Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan lejátszót szeretnék (3 db)

Le tud játszani DivX formátumot, így kérd.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak is divixes lejátszoja van mégsem olvassa be az olyan lemezeket amin több film van...nemvágom az egészet...
A kérdező hozzászólása: Mégis csak be tudja anyu divixes lejátszója olvasni a többfilmes lemezt.Köszi a segitséget.
Dvix, Xvid, MP4 nézd meg a lejátszón mielõtt megvásárolod.Nem biztos ha nagyon ólcsó lejátszót vásárolsz akkor le is játsza(bár felvan tüntetve rajta)mi is így jártunk.Én tudok eggyet neked ajánlani ami nem drága kb.13000ft "SIMBIO"ez garantáltan jó.A filmek sem biztos hogy jó formátumban vannak, megkell nézni a lajátszón mit fogad el, megírás elõtt átlehet konvertálni õket.

Szeretnek olyan zene lejatszot ahol olyan van mint a winampon az az animacios rajzok ha van ilyen, mek? Ha nincs akkor valamilyen jo zene lejatszot amek jo tisztan, szepen szol.

Legjobb válasz: Azok a vizuálialitások vagy mik. Erre a winamp miért nem jó? Amúgymeg a zene minõsgée nem függ a lejátszótól, mindegyiken ugyangy szól tehát ilyen szempontból mind1.

Azok a vizuálialitások vagy mik. Erre a winamp miért nem jó? Amúgymeg a zene minõsgée nem függ a lejátszótól, mindegyiken ugyangy szól tehát ilyen szempontból mind1.

Nekem kellene egy olyan zenei program amely ha begépelek neki egy szót akkor lejátsza, speciel dj nevet akarok tehát a legegyszerübb példa a "dj bl3nd". Szóval valami hasonlót szeretnék. Tudtok ilyet?

Legjobb válasz: Magyarul azt akrod, hogy a begépelt szöveget felolvassa.... sokkal egyszerûbb ha egy csajjal bemondod a mikrofonba a dj neved aztán ré egy kis effekt és megvan a menõ hangzás ennyi ;)

Magyarul azt akrod, hogy a begépelt szöveget felolvassa.... sokkal egyszerûbb ha egy csajjal bemondod a mikrofonba a dj neved aztán ré egy kis effekt és megvan a menõ hangzás ennyi ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!