Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan van a (3923 db)

jaaaj, ez nem ilyen fogyasztó csoportos dolog?

Van olyan honlap, ahol egy általunk keresett filmről kiírják, hogy mikor melyik csatornán fogják lejátszani? (ha benne van a jövő két hati műsorban)

Legjobb válasz: filmkatalóguson ha bejelölsz egy filmet akkor külf értesítést ha tv-be játszák

filmkatalóguson ha bejelölsz egy filmet akkor külf értesítést ha tv-be játszák
Port.hu-n is van ilyen
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Van, és úgy hívják, hogy jó és megbízható tûzfal.


Két hónapig nem jött meg (gondolom hogy ciszta) vagy terhes lehetek? De ha ciszta van a dologban lehet olyan hogy nem jön meg több hónapig?

Legjobb válasz: Szia! Már rég el kellett volna menned nõdokihoz. Ha terhes vagy akkor azért ha meg cisztád van akkor azért! Ne habozz, menj el minél elõbb. Õ 100% hogy jobban tud segíteni neked mint mi akik csak így látatlanba írogatunk.

Szia! Már rég el kellett volna menned nõdokihoz. Ha terhes vagy akkor azért ha meg cisztád van akkor azért! Ne habozz, menj el minél elõbb. Õ 100% hogy jobban tud segíteni neked mint mi akik csak így látatlanba írogatunk.
A kérdező hozzászólása: meg nem is jött még meg
Ha elõ szokott fordulni, hogy kétszer ehymás után ugyanazon az oldalon van peteérésed (amit ugy az ember azért nem szokott tudni) akkor igen. A ciszta - azon az oldalon ahol van, ott akadályozhatja. A két hónap azért gyanús, mindenképp nézesd meg, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: de nem érzem azt a fájdalmat mint amikor cisztám volt
Amikor Closyt szedtem mindíg csak a bal oldalon volt érett tüszõm, elõtte kb 4 évvel volt, hogy 2 hetet késett 3 neg. teszttel mentem dokihoz és akkor a jobb oldalon volt cisztám, pedig semmit nem éreztem.
Még nem hallottam róla.
Nincs ilyen. Ezzel csak a férgek szórakoztak a szerencsétleneken. Olvasd el: http://www.urbanlegends.hu/2013/03/mobil-pottoltes-bekapcsol..
Ez kb ugyanakora marhaság, mint a letölthetõ WiFi antenna, vagy a letölthetõ RAM...Ha lemerült, akkor lemerült, nincs az a kód, amivel a semmibõl áramot tudnál szolgáltatni a telepnek, hogy feltöltõdjön.
A kérdező hozzászólása: gondoltam.köszi.:)
" akkor valószínû, hogy a másik számot az illetõ egy ismerõse használja? " igen , de ez egyáltalán nem biztos
Ha ugyanannak a nevén van, akkor azért eleve valószinû, hogy ismeri azt, aki használja, akkoris ha nem 1 számjegy az eltérés.
mekkora babának szeretnéd?
Ja, és a kibuseol le kell szedni a kupakot, mert a gyerek lerágja, s lenyelheti.
A mammos kulacsot rázhatom akárhogy nem csöpög, és szelepes, nem koronás be a gyerek feje ha iszik belõle, olyan mint a cumisüveg A kubussal az a baj, iszik iszik, behorpad a flakon, meg kell állni, hogy vissza menjen a levegõ, s megint jöjjön.
A kérdező hozzászólása: Egyes=hetes-kette-hármas-négyes-hatos-hetes-nyolcas-kilences --- köszi szépen :)
utolsó ez tök jó ötlet :) ))mármint átcsavarni a kisebbre! Amúgy ez a kubu water tényleg jó, cseppmentes!
Én a nagy Kubus "csõrét" át szoktam rakni a kis Kubus üvegre, így nem kell fél literessel egyensúlyoznia. Ha direkt rázza fejjel lefele, akkor kicsöppenhet, de alapvetõen nekünk is ez vált be.
1. vagyok. én is a Kubu Water-ös üveget mondanám :) a lányom szereti, és nem folyatja belõle szanaszét a vizet. szintén 1 éves:)
A Kubusból tuti nem jön semmi, csak az 500 ml-s, és azon nincs fogantyú, nem tudom, hogy tudna e belõle inni. Ezt lehet rázni lefelé fordítani, leejteni tuti nem jön ki belõle semmi. Ja, és 200 ft körül van. [link] Ha ezt nem találod jónak a Brendonba most akciósak: [link]
A kérdező hozzászólása: Egyéves. És persze ha iszik, utána folyik mindenhová, mert lötyögteti, hadonászik vele, míg le nem zárom. Akkor ezeket akár fejjel lefelé is tarthatom, akkor sem jön?
A pici, talán 2 dl-s Jana Baby csöpögésmentes, legalábbis nálunk még sosem volt vele baleset, abból iszik 1 évesem. A nagyobb kiszerelésrõl nem tudok nyilatkozni, azokat még nem próbáltuk.
Mama kulacs. Tényleg cspegésmentes. Rázhatom akárhogy, nem csöpög. 1 éves fiam szépen iszik belõle
Szerintem a legjobb a Kubu Water (ízesített víz van benne. Én alkalmanként veszek egy üveggel (illetve flakonnal) 500 ml-s és mindig abba töltöm az innivalójukat. Az enyémek már nagyok, de ebbõl nem folyik ki soha semmi!
utolsó, nekünk van MAM szelepes üveg is, de 1x földhözvágja és a szelep ki is esik belõle.

Van valakinek Vendéglátó és Idegenforgalmi szakmenedzser moduláris OKJ-s vizsgára kidolgozott tételei? (A kereskedelmi menedzser moduljaival majdnem megegyezik, ha olyan van! )

Legjobban a német érdekel, de mindegyik jöhet! El?re is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Én kereskedelmis vagyok!Van egy pár tételem kidolgozva.Cserélhetnénk, ha gondolod!Én nagyon elvagyok csúszva a tételekkel és sürgõs lenne.Németbõl nekem az elsõ 12 tétel van kidolgozva.A többi még nincs. Te hogy állsz vele?

Szia! Én kereskedelmis vagyok!Van egy pár tételem kidolgozva.Cserélhetnénk, ha gondolod!Én nagyon elvagyok csúszva a tételekkel és sürgõs lenne.Németbõl nekem az elsõ 12 tétel van kidolgozva.A többi még nincs. Te hogy állsz vele?
Nekem van egypár tételem (nyelvi kivételével) ha kell írjatok a gabiliba kukac freemailes címre. :)
Én is megköszönném, ha valaki küldene nekem Vendéglátó szakmenedzseres tételeket! Nekem is vannak! Elõre is köszönöm! [email protected]
Sziasztok! Valaki el tudja küldeni a 2416-os modul kidolgozott tételeit? örülnék neki. ill. német tételeket(2657)? és a 2655-ösbõl a 16., 17., 19., 20. tételt? Elõre is köszönöm! [email protected]
Sziasztok emberek! Ha van valakinek 2413-06, 2414-06, 2415-06, 2416-06-os modul kidolgozva, szívesen venném. Cserébe tudom küldeni 2655-06, 2657-06, 2658-06. Majdnem teljesen kidolgozott 2359/1, 2, 3, 4, 5, 6, 2356/3-as tételeket. e-mail: [email protected] Elõre is köszönöm!
Szia kedves kérdezõ! Biztosan sikerült megszerezned a modulokat kidolgozva! Egy nagy kérésem lenne! Én is idegenforgalmon vagyok, és a 2356-os modul tételeit nagyon nehéz kidolgozni, nem is tudom majd ilyen rövid idõ alatt! Lennél szíves segíteni nekem, ha szépen megkérlek! Nagyon megköszönném! emailcímem: [email protected]
Nagyon megköszönném, ha valaki nekem is tudna küldeni vendéglátós tételeket!! Elõre is köszönöm! [email protected]
A 2416-06 tételeit én is szeretettel várom, ha esetleg megvan valakinek:$ [email protected]
sziasztok! látom h az utolsó válasz már jó régen érkezett de azért hátha még vkinek van kedve tételekkel foglalkozni. kereskedelmi szakmenedzser szakra járok, a következõ szóbeli tételek kellenének: 2655, 2658, 2659, 2660. ha vkinek megvan ezek közül valamelyik és van kedve elküldeni az nagyon jól esne. elõre is köszönöm ha valaki szánt rám egy kis idõt, nagyon nagy segítség lenne. köszönöm email:[email protected] Évi
Sziasztok! Valaki, akinek megvannak a tételek, eltudná küldeni a [email protected] címre?? nekem is vannak egy két tételeim, fõleg angolra lenne szükségem, és a számvitelesre és a gazdálkodósra. nem tudom szám szerint.... elõre is köszönöm :)
Sziasztok! Nekem is küldhetne valaki Vendéglátó szakmenedzser kidolgozott tételeket! [email protected] Köszi!
Sziasztok, nekem is kellenének a vendéglátó szakmenedzser tételek kidolgozva, de mind!!2413-2416;2655, 2656, 2658 Ha valaki nem sajnálja akkor küldje már el az emailemre:[email protected] nagyon köszi
Sziasztok! Gondolom már mindannyian levizsgáztatok, nekem az a kérdésem lenne, hogy vmelyikõtõknek nincsenek-e meg 2657-es tételek németül, egyedül az nincs meg és nemsokára vizsgázom, ha vki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném! Az e-mail címem: [email protected]
Valaki át tudná esetleg küldeni a 2655-ös tételeket kidolgozva? Nagyon megköszönném :)
A kérdező hozzászólása: Szia. 2660-as modul nincs, idegenforgalmis vagyok. Ami közös (azt hiszem) az a 2655, 2657, 2658. Ezek már ki vannak dolgozva (nagyjából, 1-1 hiányzik)!
Sziasztok! Nekem többnyire ki vannak dolgozva a moduláris tételek, a 2660-as modult kivéve, ha vkinek megvan kérem küldje el nekem a: [email protected] cimre, és cserébe én is küldök csak irja meg melyik modulra van szüksége!
Szia! Az tök jó, ha neked megvan.Én sajnos sokat nem tudok felajánlani neked, mert sok nincs kidolgozva. A vállalkozások menedzselésénél csak a 9-es tétel nincs meg, a többi meg van, ha kell neked, németbõl pedig a 12. tételig van meg, de abból is hiányzik a 10-es meg a 6-os, mert aki kidolgozta volna az nem küldte még el... 2655-06 Ügyviteli és munkaerõpiaci ismeretek, álláskeresési technikák alkalmazása tételsort most akarom elkezdeni, de mi nem is tanultunk nagyon ilyen, szal interneten fogom kikeresgetni, meg nekünk van még 2660-06/2-es tételsorunk, de az nektek nincs szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szia. Kaptam másoktól néhány német tételt. Azokat el tudom küldeni. A többi pedig elvileg fordítás alatt van. A többi modulra, szerintem a vállalkozások menedzselése, és az ügyviteli is ua., azokból majdnem mind megvan.
Az oldalamon találtok tételeket: okjtetelek.blogspot.hu
még sosem vettem férfi ruhát:) magamnak
egyszer felvettem öcsém nardágját, mer vizes volt az emény (öcsém magasabb is mint én...) de nem hordannám, mert olyan, mintha p.csöm lenne benne, és nem passzolt sehol sem, pedig öcsém sem dundus.
elõzõ vagyok, ha tréning naciról van szó, azt felvennéém
Én simán veszek/hordok férfi cuccokat is. A nõi ruhák legtöbbször nem tetszenek. Így felpróbálok mindent és ami a legjobban áll azt veszem meg. Nem érdekel, hogy férfi nem tehetek róla, hogy nekem az tetszik.
Még sose vettem:d Amúgy nekem nem tetszenek...
nem húztam még férfifarmert, de a sígatyám az férfigatya :P
neeem bár nem azért mert férfi, csak más a szabásuk

Győrben hol találok mosodát? Ha önkiszolgáló, az még jobb; de ha olyan van, aminél csak beadom a ruhát, az is jöhet.

Esetleg a belváros közelében lenne a legjobb és ha valaki tud, árakat is mondana?

Legjobb válasz: Valahol a Csaba utca végén van egy vagy volt de a pontos címet nem tudom.Õk hiteleknek dolgoznak de kérdezd meg.

Valahol a Csaba utca végén van egy vagy volt de a pontos címet nem tudom.Õk hiteleknek dolgoznak de kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!