Találatok a következő kifejezésre: Ha orálisan a (555 db)

Egy nőnek nem megalázó, ha orálisan elégiti ki a párját?

11 hónapja van barátom, és minden oké a szex-szel. Orálisan is szoktuk egymást izgatni.

Legjobb válasz: Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????

Ha én akarom õt orálisan kielégíteni, az nem megalázó. Ha viszont õ erõlteti rám, akaratomon kívül, na az már igen. Ugyan miért lenne megalázó kényeztetni a férfit akit szeretek??? Hiszen õ is kényeztet engem. Vagy a férfiaknak megalázó, ha a kedvesét orálisan elégíti ki????
Ha mindketten akarják, akkor miért lenne megalázó? Ezt csak a maradi gondolkodású emberek mondják! Mint azt is, hogy kutyapózban milyen megalázó és kiszolgáltatott a nõ! (Akik így vélekednek, azt sem tudják mi fán terem a jó szex!) Nekem személy szerint a kedvencem!
Közel sem megalázó. inádom látni amikor a barátom élvezi amit csinálok. Sokszor mondja is, hogy isteni. meg ijesmik, ugyhogy az lenne maglázó, hogyha amit csinálok azt közömbösnek veszi. de ez nekem az egomat inkább növeli
Szerintem is a legjobb dolog, amikor láthatod, hogy életed szerelme élvezi azt amit csinálsz neki, legyen szó bármirõl...becsukja a szemét, mosolyog, és egyszerûen te már azt élvezedmhogy láthatod õt így...én így vagyok ezzel...de mindenki más.Szerintem nem megalázó.
hát nemtom nah.. az én barátom azt mondta hogy nem birna a szemebe nézni ha én megtenném neki... a szexben a kutyapózt imádjuk... meg minden extrémet kipróbálunk..de az orállal õ igy vélekedik... nemmintha én nagyon akarnám...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Csak kiváncsi voltam hogy ki hogy van ezzel.Én szerintem a kutya póz a legjobb:)
Figyelj már! Ha már itt tartunk: egy pasinak nem megalázó, ha kinyalja a barátnõjét? Ennyi erõvel!
NEM MEGALÁZÓ!MI A BARÁTOMMAL VAN AMIKOR NAPONTA 2-3SZOR ELJÁTSZUK AZ ORÁLIS SZEXET, ÉS CSAK ESTE FEXÜNK LE...ÉN RÉGEBBEN MEGALÁZÓNAK HITTEM HA MEGFOGAT KÉT KÉZZEL A FEJEMET ÉS ÚGY CSINÁLTAM NEKI, DE MA MÁR ÉN MONDOM NEKI, MERT TELJESEN BEINDULOK ETTÕL!:)
Ha idegenkedsz tõle, vannak pozíciók, amelyek jobbak: fektesd a hátára, és vedd a kezedbe az... irányítást (is). Oldalról helyezkedj el... akkor tudja simogatni mondjuk a melled közben. Ez így egyáltalán nem megalázó helyzet. Nézz a szemébe idõnként: ettõl is teljesen beindul :-)

Nem megalázó? Nem veszít el a nőiességét a nő ha orálisan elégíti ki a partnerét?

Valamiért én olyan megalázónak vagy legalábbis kellemetlenül érezném magam közben. Pedig szeretem a párom de bennem van egy félelem hogy utána már nem úgy nézne rám.

Legjobb válasz: Nem megalázó? Nem veszíti el a férfiasságát egy férfi, ha orálisan kielégíti a partnerét? ezen még nem gondolkoztál el? a szexualítás része, hogy a partnerek kielégítik orálisan a másikat. ez nem megalázó, ne érezd annak.

Na ezt egyáltalán nem tudom honnan szedted! Túl sok pornót nézel!!!
Nem megalázó? Nem veszíti el a férfiasságát egy férfi, ha orálisan kielégíti a partnerét? ezen még nem gondolkoztál el? a szexualítás része, hogy a partnerek kielégítik orálisan a másikat. ez nem megalázó, ne érezd annak.
szerintem nem megalázó.én is szoktam a páromat orálisan kényeztetni, van mikor magamtól van mikor õ kér rá. és utána ugyanugy néz rám:) (szoval nem lettem ribi a szemében mert megcsinálom ezt)
Utána már valóban nem úgy néz rád: utána már sexistennõként fog tekinteni rád (ha jól csinálod) és csak még jobban oda lesz érted.
ez mekkora hülyeség már.. miért vesztenéd el a nõiességed?
Megalázó??!! Tapasztald meg a makk selymes felületét az ajkaddal. Ilyen finom felület talán nincs is máshol. Szopogatni, nyalogatni csodálatos. Orális szex nélkül el sem tudom képzelni az életem.
nekem a párom volt az elsõ, és az 5-6. alkalommal vetette fel, hogy mi lenne, ha orálisan elégíteném ki. a helyzet, hogy elõször nem akartam, de utána már még nekem is jól esett, fõleg amikor látom, hogy mennyire jól esik neki is. neki én csináltam elõször elmondása szerint, úgyhogy nem néz rám másképp, felizgatja:)
Szia. Emiatt én is "aggódtam" egy kicsit, de aztán mikor elkezdtem neki csinálni, teljesen megváltozott a véleményem. Én a páromnak az elsõ szex (csak nekem volt az elsõ) csináltam már hetekkel, és eszméletlen volt és a mai napig az.Csodálatos érzés, hidd el, fõleg ha egy olyan embernek csinálod, akibe fülig szerelmes vagy, olyankor valahogy közelebb kerülsz hozzá (szó szerint is) és akkor valahogy már nincs tabu. Akkoriban én is sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon majd nem tart e majd túl rámenõsnek, tolakodónak, hogy kezdeményeztem ezt, de ellenkezõleg. Úgy megörült neki, hogy szeretném neki csinálni... és a mai napig agyon dicsér miatta, hogy milyen jól csinálom neki, ami nekem olyan jól esik. Egyáltalán nem veszíted majd el a nõiességedet, - sõt, csak utánna érzed majd igazán, hogy nõ vagy, fõleg ha dicsérget is és nem lesz megalázó, hidd el :) Eszméletlen érzés, próbáld ki, veszíteni nem veszíthetsz semmit :)
Sõt! Pláne hogyha magassarkúban és mobiltelkefonnal a kezedben teszed. Elragadó.
Hát nem megalázó ha mindketten akarjátok, de ne csináld ha nincs (gusztusod) kedved hozzá

Mit tehetnék mégis, hogy romantikus, izgalmas, bensőséges legyen a hétvégénk? Ha orálisan csinálom neki az nem fogja csak mégjobban beindítani?

Nem találkoztunk a párommal 3 hete és 7végén leszünk 3hónaposak, de nekem ma megjött..és sajna sok van és sokáig tart:S Pedig már vettem egy szexis hálóinget is és nagyon kívánjuk egymást..de én így nem fogom akarni. (egy héttel korábban kellett volna megjönnie).

Legjobb válasz: Megpróbálhatod az elõzõt is, kár volt lepontozni... legfeljebb õt is fürdesd meg. De orálisan sem lehet gond... attól még, hogy idáig nem úgy fejezted be, nyugodtan megteheted. Ha pedig egyiket sem szeretnéd, akkor még mindig lehet kézzel.

Megpróbálhatod az elõzõt is, kár volt lepontozni... legfeljebb õt is fürdesd meg. De orálisan sem lehet gond... attól még, hogy idáig nem úgy fejezted be, nyugodtan megteheted. Ha pedig egyiket sem szeretnéd, akkor még mindig lehet kézzel.
bár az elsõtõl a "lehülyézéssel" nem értek egyet, de alapvetõen nem mond butaságot. minket nem nagyon szokott zavarni, ha a csajnak megjön (pláne nem 3 hét kihagyás után). ha viszont ezzel neked van gondod, akkor simán csinálhatod szájjal vagy kézzel, annak is örülni fog. és nem hiszem, hogy jobban beindulna utána, mintha szex lett volna. (kivéve, ha a párod általában egymásután lezavarna 2-3 menetet is, mert akkor elképzelhetõ, de a többségünk nem ilyen)
Hülye vagy, ha a menstruációd idejére megfosztod magad és a párodat a szextõl. Fürödj meg, rakj magatok alá egy törölközõt és érezzétek jól magatok, vagy haladj az A) terv szerint, menni fog.
A kérdező hozzászólása: igazatok volt, szexeltünk, a fürdõben, gyertyafénynél:D és nagyon jó volt.. és nem is volt erõs a menstruációm..sõt .. szal teljesen jó volt!!!
A kérdező hozzászólása: Bár nyilvánn többször csináltuk volna, de így is jó volt.. utána a közös zuhany:D
Miféle testi hiba. És miért ne érdekelne. Puncija attól még van nem?
Engem az a nõ nem érdekel ki orálisat tud nyújtani!
Te..tanítsd meg enni, a többit már kitalálod...:P
nem kell mozgatni a száját, elég ha karikát tud v ele formázni és lehet beletolni
Konkrétan mirõl van szó? ez furán hangzik.
A kérdező hozzászólása: Azt azért tud, annyira nem rossz a helyzet.
Csókolózni tud?
A csók már jobban hiányozna. 39F
Ez nekem nem lenne gond, mert nekem az orális szex mindig is felejthetõ élmény volt. Valamiért nem jön be. 39F
A kérdező hozzászólása: Probléma van a szájával és nem tudja mozgatni úgy, hogy.... Kíváncsi vagyok más véleményekre is, hogy ki mit tenne, hogyan viszonyulna.
mi az hogy testi hiba miatt nincs orális szex? Nincs szája?
A kérdező hozzászólása: tényleg? miért hogy-hogy?

Ha már fel van húzva az óvszer, de 'lelankad' a fiúknak, hogy lehet újra felizgatni? Ha orálisan csinálnám, vagy ha kézzel, lejön a gumi, nem?

Vagy ha lejön,ugyanazt még fel lehet húzni?

Legjobb válasz: Hát orálisan mondjuk, és figyelj hogy ne jöjjön le.

Hát orálisan mondjuk, és figyelj hogy ne jöjjön le.
nekem elég ha megmutatnak egy cicit vagy hasonlót.

Ha orálisan akarom kielégíteni a páromat (pasimat) mennyi idő kell ahhoz hogy magömlése legyen?

Legjobb válasz: Nem azért kérdezett szerintem hogy leoltsátok. Ha nem tudtok értelmes választ minek irtok? Én azt mondom hogy nagyon változó. (ezzel nem irtam ujat de kifejtem a véleményem és nem csak azt írom hogy "MÉ nemtod te barom"...) Pl.: mikor élvezett utoljára, ha elötte 1 órával akkor tovább tart. Ha 1 hete gyorsabban megy. Volt e az Orális dolgok elõtt egyéb izgatás. Pozitúra. Simán csak Orál vagy egyéb simizés, masszírozás. Stb :)

Nem azért kérdezett szerintem hogy leoltsátok. Ha nem tudtok értelmes választ minek irtok? Én azt mondom hogy nagyon változó. (ezzel nem irtam ujat de kifejtem a véleményem és nem csak azt írom hogy "MÉ nemtod te barom"...) Pl.: mikor élvezett utoljára, ha elötte 1 órával akkor tovább tart. Ha 1 hete gyorsabban megy. Volt e az Orális dolgok elõtt egyéb izgatás. Pozitúra. Simán csak Orál vagy egyéb simizés, masszírozás. Stb :)
mindenkinek más!Nekem a pasim csak attól nem tud elmenni....:D
most hogy lehet ilyen ostoba kérdést föltenni? Akkor itt egy pontos válasz, pusztán statisztikai adatokból: 0, 5-15 perc!
Szerintem az oldalban van valami hülye kérdés generátor.
Egy nõnek mennyi idõ kell? Kis logikával, meg gondolkodással rájönnél, h ilyenekre nem lehet választ adni.
Fiú vagy vagy lány?
fél év
Ha leharapod a makkját, azt sose felejti el.
Dugd be az ujjad a segglukába. Imádni fogja....
Még jobb legyen neki? Kiscsaj, neked vagy önbizalomhiányod van..vagy nem is tudom..De esetleg miért nem kérded meg tõle, hogy mi lenne az, amire õ nagyon vágyik?? :) üdv 25/L
Jégkockával próbáltátok már?
16:55 ezjó(Y)xd durvább sex szerintem. esetleg hagyf h teljes mértékben õ irányítson..a kezedet is lefoghatja ha akarod:)
Ha ennyire lelkes vagy, a mélytorkot próbáltátok már? ;)
Nyomj egy tubus fogkrémet a szádba, amíg õ egy porszívóval paprikát darál és csináljátok mindezt elektromos angolnák között.
A kicsit vadabb szex mennyire jön be? Ha mindkettõtök szereti, akkor például fogd meg a kezét, tedd a fejedre, és engedd, hogy õ diktálja az iramot, és kvázi megdughassa a szádat.
No komment.
A kérdező hozzászólása: Igen. De annyira szeretném, hogy még jobb legyen neki :)
Milyen szar pornófilmeket néztek...szá[email protected]ás...jóhogy nem már hányja le, mert az a menõ... Próbáld ki a "dugó" technikát, vagy a "pillangót", a prosztatamasszázsba meg csak akkor kezdj bele, ha elõtte megkérdezted, hogy szeretné-e kipróbálni, mert különben tényleg nagy lesz a meglepetés :) Bõvebben itt: http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=35

Az jelent valamit, ha orálisan kielégitem a párom, és véletlen lenyeltem! Ettől ugye nem lehet teherbe esni? Baj, ha lenyeltem?

Legjobb válasz: Jézusom,hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél,minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól,hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!

Jézusom, hány éves vagy??Inkább a biológia o´rán figyelnél, minthogy az orális kielégítésen ja´r az eszed.!!!!!Mi bajod lenne attól, hogy lenyelted???Gyomorrontás esetleg???Inkább világosítson fel valaki.!!!
De igen!És vigyázz nagyon nagy bajod lehet tõle!!Jobb ha azonnal gyomormosásra mész...
Én még rákontrázok.A biológiai ismeret hiányosságaival egyetértek, néhányan már szexelnek, de még a "góly hozza"-nál tartanak, ez nem jó.Viszont, terhes nem lehet.De ne röhögjetek ki, egy neves bõrgyógyásztól azt hallottam, hogy egy egészséges férfi spermiuma gyomorba jutva szebbé teszi a bõrt:-))))))
Szia:Terhes nem lehetsz ez képtelenség lenne.Ha lenyeled sem lesz semmi bajod max valami fertözést szedhetsz össze!
Kedves Elõttem Szóló! Ugye magad sem gondolod komolyan ezt az aluliskolázott megnyilvánulást... Kár, hogy a hozzád hasonlók miatt romlik ezen az oldalon a színvonal!
HÉ!!!!!!IDE SEGÍTSÉGÉRT FORDUL AZ EMBER LÁNYA, VAGY FIA, MI A FASZÉRT KELL LEHURROGNI A MÁSIKAT!!!!!!Ettõl nem lehetsz terhes, és nem lesz semmi bajod, ha lenyeled!Csókoltatom az elõttem válaszoló gyökereket!
Hülye kérdésre hüjye válasz:Persze hogy lehetsz!Hány éves?Lehet korán kezdted, elöbb tanulj.
CSak egyetérteni tudok. Nem, nem lehetsz terhes és semmi bajod nem lesz, ha lenyeled. De ha ilyen felvilágosulatlan vagy, elõbb jó lenne utánanézni, és tájékozódni, gondoskodin a fogamzásgátlásról, mielõtt növeled az abortusz statisztikát!!!
Szerintem errõl a témáról beszélgess el anyukáddal, ha ez eddig nem történt meg. Úr Isten, próbálj már egy kicsit gondolkodni!!! Ha azt sem tudod, hogy hogyan mûködik egy nõi test, akkor minek szexelsz?
Gyerekkoromba találkoztam ilyen kérdéssel az IM magazinban:) Most komolyan, bocs, de hány éves vagy? Attól nem lehetsz terhes, ha lenyeled! Beteg se igazán, ha már úgy jött össze. Baba akkor lehet, ha "rendesen", alulról szeretkeztek. Szerintem nézz utána könyvben, vagy interneten, nehogy baba legyen, mielõtt nem szeretnéd!
hmmm. Én nem foglak kicikizni..De!Jobban tennéd ha már esetlegesen vonzanak az efajta együttlétek elõtte utánanéznél a következményeknek.Beszélgess a szüleiddel róla, ha nem jó velük a kapcsolatod vagy túl kínosnak érzed rengetek cikket olvashatsz errõl a neten keresztül.TERHES NEM LEHETSZ!Ugyanis a lenyelt ondó a gyomorba kerül és nem érintkezik a petesejteddel.(mellesleg még ha szeretkezel is , csak akkor eshetsz teherbe ha peteérésed van az az ha kilöködik egy petesejted a petefészkedbõl.illetve ha peteérés elõtt szeretkezel 1-2 nappal ugyanis a spermium 48 a petesejt meg 24 óráig termékenyítõ képes) Nah de nem tartok neked felvilágosító órát.Csak egy tanács:(elõbb tanulj, utána cselekedj) Vigyázz magadra és gondolkozz! Üdv. egy 16 éves (lány)
Attól függ, hogy hogy érted az orális szexet ...
A kérdező hozzászólása: Hát ugy hogy a pasim szájjal kielégít
NEM!!!!!! Veszélyeztetett terhes vagy. A méhösszehúzódás nem tesz jót a dolognak.
A kérdező hozzászólása: megkérdezem az orvost mert nekem csak anyit mondod hogy lentvan a placentám de neméri el a méhszájat és hogy se megerõltetni se emelni nem szabad a szexet nem említette.

Fiúk a ti szemszögetekből nem megalázó a nőnek ha orálisan kielégít tieteket? (bővebben)

Miel?tt elkezdenének lehurrogni, én is csinálom a barátomnak, és nem tartom megalázónak (bár jobb szeretem ha fekszik nem szeretek elé térdelni) csak sok n? szerint ez megalázó meg alárendelt szerepbe kerülnek t?le. Fiúk ezt hogy látjátok? Mmint bennetek van az, hogy most ti irányítotok és a n? ki van szolgáltatva nektek?

Legjobb válasz: Sztem hülyeség ez az egész csak szimplán annyit áro ktõle hogy elégítsen ki orálisan és persze én is viszonzom több jeletõsége nincs az én szememben. Biztos vmi vallásos nõk mondhatták ezt neked :D

Sztem hülyeség ez az egész csak szimplán annyit áro ktõle hogy elégítsen ki orálisan és persze én is viszonzom több jeletõsége nincs az én szememben. Biztos vmi vallásos nõk mondhatták ezt neked :D
nem megalázó sztem, van amikor mi is nyalunk szal...
Nem!
a barátnõm rendszeresen megteszi nekem és én is neki de amikor egy pub wc-jében akarta arra már nemet mondtam maga ez nekem a visszataszító és hogy nem érzik megalázónak ezt nem tudom felfogni.
A kérdező hozzászólása: Igen ez így teljesen korrekt =)
Nyilvánosan csinálni megalázó, magánéletben nem az. Örülj, hogy van aki csinálja. :D
Én nem várnám el tõle, de õ se várja el tõlem.
Szerintem igen. F19
Fordítva megalázó? Nem. Akkor?
Én mögé térdelve a s*ggét is kinyalom! Semmi para!
Téged se nagyon szoptak le ezek szerint. Ne a pornóból vegyél példát. :D
igazából lassan már a gondolat is felbasz hogy mennyi kis tini csaj szopik össze vissza meg a pornók 80%-ában szarrá szopatják õket kajak már fiúként kezdek undorodni az egésztöl azért elég gáz
"Miért lenne megalázó? Mellesleg kit érdekel, szopjon és kész!" Pont az ehhez hasonló válaszok, kommentek és felfogás miatt gondolják sokan azt, hogy megalázó.
A kérdező hozzászólása: Ja ne haragudj azt hittem h a link másra vonatkozik és ide egy új szöveget írsz.
Szerinem nem megalázó, de azokat a kis ribancokat nagyon rühellem akik mindenkit leszopnak pl már tizenévesen wc be stb az már undorító. egy 'nyalós" srác:D
Te is olvass. Azt írtam, hogy ez egy máshova adott válaszom, de szerintem ide is megfelel. Nyilván ami nem PONTOSAN ide illik, az figyelmen kívül hagyandó. Pedro
A kérdező hozzászólása: Pedro: elõbb olvass. Írtam h szerintem nem megalázó
Miért lenne megalázó? Mellesleg kit érdekel, szopjon és kész!
Én is kinyalom. Egyenjogúság van. Nem megalázó.
Szerintem igen... 15/F
hát, személy szerint engem nem az érdekel hogy most alárendelt-e, normális kapcsolatban élünk úgyhogy mégcsak eszembe se jutott hogy ilyenkor kilenne szolgálgatva nekem vagy ilyesmi, õ csinálja nem kényszerbõl úgyhogy nálunk pl teljesen alaptalan lenne ilyet feltételezni simán jó érzés hogy a szájával csinálja, vagy van akinek az jobban bejön 17/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!