Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan van (6026 db)

Van valakinek Vendéglátó és Idegenforgalmi szakmenedzser moduláris OKJ-s vizsgára kidolgozott tételei? (A kereskedelmi menedzser moduljaival majdnem megegyezik, ha olyan van! )

Legjobban a német érdekel, de mindegyik jöhet! El?re is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Én kereskedelmis vagyok!Van egy pár tételem kidolgozva.Cserélhetnénk, ha gondolod!Én nagyon elvagyok csúszva a tételekkel és sürgõs lenne.Németbõl nekem az elsõ 12 tétel van kidolgozva.A többi még nincs. Te hogy állsz vele?

Szia! Én kereskedelmis vagyok!Van egy pár tételem kidolgozva.Cserélhetnénk, ha gondolod!Én nagyon elvagyok csúszva a tételekkel és sürgõs lenne.Németbõl nekem az elsõ 12 tétel van kidolgozva.A többi még nincs. Te hogy állsz vele?
Nekem van egypár tételem (nyelvi kivételével) ha kell írjatok a gabiliba kukac freemailes címre. :)
Én is megköszönném, ha valaki küldene nekem Vendéglátó szakmenedzseres tételeket! Nekem is vannak! Elõre is köszönöm! [email protected]
Sziasztok! Valaki el tudja küldeni a 2416-os modul kidolgozott tételeit? örülnék neki. ill. német tételeket(2657)? és a 2655-ösbõl a 16., 17., 19., 20. tételt? Elõre is köszönöm! [email protected]
Sziasztok emberek! Ha van valakinek 2413-06, 2414-06, 2415-06, 2416-06-os modul kidolgozva, szívesen venném. Cserébe tudom küldeni 2655-06, 2657-06, 2658-06. Majdnem teljesen kidolgozott 2359/1, 2, 3, 4, 5, 6, 2356/3-as tételeket. e-mail: [email protected] Elõre is köszönöm!
Szia kedves kérdezõ! Biztosan sikerült megszerezned a modulokat kidolgozva! Egy nagy kérésem lenne! Én is idegenforgalmon vagyok, és a 2356-os modul tételeit nagyon nehéz kidolgozni, nem is tudom majd ilyen rövid idõ alatt! Lennél szíves segíteni nekem, ha szépen megkérlek! Nagyon megköszönném! emailcímem: [email protected]
Nagyon megköszönném, ha valaki nekem is tudna küldeni vendéglátós tételeket!! Elõre is köszönöm! [email protected]
A 2416-06 tételeit én is szeretettel várom, ha esetleg megvan valakinek:$ [email protected]
sziasztok! látom h az utolsó válasz már jó régen érkezett de azért hátha még vkinek van kedve tételekkel foglalkozni. kereskedelmi szakmenedzser szakra járok, a következõ szóbeli tételek kellenének: 2655, 2658, 2659, 2660. ha vkinek megvan ezek közül valamelyik és van kedve elküldeni az nagyon jól esne. elõre is köszönöm ha valaki szánt rám egy kis idõt, nagyon nagy segítség lenne. köszönöm email:[email protected] Évi
Sziasztok! Valaki, akinek megvannak a tételek, eltudná küldeni a [email protected] címre?? nekem is vannak egy két tételeim, fõleg angolra lenne szükségem, és a számvitelesre és a gazdálkodósra. nem tudom szám szerint.... elõre is köszönöm :)
Sziasztok! Nekem is küldhetne valaki Vendéglátó szakmenedzser kidolgozott tételeket! [email protected] Köszi!
Sziasztok, nekem is kellenének a vendéglátó szakmenedzser tételek kidolgozva, de mind!!2413-2416;2655, 2656, 2658 Ha valaki nem sajnálja akkor küldje már el az emailemre:[email protected] nagyon köszi
Sziasztok! Gondolom már mindannyian levizsgáztatok, nekem az a kérdésem lenne, hogy vmelyikõtõknek nincsenek-e meg 2657-es tételek németül, egyedül az nincs meg és nemsokára vizsgázom, ha vki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném! Az e-mail címem: [email protected]
Valaki át tudná esetleg küldeni a 2655-ös tételeket kidolgozva? Nagyon megköszönném :)
A kérdező hozzászólása: Szia. 2660-as modul nincs, idegenforgalmis vagyok. Ami közös (azt hiszem) az a 2655, 2657, 2658. Ezek már ki vannak dolgozva (nagyjából, 1-1 hiányzik)!
Sziasztok! Nekem többnyire ki vannak dolgozva a moduláris tételek, a 2660-as modult kivéve, ha vkinek megvan kérem küldje el nekem a: [email protected] cimre, és cserébe én is küldök csak irja meg melyik modulra van szüksége!
Szia! Az tök jó, ha neked megvan.Én sajnos sokat nem tudok felajánlani neked, mert sok nincs kidolgozva. A vállalkozások menedzselésénél csak a 9-es tétel nincs meg, a többi meg van, ha kell neked, németbõl pedig a 12. tételig van meg, de abból is hiányzik a 10-es meg a 6-os, mert aki kidolgozta volna az nem küldte még el... 2655-06 Ügyviteli és munkaerõpiaci ismeretek, álláskeresési technikák alkalmazása tételsort most akarom elkezdeni, de mi nem is tanultunk nagyon ilyen, szal interneten fogom kikeresgetni, meg nekünk van még 2660-06/2-es tételsorunk, de az nektek nincs szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szia. Kaptam másoktól néhány német tételt. Azokat el tudom küldeni. A többi pedig elvileg fordítás alatt van. A többi modulra, szerintem a vállalkozások menedzselése, és az ügyviteli is ua., azokból majdnem mind megvan.
Az oldalamon találtok tételeket: okjtetelek.blogspot.hu
" akkor valószínû, hogy a másik számot az illetõ egy ismerõse használja? " igen , de ez egyáltalán nem biztos
Ha ugyanannak a nevén van, akkor azért eleve valószinû, hogy ismeri azt, aki használja, akkoris ha nem 1 számjegy az eltérés.

Győrben hol találok mosodát? Ha önkiszolgáló, az még jobb; de ha olyan van, aminél csak beadom a ruhát, az is jöhet.

Esetleg a belváros közelében lenne a legjobb és ha valaki tud, árakat is mondana?

Legjobb válasz: Valahol a Csaba utca végén van egy vagy volt de a pontos címet nem tudom.Õk hiteleknek dolgoznak de kérdezd meg.

Valahol a Csaba utca végén van egy vagy volt de a pontos címet nem tudom.Õk hiteleknek dolgoznak de kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!


SEGÍTSETEK! Javítsatok ki ha olyan van! 4 napos haladó edzésterv, biotech power pro 4 kg, biotech 100% creatine monohydrate 1000g, Szőlőcukor (dextróz) 2kg!?

sziasztok! reggel éhgyomorra mono+power+dex edzés el?tt 60p mono+power+dex edzés után közvetlen mono+power+dex MEGFELELÕ KAJA!!! edzés tervem!? 1. nap 5 perc futógépen, húzódzkodás, fekvenyomás, nyújtás Mell: -fekvenyomás padon 4x8-6 -45-os padon két egykezes 4x8-6 - tárogatás egykezes súlyzóval 45-os padon 4x8-6 -összehúzás mell elé csigán 4x8-6 -mellr?l tolás 45-os padon 4x8-6 Tricepsz: -tolódzkodás 4x8-10 -kötéllel lenyomás csigán 4x8-6 -rúdal lenyomás csigán 4x8-6 -szabadsúllyal egy kézzel fej mögül kinyomás 4x8-6 -lórúgás fekve egy kézzel 4x8-6 Has: -római széken felülés 4x50 15 perc bicikli, nyújtás és lazítás 5 perc. 2. nap bemelegítés 10 perc bicikli Hát: -húzódzkodás 4x8 -fej mögé széles fogással lehúzás 4x8-6 -széles fogással evezés 4x8-6 -háromszöggel evezés 4x8-6 -f?részelés egykezessel 4x8-6 -hiperhajlítón mély hátizom 4x15 Bicepsz: -bicepsz egyenes rúddal 4x8-6 -scott-padon francia rúddal 4x8-6 -kalapács váltott karral 4x8-6 -két egykezes ülve 4x8-6 Has: -hasprés gépen 4x25 15 perc bicikli közepes tempóval, nyújtás, lazítás 5 perc 3. nap bemelegítés 5-10 perc futógépen Váll: -ülve nyomás keretben fej mögé 4x8-6 - oldalemelés gépen két kézzel 4x8-6 -oldalemelés alsó csigával 4x8-6 -oldalemelés döntött törzzsel 4x8-6 -csuklyára egyenes rúddal vállvonogatás 4x10-12 -egykezessel vállvonogatás 4x10-12 -álig húzás 4x10-12 Has: -tolódzkodón nyújtott lábemelés 4x25 15 perc bicikli, nyújtás, lazítás 5 perc 4. nap bemelegítés 5-10 perc bicikli Láb: -lábnyújtás gépen 4x8-6 -guggolás keretben vagy hack- gépen 4x8-6 -lábtolás gépen 4x8-6 -lábhajlítás gépen fekve 4x8-6 -vádli álló gépen 4x12 -ül? vádli gépen 4x12 Has: -hasprés 4x50 15 perc bicikli, nyújtás lazítás 5 perc.

Legjobb válasz: a kreatin felosztás nem jó és dextróz csak edzés után mehet. a többit majd más átnézi én túl fáradt vagyok most ahhoz.

a kreatin felosztás nem jó és dextróz csak edzés után mehet. a többit majd más átnézi én túl fáradt vagyok most ahhoz.
Amiket írtál mennyiségek, azok ugye csak a lehetõségek, amik közül variálsz??!! Mert ez ISZONYÚAN SOK! Nagy izomcsoportokra elég 4 gyakorlat(hát, láb), kisebbekre pedig 3. Ugyan nem kõbe vésett szabályok ezek, majd kitapasztalod, de basszus egy vállra, ami olyan kis izom, ne csinálj már 7 gyakorlatot 4-es sorozatokkal. Egyrészt nem fogod tudni megcsinálni, másrészt többet ártasz magadnak, mint amennyit használ, olyan túledzés lesz ebbõl.
Nem jó. A kajánál tényleg csak edzés után menjen dextróz. Az edzés meg rengeteg. Bõven elég lenne 4 gyakorlat a nagyobb izomcsoportoknál a kisebbeknél pedig 3. Ez egyenes út a túledzéshez! Nyak mögé meg nem húzunk és vállnál sem nyomunk nyak mögül, mert szétcseszi a vállízületed idõvel!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségetek!

Ha olyan mosogatótálcát veszek amin nincs csaplyuk, a csaptelep viszont álló, ez jelenthet problémát vagy simán ki lehet fúrni a helyét? Vagy olyat érdemesebb inkább olyat venni amin van lyuk?

Legjobb válasz: Azt is meg lehet tenni, hogy a csaptalapet a mosogató mögé teszed - ha van még ott hely és ha elég hosszú a csap. De a csöpögés meg minden miatt szerintem érdemesebb olyat venni, amiben van lyuk.

Azt is meg lehet tenni, hogy a csaptalapet a mosogató mögé teszed - ha van még ott hely és ha elég hosszú a csap. De a csöpögés meg minden miatt szerintem érdemesebb olyat venni, amiben van lyuk.
Kifúrni nehézkes, mert könnyen összekarcolhatod a tálcát. Szakemberrel rakatod be, akkor az célszerszámmal kivágja a helyét.
Létezik egy lyukasztó csavaros szerszám ami a 35 mm-es lyukat kivágja az igen kemény!! rozsdamentes acél mosogatóba. Fúrógéppel ez nem fog menni, hidd el! A Bútorlapba meg nem szerencsés rá építeni a csapot mert a fa a csepegõ víztõl kikészül 1-2 éven belül. Ha lehet lyukasztottat vegyél már eleve, vagy beszéld meg egy vizes szakival hogy vágja ki neked a speciális lyukasztóval. Az ikeában van viszonylag olcsón ilyen lyukasztó. Csõvágóval együtt árulják 2990-Ft http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/28512100
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Annyival szeretném az elõttem szólókat kiegészíteni, hogy nem árt valami plusz alátétet tenni a felfogatás alá, mert olyan vékony lemezbõl készülnek a mosogatók, hogy a kifolyó forgatásakor eléggé billegnek! Ez lehet valami erõsebb aluötvözet lemez is, mert itt nem az esztétika a fontos.

Magzatmozgás vagy bélmozgás? Ha olyan hangja van, mint a bélmozgásnak, akkor az bélmozgás?

Legjobb válasz: Ha olyan hangja van mintha bélmozgásnak akkor az. Ha a kicsi mozog az olyan mintha egy kisegér átszaladna a hasadon. Gondolom még csak az elsõ félidõben vagy!:)

Ha olyan hangja van mintha bélmozgásnak akkor az. Ha a kicsi mozog az olyan mintha egy kisegér átszaladna a hasadon. Gondolom még csak az elsõ félidõben vagy!:)
Ha hangja is van, akkor az bélmozgás. A magzatmozgás nem jár hanghatásokkal :) Elõször inkább gyenge kaparászásnak tûnik, és mindig középtájon.

Ha olyan riasztó van a házamban, ami a rendőrségen is riaszt, azért még havi készenléti összeget is kell fizetni?

Vagy csak az egyszeri összeg magasabb, vagy kiszállásért kell fizetni?

Legjobb válasz: nem tudom hogy van olyan ami közvetlen a rendörséget riassza? de ha a rendörség hamis riasztásra megy ki (mindegy hogy talafon vagy hogyan és ez igaz a tüzoltokra is) ki kell fizetni a kiszállási díjat. nekünk olyan a riasztónk ami egy örzövédö társasághoz szól be és mikor nekik riaszt akkor egyböl nekünk is csörögnek és ök oda mennek, a házba nem mehetnek be és ha tényleg rabló azt feltartóztatják és hívják a rendört. nekik nem kell a hamis riasztásért fizetni. volt többször riasztás hála még soha nem éles csak pl egy egér elrágta a vezetéket.

nem tudom hogy van olyan ami közvetlen a rendörséget riassza? de ha a rendörség hamis riasztásra megy ki (mindegy hogy talafon vagy hogyan és ez igaz a tüzoltokra is) ki kell fizetni a kiszállási díjat. nekünk olyan a riasztónk ami egy örzövédö társasághoz szól be és mikor nekik riaszt akkor egyböl nekünk is csörögnek és ök oda mennek, a házba nem mehetnek be és ha tényleg rabló azt feltartóztatják és hívják a rendört. nekik nem kell a hamis riasztásért fizetni. volt többször riasztás hála még soha nem éles csak pl egy egér elrágta a vezetéket.
A kérdező hozzászólása: Akkor havi díjat kell nekik fizetnetek?
A távfelügyelt lakás mindenképpen havidíjas szolgáltatás. Azonban a szolgáltatási konstrukcióban találod meg, hogy a téves riasztás esetén történõ kiszállás esetén mi a helyzet. Van olyan módozat, ahol alacsonyabb a havi díj, de egy-egy téves riasztás 5-10e Ft, és van olyan módozat, ahol a magasabb havi díjért cserébe "ingyenes" a téves riasztás.
Igen, kell havi dijat fizetned. Nekem azt javasoltak, hogy inkabb kivonulo szolgalathopz kottessuk be, mert ha a rendort egy balesethez, vagy egy kozepulet riasztasahoz hivjak, annak prioritasa van az en kis hazammal szemben, mig a kivonulo-szolgalat tobb jarorrel van ellatva, ha mas nem, keszenletisekkel, es ok minden keppen azonnal jonnek. Ok mint maszek ceg mashogy felelnek allitolag az altalad megvett szolgaltatasert mint a rendorseg. Nem tudom, hogy igaz-e, nekem ezt javasolta egy srac akinek az apja rendor o pedig kivonulo-szolgalatos.
Sem a rendõröknél sem a tûzoltóknál sem a mentõknél nem kell hamis kiszállásért fizetni:) Rosszúl tudod:)

Egy vírusnak van interaktómja? értelmes beszélni róla? Ha igen van olyan, amit konkrétan fel tudtak mérni?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Persze, hogy van. Azok a vírusok, amiknek a burkát fehérjék is alkotják nyilván interakcióban állnak egymással. Hogy érdemes-e róluk beszélni... attól függ, hogy mit akarsz mondani. :-D Hogy van-e olyan amit teljesen leírtak... hát nem hinném, hogy lett volna ezügyben szisztematikus kutatás. Meg nyilván a hoszt-patogén interakciók az érdekesek. Érdemes megnézned a HIV, az influenza vagy a M13 bakteriofég vírusokat, azokról nagyon sokat tudunk (mármint valaki, én nem tudok olyan sokat :-).

Az mennyire lehet gáz a magzat fejlődésére, ha olyan multivitamint szedtem az első hetekben, amiben 10.000 NE A vitamin és 1.000 NE C vitamin van?

Legjobb válasz: A C-vitamin nem ártalmas, mert vízben oldékony és kiürül a felesleg, viszont az A, D, K, E-vitaminok zsíroldékonyak és elraktározódnak így túladagoláskor mellékhatásai vannak. Az igaz h a nagyon sok A-vitamin fejl.rendellenességeket okozHAT, de sztem nincs baj!!! Én mióta terhes vagyok elõtte és utánna is antibiotikumokat szedtem, bár állítólag olyanok voltak ami nem káros, sok olyan gyógyszer van amit ilyenkor is nyugodtan lehet szedni szóval nem hinném h ebbõl bajotok lenne! Továbbra viszont ne szedj olyan vitamint amibe 5000NE- nél több A-vitamin van! C-t én most is napi 1000mg-ot szedek immunerõsítés és gyengeség leküzdése céljából! 8hetes kismama

A C-vitamin nem ártalmas, mert vízben oldékony és kiürül a felesleg, viszont az A, D, K, E-vitaminok zsíroldékonyak és elraktározódnak így túladagoláskor mellékhatásai vannak. Az igaz h a nagyon sok A-vitamin fejl.rendellenességeket okozHAT, de sztem nincs baj!!! Én mióta terhes vagyok elõtte és utánna is antibiotikumokat szedtem, bár állítólag olyanok voltak ami nem káros, sok olyan gyógyszer van amit ilyenkor is nyugodtan lehet szedni szóval nem hinném h ebbõl bajotok lenne! Továbbra viszont ne szedj olyan vitamint amibe 5000NE- nél több A-vitamin van! C-t én most is napi 1000mg-ot szedek immunerõsítés és gyengeség leküzdése céljából! 8hetes kismama

A biciklimen mountainbike külső van. Könnyebb lenne hajtani ha olyan gumit vennék rá ami olyan sima felületű?

Legjobb válasz: Igen, mert jóval kisebb az ellenállása, javaslom, hogy valami vékonyabbat vegyél rá. 1.4-es cst city classic a legolcsóbb és nem rossz 2000 ft/db körül van az ára. 650g körül van darabja súlyban, ami nem kevés, de ezért a pénzért nem rossz, de vehetsz schwalbe kojak-et is 4-szer ennyiért, persze jóval könnyebb és jobb. Itt nézegess: http://ebike.hu/termekek/kerek/gumikopeny/26-coll-mtb-slick/ Ja és persze vékonyabb gumihoz vékonyabb belsõ is kell. Azt se felejtsd el. Viszont aszfalton meghálálja, sokkal jobban fogsz suhanni mint egy terep gumival.

Igen, mert jóval kisebb az ellenállása, javaslom, hogy valami vékonyabbat vegyél rá. 1.4-es cst city classic a legolcsóbb és nem rossz 2000 ft/db körül van az ára. 650g körül van darabja súlyban, ami nem kevés, de ezért a pénzért nem rossz, de vehetsz schwalbe kojak-et is 4-szer ennyiért, persze jóval könnyebb és jobb. Itt nézegess: http://ebike.hu/termekek/kerek/gumikopeny/26-coll-mtb-slick/ Ja és persze vékonyabb gumihoz vékonyabb belsõ is kell. Azt se felejtsd el. Viszont aszfalton meghálálja, sokkal jobban fogsz suhanni mint egy terep gumival.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Én nemrég vettem conti 1.6-os sport contactot, mintha egy országútim lenne, csak 26-os.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!