Találatok a következő kifejezésre: Ha orálisan a párom (77 db)

Kielégíthetem orálisan a párom, ha condyloma fertőzése van (nekem is), de neki nincsenek tünetei?

Legjobb válasz: Szerintem inkább ne. Menjetek biztosra, mert ha szájban is életben tud maradni valameddig, akkor csak oda-vissza adogatjátok egymásnak. Az, hogy nincsenek tünetei, nem hiszem, hogy sokat számít, de megkérdezhettétek volna az orvost, de szerintem õ se javasolta volna.

Szerintem inkább ne. Menjetek biztosra, mert ha szájban is életben tud maradni valameddig, akkor csak oda-vissza adogatjátok egymásnak. Az, hogy nincsenek tünetei, nem hiszem, hogy sokat számít, de megkérdezhettétek volna az orvost, de szerintem õ se javasolta volna.
nem
Szerintem elõbb konzultálj a kezelõ nõgyógyászoddal és csak azután döntsd el mit szeretnél, De szerintem is inkább NE!
Nem mindenki...
Persze hogy élvezik de azér vannak mindig kivételek!Én például nagyon szoktam élvezni nagyon beíndít, imádom hallani mikor a pertnerem nyögdécsel!
én csaj vagyok és nagyon élvezem:)
szerintem igen...(mar aki)..de en abban inkabb a paromreakciojat elvezem...
Én is élvezem, vagyis óriási örömöt okoz, hogy a párom élvezi. Engem meg ez teljesen beindít.
Szeretem csinálni, mert a párom ettõl oda van meg vissza:) --és telljesen beindulok én is tõle:p
én is szeretem csinálni, totál benedvesedek tõle
Igen, ha láthatóan, hallhatóan az "áldozat" is élvezi, mert akkor még nagyobb kedvvel csinálod :)
Én egyszerûen imádom szopni a párom:) nagyon élvezem, legszívesebben egész nap abba se hagynám:) én is mindig benedvesedem tõle:) )

Fiúk/lányok én még nem csináltam orálisan a páromnak és már szeretném neki csinálni. Viszont azt nem tudom, h szeretik a fiúk ha a golyókkal is kezdek valamit?

(Voltunk már együtt,szeretkeztünk már).Ne szóljatok le nem tudhatom,h mit szeretnek,én csak azt szeretném,h jó legyen neki... 19/L

Legjobb válasz: vannak ilyen oktató jellegû filmek, amiben videóval illusztrálják a dolgot és közben alámondják, hogy mit hogy érdemes csinálni. Keress ilyeneket.

vannak ilyen oktató jellegû filmek, amiben videóval illusztrálják a dolgot és közben alámondják, hogy mit hogy érdemes csinálni. Keress ilyeneket.
Pasija válogatja. Én spec. nem szeretem. Esetleg kezd el finoman simogatni, ha látod, hogy tetszik neki, akkor folytasd. Bár elõszörre szerintem a "sima" is megteszi.
Itt egy link, ahol online tudod nézni: http://mcload.to/?Mod=Divx&Hash=3b60f7c6bc0f1ea53f7539e5d171..
A legtöbb pasinak nem jó, ha közben a golyókat is ingerlik. Elõtte lehet, mielõtt a szádba veszed, de az egész másképp ingerel, és a kettõ általában nem fér össze jól. (Van, akinek igen, de ez valószínûtlenebb.) Szerintem hanyagold, aztán ha hiányzik neki, majd szóvá teszi.
Hüvelyk-, mutató- és középsõ ujjaiddal mindkét kézzel fogd megg egy-egy golyóját és váratlanul koccantsd össze. Ezt nagyon szeretik az olyan pasik akik váratlan kalandra számítanak. Vagy egyszerûen csak már amikor a szádban van és majdnem elmegy, ahogy csak bírod olyan erõsen váratlanul markold meg a golyóit és csavard meg balra. Ettõl megõrül.
Na akkor egy konkret valaszt, mert en bevallalom :D Ne kapd be elsore! :D Simogasd kezzel neki, aztan kezd el puszilgatni emg nyalogatni, mintha egy nyalokat vagy fagyit nyalnal el, lassan. Aztan lassan el lehet kezdeni bevenni meg finoman szopogatni. Eloszor lassan, aztan aprankent gyorsitani a tempon. Van, aki szereti, ha kozben a golyokat simogatjak, van, aki arra indul be, ha a combjat simogatjak kozben, de amikor csinalod, akkor figyeld a reakcioit, es megtudod, mi tetszik neki. Jatssz vele, ennyi a lenyeg. Sok sikert! :)
Ja es meg valami :) Ha vegeztel, mondd el neki, hogy ez volt az elso ilyen, es kerdezd meg, milyen volt, miben valtoztass legkozelebb. En mindig megteszem, hiaba van mar "rutinom" a paromnal ebben :) Ne menjen el a lkedved, ha azt mondja, elsnek nem volt rossz. :) Probalkozz, nem lesz mindenkibol elsore akrobata. :) )))
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem még nem volt olyan pasim, aki ne szerette volna, ha simogatom vagy lefedem a kezemmel a golyóit közben. Ez persze nem zárja ki, hogy legyen olyan, aki nem szereti, de szerintem egyszerû, mert ha megsimítod hamar jön a reakció, ha pozitív, ha negatív, és ha nem tetszik neki, akkor vagy eltolja a kezed, vagy azt mondja, hogy azt ne, és nem történt semmi, lehet folytatni, sõt, meg sem kell állni. Ha tetszeni fog neki, azt is hamar megtudod. Nem kell ezen nagyon gondolkodni, tedd, amit úgy gondolsz, hogy jól esik neki. Egyébként pedig ha elõször fogod csinálni neki, akkor nem is biztos, hogy minden, amit szeret vagy nem szeret kiderül rögtön. Nekem a párom annyira meg volt lepve és el volt olvadva az elsõtõl, hogy nem is igazán tudott arra figyelni, mi történik még, s amúgy sem tudott egy egész mondatot kipréselni magából...

Helo, a párom csak akkor izgul fel ha orálisan kielégitem, probálkoztam már gyertyafényes romantikával, sexi fehérnemüvel de nem jött be mondtam neki hogy használjunk segédeszközöket de ez sem érdekli! Én lennék a hibás? Várom az ötleteket!

Legjobb válasz: Nem vagy hibás. Valamit a párodnak is tennie kellene azért, hogy jobb legyen, miért csak Te próbálkozol mindenféle praktikával? És mivel mindenféle praktikát bevetettél, azt szûrtem le, hogy nem igazán akarod mindig orálisan kielégíteni. Ami szintén nem baj, hiszen semmi kötelezõ nincs egy kapcsolatban.

Nem vagy hibás. Valamit a párodnak is tennie kellene azért, hogy jobb legyen, miért csak Te próbálkozol mindenféle praktikával? És mivel mindenféle praktikát bevetettél, azt szûrtem le, hogy nem igazán akarod mindig orálisan kielégíteni. Ami szintén nem baj, hiszen semmi kötelezõ nincs egy kapcsolatban.
egyetértek elõzõvel. normál esetben a párod akkoris felizgul, ha mondjuk téged elégít ki. sztem vele van a baj, nem veled. neki is tennie kéne vmit, nemcsak várni h felizgasd

Volt párommal, néha még lefekszünk. Probléma:sok nővel volt már dolga, és nem teljesít már úgy mint rég. Nem szereti igazán ha orálisan akarják felizgatni, és sokszor, nekiállunk a dolognak, de neki nemnagyon áll fel. Aztán meg mégis. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A volt párod kicsit átbillent. Ha tényleg sok nõvel volt már dolga akkor megszokta, hogy állandóan hozza a formáját és egy idõ után már nem a partner a lényeg hanem az, hogy teljesítsen. Magyarul: begörcsölt. Másképp hogy lenne az lehetséges, hogy nem szereti ha orálisan izgatják, legfõképp pasiként? Egy stabil és megértõ társ mellett azonnal elmúlna ez neki. Feltéve ha nem ötven körül van, mert akkor kicsit más a helyzet...

A volt párod kicsit átbillent. Ha tényleg sok nõvel volt már dolga akkor megszokta, hogy állandóan hozza a formáját és egy idõ után már nem a partner a lényeg hanem az, hogy teljesítsen. Magyarul: begörcsölt. Másképp hogy lenne az lehetséges, hogy nem szereti ha orálisan izgatják, legfõképp pasiként? Egy stabil és megértõ társ mellett azonnal elmúlna ez neki. Feltéve ha nem ötven körül van, mert akkor kicsit más a helyzet...
Szerintem leírtad.
az hogy sok nõvel volt dolga, hogy jön ide???? Az én férjemnek sztem több nõvel volt dolga, mint amennyi kilincset fogott de mégis 4év után is elég csak megcsókolnom, hogy felálljon neki. Vagy ha ül és letérdelek elé (nem azér, h orálisan kielégítsem, hanem csak úgy) már akkor is mondja, hogy inkább álljak fel, mert kinövi a gatyáját. Úgyhogy nem hiszem, hogy a sok nõnek ehhez köze van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!

Ha orálisan akarom kielégíteni a páromat (pasimat) mennyi idő kell ahhoz hogy magömlése legyen?

Legjobb válasz: Nem azért kérdezett szerintem hogy leoltsátok. Ha nem tudtok értelmes választ minek irtok? Én azt mondom hogy nagyon változó. (ezzel nem irtam ujat de kifejtem a véleményem és nem csak azt írom hogy "MÉ nemtod te barom"...) Pl.: mikor élvezett utoljára, ha elötte 1 órával akkor tovább tart. Ha 1 hete gyorsabban megy. Volt e az Orális dolgok elõtt egyéb izgatás. Pozitúra. Simán csak Orál vagy egyéb simizés, masszírozás. Stb :)

Nem azért kérdezett szerintem hogy leoltsátok. Ha nem tudtok értelmes választ minek irtok? Én azt mondom hogy nagyon változó. (ezzel nem irtam ujat de kifejtem a véleményem és nem csak azt írom hogy "MÉ nemtod te barom"...) Pl.: mikor élvezett utoljára, ha elötte 1 órával akkor tovább tart. Ha 1 hete gyorsabban megy. Volt e az Orális dolgok elõtt egyéb izgatás. Pozitúra. Simán csak Orál vagy egyéb simizés, masszírozás. Stb :)
mindenkinek más!Nekem a pasim csak attól nem tud elmenni....:D
most hogy lehet ilyen ostoba kérdést föltenni? Akkor itt egy pontos válasz, pusztán statisztikai adatokból: 0, 5-15 perc!
Szerintem az oldalban van valami hülye kérdés generátor.
Egy nõnek mennyi idõ kell? Kis logikával, meg gondolkodással rájönnél, h ilyenekre nem lehet választ adni.
Fiú vagy vagy lány?
fél év

Az jelent valamit, ha orálisan kielégitem a párom, és véletlen lenyeltem! Ettől ugye nem lehet teherbe esni? Baj, ha lenyeltem?

Legjobb válasz: Jézusom,hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél,minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól,hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!

Jézusom, hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél, minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól, hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!
De igen!És vigyázz nagyon nagy bajod lehet tõle!!Jobb ha azonnal gyomormosásra mész...
Én még rákontrázok.A biológiai ismeret hiányosságaival egyetértek, néhányan már szexelnek, de még a "góly hozza"-nál tartanak, ez nem jó.Viszont, terhes nem lehet.De ne röhögjetek ki, egy neves bõrgyógyásztól azt hallottam, hogy egy egészséges férfi spermiuma gyomorba jutva szebbé teszi a bõrt:-))))))
Szia:Terhes nem lehetsz ez képtelenség lenne.Ha lenyeled sem lesz semmi bajod max valami fertözést szedhetsz össze!
Kedves Elõttem Szóló! Ugye magad sem gondolod komolyan ezt az aluliskolázott megnyilvánulást... Kár, hogy a hozzád hasonlók miatt romlik ezen az oldalon a színvonal!
HÉ!!!!!!IDE SEGÍTSÉGÉRT FORDUL AZ EMBER LÁNYA, VAGY FIA, MI A FASZÉRT KELL LEHURROGNI A MÁSIKAT!!!!!!Ettõl nem lehetsz terhes, és nem lesz semmi bajod, ha lenyeled!Csókoltatom az elõttem válaszoló gyökereket!
Hülye kérdésre hüjye válasz:Persze hogy lehetsz!Hány éves?Lehet korán kezdted, elöbb tanulj.
CSak egyetérteni tudok. Nem, nem lehetsz terhes és semmi bajod nem lesz, ha lenyeled. De ha ilyen felvilágosulatlan vagy, elõbb jó lenne utánanézni, és tájékozódni, gondoskodin a fogamzásgátlásról, mielõtt növeled az abortusz statisztikát!!!
Szerintem errõl a témáról beszélgess el anyukáddal, ha ez eddig nem történt meg. Úr Isten, próbálj már egy kicsit gondolkodni!!! Ha azt sem tudod, hogy hogyan mûködik egy nõi test, akkor minek szexelsz?
Gyerekkoromba találkoztam ilyen kérdéssel az IM magazinban:) Most komolyan, bocs, de hány éves vagy? Attól nem lehetsz terhes, ha lenyeled! Beteg se igazán, ha már úgy jött össze. Baba akkor lehet, ha "rendesen", alulról szeretkeztek. Szerintem nézz utána könyvben, vagy interneten, nehogy baba legyen, mielõtt nem szeretnéd!
hmmm. Én nem foglak kicikizni..De!Jobban tennéd ha már esetlegesen vonzanak az efajta együttlétek elõtte utánanéznél a következményeknek.Beszélgess a szüleiddel róla, ha nem jó velük a kapcsolatod vagy túl kínosnak érzed rengetek cikket olvashatsz errõl a neten keresztül.TERHES NEM LEHETSZ!Ugyanis a lenyelt ondó a gyomorba kerül és nem érintkezik a petesejteddel.(mellesleg még ha szeretkezel is , csak akkor eshetsz teherbe ha peteérésed van az az ha kilöködik egy petesejted a petefészkedbõl.illetve ha peteérés elõtt szeretkezel 1-2 nappal ugyanis a spermium 48 a petesejt meg 24 óráig termékenyítõ képes) Nah de nem tartok neked felvilágosító órát.Csak egy tanács:(elõbb tanulj, utána cselekedj) Vigyázz magadra és gondolkozz! Üdv. egy 16 éves (lány)

Hogyan elégítsem ki a párom orálisan, ha egyszer félek a betegségtől?

Szeretném kielégíteni a pasim, de nem tehetek róla, orvosok családjában n?ttem föl és belém rögzült a betegségt?l való félelem. Nem akarok elkapni semmilyen betegséget és hát az ember soha nem tudja kinek milyen gondja van....

Legjobb válasz: Elõször bevallanám magamnak hogy hipochonder vagyok. Aztán figyelembe venném a tényt, hogyha az orális szextõl gyakran kapnának el betegséget, akkor már kipusztult volna az emberiség.

Elõször bevallanám magamnak hogy hipochonder vagyok. Aztán figyelembe venném a tényt, hogyha az orális szextõl gyakran kapnának el betegséget, akkor már kipusztult volna az emberiség.
Én a kezét sem fognám meg a helyedben. Ki tudja elõtte mihez nyúlt!
A kérdező hozzászólása: 20:35- ebben van vlmi :D
Orálisan semmit sem kaphatsz tõle el, amit egyébként ne kaptál volna.
Te érzed.
A kérdező hozzászólása: jó na, meggyõztetek....legközelebb megteszem
A szexhez szükséges egy bizonyos szintû bizalom. Például ahhoz, hogy egy pár óvszer nélkül szexeljen, a lány elhiszi, hogy a pasi nem dugta meg elõtte a sarki, nemi beteg prostit, a fiú pedig elhiszi, hogy a lány bevette mindennap a fogamzásgátló tabit, noha egyikük sem állt ott a másik mellett végig, és nem látta, hogy valóban így történt-e. Bizonyos idõ elteltével ugyanakkor egy normális kapcsolatban ez a bizalom természetesen jön, kialakul.
az lehet hogy nem várja el, hogy kielégítsd, de abban biztos lehetsz, hogy nagyon szeretné.
Vidd el teljeskörû szûrõvizsgálatra, HIV, hepatitis, szifilisz, bakteriális fertõzések stb. Ha negatív laborlelete van akkor nem rosszabb az ondóját lenyelni mint a nyálát. Vagy a csóktól is tartasz? Az orvosok egyébként nem félnek a betegségektõl és amilyen buja életmódot folytatnak egyesek a kórházban...
A kérdező hozzászólása: 20:08-igen, sajnos erre én is gondoltam....mármint arra, hogy nem volna az igazi
Ha felhúz egy gumit akkor megvan oldva a próblémád, de nem lesz igazi.
A kérdező hozzászólása: hát õ már csinált orált nekem, igazából nem is várja el, hogy én csináljam neki, csak gondoltam legyen kölcsönös a dolog....de nem volna muszáj amúgy ne haragudj, keress rá a netten ha érdekelnek a betegségek
Derítsd ki hogy van-e nemi betegsége. De tudod demokráciában élünk, ha nem akarod az orált akkor nem fogod csinálni, legfeljebb ezért õ sem neked:) (amúgy leírnád milyen betegségeket lehet elkapni, csak kíváncsiságból kérdezem)
A kérdező hozzászólása: 19:56- lehet, hogy te nem vagy tisztában a veszélyekkel, örülök hogy szórakozni tudsz a kérdésemen, én sajnos ebben nõttem fel
Ezt örömmel hallom. :) És közben se jusson eszedbe ez a butaság, hogy elkaphatsz valamit! Koncentrálj arra, amit csinálsz! Hagyd, hogy magával ragadjon a hév, és élvezd azt, ahogy õ is egyre jobban nyög, és élvezi a te szádat! ;)

Miért van az, hogy mikor maszturbálásnál a csiklómat izgatom, alig háromnegyed óra alatt 10-szer is képes vagyok zsinórban elélvezni, míg egy orgazmus a párommal 1-1, 5 órába telik, ha orálisan elégít ki?

Legjobb válasz: Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N

Minden tiszteletem a párodé, hogy ennyi ideig képes kényeztetni orálisan. Amúgy valószínûleg azért van, mert õ nem érzi, hogy neked hol, hogyan jó: mutasd meg neki. 24/N
eléggé kitartó fickó...miért nem mondod neki, hogy mit csináljon? Nem gondolatolvasó.
Keress olyan fiút, aki érti a dolgát.
elsõvel értek egyet - tessék segíteni neki. helyet, ütemet, erõsséget - ezt mind el lehet mondani.
Ezzel sokáig én is így voltam, mondjuk 10-szer nem mentem el soha egymás után. a 4.nél már elfáradtam :P de valóban az lehet a megoldás ha megmutatod neki hogy csinálja. Vagy csináld elötte és nézze végig.. ;) hátha utána már tudni fogja.
De.. Valszeg a technikájával van a baj.. És az is normális, hogy az orális szex felhúz.
Szerintem azért, mert olyan típus vagy, akinek attól jó(jelen esetben akk élvezel), ha a párodnak jó, ha látod, hogy õ elélvez.:) 18L
A kérdező hozzászólása: igen lehet mert a technikával tényleg nincs baj. sztm függõ vagyok:)
:P ejj ejj:) Vagy lehet hogy túlságosan gátlásos vagy. Majd levetkõzöd idõvel.
A kérdező hozzászólása: erre eddig nem gondoltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!