Találatok a következő kifejezésre: Ha ondó a kezemre, (13 db)

Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?

Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?

Legjobb válasz: Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!

Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!
ennyitõl nem lehetsz terhes, nem árt eszedbevésni, hogy megkiméld magad és a párod a felesleges aggodalmaktól
Ha csak pisilni volt akkor hogy került ondó a kezére? Na meg nem szokott kezet mosni sem?? Durva.
Tényleg nem ártana legalább ennyire ismerned az anatómiát, mielõtt belevágsz a szexuális életbe. Ez baromi gáz, h ujjaznak, de még ennyit sem tudsz.
ja, megint a második válaszoló vagyok. Szóval lapozgasd sokat azt a biológia könyvet, mert tényleg hasznos:) Az aktus utáni tablettát, eseményi utáni tablettának hivják. Ezt a szót használd mától kezdve különben beégsz nyilvánosság elõtt. Ha idegeskedsz nem fog megjönni. Esemény utánit meg nõgyógyász ir fel, és csak az eseményt követõ 3 napon belül lehet bevenni
Az anatómiát legalább alapszinten tudnod kéne, és akkor nem kellene ilyet kérdezned. Menj el dokihoz és irass fel tablettát, ha annyira akarsz szexelni (bár nem sokat tudsz róla). Akkor legalább biztos nem leszel terhes.
a fiú, a hiedelemmel ellentétben, nem ondót pisil..
A legutolsó hozzá szólónak üzenem...hogy szerintem maradj csendben és a teherbeesés oldal helyett inkább lépj az állat tartók táborába!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki:)
Tényleg vannak olyan kérdések amiktõl a fejemet fogom, de én úgy gondolom, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsainkkal, és válaszokkal segítsünk a másikon szerintem ezen kár veszekedni. Mindenkinek más véleménye van, de nem feltétlen kell megbántani a kérdezõt!!!
A kérdező hozzászólása: Így van! köszi:)
Az aktus utáni tablettát nem szedni kell, csak egy szemet bevenni. Ne arra játsz, hogy ilyen bogyókat kapkodj be. Pisilés után minden jobb érzésû pasi kezet mos. Nem hiszem, hogy baj lenne belõle, ha utána megújazott.
Hát nem tudom kedves hórmontúltengéses kismamák a ti kérdéseitek mivel értelmesebbek.
Szerintem ha pisilni volt akkor nem a makkocska nyílásat tapogatja...elég nehéz lenne úgy pisilni, mert spriccelne össze.vissza mint egy kerti locsoló :) Na, szerintem nyugi, ennyitõl nem lesz baba ne aggodj! Ha mégis, akkor piszok szerencsés vagy, mert jó páran küzdünk mindenféle módszerekkel, hogy baba legyen, és mégsem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Most mit bántjátok??? Nyugi tuti nem vagy terhes! Vegyél szépen egy tesztet és mindjárt kiderül!!
tényleg nem lehetsz terhes attól, hogy a WC-rõl kijövet, ha mást csinált, esetleg maradt valami a kezén... tényleg menj el dokihoz és írass fel fogamzásgátló tablettát és akkor kevesebbet fogsz szorongani. A stressztõl késhet a menzesz4-6 napot is.
A kérdező hozzászólása: Ujjazás közbe nem gondolok az anatómiára.
A kérdező hozzászólása: A pisiben is található kis mennyiségû ondó, a wc-re meg nem követem szal nem tuom mit csinált, az egy dolog h õ azt állította h azért megy...
A kérdező hozzászólása: Köszike:)
A kérdező hozzászólása: Köszi

Lehetséges e, h terhes a barátnőm, ha került kis menyniségü ondó a kezemre (ujjamra), majd azt csak letöröltem száraz ruhával, és utána kézzel kielégítettem?

A barátn?m és én, az el?z? menstruációja után a 28. adik napon voltunk együtt. Szóval elvileg nem a termékeny id?szakában. És tudni kell róla h nem állt még be neki rendszeresre a mensi-je,voltmár h késett neki, és nem szed fogamzásgátlót sem. De késik neki most már 3 napja... ezért félek! Megköszönném a hasznos tanácsokat!!!

Legjobb válasz: Szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes a barátnõd!

Szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy terhes a barátnõd!
Nem!
Biztos, hogy nem!
nem. De AKKOR is ha véletlen marad rajta akkor sincs semmi gond természetes anyag. meg se látszik.

Ha a párom miután elélvezett és a kezére ondó került és utána ujjával kényeztet, akkor annak menyi esélye van hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Ha csak kívülrõl érintett,nem nagy a valószínûsége,de azért elõfordulhat!Sokszor még akkor sem sikerül a teherbeesés,ha közvetlen a dolog,fõleg ha már túl vagy a peteérésen,kb. a ciklus 20. napja után.Legközelebb érdemes lenne kezet mosni elõtte.

Ha csak kívülrõl érintett, nem nagy a valószínûsége, de azért elõfordulhat!Sokszor még akkor sem sikerül a teherbeesés, ha közvetlen a dolog, fõleg ha már túl vagy a peteérésen, kb. a ciklus 20. napja után.Legközelebb érdemes lenne kezet mosni elõtte.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!de bvelémhatolt az ujjával ugy történt a dolog
Van rá esély, bár minimális.
Én vennék a helyedben egy tesztet és a mensid ha késik, csináld meg reggeli elsõ vizeletbõl. Utána akár megmutizhatod neki az eredményt, még ha negatív is, és elmondhatod mennyire ideges voltál az õ lazasága miatt. Talán legközelebb jobban vigyáz rád.
Instant sperma. :D
Dehogy lehet... elpusztulnak.
miért volt a kezeden 2 óra hosszát ezt nem értem nézegetted vagy mi
A kérdező hozzászólása: mert kiverte bnom es nem mostunk kezet csak letoroltem zsepivel... es utanna 2 oran belul elkezdtem ujjazni es nedves volt ezert... koszonom a valaszokat
Te vagy az Szûz Mária??
igen.
Miért nem lehet kezet mosni ha már gyerekfejjel, egymást fogdossátok???
Nem akarlak bántani, de nagyon felelõtlen vagy. Illetve vagytok. Simán teherbe lehet esni így is, persze kicsi a valószínûsége. Csak tiszta kézzel nyúljon a puncidhoz máskor, amúgy meg védekezni!!
upsz, sperma = spermium
A sperma nagyon szívós kis jószág, a szabad levegõn is képes "életben maradni" akár 20-30 percig. :(
Igen, de pici az esélye.
Tegyé kotont az ujjára is
Meglepõdnél ha tudnád mi mindentõl lehet "teherbe" esni.
Elõfordulhat, de nagyon kicsi rá az esély!
Te leszel a v.2.0-ás Szûz Mária!

Ha a kezemre ondó kerül mivel mossam le, hogy utána újjazhassam barátnőm? (A terhesség elkerülése végett)

Csak komoly válaszokat szeretnék! A víz elég? vagy inkább szappanos víz (hüvelytabletta mellett lehetsége ? )?

Legjobb válasz: Hideg víz+szappan

Hideg víz+szappan
vizzel
Meleg szappanos víz, ha nagyon félsz, egy kis ultrával.
nem már hanem pár -bocsy
ultraderm
dihidrogen-monoxiddal! az megoldja a problemad
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitok! :)
amúgy a levegõn már perc után meghalnak a kis fickók de persze okosabb, ha lemosod

Mennyi esély van arra, hogy alapos szappannal való kézmosás és megtörlés után élő spermium maradjon a kezemen, ha ráment az ondó előtte?

Legjobb válasz: 0,001%. De csak azért van ott az az egy ezrelék mert a biológiában nincs sem 0% sem 100%, kivéve ugyebár a halált. Ne parázz ilyen hülyeségeken!

0, 001%. De csak azért van ott az az egy ezrelék mert a biológiában nincs sem 0% sem 100%, kivéve ugyebár a halált. Ne parázz ilyen hülyeségeken!
nagyon kicsi és ha maradt is és utána pnába nyúlsz akkor még kisebb az esélye hogy a maradék egyáltalán célba jut. Szinte 0

Ha még megvana szűzhártyád, és ha ondó marad a fiú kezén, az a szűzhártyáról lepattan, és nem eshet a csaj teherbe?

Legjobb válasz: Nem az a kérdés, hogy minek él az ilyen IQhuszár nemi életet. Az a kérdés, minek él egyáltalán? Persze tudom, sajnos, az evolúció nem elég gyorsan gyomlál-

Most elképzeltem ahogy a vaginában pingpongoznak a kis g.cik... :-)
Nem az a kérdés, hogy minek él az ilyen IQhuszár nemi életet. Az a kérdés, minek él egyáltalán? Persze tudom, sajnos, az evolúció nem elég gyorsan gyomlál-
Hozom a popcornt, gyerekek...
Úgy szeretem az ilyen kérdéseket xD mi az hogy lepattant és mi??? Drága a keze(d) pattant le vagy mi xD de mért ondos kézzel basszus direkt csináltátok úgy attól nem lesz jobb te okoska xD
Lepattan mint a pajzsról a golyó... menj inkább tanulni hogy ne fárassz másokat ilyen hülye kérdésekkel
Mindenki kommenthuszárra akar kerülni? :DD
igen mert rossz szögben ujjaz a gyerek ezért lepattan....pont mint a tankoknál!
Nem azért nem eshet teherbe, mert lepattan...-.- hanem mert eléggé esélytelen hogy az a kevéske ondó célba ér.
Nem [email protected] ez: kishülye csávóka érzi magát itt fenegyereknek...:)
nem vagy normális-.- ha nem tudod, az ilyenekre a választ akkor még éretlen vagy... persze.. gumiból van, hogy vissza pattan nem? :D
Igen, lepattan, talán a szemedbe repül! Sokadszor is leírom, a szûzhártyán van lyuk.
Lepattan? Az ondó gumilabda lenne? Természetesen lehetsz terhes, a szûzhártya nem "véd" az ondó ellen, szépen bemehet a hüvelyedbe
eskuszom egyes kerdeseken behalok meg a valaszok meg kemenyebek koszonom hogy az ilyen hulyek meg elnek legalabb minden nap rohogok tobb oran at nem tudom hany eves lehetsz de tudod ez nagyon 16 alatinak szol de boven meg 14 alat is vagy aszt hiszem 1 a 100 hoz hogy igy terhes legyel de skuszom az ijenek mer nem maradnak othon gepelot es masztiznak a gep elot a vidikre mert akor legalabb nem kerdeznetek meg hogy teherbe eshetek vagyis remelem
Mi vesz rá valakit hogy zsebzsötem után még fél órán át nélkülözze a fürdést? Amúgy igen, lehet tõle terhes.
mi vesz rá valakit hogy saját ondójában pácolja magát...
Hát ha igy sikerül teherbe esnie, akkor nevezzétek el Survivor-nek!
Survivor János jó kis név.
minek priccolsz a gatyádba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!