Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan kg-ot (4 db)

Ha olyan 4-5 kg-ot szeretnek fogyni akkor elegendõ a heti 3-4 sport (futás, gorkorcsolya, erosites), es ha lemondok az uditokrol?

Vizet szoktam inni+tea, de vmikor megiszok 1-2 pohár cukros uditot. Edesszaju nem vagyok mert sutiket nem szoktam enni. Napi 4-5szor eszek. Megiszok 1,5 l folyadekot. Feher kenyeret egy heten max 6-7 szeletet eszek. Na szerintetek? 15/l most se vagyok huuu de nagyon kover csak laposabb hasat,vékonyabb combot es feszes,kerek popsit szeretnek..ez olyan juliusra-augusztusra sikerulne?

Legjobb válasz: Nos , ez a 4-5 kiló nem olyan sok . A teát szerintem elég lenne , ha két naponta innál . A cukros üdítõt három naponta . 4-5-ször eszel , nem tudom milyen mennyiségüt . Ha sokat akkor csökkensd háromra . Több folyadékot igyál , de mindenféleképpen !!! A kenyérrel nincs olyan nagy baj , én mondjuk csak hetente két szeletet eszek . A sport az mindenféleképpen jó ,azt csak ajánlani tudom . Apropó ,hat után ne egyél !

Nos , ez a 4-5 kiló nem olyan sok . A teát szerintem elég lenne , ha két naponta innál . A cukros üdítõt három naponta . 4-5-ször eszel , nem tudom milyen mennyiségüt . Ha sokat akkor csökkensd háromra . Több folyadékot igyál , de mindenféleképpen !!! A kenyérrel nincs olyan nagy baj , én mondjuk csak hetente két szeletet eszek . A sport az mindenféleképpen jó , azt csak ajánlani tudom . Apropó , hat után ne egyél !

Ha olyan 15 kg-ot kellene fogynom, s sikerül, s még megőrizni is szeretném, akkor egész hátralveő életemben nem ehetek már olyan dolgokat, amit szeretnék, ugye?

Tehát a sikeres és eredményes diéták egy életen át tartanak:(

Legjobb válasz: Szerintem azokat a "rossz szokásaid" vedd számba, amik miatt elhíztál (pl. mozgásszegény életmód, túl sok édesség majszolása stb.) Ezeken kell egy életen át változtatni - rendszeresen mozogj, és többségében figyeljél oda az étrendedre - ezt persze nem azt jelenti hogy alkalmanként nem ehetnél olyan dolgokat amik a fogyókúra alatt "tiltottak", de csak mértékkel és alkalmanként. figyelmedbe ajánlom az alábbi linket, hogy mit mivel cserélhetsz le egészségesebb változatára: http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyogyitas/atteres_a_terme..

Szerintem azokat a "rossz szokásaid" vedd számba, amik miatt elhíztál (pl. mozgásszegény életmód, túl sok édesség majszolása stb.) Ezeken kell egy életen át változtatni - rendszeresen mozogj, és többségében figyeljél oda az étrendedre - ezt persze nem azt jelenti hogy alkalmanként nem ehetnél olyan dolgokat amik a fogyókúra alatt "tiltottak", de csak mértékkel és alkalmanként. figyelmedbe ajánlom az alábbi linket, hogy mit mivel cserélhetsz le egészségesebb változatára: http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyogyitas/atteres_a_terme..
mozogsz és mást eszel, nagyon fincsi nem hízlaló kaják vannak (nem a norbi-buziságokra gondolok, hanem pl. zöldségekre...) én régen napi két-három szelet csokit megettem, és minden nap tésztát, pizzát és hambit ebédeltem és vacsoráztam este tízkor... most meg már egy éve nem eszem egyiket se, és sokkal fincsibb kaják vannak mint azok a szemetek... néha megehetsz belõlük mértékkel, de sztem nem is fogsz majd rá vágyni.

Volt egy olyan oldal, ahol ki lehetett számolni, hogy ha fogyni akarok pl 7 nap alatt 2 kg-ot, akkor hány kalóriával kell kevesebbet ennem. Melyik is ez?

Talán barnás sárgás a háttér.

Legjobb válasz: http://www.orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html

Degenerált egy oldal lehet... De segítek, hogy ne kelljen a honlap. 1kg zsír 9000 kcal... és napi 1000 kcal-nál nagyobb deficit már koplalást jelent. Tudod ezért mondják, hogy heti 0, 5-1kg -ot lehet zsírból leadni. Ha több megy le, akkor a glikogén raktárak ürültek az izmokból, vagy rengeteg víz távozott a szervezetbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!

13 kg-ot fogytam egy betegség miatt. Feszül a bal bordám, és nagyon kiáll, úgy értem olyan, mint ha teljesen kifordult volna?

Nem fáj, csak feszül, a jobb bordáim normálisak, a bal oldalon annyira kiállnak, hogy nem tudok ráfeküdni, mert nyom, és fáj.Google nem írt semmit róla.

Legjobb válasz: Véleményem szerint el kellene menned az orvoshoz, gondolom, hogy elküld az ortopédiára. Laikusként azt hiszem, hogy egy fûzõ huzamosabb használata segíthet visszatérnie a bordáidnak a normális állapotába. De mindenképp meg kell tudni, hogy mi nyomta ki, valami belsõ szerv?

Véleményem szerint el kellene menned az orvoshoz, gondolom, hogy elküld az ortopédiára. Laikusként azt hiszem, hogy egy fûzõ huzamosabb használata segíthet visszatérnie a bordáidnak a normális állapotába. De mindenképp meg kell tudni, hogy mi nyomta ki, valami belsõ szerv?
Nekem is kiálltak, amikor vézna voltam. Talán elmúlik, ha visszahízol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!