Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan lejátszót (31 db)

Le tud játszani DivX formátumot, így kérd.
A kérdező hozzászólása: Anyukámnak is divixes lejátszoja van mégsem olvassa be az olyan lemezeket amin több film van...nemvágom az egészet...
A kérdező hozzászólása: Mégis csak be tudja anyu divixes lejátszója olvasni a többfilmes lemezt.Köszi a segitséget.
Dvix, Xvid, MP4 nézd meg a lejátszón mielõtt megvásárolod.Nem biztos ha nagyon ólcsó lejátszót vásárolsz akkor le is játsza(bár felvan tüntetve rajta)mi is így jártunk.Én tudok eggyet neked ajánlani ami nem drága kb.13000ft "SIMBIO"ez garantáltan jó.A filmek sem biztos hogy jó formátumban vannak, megkell nézni a lajátszón mit fogad el, megírás elõtt átlehet konvertálni õket.

Ha olyan dvd lejátszót veszek ami?

Hogy le tudja játszani a divx-et, de nincs kiírva hogy mpeg-4 , meg xvid , ett?l függetlenül lejátsza az xvid formátumú filmeket is?

Legjobb válasz: Ez három különbözõ fájltípus. Ha nincs is ráírva, használati utasítása vagy gyártó weboldala van, ahol leírják az összes támogatott formátumot. Nem evidens, hogy a másik kettõt is tudja majd kezelni, fõleg ha nincs ráírva.

Ez három különbözõ fájltípus. Ha nincs is ráírva, használati utasítása vagy gyártó weboldala van, ahol leírják az összes támogatott formátumot. Nem evidens, hogy a másik kettõt is tudja majd kezelni, fõleg ha nincs ráírva.
Általában ami viszi a divx-et az az xvid-et is. Ezek egyébként mindketten az mpeg4 családba tartoznak. Viszont az .mp4 kiterjesztésû fájlokat a divx/xvid dvd-k nem szokták vinni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A BDRIP film esetleg FullHD-s és ahhoz egy kicsit jobb gép kell, mint a DVDRIP-hez...


Miért fagyhat le a dvd lejátszó, ha olyan dvd-t akarok lejátszani rajta, amin sok szám van? Részletek lenn.

140 számot írtam fel mp3-ban egy dvd-re, és van hogy a 10., van hogy a 20. számnál lefagy.

Lehet venni 4-5 ezer forint értékben mp3-lejátszót, ami nem rossz minőségű? A 2GB memória az elegendő, ha olyat veszek?

Kedvesemnek szeretném venni Karácsonyra, de nem tudom azt se, hogy hol vegyem (megyeszékhelyen élek).

Legjobb válasz: 2 giga bõven elég és ennyi pénzért kapsz is. teszvesz/vatera. nézz körül. vagy valami elektronikai boltban a környéken, de ott drágább lesz.

2 giga bõven elég és ennyi pénzért kapsz is. teszvesz/vatera. nézz körül. vagy valami elektronikai boltban a környéken, de ott drágább lesz.
Szia! Én ezt ajánlom. http://cgi.ebay.com/New-2GB-Metal-Mini-Clip-Mp3-Player-2-GB-.. 2 is van belõle, 5 órát max hangerõn bírnak :) 2666 forintba kerül, és ingyen kihozzák Magyarországon is bárhova :)

Van olyan DVD lejátszó ami lejátsza az MKV file-okat is, és társítani tudja az SRT és az ASS feliratokat a velük megegyezőnevű videóhoz? Ha igen akkor mit kell keresni a leírásába milyen codec-et?

Legjobb válasz: ja létezik mkv -t is lejátszó, de hogy feliratokat is társítani tudja a videókkal olyan van? Aztt még mindig nemtom:D

A kérdező hozzászólása: ja létezik mkv -t is lejátszó, de hogy feliratokat is társítani tudja a videókkal olyan van? Aztt még mindig nemtom:D
Mkv-t lejátszó dvd játékosokból nincs valami nagy választék (olyat inkább a médialejátszók, esetelg blueray lejátszók tudnak) Ha van tudomásod olyan lejátszóról, ami viszi az mkv-t, akkor onnan már csak egy lépés kikeresni a gyártó oldalát, vagy bármilyen egyéb infót, hogy milyen feliratfájlokat kezel.

Ha azt szeretném, hogy az általam letöltött és DVD-re kiírt filmeket (avi) lejátsza a DVD lejátszó, akkor olyat kell vennem, ami tudja a DivX-t?

Legjobb válasz: Igen AVI formátumhoz Divx képes lejátszó kell abból is valami nem túl márkás mert a nagyobb márkák inkább csak kínlódanak a házilag írt lemezekkel, tehát ebben az esetben igaz az hogy nem a legdrágábba a legjobb.

Igen AVI formátumhoz Divx képes lejátszó kell abból is valami nem túl márkás mert a nagyobb márkák inkább csak kínlódanak a házilag írt lemezekkel, tehát ebben az esetben igaz az hogy nem a legdrágábba a legjobb.
Jobban jársz ha nem DVD lejátszót veszel, hanem valami media centert ami pendrive-ról lejátssza a filmeket.

Szeretnek olyan zene lejatszot ahol olyan van mint a winampon az az animacios rajzok ha van ilyen, mek? Ha nincs akkor valamilyen jo zene lejatszot amek jo tisztan, szepen szol.

Legjobb válasz: Azok a vizuálialitások vagy mik. Erre a winamp miért nem jó? Amúgymeg a zene minõsgée nem függ a lejátszótól, mindegyiken ugyangy szól tehát ilyen szempontból mind1.

Azok a vizuálialitások vagy mik. Erre a winamp miért nem jó? Amúgymeg a zene minõsgée nem függ a lejátszótól, mindegyiken ugyangy szól tehát ilyen szempontból mind1.

Hogy lehet ZTE blade telefonon filmet nézni? Mert ha rakok rá egy filmet és ha rámegyek kiírja h nem létezik olyan alkalmazás ami lejátszaná. Milyen lejátszó kéne rá?

Egyáltalán hogyan lehet nézni rajta?

Legjobb válasz: Mobo player, rock player, mx video player meg már a bs player is elérhetõ androidra és ezeken kívül még van egy rakás videó lejátszó program rá. Van mibõl válogatni.

Mobo player, rock player, mx video player meg már a bs player is elérhetõ androidra és ezeken kívül még van egy rakás videó lejátszó program rá. Van mibõl válogatni.
Tolts le android marketbol alkalmazast


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!