Találatok a következő kifejezésre: Ha ondó a (90 db)

Csak akkor eshetek teherbe, ha az ondó a méhembe ment?

Vagy akkor is ha nem ment bele csak a környékére?

Legjobb válasz: A megtermékenyitéshez arra van szükség, hogy a spermium és a petesejt meghatározott idõben és helyen / a petevezeték külsõ harmadában/ találkozzon. Közvetlenül a szerelmi aktus után a spermiumok a hüvely mélyén találják magukat és a savanyú vegyhatású hüvelybõl keresik a menekülés útját. Vonzza õket a méhnyak nyákja. A méhürön keresztül a legfürgébbek elérik a petevezetéket, a hüvelybe kerüléstõl számitva kb 15 perc alatt. Tehát ha az ondó a hüvelybe kerül és találkozik a petesejttel akkor lehetsz terhes.

A megtermékenyitéshez arra van szükség, hogy a spermium és a petesejt meghatározott idõben és helyen / a petevezeték külsõ harmadában/ találkozzon. Közvetlenül a szerelmi aktus után a spermiumok a hüvely mélyén találják magukat és a savanyú vegyhatású hüvelybõl keresik a menekülés útját. Vonzza õket a méhnyak nyákja. A méhürön keresztül a legfürgébbek elérik a petevezetéket, a hüvelybe kerüléstõl számitva kb 15 perc alatt. Tehát ha az ondó a hüvelybe kerül és találkozik a petesejttel akkor lehetsz terhes.
Nincs olyan, hogy savanyú vegyhatású...esetleg savas közeg :)

Mi lesz az ondóval a szervezetbe ha nem kerül sor orgazmusra?

Legjobb válasz: Visszamegy és vár ...

Visszamegy és vár ...
ül hosszú méla lesben
elõbb utóbb sor kerül rá mindenképp
"szervezetbeN". Helyesírás könyv és biológia könyv áttekintését javaslom....
Lebomlik.
Nekem elõbb-utóbb éjszaka kijön...
A kérdező hozzászólása: Mindig kijön ?
Nem szoktam megvárni... nem bírom! :D Meg nem szeretek ragacsosan ébredni... persze a vele járó nedves álom nem rossz, de nem éri meg! :)

Kifolyhat az ondó a gumiból, ha élvezés után még egyet-kettőt "rájátszik"?

Kicsit érdekesen van megfogalmazva, de nem tudtam érthet?bben... :)

Legjobb válasz: Hogyne folyhatna! Adj hálát az égnek, hogy még nem estél teherbe.

Hogyne folyhatna! Adj hálát az égnek, hogy még nem estél teherbe.
kifolyhat
*válik
És ha terhes lenne a barátnõje, az nyilván még élvezetesebb lenne neki... Igen, kifolyhat, és terhes is lehetsz. Nem mindenkinél vélik be a fej homokba dugása és a "pont velem úgyse történik ilyesmi" hozzáállás.
Nem ernyed el azért olyan gyorsan a péló! A tövéig le kell rajta görgetni a gumit és ott tartani fog még addig amíg kell. Én is szoktam ilyet és még nem is szakadt ki soha és nem is folyt ki soha szóval ettõl igazán félni felesleges. A barátodnak meg igaza van, mert orgazmus közben nagyon érzékeny és ha lök még párat az nagyon jól esik neki.
Persze, hogy kifolyhat és a szakadás esélye is nagyobb. Ez pont az egyik óvszerhasználati hiba, amit el lehet követni, és ami miatt csökken a biztonság. Az a helyes eljárás, ha elélvezés után azonnal kiveszi úgy, hogy közben az óvszert a szájánál magához szorítja.
Fõleg akkor van veszélye hogy kifolyik, ha pl. közben te már "száraz" vagy és kiszakad, vagy már nem elég merev és nem feszül rendesen a péniszére.
A kérdező hozzászólása: Mókusgyilkosnak: Igen, így értem, hogy miután elmegy, még hármat-négyet "lök", s csak ezután veszi ki. Egyébként köszi a válaszokat! Korábban felvetettem neki, hogy vegye ki, mielõtt elmegy, de azt mondta, hogy így teljes az érzés, hogy még utána kicsit rátornázik... Viszont eddig erre nem gondoltam , hogy ki is folyhat így.
Magömlés után csere!
rájátszik alatt azt érted h élvezés után elkezd ernyedni és még lök rajtad párat? v mit takar ha nem ezt? elméletileg ki folyhat.
Elvileg igen.
mu már 4 éve nem védekezünk és nem estem teherbe!

Lefeküdtem egy bulin egy fiúval. Használtunk gumit, de többx leesett, mivel a kertben vtunk, kiszúrhatta bmi. Kétszer hatolt be, fájt, és abbahagyta. Ha ondó kerül az ujjára, és aztán az ujja meg belém, lehetek terhes? És ha csak kívül leszek ondós?

Er?sebb a folyásom, és nem jött meg,kissé melegem van, és ha wc-n vagyok,vagy összegörnyedek,fáj alul a hasam,és mintha a mllem is változna.És ha a tesz pozitív,mit tegyek,mert otthonról kitagadnak,ha megtudják,ismeretlen fiútól teherbe estem.Abortusz szül?i beleegyezés nélkül nem végezhet?? már Túl vagyok 3 napon.

Legjobb válasz: HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV

**masodik valaszado voltam, bocsi
huuuuuuh...na legkozelebb tessek vigyazni:) udv elso valaszado
tessék! Ez is jó példa rá, hogy "mekkora felelõsségtudata" van a mai fiatalságnak. Nem akarok prédikálni neked. Az az igazság, hogy nem is akarom magam felbosszantani. Sokan írták már, hogy mindenki akkor szexel, amikor akar. És mi lesz, ha bekapják a legyet? Tönkreteszik a pici életét.
Az 15 éves bizonyára lóditott valamit. Szülõi beleegyezés kell az abortuszhoz, 18 alatt. Amúgy hidd el a 12 hetes magzat már nagyon is gyerekszerû, hiszen addigra már kifejlõdik a magzat szive, tehát önálló kis lénnyé válik. Lehet, hogy vaklárma az egész és nem vagy terhes, bár van rá esély. Vegyél tesztet, két hét után már kimutatja az eredményt. Vagy, ha biztosra akarsz menni kérj nõgyógyásztól vizeletvizsgálatot, az 100%. Ha terhes vagy, akkor hamar beszélj a szüleiddel, mert csak 3 hónapon belül engedélyezett az abortusz.
Mindenek elõtt nyugodj meg!A sok idegeskedés helyett pedig csinálj egy tesztet!azután majd törheted a fejed hogyan tovább
HÁÁÁÁÁÁT. ha nem vagy 18 éves nem csinálnak abortuszt szülõi beleegyezés nélkül. ezenkivül nehogy azt hidd hogy olyan könnyû dolog egy abortusz mint ahogy gondolod, nem olyan mntha fogászatra mennél!!! az lelkiekben nagyon nagyon lesújtja az embert... Nem akarok prédikálni, de ha terhes vagy egyetlen megoldás ha a szüleiddel beszélsz. Amúgy meg szivbõl remélem, hogy nem vagy terhes és megúszod, és annyi elég lesz tandijnak. szoritok ÜDV
Igen lehetsz terhes! ha töbször le esset ugy is ! s ha az ujjára került sperma akkor fõleg! s ha kivülre akkor is mert ha nedves voltál a spermák imádnak a nedvben úszni!!! Irány tesztelni! Erõs folyás...ha még nem állt ba vagy .. lehet h a szex miatt (ha nem szexelsz sokszor) lehet késik csak szimplán! s peteérésed van! s a hasad lehet a szextõl fáj... ! Ha a teszt pozitiv akkor baj van :S Beszélj szüleiddel! Abortusz nem játék...lehet többet nem is lehet tõle gyereked ha egyszer már volt abortuszod.. s az lekki problémákkal s 12heted van rá! s sijjes ha terhes vagy mert az hosszu procedúrával jár papir intézés...az elötte lévõ napok stb! szoritok!
Hány éves vagy?
hm...hányinger? azért az kicsit durva...van olyan ismerõsöm akinek hányingere van mikor megjön, de ha Neked eddig nem akkor azért tessék egy tesztet csinálni!!!!!! egyrészt hogy megnyugodj... továbbra is szoritok Üdv a második:)
A kérdező hozzászólása: Van valami köze ennek a történteknek ahhoz, hogy annyira fáj az egész alhasam, hogy 3 gyógyszert kellett bevennem, és végig sírtam az órákat? Reggelente elviselhetetlen hányingerem van. Ilyen elõtte még sosem fordult elõ..mi ez?
a mázlista:Dszorítottam!!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére ma reggelre megjött a menzeszem:)
A kérdező hozzászólása: Jesszus! De megnyugtattatok. Tudom, hogy hülyeség amit tettem, és meg is bántam, de ha otthon megtudják, azt hiszem mehetek a híd alá, de könyörtelenül. aMúgy meg ráadásul 16 vagyok. Ez volt az elsõ. Teljesen jól csináltam volna mindent, ha nem lettem volna részeg. Szörnyû... bánom is nagyon. És nézhettek hülyének, de a Bodieson is voltam, láttam az embriókat. Én egy 12 hetes embrióban semmi gyerekszerût nem találok, akárhonnan is nézem. Van öcsém, és ha 18 lennék, megtartanám habozás nélkül, de 16 VAGYOK!!!!!!Sok 15 éves írta, hogy nekik nem kellett az abortusznál semmi, nem is szólt a barátnõjén kívül senkinek....most mi van..annyira furán érzem magam. minden leírható rám.jesszus ha megtudják...végem:(:s
Ennek lehet lelki oka. Például visszavezethetõ arra, hogy éretlen voltál az eseményre. Nem a megfelelõ emberrel történt, nem a megfelelõ emberrel, nem megfelelõ körülmények között. Végül is, mégiscsak a szüzességed vesztetted el, ami egyszeri és különleges alkalom lenne. De nem akarok okoskodni, de szerintem ha van minimális lelkiismeretfurdalásod, akkor ez lazán belekalkulálható. A másik dolog az idegesség, hogy emiatt csúszott a vérzés. Szerintem az idegességtõl, meg a késéstõl is fájhat. Nálam legalábbis ez szokott lenni.
Nem.
Mit kell bizonyítani? A férfiaknál a szüzesség fizikailag nem nyilvánul meg, mint ahogy a lányoknál a szûzhártya. Szoktál olvasni, kis szexuális analfabéta?
:D:D ez már fájdalmasan buta
amikor bedugja a punciba
nem . akkor történik meg amikor belerakod egy csaj puncijába...
Ha komoly a kérdés akkortól ha elszakad a fitymazsinór már nem vagy szûz.
maradjunk csak a heterók szüzességénél.
Mondjuk az 5-ös válasz alapján sok meleg szûzen hal meg...
Öljetek meeeeg! :D
oh jézus. Akkor a csajoké akkor mikor elélvez?!
A kérdező hozzászólása: akkor mikor?
A kérdező hozzászólása: részletesen leíná hogy mivel bizonyítható!! ti tökre nem a kérdésemre válaszoltok! köszönöm.
Te jó ég hány éves vagy ? :D
Nem, akkor egy 11 évesnél idõsebb szûz férfi/fiú sem lenne.
:D
kill yourself!!!!!!

Az gáz ha megkóstolom a saját ondo-mat?

Legjobb válasz: A tied,azt csinálsz vele,amit akarsz...

A tied, azt csinálsz vele, amit akarsz...
minden elismerésem a tied.
Én már megtettem 13 évesen.
miért? talán csak a lányok kóstolhatják meg?
legalább ízlett ?
akár fõzhetsz is vele
1.: én a helyébe eladnám gyorsan száradó ragasztónak.
Szerintem nagyobb gáz ezt megkérdezni.
Nem, a legtöbb fiú megkóstolja vagy rendszeresen fogyaszt kicsit belõle. Sose értettem, egyesek miért tartják ezt b.zis dolognak. (Amúgy nõ vagyok, mielõtt félreértenétek). Szerintem csak a beteges homofóbia csinál b.zis dolgot egy ilyen teljesen természetes, saját testükbõl származó valamibõl is...
fuj.. beteg
Ennél már csak az jobb, mikor teletöltöd a csajt, eztán [email protected] ez az überelés
Ha ennyire érdekel az íze, csak nyugodtan. Nem te lennél az elsõ.
Igen, amikor a csaj a hüvelyével kiszipolyozott, nyalj be neki mélyen! XD
Mér lenne az, hisz a sajátod, attól tán csak nem undorodsz.? Kíváncsi vagy, mér ne? Legalább megtudod milyen.

Mi lesz az ondóval ha beleélvezel a csajba de a csaj nem lesz terhes tőle, azon kívül h egy része kifolyik?

Legjobb válasz: Megkövesedik és amikor legközelebb beteszed akkor szûkebb és érdesebb lesz!

Megkövesedik és amikor legközelebb beteszed akkor szûkebb és érdesebb lesz!
Mind kifolyik.Fürdés közben de legkésõbb mensinél.
Lebomlik, ill egy része felszívódik. Olyan anyagok is vannak benne, amelyektõl jobb kedvû lesz a lány.
Benne marad addig a csajban amíg te ki nem szippantod vákummal. Ezért nem árt, ha rendesen karban tartod a nemi szervét. vagy ha unod a sok szipolyozást akkor élvezz a popsijába. Onnan úgy is ki jön a salakanyaggal együtt. Még jobban is fog csúszni. :)
Alvadt g.ci lesz belõle!
Felszívódik, és növeszti a mellét. Nézz csak meg egy pornósztárt!
Legközelebb ha "bele engeded" utána gyorsan dugd bele az ujjad hogy ne jöjjön ki. Nekem is hasonló problémáim voltak.
nem gáz hanem fing
Na ezt meg minek osztottad meg velünk?
hát istenem így jött ki...ezvan.
örülj neki hogy nem a szádba fingotta vissza...
Nem gáz. De legközelebb, próbáljátok ki, hogy miközben kiereszti a fing-ondó keveréket, meg is kellene gyorsan gyújtani. Na õ lenne a tüzes-ge.ci okádó sárkány. :)
Mitcsinált?:Oxd
milyen aspektusból gáz?
Tehát seggbetárcsáztad. Grat! Amúgy miért lenne baj? Az életben mindent ki kell egyszer próbálni, kivéve a vérfertõzést és a néptáncot...
Ha téged nem zavar, akkor semmi gáz!Különben elõfordul:D)
köszi rég nevettem ilyen jót rendesen folyik a könnyem XDD
hát rád nézve azárt lehet szívás mert meg osztottad velünk, a csaj számára csak akkor a ha te annask tartod, de ez kuR va vicces xD xD xD megy nap iSzarra, csibeF aszra, net Szarra
Az a seg#betárcsázós néptáncos MEKKORA DUMA :) )))) :DDDDDD Félórája azon röhögök!Mekkora dumája van... :) )))
omg omg de faszzok vtok omgXD
és a sz**ros ge**ivel mit csináltál a pélódon?
omg xDxD LOOOL... Hogy lehet így írni, basszátok meg?
A kérdező hozzászólása: A sz*ros g*cit lenyalta a barátnõm... a pélómról.
tul sok az infó XD (K)
szerintem nem kéne poénkodni, csúfolni...bármikor, bárhol és bárkivel elõfordulhat...
PUNI PÚÚÚÚ
hát...kicsit:D
MEkkora seggek vtok.xD Egyébként South Park rész jut eszembe...amikor a rendõr miután k*rvának öltözött, megdugátk a fiuk és kiszarta a g*cit:D
és ez a kérdés nem gáz ?????(KÉRDEZÕÕÕ)
a "tüzes-g*ci okádó sárkányon majdnem beszartam xDDDD Köszi ez kellett ;D
Egyébként a popsibaélvezés sem a legbiztonságosabb, mert a szöveteken átszûrõdhet a sperma. Vagyis: IGEN!terhes lehetsz, kicsi az esélye, de megtörténhet...
Ez a válasz 69%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 02-12 16:03 a néptáncot nem bántsd. utálom ezt a mondást. :D
terhes lesz ha seggbeélvezik... hogy ez mekkora gyökééér :D :D
Te és ezt hogy bírtad ki röhögés nélkül?????? Hogy hívják a barátnõdet? ETNA?
Na kérdezõ mi újság a házatok táján, hogy álltok? Van valami újítás?Esetleg áttértetetk a a hányós szexre a kakiszexrõl :) ?
Nem!
Biztos, hogy nem!
nem. De AKKOR is ha véletlen marad rajta akkor sincs semmi gond természetes anyag. meg se látszik.

Ha ondó kerül a szánkba, lehetünk terhesek?

Legjobb válasz: Természetesen, hogyne. Csak utána nem megszülöd, hanem kiköpöd a babát kilenc hónp múlva. Nehogymár... :)

Természetesen, hogyne. Csak utána nem megszülöd, hanem kiköpöd a babát kilenc hónp múlva. Nehogymár... :)
jaj de jot nevettem ezeken a válaszokon.foleg aki kozvetlen elottem irt. na de komolyan ne butáskodj már, ugyan hogy lehetnél terhes...komolyan ne gondolj még szexre, csak konyorgom annyit tegyél meg, hogy beszerzel egy konyvet szexuális felvilágosításrol.kérleeeeeek!!!
hát, ha az egyik spermium leszánkázik a gyomrodba, túléli a savfürdõt, majd megtesz további három métert a vékonybeledben és a vastagbeledben felszívódás nélkül, majd amikor nagydolgot végzel, hátrafelé törlöd ki, és utána még be is tuszkolod a cuccost, esetleg... de ilyen ritkán történik...
Nem.
Szerintem a gyomrodban fog kifejlõdni egy saválló félcsernobili csöppség :D Nagyon aranyos lesz.
csak abban az esetben, ha a nyelõcsöved a méhedbe csatlakozik. egyébként nemigen... :D
persze és utána kihányod a babát...-.-
Hüle kérdés. 6.ban felvilágositanak mindekit hogy csak akkor lehetsz terhes ha a z ondo a petesejtbe kerül
=)) jo hogy szopni tudsz, de gondolkodni nem, pff
Keress fel orvost!De ne nögyógyászt!
Persze. És a száj nyálkahártyájába ágyazódik be a baba. Csak arra vigyázz, hogy amikor majd nõ a gyerek, nehogy éhen halj! Azt nem tudom, minek neked még nemi életet élni.
Ez durva volt :-)
Ennyire buta nem lehetsz!!!
Nagyon csacsi kérdés. Hát persze, hogy lehetsz! Csak egyetlen feltétel kell még hozzá, hogy azért az eredeti rendeltetési helyre is jusson belõle. üdv.: hegedor
Természetesen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!