Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan lejátszót (28 db)

Le tud játszani DivX formátumot, így kérd.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak is divixes lejátszoja van mégsem olvassa be az olyan lemezeket amin több film van...nemvágom az egészet...
A kérdező hozzászólása: Mégis csak be tudja anyu divixes lejátszója olvasni a többfilmes lemezt.Köszi a segitséget.
Dvix, Xvid, MP4 nézd meg a lejátszón mielõtt megvásárolod.Nem biztos ha nagyon ólcsó lejátszót vásárolsz akkor le is játsza(bár felvan tüntetve rajta)mi is így jártunk.Én tudok eggyet neked ajánlani ami nem drága kb.13000ft "SIMBIO"ez garantáltan jó.A filmek sem biztos hogy jó formátumban vannak, megkell nézni a lajátszón mit fogad el, megírás elõtt átlehet konvertálni õket.

Ha olyan dvd lejátszót veszek ami?

Hogy le tudja játszani a divx-et, de nincs kiírva hogy mpeg-4 , meg xvid , ett?l függetlenül lejátsza az xvid formátumú filmeket is?

Legjobb válasz: Ez három különbözõ fájltípus. Ha nincs is ráírva, használati utasítása vagy gyártó weboldala van, ahol leírják az összes támogatott formátumot. Nem evidens, hogy a másik kettõt is tudja majd kezelni, fõleg ha nincs ráírva.

Ez három különbözõ fájltípus. Ha nincs is ráírva, használati utasítása vagy gyártó weboldala van, ahol leírják az összes támogatott formátumot. Nem evidens, hogy a másik kettõt is tudja majd kezelni, fõleg ha nincs ráírva.
Általában ami viszi a divx-et az az xvid-et is. Ezek egyébként mindketten az mpeg4 családba tartoznak. Viszont az .mp4 kiterjesztésû fájlokat a divx/xvid dvd-k nem szokták vinni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A BDRIP film esetleg FullHD-s és ahhoz egy kicsit jobb gép kell, mint a DVDRIP-hez...


Miért fagyhat le a dvd lejátszó, ha olyan dvd-t akarok lejátszani rajta, amin sok szám van? Részletek lenn.

140 számot írtam fel mp3-ban egy dvd-re, és van hogy a 10., van hogy a 20. számnál lefagy.

Lehet venni 4-5 ezer forint értékben mp3-lejátszót, ami nem rossz minőségű? A 2GB memória az elegendő, ha olyat veszek?

Kedvesemnek szeretném venni Karácsonyra, de nem tudom azt se, hogy hol vegyem (megyeszékhelyen élek).

Legjobb válasz: 2 giga bõven elég és ennyi pénzért kapsz is. teszvesz/vatera. nézz körül. vagy valami elektronikai boltban a környéken, de ott drágább lesz.

2 giga bõven elég és ennyi pénzért kapsz is. teszvesz/vatera. nézz körül. vagy valami elektronikai boltban a környéken, de ott drágább lesz.
Szia! Én ezt ajánlom. http://cgi.ebay.com/New-2GB-Metal-Mini-Clip-Mp3-Player-2-GB-.. 2 is van belõle, 5 órát max hangerõn bírnak :) 2666 forintba kerül, és ingyen kihozzák Magyarországon is bárhova :)

Van olyan DVD lejátszó ami lejátsza az MKV file-okat is, és társítani tudja az SRT és az ASS feliratokat a velük megegyezőnevű videóhoz? Ha igen akkor mit kell keresni a leírásába milyen codec-et?

Legjobb válasz: ja létezik mkv -t is lejátszó, de hogy feliratokat is társítani tudja a videókkal olyan van? Aztt még mindig nemtom:D

A kérdező hozzászólása: ja létezik mkv -t is lejátszó, de hogy feliratokat is társítani tudja a videókkal olyan van? Aztt még mindig nemtom:D
Mkv-t lejátszó dvd játékosokból nincs valami nagy választék (olyat inkább a médialejátszók, esetelg blueray lejátszók tudnak) Ha van tudomásod olyan lejátszóról, ami viszi az mkv-t, akkor onnan már csak egy lépés kikeresni a gyártó oldalát, vagy bármilyen egyéb infót, hogy milyen feliratfájlokat kezel.

Szeretnek olyan zene lejatszot ahol olyan van mint a winampon az az animacios rajzok ha van ilyen, mek? Ha nincs akkor valamilyen jo zene lejatszot amek jo tisztan, szepen szol.

Legjobb válasz: Azok a vizuálialitások vagy mik. Erre a winamp miért nem jó? Amúgymeg a zene minõsgée nem függ a lejátszótól, mindegyiken ugyangy szól tehát ilyen szempontból mind1.

Azok a vizuálialitások vagy mik. Erre a winamp miért nem jó? Amúgymeg a zene minõsgée nem függ a lejátszótól, mindegyiken ugyangy szól tehát ilyen szempontból mind1.

Hogy lehet ZTE blade telefonon filmet nézni? Mert ha rakok rá egy filmet és ha rámegyek kiírja h nem létezik olyan alkalmazás ami lejátszaná. Milyen lejátszó kéne rá?

Egyáltalán hogyan lehet nézni rajta?

Legjobb válasz: Mobo player, rock player, mx video player meg már a bs player is elérhetõ androidra és ezeken kívül még van egy rakás videó lejátszó program rá. Van mibõl válogatni.

Mobo player, rock player, mx video player meg már a bs player is elérhetõ androidra és ezeken kívül még van egy rakás videó lejátszó program rá. Van mibõl válogatni.
Tolts le android marketbol alkalmazast

Miért van az, hogy ha veszek egy új fülhallgatót az MP3-lejátszómhoz, hetek alatt elhasználódik olyan módon, hogy előbb az egyik oldali döglik be, majd a másik is?

Legjobb válasz: Na ez egy jó kérdés. 5 éve megvan az MP3-am, de 3-4 havonta új fülhallgatót kell vennem... Azt mondta valaki, hogy azért mert feltekerem az MP3-ra, és ezért megtörik. De olyat is mondtak hogy a hangerõ miatt tönkremegy. Nem tudom.

Na ez egy jó kérdés. 5 éve megvan az MP3-am, de 3-4 havonta új fülhallgatót kell vennem... Azt mondta valaki, hogy azért mert feltekerem az MP3-ra, és ezért megtörik. De olyat is mondtak hogy a hangerõ miatt tönkremegy. Nem tudom.
1) nem vigyázol rá eléggé, eltörik a vezetéke 2) szar a minõsége, normál használattól is hamar tönkremegy Amit leírsz hiba, az tipikus vezeték törés, érintkezési hiba. Vagy a csatlakozója kopik el (ez a legkevésbé valószínû), vagy eltörik benne valahol a vezeték. Ahol sokat hajtogatódik, ott könnyen elõfordulhat.
úgy gyártják direkt, hogy fogyóeszköz legyen, rendszeresen kelljen rá pénzt költeni, így jobban megéri nekik, mintha kitartana egy életen át. a mobiltelefonok is ilyenek, és lehetne még sorolni. így vagyunk rákényszerítve a vásárlásra, a fogyasztásra.
Egyszer kell rá költeni és nem hulladékot venni ami a törõs kínai vezetékekbõl van. 15ezer környékén prémium kategóriás fülhallgatók vannak, amik több évnyi hû szolgálatot tesznek az embernek. Persze vigyázni erre is kell, rángatni nem szabad, de feltekeréstõl ha nem feszíted meg nem lesz baja.
Kitalálom, 500 ft-os fülhallgatók? Talán pont ezért, borzalmas minõségû az egész.
A kérdező hozzászólása: Naná, hogy megtöröm, de ami kötélszerû, hosszú és vékony azt általában már az ókor óta feltekerni szokták. Mit csináljak vele, vegyek egy egyméteres dobozt, amibe belefektethetem, hogy sehol ne törjön meg?:D Így praktikus, nyilván mindenki így használja, eszerint is kéne legyártani õket, hogy ezt bírják. " úgy gyártják direkt, hogy fogyóeszköz legyen, rendszeresen kelljen rá pénzt költeni, így jobban megéri nekik, mintha kitartana egy életen át. a mobiltelefonok is ilyenek, és lehetne még sorolni. így vagyunk rákényszerítve a vásárlásra, a fogyasztásra." Na itt a pont, kimondta a válaszoló a lényeget. Tapasztalom, hogy a mobiltelefonok már egy ideje olyanok, hogy nem lehet õket tartósan használni. Visszatérve a fülhallgatózhoz, már vagy az 5-ket használom el és baromira idegesít. Szerintem veszek egy ilyen nagyobbfajtát a Media Marktban:D
Ne... A Media-ban kb minden duplaáron van. Vegyél márkásat, ezekre garancia van, nem lesz bajuk. Én most egy 20 ezer forintos Sennheisert vettem, de nem bántam meg... Olyan dolgokat hallok ki zenékbõl, amiket eddig soha, jár hozzá egy bõr tok, amibe nagyon jól bele lehet tenni, soha nem fog megtörni...
nem gagyi, 500 forintos, teszkós, hama, meg tökömtudja milyen füleseket kell venni, hanem ki kell köhötni egy mormálisat. nem hamisítvány sennheiser cx300 már 4ezerért van hardveraprón.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!