon kívül van :) nem lesz paraaa, hidd el :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!