Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan menstruációm, (39 db)

Ha olyan problémám van, hogy nagyon rendszertelen a menstruációm és erre fogamzásgátló tabit ír fel a doki, akkor mikor kell elkezdenem bevenni?

Mert ugye pont az a bajom, hogy ritkán jön meg, van amikor több hónapig semmi sincs....

Legjobb válasz: hát szerintem meg kellett volna mondania... általában a menstruáció elsõ napján kell elkezdeni, de kérdezd meg tõle, biztos ami tuti.

hát szerintem meg kellett volna mondania... általában a menstruáció elsõ napján kell elkezdeni, de kérdezd meg tõle, biztos ami tuti.
A második válaszoló vagyok. Attól függ, hogy mióta menstruálsz. Ha már több, mint két éve, akkor azért jobb, ha megnézi a doki, nincs-e valami baj. Én 18 évesen mentem hasonló gonddal dokihoz, akkor már négy éve menstruáltam hébe-hóba. Meg is lepõdött, hogy eddig miért nem mentem, azt mondta, hogy felelõtlenség volt eddig húzni a dolgot. Bár semmi olyan problémát nem találtak nálam, ami magyarázta volna a több hónapi vérzés kimaradásokat, végülis kaptam azt a tablettát, amitõl megjött, majd írt fel fogamzásgátlót. Hogy beválik-e azt nem tudom, mert még csak az elsõ levélnél tartok.
Én elõször kaptam egy progeszteron tartalmú gyógyszert, amitõl megjött a menstruációm, mert nekem is elég ritkán köszöntött be. Aztán az 5. nap kellett elkezdenem szedni. Neked nem mondott semmit az orvos? Lehet, hogy visszakéne menned, és megkérdezni. A betegtájékoztatón nincs erre vonatkozóan írva semmi?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek dokihoz, szóval még nincs tabi, csak gondolom fog felírni. Legalábbis én nagyon szeretném, hogy rendszerezõdjön a menstruációm. Egyébként 16 éves korban ez nagy problémának számít?...mármint, hogy még nem állt be a mensim. Köszönöm eddigi válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Én 3 éve menstruálok, és azért ebben az évben már többször megjött. Ráadásul eddig nem voltak PMS-es tüneteim, de mostmár mensi elõtt néha feszül a mellem, meg a hasamban is érzem azt a húzó érzést. Szóval ezt megpróbáltam javuló tendenciaként felfogni. De holnap megyek dokihoz. Igazából félek a vizsgálattól is, mert amikor a barátommal pettingelünk és bedugja a hüvelyembe az ujját, akkor már az is fáj picit, pedig nagyon nedves vagyok meg kívánom is az egészet (még szûz vagyok).....szóval engem hüvelyen keresztül tuti nem tud megvizsgálni a doki, remélem nem is kell. És vérvételre elkell majd mennem, vagy csak simán felírja a tabit? Köszi a sok segítséget!
Újra én vagyok (a 2. és 3. válaszoló). Vérvételre el kellene küldenie, mert abból elég sok minden kiderül, meg fontos, hogy a máj rendesen mûködjön. Azonban vannak orvosok, akik ezt kihagyják. A vizsgálattól én is rettenetesen féltem, bár nekem okom is volt rá. 7 éves koromban volt egy balesetemen, amikor is volt egy nõgyógyászati mûtétem, és rengeteg szörnyû emlék maradt bennem. Én is szûzen mentem most elõször nõgyógyászhoz, és én szinte könyörögtem az orvosnak, hogy ne vizsgáljon meg, de hajthatatlan volt. Nem tudom, hogy mi igaz a végbélen keresztüli vizsgálatból, engem hüvelyen keresztül vizsgált meg, bár nagyon óvatos volt. Így is elég nehéz dolga volt velem, mert nem igazán lazítottam, és inkább már majdnem "kiszálltam" a székbõl. De a vizsgálat nem fájt, sõt annyira nem is volt kellemetlen, inkább csak a tudat, és az egész helyzet. Ha elõrõl kezdeném, már hamarabb elmennék orvoshoz, mert messze nem olyan rossz, mint mondják. Az egész agyban dõl el. A következõ vizsgálatnál már nyugodtabb voltam, és az nagyon hamar megvolt, és szinte nem is éreztem. Szóval a lényeg, hogy ne idegeskedj, ne görcsölj, és lazíts. Bár ez nehéznek tûnhet, de sokat segít. Remélem én is tudtam segíteni! Sok bátorságot!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nagyon sokat segítettél!!! Kevesebb, mint 2 óra múlva megyek a dokihoz és nagyon-nagyon félek, de már szeretnék túllenni rajta. Remélem semmi komolyabb problémám sincs. Tényleg hálás vagyok Neked, mert a tudat nyugtat, hogy nem én vagyok az egyetlen aki ennyire fél ettõl az "egyszer" vizsgálattól.

Az normális ha a menstruáciom előtt 3-4-nappal, és utána 3-4-napig, eléggé fáj a hüvelyem szex közbe? Az illat is elég kellemetlen, és olyan mintha égne.

el?fordulhat hogy valami fert?zésem van? milyen gyogyszert vegyek? hüvelygomba elleni valami segitene?

Legjobb válasz: Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát

Ha komolyan hüvelygombára gyanakszol a legokosabb a nõgyógyászt felkeresni õ leveszi a szükséges kenetet a teszthez és az eredmény megnyugtató lesz. A házi tesztek, praktikák (intim mosakodó gél, kamillás ülõ fürdõ stb.)a legtöbb esetben csak tünet kezelésre jók...de meg ér 1 próbát
Fertõzésed lehet, vagy már annyira szétdugták a puncidat! Gondolom összefekszel mindenhol mindenkivel, és ez lett belõle. Menj el nõgyógyászhoz, õ tud majd segíteni. Nem lehetsz túl idõs, ezért egy jótanácsot fogadj meg tõlem: Te egészséged a legfontosabb a számodra (vagy nem), ezért válogasd meg a kuncsaftokat.
A kérdező hozzászólása: Nem feküdtem össze mindenkivel, egy barátom van, akivel már fél éve együtt vagyok, nem csaltam meg soha, ugyhogy ez nem lehet ok, de al elsõ kommentet köszönöm, ki fogom probálni!
nagyon nem így van. sõt, a ciklus közepén lehetsz a legkönnyebben terhes általában:)
Hitegesd csak magad ezzel, de aztán kérlek ne ide gyere sírni, hogy "jajj úristen terhes vagyok, mit csináljak?"
A kérdező hozzászólása: -.- még véletlenül sem fekszem le senkivel óvszer nélkül...ez egy szimpla kérdés
Nem, nem így van. A szervezet nem terme olyan anyagokat, amik nem engedik be a spermát. Ilyeneket gyógyszertárban lehet max. venni, spermicideknek hívják õket. Alap, hogy bármikor szexelsz, terhes maradhatsz, nincs kivétel.
Kislányom bárhol bármikor teherbe eshetsz. Ez egy ostoba tévhit.

Ha olyan a menstruációm, hogy 2 nap barnás folyás, 2 nap vérzés, 2 nap barnás folyás, az normális?

6 évig szedtem fogamzásgátlót, fél éve hagytam abba, azóta valami nem stimmel a menstruációmmal. Eddig már az els? naptól kezdve véreztem. Most már az els? 2 napban barnás folyásom van, utána 2 nap vérzés, majd 2 nap barnás folyás. A dokim megvizsgált, nem talált semmit, de szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Nyugodj meg ez normális! Nekem is ilyen a vérzésem és most a 3. babámat várom!

Nyugodj meg ez normális! Nekem is ilyen a vérzésem és most a 3. babámat várom!
0. nap? ez nem a Sziget...
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem hogy ez még nem rendes vérzés nálam!De hogy most is bevehetem e a tablettából az elsõ szemet?
Szerintem igen. Én is így vettem be az elsõt anno.
Azaz: "Ha még nem rendesen jön meg, tehát olyan barnás véres menstruációm van a mondhatni 0. napon nálam, bevehetem a kezdõ tablettát a fogamzásgátlóból? Mert azT írja a papír, hogy a menstruáció elsõ napján kell bevenni, de (nem tudom, hogy) ez annak számít(-e)? Így is ugyanúgy hat?" És szerintem nincs olyan, hogy nulladik nap. Ha annyira nem normális, akkor beszélned kéne a dokiddal, ha meg annyira nem furcsa, akkor csak Neked nem olyan erõteljes az elsõ napod, és igen beveheted.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm szépen a választ tehát akkor ezt veszem az elsõ napnak nem pedig a nulladiknak. :)
Az elsõ napnak az számít, mikor rendes PIROS vér jön. Akkor vedd be az elsõt!
Utolsó vagyok. Hogy alátámasszam: "Kedves Doktor Úr! Az elsõ piros vérzéses nap számít elsõ napnak vagy már az elõtte lévõ 2 nap barnázás is. 3-5.nap között kell vérvételre menjek. Köszönettel:Andika A piros sokkal szebb szín kedves Andika. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc" "Tisztelt Doktor Úr! A ciklusom 5. napján kell elkezdenem gyógyszert szednem. Meg is jött, de tegnap csak minimális rózsaszínes-barnás folyás volt, mára lett erõsebb, rendes vérzés. Ilyenkor melyik számít elsõ napnak? Válaszát és segítségét köszönöm! Üdvözlettel: Nóra A mai kedves Nóra. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"

19-én (menstruációm első napján) kezdtem el szedni a Lindynette 75/20 fogamzásgátlót. Körülbelül 4-5 napig normális vérzésem volt utána végig barna pecsételő. Ma 28. van és olyan mint, ha megint megjött volna. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: ez általában így van. a menstruáció utolsó napjaiban már barna , és kevesebb... Hogyhogy mintha megint megjött volna??? Milyen színû?? Mert ha átlátszó/fehéres akkor az normális

ez általában így van. a menstruáció utolsó napjaiban már barna , és kevesebb... Hogyhogy mintha megint megjött volna??? Milyen színû?? Mert ha átlátszó/fehéres akkor az normális
A kérdező hozzászólása: olyan mint a menstruációs vér és szerintem az is, de nem értem, hogy 2x egymás után hogy történhet meg :S
Szia! Én 4, 5 évig szedtem a lindynette 20at. Az elsõ napon kezdtem én is, és 12 napon keresztül pecsételgettem. Elég kellemetlen volt... A következõ hónapra beállt minden, nem volt ilyen gond. Viszont figyelj oda, mert én 15 kg-t híztam szedés alatt...
Az elsõ hónapban akár végig vérezhetsz... Teljesen normális!
normalis....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Olyan praktikát szeretnék, amivel meg lehet hozni a menstruációt. Valami természetes dologra gondolok, mert persze jövő héten megyek orvoshoz, ha addig nem jönne meg. Én E vitamin szedését hallottam. Igaz ez? (Terhes tutira nem vagyok)

Legjobb válasz: A szex is jó, ha a menstruációhoz nagyon közel vagy. És a cickafarkfû teában az ösztrogénhez hasonló természetes anyag van, így azt iszogass 1-2 csészével. Kaphatsz ilyen teát filteresben is, gyógydrogériákban, DM, gyógyszertár...

A szex is jó, ha a menstruációhoz nagyon közel vagy. És a cickafarkfû teában az ösztrogénhez hasonló természetes anyag van, így azt iszogass 1-2 csészével. Kaphatsz ilyen teát filteresben is, gyógydrogériákban, DM, gyógyszertár...
Az intenzív mozgás, a cickafarkfû tea is hatásosak. Nekem a legtutibb a szex. Ha sehogy sem akar megjönni, akkor szeretkezünk egy egészségeset a párommal és másnapra meg is jön általában.
A kérdező hozzászólása: Viszont az aviva torna érdekelne. Esetleg valaki tudna errõl bõvebben írni? vagy csak esetleg adni címet, hogy hol? Köszi
Forro viz, terheles is meghozhatja, felteve h itt az ideje.
Emelj valami nehezet, rögtön megjön! Már, ha közelg az ideje...
Én nem tudok ilyet, egyszer volt nekem is, hogy új fogamzásgátlótól nem jött meg. Akkor az orvos írt fel gyógyszert ami pár nap alatt meghozta. Honnan vagy benne biztos, hogy nem vagy terhes?
Aviva torna. Keress rá neten, lehet kapni a könyvét!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Mindent kipróbáltam: meleg fürdõ, tea, mozgás és szex. Harmadnapra meg is jött :)

18 Éves vagyok lefogytam 30kilot, most 175cm vagyok és olyan 45 kilo körül de 1.5 éve nem volt menstruációm, későbbiekben lehet ebből probléma? Ha elkezden normálisan kajálni vissza jönne szerintetek?

köszönöm

Legjobb válasz: 175 centi mellé 45 kilo??? Jesszus! Alultáplált vagy. És még csodálkozol, hogy nincs menstruációd??? Mi a csudáért fogytál ennyit? Nem vagy te beteg? Anorexia vagy ilyesmi? Ez abnormális, már ne haragudj. A szüleit nem látják, hogy mit csinálsz magaddal???

175 centi mellé 45 kilo??? Jesszus! Alultáplált vagy. És még csodálkozol, hogy nincs menstruációd??? Mi a csudáért fogytál ennyit? Nem vagy te beteg? Anorexia vagy ilyesmi? Ez abnormális, már ne haragudj. A szüleit nem látják, hogy mit csinálsz magaddal???
másfél éve nem menstruálsz és nem voltál még doinál??? alultáplált vagy és igen komoly problémáid lehetnek ebbõl, pl meddõség is. szóval irány az orvos és nõgyógyász!
Menj el orvoshoz... Nem egészséges ennyit fogyni ennyi idõ alatt. Meg a magasságodhoz legalább 55-60 kgnak kéne lenned hogy ne legyen problémád. És ez, hogy ilyen az alkatod a fiúk szemébe lehet vonzó de tényleg lehetnek problémáid és nem csak menszeszel... Azzal kapcsolatba meg már 2 hónap kimaradás után menned kellett volna
Hát imádkozz és egyél... Meg fordulj orvoshoz. A kövér nõknél csak egy nõtõl menekülnek jobban a pasik (bizonyos életkorban természetesen): aki nem tud nekik gyereket szülni.
borzasztóan sovány vagy! nekem van egy évfolyamtársam aki szintén 175cm és 44kg! nagyon durván néz ki, az egész csaj csont és bõr. olyan bot lábai vannak, hogy már-már gusztustalan, de nagyon sajnálom szegényt, mert nem tud hízni..
mikor fogyókúráztam fél évig nekem sem volt meg, aztán nyáron elkezdtem normálisan enni és rögtön megjött.mondjuk vissza is jött egy pár kiló...:D egy tizest azért simán hízhatnál! am hogy fogytál le??
A barátnõm 20 kg-ot adott le iszonyatos koplalással. Rengetegszer rosszul lett mert nem evett. Most iszonyat vékony, természetesen nincs megelégedve magával most sem. Ezenkívül vérszegény lett, neki is kérdéses hogy tud e majd valaha gyereket szülni és rengeteg egészségügyi problémája van. Nem akkor jöttek elõ, hanem most majdnem 2 évre a koplalásra, most jönnek elõ nála komolyabbnál komolyabb bajok. Pedig már rendesen eszik, de mégis eléggé leépítette a szervezetét. :S Fordulj orvoshoz mindenképp, mielõtt nagyobb lesz a baj.
nem rosszabb a helyzeted az övéknél http://www.youtube.com/watch?v=EB2HVOoRU8o&feature=related neked van interneted is. egyébként beteg vagy és de, attól még hogy késõbb rendbe szeded magad, hosszabb éhezésnek mindenképpen késõbbre kiható egészségügyi hatása van. 1, 5 évnek meg aztán.. :D nem is kicsit. nyilván ha a tested annyira szorongatva volt, hogy már a menstruációt is feladta, akkor 1, 5 éven át kb. az életéért küzdött (az életedért küzdöttél) és ez rengeteg izom és szövet leépüléssel járhatott. na neked nem tudom azt írni, hogy egészségedre. :( orvossal konzultálnék. mostantól folyton, tudtad hogy a szíveset is izom mozgatja? és hogy ha leépül az az izom, akkor meghalsz?
olyan 12% testzsír alatt nem menstruálnak a nõk 4% alatt elkezd leépülni az agy csak fel kell híznod és visszajön a menstruációd
az ilyen alak a pasik szerint sem vonzó, ne hidd azt. a pasik szeretik a feszes testû, vékony de ugyanakkor kerek idomokkal rendelkezõ csajokat. te ha 10 kilót híznál akkor is még vékony lennél viszont emberformád lenne. így csak egy kétlábonjáró csontváz vagy. azt meg te sem hiheted hogy nem lesz semmi bajod ettõl, dehogynem. ismerek egy olyan csajt aki csontvázzá koplalta magát és utána minden baja lett, állandóan orvoshoz járt, gyógyszereket szedett. arról nem is beszélve hogy mindenki azt mondta hogy sokkal jobban nézett ki egy-két kiló plusszal mint csontsoványan.régen sok pasi legyeskedett körülötte ma már senki sem nõként tekint rá és meg is viselte ez a dolog. szóval testileg-lelkileg összetört a csaj. jobb lenne ha most elmennél orvoshoz és felszednél legalább 10 kilót.
Kórosan sovány vagy, és muszáj hínod minimum tíz kilót - zsírt is!!! -, hogy ismét normálisan menstruálj! Amúgy ilyen paraméterekkel hogyhogy nem vagy már a pszichiátrián, hogy etessenek? Én 168/47 vok, és borzalmasan sovány, minden bordám kilátszik plusz csípõcsont is... iszonyat.
Csak azt nem értem, mit nem értettél. Azt hiszed, ha újra felteszed a kérdést, más választ kapsz?

Nekem 1hete késik a menstruációm. Lehetek terhes? Tegnap még negatívat teszteltem. Olykor megfeszülnek a melleim és néha olyan görcs jön rám mint ha meg akarna jönni. Egy nap volt olyan fejfájára keltem és szédültem is reggel. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hogy lehetsz-e terhes, AZT CSAK TE tudhatod. Mi nem voltunk ott. Ettõl függetlenül, tény: Ha tünet van, már a teszt is kimutatja. Tehát eszerint nem túl valószínû.

Hogy lehetsz-e terhes, AZT CSAK TE tudhatod. Mi nem voltunk ott. Ettõl függetlenül, tény: Ha tünet van, már a teszt is kimutatja. Tehát eszerint nem túl valószínû.
1 hetes késésnél már illene valamit mutatnia a tesztnek, ha terhes lennél!
csak 1 tesztet csinaltal?ha igen csinalj megegyet.lehet rossz volt a teszt
Az átlagos - és ez a legtöbb 25-ös - tesztek a peteérés után 4 héttel mutatják ki a terhességet. Hiába van ráírva más!!! Van egy nagyon jó régi terhes- könyvem, nagyon jó dolgok vannak benne és ezt is ott olvastam - és tapasztaltam! Nekem is volt kettõ negatív, vártam és a negyedik - a terhesség hatodik - hetén már pozitív lett. Én már elõtte is éreztem h émelygek, hányingerem van, és elkezdtek nagyon fájni a melleim. De azon a héten még nem mutatta ki.
Miért is téved?? Különbözõek az emberek, nekem pl kisfiamnál a terhesség elvileg 5. hetében volt elõször egy nagyon halvány pozitív tesztem, addig negatív volt pedig rengeteget csináltam, tehát már 1 hete késett. Néhány hónapja már 2 hetet késett, az amúgy sem teljesen rendszeres menstruációm, és akkor lett elõször nagyon halványan pozitív, sajna vetélés lett a vége.Jelenleg 8 napja késik, sok terhességi tünettel a teszt negatív tehát várok pár napot.Nem mindenkinek ugyanannyi a hcg szintje, ugye az is fontos, hogy lehet késõbb sikerült e megtermékenyülés, mondjuk egy nagyon késõi peteérésbõl.
6-os! Teljesen másról beszélsz! Az, hogy NEKED össze-vissza menstruáció mellett mikor mutatta ki a teszt, nem jelenti azt, hogy CSAK az ovu után 4 héttel lehet kimutatni! Hosszabb ciklusnál természetesen az ovuláció is késõbb következik be, így az utolsó menstruációtól számítva jóval késõbb sikerül csak kimutatni a terhességet (DE ettõl függetlenül a terhesség BIOLÓGIAI kora a pozitív teszt idején egy hosszabb ciklussal rendelkezõnél is megközelítõleg ugyanannyi, mint egy rövid ciklussal rendelkezõnél). Abban igazad van, hogy a hcg termelõdési üteme nem mindenkinél ugyanolyan, DE a minimális értéket "a lassabban termelõknél" is el kell érje, különben a terhességgel gondok vannak! A minimális érték pedig a fogantatástól számított 14. napon 10-20 mlu/ml között van és kétnaponta duplázódik.
Nem össze-vissza, csak nem napra pontos 30napos de van többször is, hogy 35 nap.

Ha a terhesek első időszakában van menstruáció és az olyan mint máskor, valóban lehet, hogy ennek ellenére kismama az illető?

Legjobb válasz: A barátnõmnek csak a második maradt ki. Az elsõ teljesen olyan volt, mintha nem is lett volna terhes. Meg is lepõdtek, amikor kiderült, hogy nem 6, hanem 10 hetes terhes. Semmi tünete nem volt.

A barátnõmnek csak a második maradt ki. Az elsõ teljesen olyan volt, mintha nem is lett volna terhes. Meg is lepõdtek, amikor kiderült, hogy nem 6, hanem 10 hetes terhes. Semmi tünete nem volt.
Szia! Nekem az elsõ két hónapban fel sem tûnt, hogy terhes lennék, mert rendesen megjött, aztán a harmadik hónapban csak barnás folyásom volt 4 napig, ekkor mentem dokihoz. :) Sajnos nekem a terhességem késõbbi idõszakában is voltak vérezgetõs problémák, de szerencsére semmi baj sem lett belõle, bár azért kíváncsi lennék mitõl volt ez így, de erre a doki sem talált választ. Kisfiam most 7 hetes és békésen szuszog a kiságyban. :) )
ha terhesség alatt menstruáció jelentkezik, az semmiképp sem olyan, mint amikor nem vár babát a nõ, hiszen terhesség alatt a méh felsõ részében beágyazódik a zigóta és maximum egy kis barnás vérzés jelentkezik, ami a méh alsó részében lévõ nyálkahártya leválása.
Szia! Igen, tényleg ugyanolyan volt az elsõ két hónapban a vérzésem. Nem tudom mitõl, talán valamilyen hormonproblémám lehet. :( Azért erre gondolok, mert a szülésem sem fájásokkal indult, hanem magzatvíz szivárgással, kaptam oxitocint, de arra sem megfelelõen reagáltam, aztán szerencsére természetes úton sikerült a szülés, de a tejem nem indult meg úgy mint kellett volna (szinte semmi), tehát a babám tápszeres lett, a méhem is kicsit lassan állt vissza... :( Majd egyszer, ha lesz idõm és fõleg lelkierõm kivizsgáltatom magam. Az viszont mindenért megvigasztal, hogy a Picúr szépen fejlõdik mind testileg, mind szellemileg. :) )
Szia! Most 7 hetes a pici. :) Nekem is voltak problémák a fogamzásgátlókkal, az egyiknek magas, a másiknak alacsony volt a hormontartalma, de volt olyan is, amitõl csak simán rosszul voltam. Remélem hamarosan Neked is összejön a baba! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi az oldalt.Tényleg érdekes dolgokat ír.
Szia Találtam egy oldalt érdekes dolgokat ír, a terhesség alatti "menstruálásról". http://www.femina.hu/baba/milyen_bajt_jelez_a_terhesseg_alat..
A kérdező hozzászólása: Biztos nagyon aranyos a babád:) Természetesen megírom neked mi lesz az eredményem. Én az elsõ tabitól 20 kg-ot híztam, a másiktól pedig nem jött meg a menzeszem. Köszönöm mindenkinek aki irt nekem. Puszika!
Nálam úgy volt, hogy 1.nap mintha rendesen megjött volna, második nap alig valami, 3. nap pedig csak kevés barnázás
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm, hogy visszaírtál. Igy talán még reménykedhetem, hogy tényleg babám lesz.Mert nagyon szeretném.És nekem is voltak hormon problémáim, a fogamzásgátlóktól.2 fajtát szedtem és egyik sem volt jó nekem.Így abba kellet hagynom.:( Mennyi idõs a picid?Örülök, hogy jól van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy irtatok nekem.Tehet van még esélyem, hogy babát várok.Ez a harmadik nap, hogy mensizek, bár nem olyan erõsen mint szokott(de nem túl nagy az eltérés).De még mindig szédülök és melleim feszülnek, és a fejem is fájdogál de nem folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Az utolsó írótól kérdezném:Tényleg ugyanolyan volt a vérzésed mint máskor?És nem volt semmi más jele, hogy babát várnál?Köszönöm még1szer!
Én is így jártam, ez 1, másfél napig tartó "mensi" volt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A menzeszem 2 és fél napig volt meg.Gyengébb mint máskor utána meg egy kis barnás folyásom volt.A tüneteim (a mell feszülés és szédülés)még van de enyhébb. Jött még egy kis derék fájás(de elviselhetõ) Ma reggel csináltam egy tesztet negatív lett. Nem tudom mi lehet velem. Tanács????? Én szerintem elmegyek orvoshoz.Mára jövõ héten.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!