Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan jelek (84 db)

Ha egy pasinak barátnője van, akkor bámul egész este? És ad olyan "jeleket", mintha tetszenék neki?

Fiúk, ti flörtöltök így lánnyal, ha nem vagytok egyedülállók?

Legjobb válasz: hát én nem tudok róla, hogy a férfiak jeleket küldözgetnének.. de biztos van ilyen o.0 vagy csak akarod látni a "jeleket"

hát én nem tudok róla, hogy a férfiak jeleket küldözgetnének.. de biztos van ilyen o.0 vagy csak akarod látni a "jeleket"
Hát én ilyet élõben még nem láttam..
Ez igaz, de én úgy gondolom, a nõk nagy többsége nem csak leáll beszélgetni meg ismerkedni egy foglalt sráccal.80%-uk durván elkezd nyomulni és ezzel befolyásolja a srácot, aki egybõl a farka után megy.Na.Vannak kivételek .. azt kell, hogy mondjam.De kevesen.Sajnos.
Tudom, hogy nem õrá értetted a szutykot, én is általánosságban fejtegettem a témát, hogy ilyen helyzetben a meglévõ kapcsolat szétesése legtöbbször nem az új csaj felelõssége, még akkor sem, ha jelezte a tetszését, hisz a srác döntése.
Nem a kérdezõnek szántam a szutyok jelzõt. Csak volt egy hozzászólás és lereagáltam úgy az egész témát. Lány vagyok, nem maradnék fagyos, de nem csinálnék semmi komolyat, amíg meg nem tudom mi a helyzet.Vagy ha nagyon tetszene a srác ezzel kezdeném a beszélgetést.Szia!Van barátnõd? Ennyire egyszerû :D Nem szedném el senkinek a barátját van ezernyi srác akik szabadok...nekem õk pont megteszik :) ))
Meg amúgy.. Ha egy srácot elszed a barátnõjétõl egy másik csaj, akkor az a kapcsolat már nem volt az igazi, továbbá a fú döntött így, õrajta múlt. Szóval semmiképp sem az új csaj a szutyok.
Utolsó: ugyan nincs még bitos forrás, hogy most akkor van-e csaja vagy nincs, de ebben a helyzetben a kérdezõnek semmi oka nincs rá, hogy eleve azt feltételezze, hogy van csaja. Tegyük fel hogy lány vagy, képzeld el, ha megismerkednél egy sráccal aki bejön, és te is neki, elkezd udvarolni.. te közönyt színlelnél, amíg ki nem deríted, hogy nincs-e véletlenül csaja? Azért nem kell mindig a legrosszabb forgatókönyvbõl kiindulni:)
Aki olyan pasira hajt, akinek barátnõje van, az egy utolsó szutyok.Jaj nem neked célzom ezt ... én azt mondom minél elõbb derítsd ki, hogy mi a helyzet és ha szabad ... hajrá!De amíg nem vagy biztos a helyzetben...addig nem kéne viszonozni mert egyszer csak megtalál a csaja és letépi a fejed. :D
an egy osztálytársam, akinek másfél éve barátnõje van, nekem pedig 3éve barátom, ennek ellenére folyamatosan próbálkozik(burkoltan). Már nagyon unom és szerintem undorító szokás, hogy komoly kapcsolat mellett félrekacsingat valaki. Msn-en meg ki van írva neki, hogy így szeretlek ugy szeretlek életem..
Okéoké értem:) Mindenesetre válaszoltam.
Utolsónak teljesen igaza van. Sajnos ilyen úton-módon nem fogod megtudni, van-e csaja. A jelekbõl egyértelmûen leszûrhetõ, hogy tetszel neki, de hogy van-e csaja, az onnan lesz leszûrhetõ, hogy pl. utánajársz. (Közös ismerõsök, esetleg facebookra ha kirakja, ilyenek..) Szóval igen, vannak olyan pasik, akik kifejezik a tetszésüket akkor is, ha van csajuk. (Ez még szerintem nem is elítélendõ.. csak ne csalja meg.) De hogy ez a srác milyen ember, és hogy van-e barátnõje, egyaránt fingom nincs, és szerintem a többi válaszolónak se:) (De a válaszom a kérdésedre: "Igen, lehetséges".. csak ebbõl nem fogsz semmit leszûrni.)
A kérdező hozzászólása: A kérdés csak egy kérdés, nincs nagy jelentõsége. Kíváncsi vagyok a kommentekre, fõleg fiúkéra. Megnézem ki mit ír, és levonom a következtetést. De nem a válaszok alapján fogok dönteni, ez egyértelmû :)
Abból ahogy fogalmazol, idõsebbnek és értelmesnek tûnsz. Most egészen komolyan, mi értelme van az összes ilyen sztereotípiára építõ kérdésnek? Egyén válogatja. Nem azért mert férfi. Nem azért mert nõ. Természetesen megvárhatod, amíg felbukkan egy közhelyektõl tocsogó vadfeminista válaszoló, aki majd jól megmondja, hogy bizony minden férfi ilyen, mert õ már kettõvel is volt, és mindkettõ milyen görény módon félrekacsintgatott.
azért küld jeleket mert bejössz neki, különben miért foglakozott volna veled..?!másnak is csinálta ezt?hanem akkor tetszel neki;)
hát.. a csávó(k) akkor nemnaon hûségesek... vagy ti értitek félre a "jeleket" mind2 esetben ti sz&pjátok be a f&szt. - mert ha a mostani csajához nem hûséges hozzád mért lenne az? és - mert ha félre értitek a "jeleket" akkor koppantok egyet a földön. én szóltam.:)
Szia! én lány vagyok, de értem, hogy mire gondolsz. Az én kiszemeltem is mással jár, mégis mikor ketten vagyunk, nagyon küldi azokat a jeleket. :) Hát igen, ilyenek a pasik. De lehet, hogy õ még egyedülálló, bár ha beveted magad, már nem sokáig.:)
A kérdező hozzászólása: a "jeleket" pl testbeszédre értem. Az pedig mindenkinek van :)
Én már jártam így, egy esküvõn voltunk, és a srác mellett ott ült a barátnõje, de annyira nézett, hogy még az anyám is észrevette. Nem zavart volna, csak hát a barátnõ az mégis csak barátnõ. De szerintem a nézés még belefél, és a flört is, de a csók meg a többi, az már nem. Most is valahogy így vagyok, tetszik egy srác, akirõl tudom, hogy barátnõje van, de úgy mondta, hogy függõben lévõ kapcsolata, és majd késõbb megbeszéljük az egészet. Ha vége lenne a kapcsolatának, szerintem nem miattam lenne vége, hiszen a srác dönt úgy, hogy vége, bár az is igaz, hogy ha én nem lennék a képbe, nem lenne vége. Ha tetszik neked a srác és úgy veszed észre, hogy te is neki, beszéljétek meg, hogy most akkor mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már megoldódott, leszedtem az animét más verzióban amihez jó lett a felirat :)
Ha megnyitod jegyzettömbbel, akkor ott milyenek a karakterek? (társítással)
A kérdező hozzászólása: Jegyzettömbbe rendesen kiírja az ékezeteket
Akkor nem tudod szerkeszteni...bár próbából nézz rá a szerkesztés/csere...az összesen menüre a jegyzetttömbben. Persze másolt srt-vel gyakorolj! Tényleg srt az a felirat? Ha nem konvertáld... SW eltávolítás újratelepítést próbáltad? Esetleg régebbi verziót...nekem 2.5 van.
A kérdező hozzászólása: .ass formátumú felirat, SWbõl próbáltam régebbi verziót is azzal sem mûködött, jegyzettömbel most megpróbáltam és nem sikerült. Ha átkonvertálom srt-re akkor sem látszanak az ékezetes betûk
Nem található másik felirat? Tedd fel valahova...ránéznék, ha publikus!
:)

Ha olyan terhesség jelek jöttek, hogy néha befeszül a hasam lent alul, fáj, néha olyan mintha belenyilalna, mit csináljak?

kérem aki tud segítsen valami jó ötlettel a csinálj tesztet kivételével mert tudom hogy azt kéne csak sajnos megkell várni még a pároma ltalálkozok:(

Legjobb válasz: próbáld meg a méhszájadat ki tapintani ha könnyen el éred akkor kissebb az esély a terhességre

próbáld meg a méhszájadat ki tapintani ha könnyen el éred akkor kissebb az esély a terhességre
miért kell megvárnod, hogy a pároddal találkozz? azon kívül meg, attól még, hogy elõzõ menstruáció(szerûd) volt, lehetsz terhes (terhesen is elképzelhetõ). egyáltalán nem kizáró ok.
akkor mért gondoltad hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: át elvileg de soha nem voltak tünetei
HÁT AKKOR MOST VANNAK A TERMÉKENY NAPJAID, NEM?
Hát akkor még bár mi is van korai minden eröfeszités várnod kell , én is azt csinálom
A kérdező hozzászólása: nemkésik 21-én kelelne megjönnie
késik a mensid?
belüröl a hüvelyen keresztül gugoló helyzetbe, a középsö ujaddal tiszta kézzel, körmökkel vigyázni.
A kérdező hozzászólása: lehagytam azt hogy én írtam elöbb hogy egésznap hányingerem van szédülök pár nap alatt 2cmet nõtt a hasam 1 kgt híztam és alig eszek valamit mert nicns étvágyam
A kérdező hozzászólása: kivülrõl?
A kérdező hozzászólása: Azért kel megvárnom mert nem szeretnék nélküle tesztet csinálni lehet hülyén hangzik de mi mindent megbeszélünk és aszthiszem ebben valakinek kell melletem álnia köszi a segítséget

Az tényleg testkilépés jele, ha olykor elalvás előtt olyan érzésem van mintha zuhannék, de az ijedségtől felriadok?

Legjobb válasz: Nem, ez teljesen természetes folyamat és majdnem mindenkinél elõfordul. Sza­rt sem jelent. Ignoramus

Nem, ez teljesen természetes folyamat és majdnem mindenkinél elõfordul. Sza­rt sem jelent. Ignoramus
Velem nem véletlenül fordult elõ.Tudatosan csináltam.
nem vagyok benne biztos de valami olyat hallottam hogy ez így kialakult az embernél, ha még félálomban van néha felriad. velem is sokszor megtörténik, de lehet hogy nem mondok jót
ezt hogy tudom elõidézni, és mire való
Nem vagy beteg. Abban a hasas dologaban van valami. Zuhanás érzete ott kezdõdik, köldöknél, húzó, rántó, kellemetlen, de pont az a testbelépés, nem testkilépés. :) Testkilépés úszószerû lebegés.
engem ez inkább kezdõdõ alvási paralízisre emlékeztet:) próbálj nem megijedni, hogy utána mi történik. ha semmi, akkor nem az. ha viszont nem tudsz mozogni, de még beszélni sem, és esetleg furcsa horror szerû álmaid is vannak, akkor keress fel egy neurológust. fõleg ez biztos hülyén hangzik, de jobb félni, mint megijedni:)
Nekem csak majdnem sikerült kilépnem. Azt éreztem, hogy bizsereg vagy zsibbad mindenem. Még azt éreztem, hogy beesik a hasam nagyon és erõteljesen rebegtek a szemeim. Mi a véleményetek? Testkilépés jelei ezek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Testkilépés amikor lebegõ. Zuhanó, amikor belépsz a testbe, emlék.
Nem, ez az álmodás elõtt is lezajló folyamat. A testkilépés jele pl ha erõsen bizsereg az energiától minden testrészed.

A Hazudj ha tudsz c. sorozatbol tudnatok mondani olyan jeleket, jellegzetessegeket amibol ra lehet jonni, hogy valaki hazudik?

Esetleg magyar oldalt ahol ir errol?? Koszi

Legjobb válasz: Az alapvetõ jelekért nem kell sorozatot nézni. Elég ha azt nézed merre néz amikor beszél, csavargatja-e a haját, piszkálja a homlokát, hintázik a széken, a keresztbe vetett lábát lóbálja. Ha ezeket látod nagy valószínûséggel hazudik. Ezek is benne vannak egyébként a sorozatban.

Az alapvetõ jelekért nem kell sorozatot nézni. Elég ha azt nézed merre néz amikor beszél, csavargatja-e a haját, piszkálja a homlokát, hintázik a széken, a keresztbe vetett lábát lóbálja. Ha ezeket látod nagy valószínûséggel hazudik. Ezek is benne vannak egyébként a sorozatban.
A kérdező hozzászólása: koszi
Nézz utána Paul Ekman nevének.

Ez vetélés jele? Normális az ha olyan érzésem van hogy mindjárt megjön?

Ma reggel halvány pozit teszteltem, de este mikor Wc re voltam akkor volt egy kis halvány vérfolt a fehérnemümön, meg amikor megtöröltem magam akkor is.Remélem nem megy el, nagyon szeretnénk ezt a babát......:(

Legjobb válasz: Szia! Most kellene kb. Menstruálnod? Mert ilyenkor normálisak a mensis tünetek,azt mondják,emlékezik a szervezet rá,és ez okozza. Ha erõsödik a vérzés,vagy esetleg nagyon erõs görcsöd lenne,akkor kell azonnal orvoshoz fordulni! Amíg ez nincs,addig minden oké. Nyugodj meg,és pozitívan! :)

Szia! Most kellene kb. Menstruálnod? Mert ilyenkor normálisak a mensis tünetek, azt mondják, emlékezik a szervezet rá, és ez okozza. Ha erõsödik a vérzés, vagy esetleg nagyon erõs görcsöd lenne, akkor kell azonnal orvoshoz fordulni! Amíg ez nincs, addig minden oké. Nyugodj meg, és pozitívan! :)
A kérdező hozzászólása: tegnapra nem vártam és ma csináltam a tesztet. remélem nem fog erösödni a vérzés. lehet vajon attól hogy nem félidöben fogant 18 ik napon volt ovum.
ha csak egy kis vérfolt, és nem lesz több ilyen, akkor talán megnyugodhatsz. De pl. én nem görcsöltem egyáltalán és barna pöttöm volt csak. nem mentem orvoshoz azonnal, mert két nap múlva volt úgyis idõpontom. de mire orvoshoz kerültem, már hiába kaptam a gyógyszert.... Viszont simán megtörténhet, hogy emlékezik a szervezeted a menstruációra vagy hajszálér pattant el, és akkor ez teljesen veszélytelen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma reggel csináltam tesztet ami negativ lett :( és nagyon görcsölök ugyhogy meg fog jönni:(
Ezt nevezik kémiai terhességnek sajnos :( Nekem kettõ ilyen is volt

Fiuk! Legyszi mondjatok olyan jeleket amit alltalaban csinaltok ha szerelmesek vagytok egy lanyba! (? )

legyszi fontos lenne!:)

Legjobb válasz: Ha meglátom akkor mindig vonyítok mint egy farkas. Aúúúúúú

Ha meglátom akkor mindig vonyítok mint egy farkas. Aúúúúúú
Én próbálok a közelébe férkõzni, flörtölni vele, megnevettetni.
Gondolni sem merek arra, hogy lefekszem vele, mert félek, hogy összetöröm.
Rengeteg whiskeyt iszom. :)
A kérdező hozzászólása: legyszi irjatok meg!:)
A kérdező hozzászólása: köszi az értelmes és értelmetlen válaszokat is!:)
Kiül az arcomra az a tipikus "rojtosra kefélném a sunád" tekintet :D
ha viszonzott, akkor megölelem, megfogom a kezét, csók... Ha még nem tud róla, akkor ált. a lány barátaitól(akik a közelében vannak) beszámolókat várok xd. Ottvan mindig valahol, általában figyeli, keresi a figyelmét, elmosolyodik ha meglássa, szivesen szóbaáll vele, idegesség, szûksavúság xd...
Keresem az indokot, hogy hozzáérjek. Meg még magamon is észreveszem, hogy máshogy beszélek vele.
Keresem a társaságát, próbálok kedves lenni vele, és sûrûn nézem a fenekét. :)
sokat nézek rá és mindig próbálok a közelébe lenni. és megpróbálok úgy ülni a buszon h mellém üljön
Csak nézz a szemébe és meglátod, hogy mi a helyzet ;)
próbálok vele sok idõt tölteni, dicsérem, meglepõen elõzékeny vagyok vele, kicsit többször adok neki igazat mint kéne, próbálok hozzá testileg is közelebb kerülni (ölelések puszik...) és ha van barátja akkor azt szidom XD

Mi lehet ha a Jawa 350-es em olyan jeleket mutat, mint ha nem folyna rendesen a benzin?

Legjobb válasz: Lehet valahol eldugult pl... Benzincsap,vezeték, karburátor.

Lehet valahol eldugult pl... Benzincsap, vezeték, karburátor.
Karbiról húzd le a benzincsövet, tegyél alá egy edényt és nyisd meg a csapot. miután a levegõ kiment a csõbõl szépen csorognia kell a benzinnek, ha csak lassan csordogál, vagy csöpög akkor a csap van eldugulva. Ha rendesen jön akkor a karbi.
Elösször nézz bele a tankba , ha nagyon rozsdás akkor megoldás kell, ha nem akkor csak egy kis pucolás kell, vagy kicserélni a benzinszûrõt, levegõszûrõt, de akár a gyertya is csinálhat hülyeségeket. http://www.oldtimerperfekt.hu/termekkatalogus.html?page=shop..
Elvinném a vonzalomradaromat szervizbe.
hivd + randira
Valószínûleg egyoldalú a vonzalmad.
valszeg meghülyülnék , vagy felrobbanna a fejem és az emiatt keletkezõ feketelyuk meg beszippantana mindent, szal meghaNánk szal valszeg semmit.

Lehet terhesség jele az, ha olyan érzésem van, mintha gombás fertőzésem lenne?

Olyan fura viszket? érzés és s?r? folyásom is van. Egyszer? fert?zés, vagy terhesség jeje? Egyik ismer?sömnek a terhessége korai részében fert?zése volt.

Legjobb válasz: Szerintem ez inkább fertõzés lesz, vegyél canesten kúpot a patikába, vagy menj orvoshoz, ha nagyon fáj már.

Szerintem ez inkább fertõzés lesz, vegyél canesten kúpot a patikába, vagy menj orvoshoz, ha nagyon fáj már.
Hat ez szerintem is fertozes!Az ismerosodnek azert lehetett fertozese mert terhesen nagyon hamar elkap minden, fertozes, felfazas, hules..stb.
Fertõzés lesz, inkább menj dokihoz, vagy vegyál kúpot!
nem vagy terhes. ha valaki hüvely gombás akkor sok a folyása. és viket is neki. de terheségnél csak folyás. de az sem mindig. szerintem neked tuti hüvelygombád van
szerintem is valami fertõzés menj dokihoz
Mikor terhes voltam a kezdetétõl gombás folyásom volt.A doki mondta, hogy a terhesség elsö szakaszában ez elöfordul.De ez nem terhességi jel.Orvoshoz mindenképpen menjél, mert ha tényleg terhes lennél, ö tud ajánlani a gombára olyan kurát ami nem árt a magzatnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!