Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan lennének mint (267 db)

2 éve vagyok együtt a barátommal és egy ideje úgy érzem hogy unalmasak a vele töltött órák, szeretem de én újra vágyom. Minden nap ugyan az van és szeretném ha változna ha olyan lenne mint a kapcsolatunk elején. Mit tegyek? (a többi lent)

van 1fiú a suliba aki tetszik és én is tetszek neki és megbeszéltük h titokban találkozunk. Van büntudatom de ott van az is h úgy érzem hogy 16évesen leragadtam és nem élek. Mert nem lenne gond h leragadtam 1fiúnál de minden nap ugyan azt csináljuk én meg újjat akarok.

Legjobb válasz: hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet

hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet
Az baj, ha már úgy érzed, leragadtál. Ha 2 év után máris unalmas a kapcsolatotok, az sok jót nem ígér. Ha szereted még a barátodat, akkor beszélj vele, csináljatok több közös programot, próbáljatok ki együtt új dolgokat! Ha ez sem hoz változást, akkor lépj. Ja és új kapcsolatot CSAK akkor kezdj, ha a régit már lezártad!!!!
A kérdező hozzászólása: szeretném több ember válaszát
De igen, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: értem de nem ilyen egyszerû
Úgy értem, hogy ha nem írtad volna le a korod, akkor azt gondoltam volna, hogy vagy 30 éves vagy. Talán azt te se gondoltad, hogy 14 évesen ismered meg a férjed, úgyhogy mivel kvázi még gyerek vagy, talán szakíts vele és ha már mindenáron kell valaki más, akkor keress olyat akivel jól tudod érezni magad.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Igen, na, szar dolog 16 évesen kiégni.
A kérdező hozzászólása: de szeretem a barátom és úgy érzem hogy ha szakítanánk megbánnám és nem tudnék nélküle élni. Nem tudom mit csináljak..
Na figyelj.. Velem is volt ilyesmi, csak nekem nem tetszett más. Beszélj vele, Én ezt tettem, és tõk érdekes lett minden. Programok, sok séta, egyéb.. Minden más. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Amúgy.. Ha már más megtetszik úgymond, akkor valószínûleg már nem szereted..

Mit tegyek az arcommal? Szeretném ha olyan lenne mint régen :/

Nem tudom mostanában mi van az arcommal :S Jobban mitesszeres mint régen volt(ha kig?zölöm és utána jól megtisztítom az arcom pár óra múlva megint tiszta mitesszeres),kijönnek ilyen apró pont szer? "pattanások" akkor sárga foltok vannak az arcomon :O a szám mellet meg a szemem környékén,meg piros.. Borzasztó :S Soha nem volt ilyen az arcom a mitesszereket leszámítva :S

Legjobb válasz: Zsír- , fûszer- és cukormentes táplálkozást.

Zsír- , fûszer- és cukormentes táplálkozást.
A kérdező hozzászólása: oké:)
És igyál jó sok vizet! Nekem attól mindig megszépül az arcom!
Bõrgyógyászhoz el kéne menned. A pattanásoknak sokszor hormonális okai vannak, a magasabb tesztoszteron-szint okozza. Tudnak rá adni Diane-35 tablettát.
A kérdező hozzászólása: Az lesz..


Ha a magyarság beolvadna a közös Európába mennyivel élnénk jobban vagy rosszabbul? Olyan lenne mint mikor István király csatlakozott a Nyugat-európai kultúrához?

A nyelv megszünne de viszont minden európai állampolgárt értenél, közös belpolitika lenne, egy nagyhatalom részei lennénk, valamilyen német vagy amerikai életszinvonalon élve gondolom.

Legjobb válasz: Nem jó a példa, amúgy meg alig lehetne megvalósítani jelenleg. Nem is biztos hogy lenne értelme, mert nem csak a nyelv tesz egy nemzetet. És gondolom ezt a szervezetet is egy bizonyos nép vezetné, akinek ez meg nem tetszene az náci lenne. Nem olyan nagy baj a nemzetállamok léte.

Nem jó a példa, amúgy meg alig lehetne megvalósítani jelenleg. Nem is biztos hogy lenne értelme, mert nem csak a nyelv tesz egy nemzetet. És gondolom ezt a szervezetet is egy bizonyos nép vezetné, akinek ez meg nem tetszene az náci lenne. Nem olyan nagy baj a nemzetállamok léte.
István király nem csatlakozott semmilyen nyugati kultúrához. A németek akkor is jöttek hódítani, István pedig elverte õket, mint szódás a lovát. A pápa behódolt neki, és apostolnak nevezte, ugyanúgy visszaverte a kelet felõl jövõ támadásokat. A kelet vagy nyugat felé húzó belsõ ellenséget szintén helyretette. Így alapozta meg az ország nagyhatalmi státuszát, ami még 500 évig kitartott utána, és nem azzal, hogy segget nyalt. Nem a modern kori politikusi mentalitásból kell kiindulni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A nyelv megszünne de viszont minden európai állampolgárt értenél, közös belpolitika lenne, egy nagyhatalom részei lennénk, valamilyen német vagy amerikai életszinvonalon élve gondolom." Tehát ha a magyar nyelv megszûnne, akkor minden európai polgárt értenénk. Értem, a spanyolt is, a portugált is, a olaszt, svédet, hollandot is stb. Vagy az õ nyelvük is megszûnne? És mind angolul beszélnénk? Ez nem új, ma ha találkozom egy dánnal, angolul beszélek vele, tekintve, hogy nem tudunk egymás nyelvein. Tehát ha feladjuk a kultúránkat, akkor már német vagy amerikai színvonalon fogunk élni? Világos, a svédek, dánok is feladták az önazonosságukat és így már jól is élnek. Éppen azért nincs erre szükség, mert István már megtette ezer éve. A magyarság ezer éve Európához csatlakozott nép és állam. Éppen a kultúránk megõrzése és mûvelése erõsíthet minket s nem az önfeladás. Aki nem tiszteli a saját értékeit, miért várja, hogy mások tiszteljék? Európa nem USA, épp a sokszínûség, a kultúrák, nyelvek sokfélesége az egyik legnagyobb értéke, és ennek Magyarország is része.

Szerintetek gáz? Annyira zavar a szám túl vastag. :S Olyan lenne mint ha szilikon szájam lenne. Annyira iritál. Olyan csókos száj. XDD Vagy harcsa:D

Köszi a válaszokat.17L

Legjobb válasz: azért csókos vagy harcsa nem mindegy :D de szerintem a pasik szeretik a telt ajkakat :) L/18

azért csókos vagy harcsa nem mindegy :D de szerintem a pasik szeretik a telt ajkakat :) L/18
más nõk csomó pénzt költenek a plasztikai sebésznél, hogy telt ajkuk legyen. inkább örülj neki. így kép nélkül nem tudom milyen a tiéd, de nekem is tetszik a csókos száj. 24/F
NIGGER! ______ normális üzemmód 'ON' Amúgy egyátalán nem gáz szerintem. Kifejezetten szexis. :)
Már hogy lenne gáz?? Szerintem legyél nagyon büszke rájuk, és örülj neki, hogy "csókos szád" van ;) Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb pasi szívesen csókolná- vagy elképzeli ahogy mást csinálsz vele... ;) 19/L
Ilyen vagy. A gáz szót meg hagyjuk, mert már nagyon unom, hogy mindenki ezt írja, tudod mi a gáz? A gáz forma az anyag egy halmazállapota. Mint a folyadékok, a gázok is fluidumok: képesek áramlani és nem állnak ellent a deformációnak, habár van viszkozitásuk. A folyadékokkal ellentétben a gázok nem öltik fel az õket tartalmazó test formáját, hanem igyekszenek az általuk elfoglalt teret kitölteni. A gázokban meglévõ kinetikus energia a második legnagyobb a halmazállapotok között (a plazma után). Ezen magasabb kinetikus energiaszint miatt a gázok atomjai és molekulái visszapattannak az õket tároló anyag felületérõl, és egymásról. Ez a folyamat a kinetikus energia növelésével erõsödik. Elterjedt tévhit, hogy a gázok nyomását a gázmolekulák egymásnak ütközésével magyarázzák, de valójában csupán véletlenszerû sebességük elegendõ a nyomás értékének meghatározásához. A kölcsönös ütközések csupán a Maxwell-Boltzmann eloszlás megalapozásához voltak fontosak. A „gáz” szó valószínûleg egy flamand kémikustól ered, a káosz görög szó flamand kiejtését írta így le.
Szopásra jó lennél az tuti.
A kérdező hozzászólása: Utolsó normális válaszokat kérnék-.-"

Hogyan tudok olyan ikonoat win7 re mintha olyan lenne mint az xp nek hogy ha 1X rákattintok akkor csak akkor jelöli ki? lent

az nemjó,hogy csak kallszikus vagy kis ikonokra teszem az nemj

Legjobb válasz: Szerinem iratkozz be egy ECDL tanfolyamra. Egyébként a windows 7 ben ugyanugy viselkednek az ikonok, mint az XP-n szóval vagy nem a windows-zal van a baj vagy nem is az van neked.

Szerinem iratkozz be egy ECDL tanfolyamra. Egyébként a windows 7 ben ugyanugy viselkednek az ikonok, mint az XP-n szóval vagy nem a windows-zal van a baj vagy nem is az van neked.

Gáz lenne ha olyan lenne a hajam mint Bellatrix Lestrange-nak a Harry Potterbõl?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] itt egy kép:D nem tudom miért de nagyon tetszik a haja :$ xd

Legjobb válasz: szerintem igen. de gondolom megvan hozzáa stílusod, ha neked ez tetszik :)

szerintem igen. de gondolom megvan hozzáa stílusod, ha neked ez tetszik :)
Ehhez arc és személyiség kell. Különben a végén igénytelen banyának titulálnak.
szerintem nem nekem is hasonló hajam van, (eredetileg ilyen göndör, csak festett vörös), eddig csak dicséretet kaptam
Ha látnálak az utcán, félnék tõled.
Nekem tetszik :D Jó ronda egyébként a fogsora :D
azt hittem, valami rémképes szívatás, mikor bejött a képxDD am nem, ha igényes & tisza=))

Az baj, ha egy számomra nagyon szimpatikus és elismert híresség (énekes) viselkedését próbálom magamra húzni, mármint elgondolom, hogy ő most ebben az adott helyzetben mit tenne, és próbálok olyan lenni, mint ő?

(akinek a jelleme, a stílusa nagyon megfogott)

Legjobb válasz: Szvsz nem nyomod el a saját személyiségedet, mert ha annyira más lennél mint az adott személy, akkor nem biztos, hogy képes lennél úgy viselkedni mint õ. Tehát ez nem elnyomás, így formálódik a saját személyiséged, nem leszel a végén senkinek a tökéletes klónja, hanem ezek a dolgok amiket másoktól lesel el, keverednek benned, és ettõl leszel te te.

Szvsz nem nyomod el a saját személyiségedet, mert ha annyira más lennél mint az adott személy, akkor nem biztos, hogy képes lennél úgy viselkedni mint õ. Tehát ez nem elnyomás, így formálódik a saját személyiséged, nem leszel a végén senkinek a tökéletes klónja, hanem ezek a dolgok amiket másoktól lesel el, keverednek benned, és ettõl leszel te te.
Ha pozitív példakép, akkor nem. Alapvetõen így alakul ki a személyiségünk, csak nyilván a korai években ez a szülõkre/nagyszülõkre korlátozódik.
A kérdező hozzászólása: Oké. De nem lehet, hogy ezzel elnyomom a saját személyiségem?
Mi a "saját" személyiséged? Azokat nem más minták inspirálták?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Minek a rövidítése az Szvsz?

Szerintetek jobb lenne ha olyan lenne a felvétel felsőoktatásba mint mondjuk az USA-ban?

Ugyebár ott vagy szuper okosnak kell lenned vagy lennie kell sok pénzednek hogy felvételt nyerj vagy megpályázni valami ösztöndíjat ami egy részét fizeti a tandíjnak.Szerintem ők jobban csinálják mivel ott a tehetséges embereket tényleg hajtsák és pénzelik hogy előbbre jusson.Ott nincsen a diplomásokból túl sok mint itt.Ingyenes csak a nagyon tehetséges diákoknak lenne.

Legjobb válasz: Elmondanám neked, hogy Magyarországon kevés diplomás van Európa többi országához képest. Csak itt azért tûnik úgy hogy sokan vannak, mert nem kapnak munkát a válság miatt, meg sokan nem piacképes (pl bölcsész, marketing..) szakokra mennek, és csak tovább gyarapítják a munkanélküliek rétegét. Mellesleg Amerikában egy átlagember is ki tudná fizetni a tandíját a gyereknek, de ez itt megvalósíthatatlan ugyanis 100e ft-os átlagfizetéssel egy fél életen át kell spórolni hogy CSAK az egyik gyereked járhasson egyetemre (valamely szakra egy élet spórolása sem elég..), szóval maximum hitellel lehetséges, az meg hova vezetne?...

Elmondanám neked, hogy Magyarországon kevés diplomás van Európa többi országához képest. Csak itt azért tûnik úgy hogy sokan vannak, mert nem kapnak munkát a válság miatt, meg sokan nem piacképes (pl bölcsész, marketing..) szakokra mennek, és csak tovább gyarapítják a munkanélküliek rétegét. Mellesleg Amerikában egy átlagember is ki tudná fizetni a tandíját a gyereknek, de ez itt megvalósíthatatlan ugyanis 100e ft-os átlagfizetéssel egy fél életen át kell spórolni hogy CSAK az egyik gyereked járhasson egyetemre (valamely szakra egy élet spórolása sem elég..), szóval maximum hitellel lehetséges, az meg hova vezetne?...
Igen, így igaz, ahogy az elsõ mondja (ment is a zöld). Lényegében a magyar felsõoktatásban annyi a baj, hogy bizonyos szakokra túl egyszerû bejutni és egy 2-es 3-mas érettségi bõven elég hozzá. Ezen kellene változtatni. Aki fõsulira, egyetemre szeretne menni, az igenis tudjon produkálni 4-es 5-ös eredményeket, mi lesz vele késõbb vizsgákon? Illetve aki mindenáron felsõoktatásba szeretne kerülni - a gyenge eredményei ellenére - az fizessen. Tehát én ott változtatnék , hogy alapból ne legyenek ilyen 240 pontos felvételi pontszámok, mert nevetséges. Akkor nem 100 embert vesznek fel az adott szakra, hanem csak 10-et, de az a 10 valószínûleg könnyebben benn is marad. Valamint a költségtérítés se legyen ilyen meredek, mint most. Persze ehhez elég sok mindent át kéne konvertálni, kezdve a fizetésekkel, de jó lenne , ha mondjuk egy átlag ember is meg tudná fizetni az oktatást, ha muszáj.
Na akkor még több böszme lenne. Hogy tudjál róla, azoknál tömérdek mennyiségû diplomás van, csak a papírért, tudás persze nem áll mögötte. A diplomákat ott a semmiért osztogatják, mindenkinek adnak valami papírt. Ott egyetemen a szinvonal kb. az itteni általános iskola 8. osztályáig terjed. Magyarul olyanokat tanulgatnak, hogy két törtet hogyan lehet közös nevezõre hozni. El sem hinnéd, mennyi ostoba ember él ott, egyszerûen hihetetlen. A mûszaki világban is csak azért olyanok, amilyenek, mert hát pénz hol van? Hát épp ott. Aki teheti kimegy az itthon szerzett értékes diplomájával oda.
Az USA-ban az állások 57%-ához kell diploma. Nem értem, mirõl beszélsz kérdezõ. A maradék 43% meg gyanítom a fizikai munka.
A kérdező hozzászólása: Van tapasztalatom az angolszász oktatási rendszerrel.És sokkal gyakorlatiasabb , színesebb az itteni.Sokan azon problémáznak hogy ott a biológus nem ért az irodalomhoz meg a történelemhez viszont kiváló biológiából , az USA-ban annyit tanítanak amit kell és azt magas szinten.Magyarországon mindent tanítanak de semmihez sem fognak érteni a diákok , mindent a fejükbe akarnak tömni , olyan dolgokat is ami a jövõbeli hivatásához nem kapcsolódik.Például minek kémiai számításokat végezni egy olyannak aki közgazdász lesz?Semmi értelme , és nem az alap dolgokról beszélek amikor megtanuljuk hogy a sósav az mérgezõ , az alapok kellenek de sok egyébre nincs szükség.

Ha egy lányt elhívok randizni akkor az mit foglal magában? Pl: kézenfogva menni, puszit adni stb. Ez lényegében olyan lenne mint ha azt kérdezném meg hogy járunk?

Legjobb válasz: elsõ randin csak sétálgassatok, ismerekedjetek. A második randin megpróbálhatod megcsókolni és meg fogni a kezét. Attól hogy lesz egy randitok még nem jelenti azt hogy jártok is.

elsõ randin csak sétálgassatok, ismerekedjetek. A második randin megpróbálhatod megcsókolni és meg fogni a kezét. Attól hogy lesz egy randitok még nem jelenti azt hogy jártok is.
Csõ, szerintem még várjál egy-két évet ezzel a csajozással.
Nem. Azt csináltok, amit kényelmesnek éreztek mindketten. Ha kézenfogás, akkor az, ha csók, az, ha szex, szex. És nem, a párkapcsolat nem merül ki abban, hogy megfogom a lány kezét. Azért, mert megkérdezed, hogy jártok-e, nem fog automatikusan kötõdni hozzád érzelmileg, lelkileg, testileg, akárhogyilag. A kapcsolat folyamatosan kialakul, nem pedig "megcsinálják" egy na, mától járunk-szar szöveggel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!