Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan lennének (1159 db)

Gáz lenne ha olyan lenne a hajam mint Bellatrix Lestrange-nak a Harry Potterbõl?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] itt egy kép:D nem tudom miért de nagyon tetszik a haja :$ xd

Legjobb válasz: szerintem igen. de gondolom megvan hozzáa stílusod, ha neked ez tetszik :)

szerintem igen. de gondolom megvan hozzáa stílusod, ha neked ez tetszik :)
Ehhez arc és személyiség kell. Különben a végén igénytelen banyának titulálnak.
szerintem nem nekem is hasonló hajam van, (eredetileg ilyen göndör, csak festett vörös), eddig csak dicséretet kaptam
Ha látnálak az utcán, félnék tõled.
Nekem tetszik :D Jó ronda egyébként a fogsora :D
azt hittem, valami rémképes szívatás, mikor bejött a képxDD am nem, ha igényes & tisza=))

Miért kell "féltékenynek" lenni? Hogy esne ha olyan lenne féltékeny Rád, aki nem a barátnőd/barátod?

Kedves King K. és Többiek! A véleményed/véleményetek érdekelne:)

Legjobb válasz: Ügyes :D

A kérdező hozzászólása: ;*
na, eddig minden a terv szerint halad
Gabriella... hozzám jösz feleségûl? *.* :D
A kérdező hozzászólása: Hm. Ezt milyen meggondolásból mondtad?:) Kérlek, részletezd:)
nem, véleményem szerint házasodjatok össze
A kérdező hozzászólása: 81%os, Te mit gondolsz, szerinted is kell valaki akire féltékeny lehet?:D
#31 Én igen ;)
King Kong, csinálj már valamit, nem tudom sokáig ébren tartani
A kérdező hozzászólása: Szóval igen!? :o
NE!
A kérdező hozzászólása: Szerezzek 2-3 pasit akire lehetsz?;)
A kérdező hozzászólása: Igen *-* <3 :D
Énis szeretlek <3 :D
A kérdező hozzászólása: Sokkal-sokkal jobban :P
:3 ^_^ <3
A kérdező hozzászólása: Tudod h a szívem csak a Tiéd *-* :D
Gabi :O :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm Neked is ment egy szívecske: <3
rendben van, ez az egy dolog még talán belefér
A kérdező hozzászólása: 81%os Jajmár, nem is :D Kiegyezünk egyenlõbe? *_*
én nyertem
De, pedíg így van :* <3 :D
A kérdező hozzászólása: Nemiiis *-* <3
Én jobban :3 <3 :D
Kire lennék féltékeny? :D
A kérdező hozzászólása: #24 köszönöm, tényleg boldogabb vagyok ettõl így 4:54kor. :D Féltékeeeny :$
Igen? :$ :D
féltékeny vagy?
#9 Te meg ki a tököm vagy?
gyanús vagy te nekem King Kong, rajtad tartom a szemem
Véletlenûl sem én vagyok :D :P
A kérdező hozzászólása: Biztos nem tudod ki Õ?:o
Hát nemtudom ki az a King K. de szerintem tuti, hogy többet :)
A kérdező hozzászólása: És többet érez? biztooos?:P
#3 mond valamit ;)
Szerintem akkor õ többet érez valahol és azért.
figyelmen kívül hagynám
Miattad tuti nem :D
most ezzel megbántottál
Majd szólj ha érdekel :D
a kérdezõnek nem kerül semmibe, az oldal üzemeltetõje fizet a munkámért
A kérdező hozzászólása: Jajj, Teee :D
A másik kérdésénél 2x ennyi van :P
A kérdező hozzászólása: Hurrá! Most boldogabb a Világ. Köszönöm :) Mivel is tartozom?
de nézd milyen sok válaszod lett hirtelen!
A kérdező hozzászólása: Hát, szerintem mi teljesen nyugodtak maradtunk... :D Legalábbis én. De igazán kedves tõled hogy figyelsz másokra.
igazából csak a nyugalmat próbáltam megzavarni, ami részleges sikerrel zárult
A kérdező hozzászólása: King. Miattatok fogják törölni ezt a retek kérdést szóval nem vesztettem. :P 81%os Tényleg, Te ki vagy?:D Priv?:P
Király mert engem se :) Sõt tulajdonképpen Te nemérdekelsz ;)
engem? engem érdekel, úgyhogy most szólok
Ügyes :D

Szerintetek jobb lenne ha olyan lenne a felvétel felsőoktatásba mint mondjuk az USA-ban?

Ugyebár ott vagy szuper okosnak kell lenned vagy lennie kell sok pénzednek hogy felvételt nyerj vagy megpályázni valami ösztöndíjat ami egy részét fizeti a tandíjnak.Szerintem ők jobban csinálják mivel ott a tehetséges embereket tényleg hajtsák és pénzelik hogy előbbre jusson.Ott nincsen a diplomásokból túl sok mint itt.Ingyenes csak a nagyon tehetséges diákoknak lenne.

Legjobb válasz: Elmondanám neked, hogy Magyarországon kevés diplomás van Európa többi országához képest. Csak itt azért tûnik úgy hogy sokan vannak, mert nem kapnak munkát a válság miatt, meg sokan nem piacképes (pl bölcsész, marketing..) szakokra mennek, és csak tovább gyarapítják a munkanélküliek rétegét. Mellesleg Amerikában egy átlagember is ki tudná fizetni a tandíját a gyereknek, de ez itt megvalósíthatatlan ugyanis 100e ft-os átlagfizetéssel egy fél életen át kell spórolni hogy CSAK az egyik gyereked járhasson egyetemre (valamely szakra egy élet spórolása sem elég..), szóval maximum hitellel lehetséges, az meg hova vezetne?...

Elmondanám neked, hogy Magyarországon kevés diplomás van Európa többi országához képest. Csak itt azért tûnik úgy hogy sokan vannak, mert nem kapnak munkát a válság miatt, meg sokan nem piacképes (pl bölcsész, marketing..) szakokra mennek, és csak tovább gyarapítják a munkanélküliek rétegét. Mellesleg Amerikában egy átlagember is ki tudná fizetni a tandíját a gyereknek, de ez itt megvalósíthatatlan ugyanis 100e ft-os átlagfizetéssel egy fél életen át kell spórolni hogy CSAK az egyik gyereked járhasson egyetemre (valamely szakra egy élet spórolása sem elég..), szóval maximum hitellel lehetséges, az meg hova vezetne?...
Igen, így igaz, ahogy az elsõ mondja (ment is a zöld). Lényegében a magyar felsõoktatásban annyi a baj, hogy bizonyos szakokra túl egyszerû bejutni és egy 2-es 3-mas érettségi bõven elég hozzá. Ezen kellene változtatni. Aki fõsulira, egyetemre szeretne menni, az igenis tudjon produkálni 4-es 5-ös eredményeket, mi lesz vele késõbb vizsgákon? Illetve aki mindenáron felsõoktatásba szeretne kerülni - a gyenge eredményei ellenére - az fizessen. Tehát én ott változtatnék , hogy alapból ne legyenek ilyen 240 pontos felvételi pontszámok, mert nevetséges. Akkor nem 100 embert vesznek fel az adott szakra, hanem csak 10-et, de az a 10 valószínûleg könnyebben benn is marad. Valamint a költségtérítés se legyen ilyen meredek, mint most. Persze ehhez elég sok mindent át kéne konvertálni, kezdve a fizetésekkel, de jó lenne , ha mondjuk egy átlag ember is meg tudná fizetni az oktatást, ha muszáj.
Na akkor még több böszme lenne. Hogy tudjál róla, azoknál tömérdek mennyiségû diplomás van, csak a papírért, tudás persze nem áll mögötte. A diplomákat ott a semmiért osztogatják, mindenkinek adnak valami papírt. Ott egyetemen a szinvonal kb. az itteni általános iskola 8. osztályáig terjed. Magyarul olyanokat tanulgatnak, hogy két törtet hogyan lehet közös nevezõre hozni. El sem hinnéd, mennyi ostoba ember él ott, egyszerûen hihetetlen. A mûszaki világban is csak azért olyanok, amilyenek, mert hát pénz hol van? Hát épp ott. Aki teheti kimegy az itthon szerzett értékes diplomájával oda.
Az USA-ban az állások 57%-ához kell diploma. Nem értem, mirõl beszélsz kérdezõ. A maradék 43% meg gyanítom a fizikai munka.
A kérdező hozzászólása: Van tapasztalatom az angolszász oktatási rendszerrel.És sokkal gyakorlatiasabb , színesebb az itteni.Sokan azon problémáznak hogy ott a biológus nem ért az irodalomhoz meg a történelemhez viszont kiváló biológiából , az USA-ban annyit tanítanak amit kell és azt magas szinten.Magyarországon mindent tanítanak de semmihez sem fognak érteni a diákok , mindent a fejükbe akarnak tömni , olyan dolgokat is ami a jövõbeli hivatásához nem kapcsolódik.Például minek kémiai számításokat végezni egy olyannak aki közgazdász lesz?Semmi értelme , és nem az alap dolgokról beszélek amikor megtanuljuk hogy a sósav az mérgezõ , az alapok kellenek de sok egyébre nincs szükség.


2 éve vagyok együtt a barátommal és egy ideje úgy érzem hogy unalmasak a vele töltött órák, szeretem de én újra vágyom. Minden nap ugyan az van és szeretném ha változna ha olyan lenne mint a kapcsolatunk elején. Mit tegyek? (a többi lent)

van 1fiú a suliba aki tetszik és én is tetszek neki és megbeszéltük h titokban találkozunk. Van büntudatom de ott van az is h úgy érzem hogy 16évesen leragadtam és nem élek. Mert nem lenne gond h leragadtam 1fiúnál de minden nap ugyan azt csináljuk én meg újjat akarok.

Legjobb válasz: hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet

hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet
Az baj, ha már úgy érzed, leragadtál. Ha 2 év után máris unalmas a kapcsolatotok, az sok jót nem ígér. Ha szereted még a barátodat, akkor beszélj vele, csináljatok több közös programot, próbáljatok ki együtt új dolgokat! Ha ez sem hoz változást, akkor lépj. Ja és új kapcsolatot CSAK akkor kezdj, ha a régit már lezártad!!!!
A kérdező hozzászólása: szeretném több ember válaszát
De igen, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: értem de nem ilyen egyszerû
Úgy értem, hogy ha nem írtad volna le a korod, akkor azt gondoltam volna, hogy vagy 30 éves vagy. Talán azt te se gondoltad, hogy 14 évesen ismered meg a férjed, úgyhogy mivel kvázi még gyerek vagy, talán szakíts vele és ha már mindenáron kell valaki más, akkor keress olyat akivel jól tudod érezni magad.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Igen, na, szar dolog 16 évesen kiégni.
A kérdező hozzászólása: de szeretem a barátom és úgy érzem hogy ha szakítanánk megbánnám és nem tudnék nélküle élni. Nem tudom mit csináljak..
Na figyelj.. Velem is volt ilyesmi, csak nekem nem tetszett más. Beszélj vele, Én ezt tettem, és tõk érdekes lett minden. Programok, sok séta, egyéb.. Minden más. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Amúgy.. Ha már más megtetszik úgymond, akkor valószínûleg már nem szereted..
tud.
Persze hogy tud. Vagy minek mennének ki? Lélegeztetni? Azt tud a szomszéd is.
A kérdező hozzászólása: Kb. három hete volt egy elég súlyos gyomorrontásom, mostanáig kórházban voltam. Majdem lett belõle egy hasnyálmirigy gyulladás.De megint emésztési zavaraim vannak. Ja és a Honvéd kórházban kezeltek. Mi jó gyomorrontásra, ha hányingert érez az ember? Persze most nem olyan vészes, de reggel 8 óratól van egy kis hányingerem.
Persze, és vénásan injekciót is / gyógyszeres keringés és légzés támogatáshoz stb /
A kérdező hozzászólása: Ponrosítanék, déltõl érzek minimális hányingert, de reggel 8kor ettem.Még most is érzem a reggel elfogyasztott étel "szagát".

Mit tegyek az arcommal? Szeretném ha olyan lenne mint régen :/

Nem tudom mostanában mi van az arcommal :S Jobban mitesszeres mint régen volt(ha kig?zölöm és utána jól megtisztítom az arcom pár óra múlva megint tiszta mitesszeres),kijönnek ilyen apró pont szer? "pattanások" akkor sárga foltok vannak az arcomon :O a szám mellet meg a szemem környékén,meg piros.. Borzasztó :S Soha nem volt ilyen az arcom a mitesszereket leszámítva :S

Legjobb válasz: Zsír- , fûszer- és cukormentes táplálkozást.

Zsír- , fûszer- és cukormentes táplálkozást.
A kérdező hozzászólása: oké:)
És igyál jó sok vizet! Nekem attól mindig megszépül az arcom!
Bõrgyógyászhoz el kéne menned. A pattanásoknak sokszor hormonális okai vannak, a magasabb tesztoszteron-szint okozza. Tudnak rá adni Diane-35 tablettát.
A kérdező hozzászólása: Az lesz..
Szárítás közben folyamatosan fésüld.
A kérdező hozzászólása: Köszi, reméllem bejön:S...
hát egyszer láttam a tv-ben vmi reklámot, hogy ilyen hajsimító balzsam és ha vizes hajra rá kened akkor utánna sima lesz a hajad, bár azt nemtudom, hogy göndör hajon mennyire válna be... :/
A kérdező hozzászólása: Aha, nemtudom mennyire higgyek az ilyenekben, mert nekem is itthon van 1 csomó hajegyenesítõ balzsamom, meg krémem és semmit nem érnek nekem.:S
Én kipróbáltam ezt a sampont meg krémet ami álítólag egyenessé teszi de nem használt semmit. Nem éri meg, nagyon drága és semmi hatása. Hajszárításnál fésülheted amennyit akarod nem lesz szögegyenes. És a hajszálak végei így kifognak állni. A hajvasalás a legbiztosabb. Ja és van még a hajbeszárítás, amit körkefével tudsz csinálni, de nekem ez se jött be, mert ott se lett egyenes a vége pedig felkunkorodott és nagyon hamara visszagöndörödött. Én a hajvasalást ajánlanám.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:(:)

Animefanok! Ti gondolkodtatok már azon hogy milyen jó lenne ha olyan életetek lenne mint egy animének?

Mert én mostanság sokat gondolok erre

Legjobb válasz: Olyan élet, mint egy animének? Nem inkább anime szereplõnek? Másrészt meg nagyon nem mindegy, hogy melyik sorozatra gondol az ember. Sokban nagyon nem lenne jó. Death Note, Code Geass nem lenne jó, de mondjuk Baccano!, Gintama, Tiger & Bunny nem lenne rossz.

Olyan élet, mint egy animének? Nem inkább anime szereplõnek? Másrészt meg nagyon nem mindegy, hogy melyik sorozatra gondol az ember. Sokban nagyon nem lenne jó. Death Note, Code Geass nem lenne jó, de mondjuk Baccano!, Gintama, Tiger & Bunny nem lenne rossz.
Fairy Tailból a Lucy lennék mert sok mindenben hasonlítunk ^^
Ha engem beeresztenének a One Piece-be ott olyan jelenetek lennének Ace-szel... huhúú :DD
Tied lenne akkor te nem lennél :D
az még jobb lenne :333 Lelouch már rég az enyém lenne :D
Én inkább azon szoktam, hogy õk élnének köztünk. :)
Angel Beats! , túlvilágon halhatatlanul heverni , örök internet kapcsolattal XD Code Geass , de csak azért mert Lulu Epic.
Nos, igen én is sokszor gondolok erre viszont én a fairy tailbe vagy a kilariba esetleg a narutoban lennék szívesen.
Én a Durarara!!-ban élnék, mint Izaya szeretôje, meg a Code Geass-ban Lelouch oldalán állva én Geass-el rendelkezve :P tökéletes életem lenne XD
hát lehet halott lennék ha Lulu az enyén lenne XD de akkor Izayaaa <3

Ha olyan törvények lennének, mint Amerikában, vagy Németországban, kevesebb válás lenne?

Gondolok itt asszonytartásról, megcsalásnál a vagyon nagy részének átadásáról.

Legjobb válasz: És az miért is lenne annyira jó? Hogy olyan emberek, akik sajnos évek alatt meggyûlölték egymást, már ölik egymást, azok együtt maradjanak? Szerintem felesleges lenne! Ne hogy elhiggye már bárki,hogy aki félre akar kufircolni, az nem oldaná meg bárhogy!

És az miért is lenne annyira jó? Hogy olyan emberek, akik sajnos évek alatt meggyûlölték egymást, már ölik egymást, azok együtt maradjanak? Szerintem felesleges lenne! Ne hogy elhiggye már bárki, hogy aki félre akar kufircolni, az nem oldaná meg bárhogy!
Lehet, hogy a válások száma csökkenne, de szerintem egyrészt ez attól még nem lenne jobb senkinek (családon belüli erõszak nagyobb méreteket öltene, abban biztos vagyok), és a házasságok száma meg így is csökken, ezek után méginkább több lenne az olyan fiatal, aki inkább nem házasodik, "csak" együtt él. Az asszonytartás intézményével (nõként sem) nem is értek egyet. Miért kéne valakinek egy felnõtt, munkaképes embert eltartania? Mert a gyerektartás, az oké, a gyerek közös, még ha el is váltak, azt el kell tartani. De egy felnõtt embert mégis miért?
De ezt nem tudod különválasztani. Mert sok olyat eset lenne, ahol anyuka mondjuk megunja apukát, akár másik kan is van kinézõben, apuka meg fizesse, mint a katonatiszt, közben azért lehet, hogy nem is õ a hunyó!
Az hogy pici a gyerek és úgy hagyják ott õket hogy gyesen van az megint másik kérdés, akkor bizony fizessen addig amíg gyesen vagy gyeden van. A hiteleket meg nem hagynám hogy csak úgy ott lehessen hagyni valakire. Ebben igazatok van.
Kevesebb házasság is. Szlovákiában válás után 5 évig kell a volt feleségnek fizetni, Ausztiában pedig addig, ameddig a volt feleség újra férjhez nem megy. Ezt a rendszert én sokkal jobbnak tartom, mivel a volt férjem egy nõ miatt egyik napról a másikra ott hagyott egy jókora hitellel, tartozással.
A kérdező hozzászólása: Igen én is erre gondoltam, mert rengeteg olyan történetrõl hallok, ahol az anyát pici gyerekkel ott hagyják egy fillér nélkül.
Ma sem sokan válnak az osztozkodás miatt, így is elég rossz házasság van és szerintem az épp annyira megvisel egy gyereket ha látja, hogy szülei folyton veszekednek, mint egy csonka családban való felnövés.
*elég sok rossz házasság van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!