Találatok a következő kifejezésre: Ha orálisan ki (136 db)

Egy nőnek nem megalázó, ha orálisan elégiti ki a párját?

11 hónapja van barátom, és minden oké a szex-szel. Orálisan is szoktuk egymást izgatni.

Legjobb válasz: Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????

Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????
Ha mindketten akarják, akkor miért lenne megalázó? Ezt csak a maradi gondolkodású emberek mondják! Mint azt is, hogy kutyapózban milyen megalázó és kiszolgáltatott a nõ! (Akik így vélekednek, azt sem tudják mi fán terem a jó szex!) Nekem személy szerint a kedvencem!
Közel sem megalázó. inádom látni amikor a barátom élvezi amit csinálok. Sokszor mondja is, hogy isteni. meg ijesmik, ugyhogy az lenne maglázó, hogyha amit csinálok azt közömbösnek veszi. de ez nekem az egomat inkább növeli
Szerintem is a legjobb dolog, amikor láthatod, hogy életed szerelme élvezi azt amit csinálsz neki, legyen szó bármirõl...becsukja a szemét, mosolyog, és egyszerûen te már azt élvezedmhogy láthatod õt így...én így vagyok ezzel...de mindenki más.Szerintem nem megalázó.
hát nemtom nah.. az én barátom azt mondta hogy nem birna a szemebe nézni ha én megtenném neki... a szexben a kutyapózt imádjuk... meg minden extrémet kipróbálunk..de az orállal õ igy vélekedik... nemmintha én nagyon akarnám...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csak kiváncsi voltam hogy ki hogy van ezzel.Én szerintem a kutya póz a legjobb:)
Figyelj már! Ha már itt tartunk: egy pasinak nem megalázó, ha kinyalja a barátnõjét? Ennyi erõvel!
NEM MEGALÁZÓ!MI A BARÁTOMMAL VAN AMIKOR NAPONTA 2-3SZOR ELJÁTSZUK AZ ORÁLIS SZEXET, ÉS CSAK ESTE FEXÜNK LE...ÉN RÉGEBBEN MEGALÁZÓNAK HITTEM HA MEGFOGAT KÉT KÉZZEL A FEJEMET ÉS ÚGY CSINÁLTAM NEKI, DE MA MÁR ÉN MONDOM NEKI, MERT TELJESEN BEINDULOK ETTÕL!:)
Ha idegenkedsz tõle, vannak pozíciók, amelyek jobbak: fektesd a hátára, és vedd a kezedbe az... irányítást (is). Oldalról helyezkedj el... akkor tudja simogatni mondjuk a melled közben. Ez így egyáltalán nem megalázó helyzet. Nézz a szemébe idõnként: ettõl is teljesen beindul :-)

Nem megalázó? Nem veszít el a nőiességét a nő ha orálisan elégíti ki a partnerét?

Valamiért én olyan megalázónak vagy legalábbis kellemetlenül érezném magam közben. Pedig szeretem a párom de bennem van egy félelem hogy utána már nem úgy nézne rám.

Legjobb válasz: Nem megalázó? Nem veszíti el a férfiasságát egy férfi, ha orálisan kielégíti a partnerét? ezen még nem gondolkoztál el? a szexualítás része, hogy a partnerek kielégítik orálisan a másikat. ez nem megalázó, ne érezd annak.

Na ezt egyáltalán nem tudom honnan szedted! Túl sok pornót nézel!!!
Nem megalázó? Nem veszíti el a férfiasságát egy férfi, ha orálisan kielégíti a partnerét? ezen még nem gondolkoztál el? a szexualítás része, hogy a partnerek kielégítik orálisan a másikat. ez nem megalázó, ne érezd annak.
szerintem nem megalázó.én is szoktam a páromat orálisan kényeztetni, van mikor magamtól van mikor õ kér rá. és utána ugyanugy néz rám:) (szoval nem lettem ribi a szemében mert megcsinálom ezt)
Utána már valóban nem úgy néz rád: utána már sexistennõként fog tekinteni rád (ha jól csinálod) és csak még jobban oda lesz érted.
ez mekkora hülyeség már.. miért vesztenéd el a nõiességed?
Megalázó??!! Tapasztald meg a makk selymes felületét az ajkaddal. Ilyen finom felület talán nincs is máshol. Szopogatni, nyalogatni csodálatos. Orális szex nélkül el sem tudom képzelni az életem.
nekem a párom volt az elsõ, és az 5-6. alkalommal vetette fel, hogy mi lenne, ha orálisan elégíteném ki. a helyzet, hogy elõször nem akartam, de utána már még nekem is jól esett, fõleg amikor látom, hogy mennyire jól esik neki is. neki én csináltam elõször elmondása szerint, úgyhogy nem néz rám másképp, felizgatja:)
Szia. Emiatt én is "aggódtam" egy kicsit, de aztán mikor elkezdtem neki csinálni, teljesen megváltozott a véleményem. Én a páromnak az elsõ szex (csak nekem volt az elsõ) csináltam már hetekkel, és eszméletlen volt és a mai napig az.Csodálatos érzés, hidd el, fõleg ha egy olyan embernek csinálod, akibe fülig szerelmes vagy, olyankor valahogy közelebb kerülsz hozzá (szó szerint is) és akkor valahogy már nincs tabu. Akkoriban én is sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon majd nem tart e majd túl rámenõsnek, tolakodónak, hogy kezdeményeztem ezt, de ellenkezõleg. Úgy megörült neki, hogy szeretném neki csinálni... és a mai napig agyon dicsér miatta, hogy milyen jól csinálom neki, ami nekem olyan jól esik. Egyáltalán nem veszíted majd el a nõiességedet, - sõt, csak utánna érzed majd igazán, hogy nõ vagy, fõleg ha dicsérget is és nem lesz megalázó, hidd el :) Eszméletlen érzés, próbáld ki, veszíteni nem veszíthetsz semmit :)
Sõt! Pláne hogyha magassarkúban és mobiltelkefonnal a kezedben teszed. Elragadó.
Hát nem megalázó ha mindketten akarjátok, de ne csináld ha nincs (gusztusod) kedved hozzá

Miért van az, hogy mikor maszturbálásnál a csiklómat izgatom, alig háromnegyed óra alatt 10-szer is képes vagyok zsinórban elélvezni, míg egy orgazmus a párommal 1-1, 5 órába telik, ha orálisan elégít ki?

Legjobb válasz: Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N

Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N
eléggé kitartó fickó...miért nem mondod neki, hogy mit csináljon? Nem gondolatolvasó.
Keress olyan fiút, aki érti a dolgát.
elsõvel értek egyet - tessék segíteni neki. helyet, ütemet, erõsséget - ezt mind el lehet mondani.
Ezzel sokáig én is így voltam, mondjuk 10-szer nem mentem el soha egymás után. a 4.nél már elfáradtam :P de valóban az lehet a megoldás ha megmutatod neki hogy csinálja. Vagy csináld elötte és nézze végig.. ;) hátha utána már tudni fogja.

Ha orálisan kielégítem a párom és ondó jön ki, akkor mit kell vele csinálni?

Elégítettem már ki a párom, de még sosem jött ki ondó, félek, mi lesz ha igen. Mit csináljak azzal? Kiköpjem? Lenyelni valamiért nincs gusztusom...

Legjobb válasz: Nem tudom kóstoltad-e már van amelyik nõnek tettszik v.nem undorodik az ízétõl.Próbáld ki,ha nem tettszik irányítsd a melledre,ha fekszik az õ hasára,az arcodra is mehet,de csukd be a szemed,mert nagyon tud csípni v.ha a szádba szeretné ne nyeld le,hanem miközben csinálod lökd ki,hagyd,hogy kifojjon a szádon!

Nem tudom kóstoltad-e már van amelyik nõnek tettszik v.nem undorodik az ízétõl.Próbáld ki, ha nem tettszik irányítsd a melledre, ha fekszik az õ hasára, az arcodra is mehet, de csukd be a szemed, mert nagyon tud csípni v.ha a szádba szeretné ne nyeld le, hanem miközben csinálod lökd ki, hagyd, hogy kifojjon a szádon!
Nem kell lenyelni, ha nem akarod. Diszkréten ki is köpheted (ne úgy, mint aki mindjárt megfullad), vagy megkérheted a párodat, hogy ne a szádba élvezzen.
Ha a párod kielégült , magömlés is volt. Ha nem volt magömlés (és a párod elmúlt 13 éves) sürgõssen forduljatok orvoshoz.
Lehetõleg minél kevesebb nyállal keverve alkalmatos edényben fel kell fogni, felcimkézni (fejés ideje, alany kora, fizikai jellemzõi), ledugaszolni, és beszaladni vele a legközelebbi spermabankba. Jó pénzért átveszik! Én is így spóroltam össze a hifitorony árát!
LE KELL NYELNI.
használd hajzselé helyett

Ha hajlamos vagyok a herpeszre tuti ki fog jönni ha orálisan elégítem ki a barátom?

Elég sokszor van ugyanis herpeszem a számon és félek hogy ha megpróbálnám akkor tuti kijönne megint. Nemrég ugyanis nagyon durván kijött az egész alsó ajakomon és nem is tudom mit?l.

Legjobb válasz: probáld ki és utána tudni fogod ehez nem tudnék jobb választ adni bocsi:S és ha tudod anyiszor csinálhatod amenyiszr akarod(vagy nem)

probáld ki és utána tudni fogod ehez nem tudnék jobb választ adni bocsi:S és ha tudod anyiszor csinálhatod amenyiszr akarod(vagy nem)
Szerintem nincs összefüggés az orál és a herpesz között, mármint hogy attól jönne ki. Max annyi, ha a párod herpeszes, akkor elkapod, vagy ha te vagy az, akkor átadod...
utolsónak: én is szoktam a számon sebes lenni, és habár sok mindentõl kijöhet, azért átadni csak akkor tudod, ha éppen kijött. Olyan, mint bármilyen más betegség. Ha nem vagy beteg, nem is fertõzöl. Nem hallottam még ilyenrõl, h az orális szextõl biztosan kijön a seb. Max ha neki is van vmi problémája ott. 22/L
Nem függ össze az orális szex és herpesz megjelenése. Én is hajlamos vagyok rá, és ha picit is gyengül az immunrendszerem, azonnal kijön egy herpesz a szám bal sarkában. Mikor orálisan elégítettem ki a barátomat sose jött ki, pedig elõfordult/elõfordul elég gyakran ;) 20/L
Csak arra vigyázz, hogy ha érzed, hogy jön, akkor kerüld el még a csókot is. Ettõl nem fog jobban kijönni.
A szádon lévõ herpesz nem fog kijönni az orális szex hatására. Ha kijön utána, az nem attól lesz. Viszont az nagyon fontos, hogy ha kijön a herpeszed vagy érzed, hogy ki fog jönni, nem szabad sem csókolózni, sem orálisan szexelni, mert akkor akár a barátod péniszére is átkerülhet. De amikor nincs kint a herpeszed, ettõl nem kell tartanod, az orál szex nem fogja felerõsíteni. Nekem eddig soha nem az orál hatására jött ki.
upsz, bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Igen. Ha éppen herpeszes vagy, átadhatod... De vajon a szájon lévõ herpesz átadható a nemi szervre is? :O Az nem két külön fajta? :O
A kérdező hozzászólása: én olvastam egy cikket ami azt írta h a számon is kijöhet konkrétan az orális szex hatására...és ha igen akkor sajna hanyagolni kell a dolgot...:(

A barátomat ha orálisan elégítem ki, és ha utána le is nyelem, akkor általában fáj és megy a hasam. Tapasztaltatok e ilyet, és milyen megoldást tudtok javasolni?

Legjobb válasz: Szerintem ne nyeld le neki:) Lehet, hogy a pocakod nem bír el vele...:) Köpd ki, vagy ne szájjal kényeztesd a végén, hanem kézzel:) 23/F

Szerintem ne nyeld le neki:) Lehet, hogy a pocakod nem bír el vele...:) Köpd ki, vagy ne szájjal kényeztesd a végén, hanem kézzel:) 23/F
Ez teljességgel lehetetlen! szerintem tejcukor érzékeny vagy! tapasztalatból mondom!
Olvastam hogy elõfordul, hogy valaki allergiás a spermára :S.
Hat en 1x nyeltem le azt is csak veletlenul es nekem egesz este kaparta a torkomat :) ) azota, amiutan kielegitem, szepen felallok, kimegyek a mosdoba es kikopom, es fogat mosok....:P 18/L
Szerintem az a tudat teszi, hogy sperma. Egyszerüen ne nyeld le, hanem engedd magadra, az is igen kira szerintem.
Nem a tudat teszi, ezt tapasztaltból tudom, mert én imádom a pármat mindenestül, és mindennél jobban örülnék, ha nem kéne folyton kirohangálnom köpködni amikor a száma élvez. Az is õ, és szívesen lenyelném :( DE!! A sperma testidegen anyag. A heréken belül teljesen le van választva az immunrendszerrõl a fehérvérsejteknek átjárhatatlan szövetekkel, mert mint allergén anyagot, a test megtámadná. Érdekes ellentondás ez, de így van. És mivel testidegen anyag, ezért allergiás is lehetsz rá. Ezért megy a hasad tõle. Ugyanebben a cipõben járok sajnos :S Ne nyeld le, köpd ki, vagy engedd magadra... Kellemetlen, de nem tudsz rajta változtatni.
Utolsó válaszoló vagyok: Én is kiköpöm meg fogat mosok utána és nem azért mert "nem akarom a számba venni", hanem mert a férfiak többsége valamiért undorodik a saját spermájától. Számomra csak tapintatosság a párom felé a fogmosás...
Utolsónak: Nekem ez spec. elég illúzióromboló lenne, hogy fogat mosol, akkor ne vedd a számba. In: Szerintem allergiás lehetsz rá.

Ha orálisan elégítek ki egy szűz fiút, hamar el fog élvezni?

Szombaton feküdnék le a barátommal. Én már nem vagyok sz?z. 16/L

Legjobb válasz: Meglehet. Próbáld ki.

De jó! Egy párszor lövesd a a levegõbe, hogy bent jobban bírja!
Meglehet. Próbáld ki.
Elõfordulhat. Én tuti elélveznék néhány másodperc alatt. :)
Most orálisan akarod kielégíteni vagy lefeküdni akarsz vele?
"Engem egyszer 3 órán át szoptak. A végén kivertem." Anyás, azt meg hogy? Az ilyennek pornóznia kéne!
Nem késõn fog.
Engem egyszer 3 órán át szoptak. A végén kivertem.
Kérdez meg hogy õ jó autóversenyzõ lenne-e?! Tényleg! Kérdezd meg nyugodtan, hiszen mi annyira ismerjük õt hogy mindent õrá vonatkozó jövõbe mutató kérdést meg tudunk válaszolni! BM!
A kérdező hozzászólása: igazából mindkettõt, de gondolom kezdhetnénk az orállal :D vagy így nem jó?
szia, hány éves a barátod, hanyadik partnered lesz? hogy tervezitek a védekezést?
A kérdező hozzászólása: szia :) 16 éves, a második barátom és óvszerrel gondoltuk.
úgy tervezed, hogy durránásig orálozod, hogy tovább bírja az ismétlésnél? ez mondjuk akkor jó, ha tud ismételni ;)
A kérdező hozzászólása: csak az a baj, hogy nekem sincs nagy gyakorlatom ebben az egészben, hiába nem vagyok szûz :/ az egyik osztálytársunk szerint viszont nekem kellene csinálnom a dolgokat, nehogy a barátom "szarul érezze magát emiatt" de nem vagyok profi én sem...
hogyhogy nem vagy "profi"? mikor vesztetted el, vagy nem csináltad még sokszor?
A kérdező hozzászólása: az elsõ barátommal 7 hónap után feküdtem le (május végén) és mivel távkapcsolatban voltunk, havonta találkoztunk 2szer kb, de nem feküdtünk le sokszor

Ha orálisan elégíteni ki a barátom utána mindíg elküld hogy öblítsem ki a szám. Ez szerintem fura, és egy kicsit bánt is. Más is csinálja ezt?

Legjobb válasz: Hát nekem ez fura :D Persze én is szoktam fogat mosni utána de nem rögtön rohanok hanem a közös pihegés után, és igenis adok csókot utána! ok nem nyelvest de akkor is :D

Nekem az exem mosott mindig fogat miután engem kinyalt. ÉN nem engedtem, hogy õ a számba élvezzen, de én szopás után nem mentem egybõl fogat mosni. Tiszta kiábrándító volt, amikor kinyalt, és egybõl szaladt fogat mosni..... Én meg ott feküdtem lihegve és nem értettem a dolgot.
Hát nekem ez fura :D Persze én is szoktam fogat mosni utána de nem rögtön rohanok hanem a közös pihegés után, és igenis adok csókot utána! ok nem nyelvest de akkor is :D
Ha ez zavarja a srácot, akkor ne hagyd hogy szájba tankoljon és kész. Vagy küld ki te is szájat mosni nyalás után. Hátha leesik neki a tantusz. De egyszerûbb partnert cserélni, mert valami nem stimmel ott.
Ha zavar akkor ne hagyd, hogy a szadba elvezzen. Amugy ez Nekem se esne jol.
Mert nem akarja érezni a saját spermája ízét csókolózásnál, mert az olyan neki, mintha saját magát elégítette volna ki orálisan.
Jó nagy paraszt a barátod. Ha leközelebb kinyal (már, ha szokott, mert ezek után nem vagyok benne biztos), akkor küld el te is fogatmosni.
Csak az aki nem veszi komolyan a párját. Ha arra képes volt hogy a szádba eressze, akkor arra is legyen képes hogy megcsókoljon utána. 25F
Ez tényleg nagyon fura! Nem értem miért kell elküldeni téged, mehetnél magadtól is szájat öblíteni! Az én páromnak valahogy teljesen egyértelmû, hogy a mûvelet után kiöblíti a száját és fogat mos. Nem csak azért, mert én nem akarom a saját spermámat a számban érezni, hanem mert neki se egy kellemes íz van a szájában. Másrészt én is meg szoktam mosakodni, miután én elégítem ki a páromat orálisan. Ez szerintem egy teljesen egyértelmû és magától értetõdõ dolog. 24/F
Teljesen igaza van, miért mit vártál? Egye meg a saját cuccosát? Ha ez nem lenne undorító számára akkor saját magát sz.pná le, és nem lenne rád szüksége. Gondolom te sem nyalnád ki magad.
Én sem smárolok utána a barátommal.Megyek egybõl fogat mosni.Amúgy, nem õ mondta, h menjek ki öblíteni a szám, hanem én magamtól gondoltam, h nem valami gusztusos, ha közvetlen utána smárolunk.
Elég kevés fiú szeret találkozni a saját spermájával, de szerintem vagy nálunk úgy szokott mûködni ez a dolog hogy vagy bekap egy rágót vagy iszik egy kis üdítõt. Nem rögtön 1 percre de szoktam vele csókolózni utána közvetlen. Hiszen amúgy is lenyelte..... :-)
Ti nõk szerettek mindent a szátokba venni, aztán csodálkoztok ha férfi társaitok nem vágynak erre:) Ezen a fórumon is annyit ment már errõl a vita, de láthatóan még mindig (és mindannyian) ugyan annyira sötétek vagytok!
mosakodtok ti egyaltalan? vagy ilyen budosfarku/punciju egyedek vagytok amugyis, hogy szajmosasra kenyszerultok? (most nem a spermara gondolok aminek ize barmilyen lehet ferfitol fuggoen, hanem a tobbire) en imadom kinyalni a baratnomet, enyhen edeskes a puncinedve, utana smarolunk az olyan szammal, utana szajaba veszi o is, utana megint smarolunk, aztan szex-szex kozben is sokszor beveszi meg nem zavarja a sajat nedve, es sokszor vagy en akarom vagy o akarja, hogy szajaba elvezzek, sosem kopi ki, jobban imadja benyelni mint a nutellat, azt mondja finom edes, utana ot sem kuldom szajat mosni, igaz en sem vagyok oda a spermamert de megis egy vadat smarolunk utana hogy meg olyan a szaja. es nem azert csinalja meg mert ribanc fajta, nagyon messze all attol a fajtatol :) es en is imadom a nedveit, annal nincs gyonyorebb mikor beledorgolod az arcod es csillog tole es kozben ugy nezel fel ra. emberek, hol eltek ti basszus...
Tizenkettes: A sz*rod is belõled jön, mégse eszed meg. Érdekes egyéniség lehetsz..
Hát ez fura. A sperma belõle jött. Szóval nem értem. Érdekes egyéniség lehet. Te tudod mit csinálsz, jobb nem lesz.
Mert fogat is mosni kéne néha!
Én miután elment inni szoktam vizet vagy bármit jó nem rögtön utána. De engem nem zavar én megértem miért nem akar úgy megcsókolni de szájra puszi akkor is szokott lenni.
Ha a kedvesem úgy akar kielégíteni akkor nem alázom meg azzal, hogy kiküldjem! De ha a barátomat elégítem ki bõ nyállal õ sem küld ki utána :)

Ha orálisan elégit ki is szexnek számit?

Abból adódik a kérdésem hogy kb.egy hete megállapitóták hogy mind a két petefészkemen van valami bevérzett tüsz? amire most kaptam gyógyszert,és várunk mert nem tudják mi ez.Viszont az orvos azt mondta hogy hanyagoljam a nemi életet.Orálisan kielégithet a párom???Vagy inkább ne??????

Legjobb válasz: Esetleg megkérdezhetted volna, hogy mire gondol: szabad-e közösülni, lehet-e orgazmusod, behatolhat-e valami a hüvelyedbe (pl a párod ujja). A nemi élet elég tág fogalom azért. Orvostól pedig nem ciki megkérdezni. Én 20 hetes terhes vagyok, az elején problémákkal, vérzéssel, és minden egyes orvoslátogatásnál megkérdeztem, hogy PONTOSAN mit szabad, és mit nem. Még azt is, hogy mellingerlést szabad-e (ugyanis méhösszehúzódásokat válthat ki).

Esetleg megkérdezhetted volna, hogy mire gondol: szabad-e közösülni, lehet-e orgazmusod, behatolhat-e valami a hüvelyedbe (pl a párod ujja). A nemi élet elég tág fogalom azért. Orvostól pedig nem ciki megkérdezni. Én 20 hetes terhes vagyok, az elején problémákkal, vérzéssel, és minden egyes orvoslátogatásnál megkérdeztem, hogy PONTOSAN mit szabad, és mit nem. Még azt is, hogy mellingerlést szabad-e (ugyanis méhösszehúzódásokat válthat ki).
Persze , Igen !
A kérdező hozzászólása: Tehát inkább hanyagoljuk a dolgot?
"orvos azt mondta hogy hanyagoljam a nemi életet." - gyakorlatilag meg is válaszoltad a kérdésed...
ezt hívják elõnedvnek. teljesen normális:)
Így van, ez az elõváladék, amitõl már teherbe lehet esni, tehát vigyázz, ezek után ne érj a nemiszerved környékére. Ennek szerintem még nem igazán van észrevehetõ íze, inkább csak magát a nedvességet érzed. De ha zavar, akkor ilyenkor már ne ingereld a száddal, csak a kezeddel, és hozzá fogsz szokni:-)Elõször biztos furcsa lesz, de nem vészes:-)
Ez nem sperma, hanem olyan váladék, amilyen neked is van - csak kevesebb. Ez is a nedvesítés miatt van. A fiúknál is az izgalom jele (ha más, apró jelekbõl esetleg nem vennéd észre). Arra figyelj, hogy a fiúk nem szeretik, ha csak félig nedvesek. Ha elkezd nedvesedni, esetleg kicsit nedvesítsd meg te is a kezed. Ha a száddal kísérletezel, az elsõ pár alkalommal fürdesd le rendesen elõtte. Mosd meg te személyesen, nehogy elbliccelje :-) Nem garantálom, hogy kijuttok a fürdõszobából :-) Ilyenkor nem igazán lesz íze - majd, ha már spriccel :-/ Ahhoz meg egyen édeset (ananászt) - attól jobb íze lesz.
Ez a nedv teljesen normális, nincs semmi íze és nem lesz tõle semmi bajod.
ha zavar, töröld le és utána kezd el..ha elmegy annak nincs jó íze de ennek se igazán:) de ha sok ananászt etetsz vele akk talán édes lesz, legalább is ezt mondják:)
elég ha csokit, vagy valami édeset eszik.már attól édes lesz.de sört nem ajánlom.attól olyan keserû hogy na.én már tapasztaltam.és az az elõváladék, ami tök természetes, és amitõl teherbe is eshetsz.ugy hogy nagyon vigyázz hogy a nemi szervedhez ne érj hozzá.sok szerencsét:) 19éves csajszi
A kérdező hozzászólása: És ez nem onnan jön, ahonnan a sperma?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!