Találatok a következő kifejezésre: Ha olyat ami (3850 db)

Tycoon játékok. Széles választék!

Ha olyan mosogatótálcát veszek amin nincs csaplyuk, a csaptelep viszont álló, ez jelenthet problémát vagy simán ki lehet fúrni a helyét? Vagy olyat érdemesebb inkább olyat venni amin van lyuk?

Legjobb válasz: Azt is meg lehet tenni, hogy a csaptalapet a mosogató mögé teszed - ha van még ott hely és ha elég hosszú a csap. De a csöpögés meg minden miatt szerintem érdemesebb olyat venni, amiben van lyuk.

Azt is meg lehet tenni, hogy a csaptalapet a mosogató mögé teszed - ha van még ott hely és ha elég hosszú a csap. De a csöpögés meg minden miatt szerintem érdemesebb olyat venni, amiben van lyuk.
Kifúrni nehézkes, mert könnyen összekarcolhatod a tálcát. Szakemberrel rakatod be, akkor az célszerszámmal kivágja a helyét.
Létezik egy lyukasztó csavaros szerszám ami a 35 mm-es lyukat kivágja az igen kemény!! rozsdamentes acél mosogatóba. Fúrógéppel ez nem fog menni, hidd el! A Bútorlapba meg nem szerencsés rá építeni a csapot mert a fa a csepegõ víztõl kikészül 1-2 éven belül. Ha lehet lyukasztottat vegyél már eleve, vagy beszéld meg egy vizes szakival hogy vágja ki neked a speciális lyukasztóval. Az ikeában van viszonylag olcsón ilyen lyukasztó. Csõvágóval együtt árulják 2990-Ft http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/28512100
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Annyival szeretném az elõttem szólókat kiegészíteni, hogy nem árt valami plusz alátétet tenni a felfogatás alá, mert olyan vékony lemezbõl készülnek a mosogatók, hogy a kifolyó forgatásakor eléggé billegnek! Ez lehet valami erõsebb aluötvözet lemez is, mert itt nem az esztétika a fontos.

Fogszabályzót szeretnék, lehetséges -e az, hogy csak felülre raknak? Mennyibe kerül kb? Van olyan ami nem látszódik annyira mint a hagyományos pl a fogak "mögé" rakják? Ez mennyivel drágább? Ha ki kellene húzni fogamat akkor is ajánljátok ezt?

Legjobb válasz: Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre,nekem is csak ott van sima hagyományos,ami 50ezer forint volt,ugy h ez a legolcsóbb,plusz még erre rájön a röntgen,ami 10000 volt,és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik,ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni,remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Most lett fogszabályzóm kb. 4 hete....lehet olyat h csak felülre, nekem is csak ott van sima hagyományos, ami 50ezer forint volt, ugy h ez a legolcsóbb, plusz még erre rájön a röntgen, ami 10000 volt, és ugye még a felrakás és gipsz dija ami szintén egy tizes...ez hagyományos fém tehát látszik, ami nem látszik az 120ezer-be kerül de akkor az tényleg olyan h szinte észre se lehet venni, remélem segítettem : ) és ne félj nem volt olyan fájdalmas mint amilyennek mondják : )

Fiuk ti örülnétek ha olyan nyakláncot kapnátok a szerelmetektől amin a medál az az ő nevének kezdőbetűje?

Szeretném meglepni a barátom egy ilyen ajándékkal de nem tudom, hogy örülne e neki és hordaná e. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Nem tudom pontosan mit takar az "õ". A lány vagy a fiú nevének kezdõbetûje? Mindenesetre én soha nem vennék a páromnak olyan medált, amin az én nevem kezdõbetûje van, olyan, mintha megbélyegezném. Viszont az olyan medál amin az õ nevének kezdõbetûje van, szerintem jó ajándék.

Nem tudom pontosan mit takar az "õ". A lány vagy a fiú nevének kezdõbetûje? Mindenesetre én soha nem vennék a páromnak olyan medált, amin az én nevem kezdõbetûje van, olyan, mintha megbélyegezném. Viszont az olyan medál amin az õ nevének kezdõbetûje van, szerintem jó ajándék.
Attól függ szereti-e a nyakláncokat, mert vannak olyan emberek is akiket irritál, ha lóg valami a nyakukban(pl.én).. 17/F
Szerintem baromság. Ez a tulajdonjog cucc... Mint a kutya, akire nyakörvet raknak... Inkább valami olyannal lepd meg (szerintem), amit szeret. Pl. kaja, amit Te készítesz, és keríts neki nagy feneket.
Én anno karkötõt kaptam barátnõmtõl, amiben az összeismerkedésünk dátuma volt belegravírozva (vagy mi csinálva). Nem tartottam rossz ötletnek, de miután Õ az egyetlen, akivel nagyon csúnyán váltunk el, ezért kidobtam. Ez a nyaklánc sem annyira rossz ötlet, de ajándéknak azért én nem választanám. Kb olyan, mint a kutyának venni egy nyakörvet, vagy pórázt szülinapjára. :DDD 20F
én egyszer egy jing-jang jelt vettem, és kettétörtük. Az egyik fele nála van, a másik nálam. Úgy hordja mintha az élete múlna rajta:D soha nem veszi le...nagyon szereti... ez azért jó mert nem giccses mint egy szív, nem sajátítod ki és mégis összetartanak. De lehet kapni napot és holdat azt is szét lehet törni ha olyant szeretnél...igaz már két éve vettem, nem feltétlenül vennék most is, pedig Õ szereti:) 2o-L
emlékszem a végén egy fogót vettünk...aztán még a kezét is becsíptette...2 hétig kötöztük mert kék volt s véraláfutásos..ha belegondolok lehet azért hordja oly hûségesen:) )
A kérdező hozzászólása: :) ))
hát tudod, kicsit össze van mégis olvasztva, hogy Te kelljen megkínlódj vele...a párom alig tudta széttörni annak idején:) )
A kérdező hozzászólása: Egyre jobbak...:) na és az ilyen törõs medálok nincsenek alapból eltörve? Érted mire gondolok... Hogy már úgy veszem meg és akkor hordhatjuk õket... a jingjangos is nagyon tetszik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ez a karkötõ is nagyon jó ötlet... és most már nem is tartom annyira jónak azt a medált:)
A kérdező hozzászólása: Nem zavarja ha van rajt nyaklánc:)
A kérdező hozzászólása: Hát úgy gondoltam, hogy én is felvenném az õ kezdõbetûjét... És az milyen lenne ha ugye megveszem mind a kettõt és akkor egy dobozba van és rábíznám melyiket választja és így nem erõszakolok rá semmi mégis adhatok neki egy ilyen dolgot szerelmem jeléül?
A kérdező hozzászólása: aranyos történet...:) )

Ha olyan riasztó van a házamban, ami a rendőrségen is riaszt, azért még havi készenléti összeget is kell fizetni?

Vagy csak az egyszeri összeg magasabb, vagy kiszállásért kell fizetni?

Legjobb válasz: nem tudom hogy van olyan ami közvetlen a rendörséget riassza? de ha a rendörség hamis riasztásra megy ki (mindegy hogy talafon vagy hogyan és ez igaz a tüzoltokra is) ki kell fizetni a kiszállási díjat. nekünk olyan a riasztónk ami egy örzövédö társasághoz szól be és mikor nekik riaszt akkor egyböl nekünk is csörögnek és ök oda mennek, a házba nem mehetnek be és ha tényleg rabló azt feltartóztatják és hívják a rendört. nekik nem kell a hamis riasztásért fizetni. volt többször riasztás hála még soha nem éles csak pl egy egér elrágta a vezetéket.

nem tudom hogy van olyan ami közvetlen a rendörséget riassza? de ha a rendörség hamis riasztásra megy ki (mindegy hogy talafon vagy hogyan és ez igaz a tüzoltokra is) ki kell fizetni a kiszállási díjat. nekünk olyan a riasztónk ami egy örzövédö társasághoz szól be és mikor nekik riaszt akkor egyböl nekünk is csörögnek és ök oda mennek, a házba nem mehetnek be és ha tényleg rabló azt feltartóztatják és hívják a rendört. nekik nem kell a hamis riasztásért fizetni. volt többször riasztás hála még soha nem éles csak pl egy egér elrágta a vezetéket.
A kérdező hozzászólása: Akkor havi díjat kell nekik fizetnetek?
A távfelügyelt lakás mindenképpen havidíjas szolgáltatás. Azonban a szolgáltatási konstrukcióban találod meg, hogy a téves riasztás esetén történõ kiszállás esetén mi a helyzet. Van olyan módozat, ahol alacsonyabb a havi díj, de egy-egy téves riasztás 5-10e Ft, és van olyan módozat, ahol a magasabb havi díjért cserébe "ingyenes" a téves riasztás.
Igen, kell havi dijat fizetned. Nekem azt javasoltak, hogy inkabb kivonulo szolgalathopz kottessuk be, mert ha a rendort egy balesethez, vagy egy kozepulet riasztasahoz hivjak, annak prioritasa van az en kis hazammal szemben, mig a kivonulo-szolgalat tobb jarorrel van ellatva, ha mas nem, keszenletisekkel, es ok minden keppen azonnal jonnek. Ok mint maszek ceg mashogy felelnek allitolag az altalad megvett szolgaltatasert mint a rendorseg. Nem tudom, hogy igaz-e, nekem ezt javasolta egy srac akinek az apja rendor o pedig kivonulo-szolgalatos.
Sem a rendõröknél sem a tûzoltóknál sem a mentõknél nem kell hamis kiszállásért fizetni:) Rosszúl tudod:)

Ha olyan 15 kg-ot kellene fogynom, s sikerül, s még megőrizni is szeretném, akkor egész hátralveő életemben nem ehetek már olyan dolgokat, amit szeretnék, ugye?

Tehát a sikeres és eredményes diéták egy életen át tartanak:(

Legjobb válasz: Szerintem azokat a "rossz szokásaid" vedd számba, amik miatt elhíztál (pl. mozgásszegény életmód, túl sok édesség majszolása stb.) Ezeken kell egy életen át változtatni - rendszeresen mozogj, és többségében figyeljél oda az étrendedre - ezt persze nem azt jelenti hogy alkalmanként nem ehetnél olyan dolgokat amik a fogyókúra alatt "tiltottak", de csak mértékkel és alkalmanként. figyelmedbe ajánlom az alábbi linket, hogy mit mivel cserélhetsz le egészségesebb változatára: http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyogyitas/atteres_a_terme..

Szerintem azokat a "rossz szokásaid" vedd számba, amik miatt elhíztál (pl. mozgásszegény életmód, túl sok édesség majszolása stb.) Ezeken kell egy életen át változtatni - rendszeresen mozogj, és többségében figyeljél oda az étrendedre - ezt persze nem azt jelenti hogy alkalmanként nem ehetnél olyan dolgokat amik a fogyókúra alatt "tiltottak", de csak mértékkel és alkalmanként. figyelmedbe ajánlom az alábbi linket, hogy mit mivel cserélhetsz le egészségesebb változatára: http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyogyitas/atteres_a_terme..
mozogsz és mást eszel, nagyon fincsi nem hízlaló kaják vannak (nem a norbi-buziságokra gondolok, hanem pl. zöldségekre...) én régen napi két-három szelet csokit megettem, és minden nap tésztát, pizzát és hambit ebédeltem és vacsoráztam este tízkor... most meg már egy éve nem eszem egyiket se, és sokkal fincsibb kaják vannak mint azok a szemetek... néha megehetsz belõlük mértékkel, de sztem nem is fogsz majd rá vágyni.

Az mennyire lehet gáz a magzat fejlődésére, ha olyan multivitamint szedtem az első hetekben, amiben 10.000 NE A vitamin és 1.000 NE C vitamin van?

Legjobb válasz: A C-vitamin nem ártalmas, mert vízben oldékony és kiürül a felesleg, viszont az A, D, K, E-vitaminok zsíroldékonyak és elraktározódnak így túladagoláskor mellékhatásai vannak. Az igaz h a nagyon sok A-vitamin fejl.rendellenességeket okozHAT, de sztem nincs baj!!! Én mióta terhes vagyok elõtte és utánna is antibiotikumokat szedtem, bár állítólag olyanok voltak ami nem káros, sok olyan gyógyszer van amit ilyenkor is nyugodtan lehet szedni szóval nem hinném h ebbõl bajotok lenne! Továbbra viszont ne szedj olyan vitamint amibe 5000NE- nél több A-vitamin van! C-t én most is napi 1000mg-ot szedek immunerõsítés és gyengeség leküzdése céljából! 8hetes kismama

A C-vitamin nem ártalmas, mert vízben oldékony és kiürül a felesleg, viszont az A, D, K, E-vitaminok zsíroldékonyak és elraktározódnak így túladagoláskor mellékhatásai vannak. Az igaz h a nagyon sok A-vitamin fejl.rendellenességeket okozHAT, de sztem nincs baj!!! Én mióta terhes vagyok elõtte és utánna is antibiotikumokat szedtem, bár állítólag olyanok voltak ami nem káros, sok olyan gyógyszer van amit ilyenkor is nyugodtan lehet szedni szóval nem hinném h ebbõl bajotok lenne! Továbbra viszont ne szedj olyan vitamint amibe 5000NE- nél több A-vitamin van! C-t én most is napi 1000mg-ot szedek immunerõsítés és gyengeség leküzdése céljából! 8hetes kismama

Egy vírusnak van interaktómja? értelmes beszélni róla? Ha igen van olyan, amit konkrétan fel tudtak mérni?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Kérlek linkeljetek egy olyan képet, amin egy B80-as mellméretű nő van! Ha lehet olyat amin nincs rajta melltartó. ?

Legjobb válasz: http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.

http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.
A kérdező hozzászólása: Kösz. Így én is kerestem, csak máshogy írtam be. :)
Ninmcsmit:)

Szeretnék egy lovat ha lehet menhelyről és ha lehet olyat amin tudok lovagolni de ha tudok akkor írhattok olyat is ami nem menhelyről való és nem túl drága írhattok olyat is. Mit mondtok menhely vagy vagy vegyek nem menhelyit?

Láttam már mások is tettek fel ilyen kérdéseket és sok helyen láttam olyan választ ahol azt írták hogy ha nincs hely akkor ne vegyen és ha nincs pénze lóra akkor ne is gondolkozzon menhelyin de én tisztázni szeretném hogy van pénzem rendes lóra és van helyem is de azért szeretnék menhelyit mert szeretnék segíteni egy olyan állaton akit az előtt rosszul bánta vagy elhanyagolták

Legjobb válasz: Menhelyrõl nem adnak ki lovat. Szerintem inkább vágó elõl ments meg egyet, ilyenkor tucat számra vágják a csikókat, mert a lónak nincs ára. Nézz körbe a környéketeken, biztos van ilyen. Csikó még talán nincs elcseszve, míg az idõsebb lovaknál nagy az esély arra, hogy valamilyen betegségük (lábprobléma, komolyabb testi hiba) van és lovaglásra alkalmatlanok.

Menhelyrõl nem adnak ki lovat. Szerintem inkább vágó elõl ments meg egyet, ilyenkor tucat számra vágják a csikókat, mert a lónak nincs ára. Nézz körbe a környéketeken, biztos van ilyen. Csikó még talán nincs elcseszve, míg az idõsebb lovaknál nagy az esély arra, hogy valamilyen betegségük (lábprobléma, komolyabb testi hiba) van és lovaglásra alkalmatlanok.
Vagy nézegess itt vissza, van egy valaki aki, ha nem veszik meg a lovát, akkor vágóra adja:( 290-ért nyomta fel, de nem hiszem, hogy nem alkuzható, na az például egy megmentésre váró ló:( Valami olyasmi a kérdés, hogy: mennyi a ló vágóhídi ára? Ilyesmi.
A menhelyen levõ lovak többsége már alkalmatlan a lovalásra, nézegesd a lovasok.hu-t, és keress ott megfelelõt, hidd el, a lovat megvenni a legolcsóbb.
ügetõket 100 ezer-150 ezer körül simán veszel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!