Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan székletem, mintha (1 db)

Ha olyan a székletem, mintha hasmenésem lenne, az árthat a babának?

Sok vitamint szedek, Mg pezsg?tablettát, meg kúpokat is, mivel egy kicsit nyitott a méhszájam. 35 hetes kismama

Legjobb válasz: A babának nem lesz semmi baja,de lehet valamelyik vitaminféle okozza, azért járj a végére, bár terhességnél minden lehetséges.Nem úgy veszem ki a szavaidból,mintha vészesen hasmenésed lenne.

A babának nem lesz semmi baja, de lehet valamelyik vitaminféle okozza, azért járj a végére, bár terhességnél minden lehetséges.Nem úgy veszem ki a szavaidból, mintha vészesen hasmenésed lenne.
Szerintem az lenne a legjobb, ha a vitaminokat élelmiszerekkel vinnéd be, és nem mû vackokkal. Szerintem ezeket nem tudja feldolgozni a szervezeted, és gyorsan kiûríti magából. Viszont ilyenkor a hasznos vitaminok is távozhatnak, aztán kialakulhat a vitaminhiány. Én a helyedben nem szedném.
Megkéne nézned h milyen fajta összetételû vitaminokat szedsz, a hasmenést álltalában a túl sok magnézium okozza. De jobb ha inkább az orvost is megkérdezed.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!