Találatok a következő kifejezésre: Ha olyan eszem, ami nincs (5 db)

nincs teljesen befestve? ezt kifejtenéd kérlek?
Nem tudom, hogyan utokezelted, mert a rossz utokezelestol is kidobhatta itt-ott a festeket, de elvileg egy korrekcio 2-3 het elteltevel meg benne szokott lenni az arban, szerintem nyugodtan menj vissza a tetovalohoz es raformedes nelkul jelezd, hogy javitasra szorul a tetovalasod. Egy tetovalo
Általában normális helyeken a korrekció ingyenes.
A korrekció ingyenes szerintem egy normális tetoválónál.
Nemlesz bajod
Szerintem nem
Nem, én van hogy tök nyersen eszem.
Mi bajod lehetne tõle?Minden zöldség nyersen is ugyanolyan jó, mint megfõve.A sárgarépát nem szoktad nyeresen enni?

Ha egy interjút szeretnék készíteni egy új edzővel, aki most jön felfelé (munkáját illetően) milyen kérdéseket tegyek fel neki? Nincs ötletem, csak sablonos kérdések jutnak eszembe, de olyan nem amivel színesebbé tehetném az interjúmat.

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mélyebben beleakarsz-e folyni a testépítésbe a kérdéseiddel, vagy csak tényleg arról akarod kérdezgetni, hogy mért ezt választotta, stb.

Az attól függ, hogy mélyebben beleakarsz-e folyni a testépítésbe a kérdéseiddel, vagy csak tényleg arról akarod kérdezgetni, hogy mért ezt választotta, stb.


Ismerek valakit, aki ha zöldségen, kölesen és barnarizsen kívül bármit eszik, ég a gyomra. Nincs valami - bármi - gyógyszer erre? Ha nincs, akkor van valami bolt, ahol olyan dolgokat árulnak, amiket ehet?

Kiskorában túl sok antibiotikumot adtak neki, ezért tönkrement a bele. még gyümölcsöt se ehet, és cukrot se. Nem lehet ezt valahogy gyógyítani, vagy enyhíteni? :( és hogy juthat proteinhez? húst nem ehet, és a tejtermék nagyon hízlal. Van olyan bolt vagy biobolt ahol olyan dolgokat árulnak ami neki jó, de azért van íze is? édesít?szert ehet, szóval diabetikus-vegetáriánus-gyümölcs nélküli dolgok kellenének.

Legjobb válasz: Sok mindent kipróbáltam már én is sav ellen,gyomorégés ellen és az egyedüli ami bevált és a mai napig használom,az az oxigénes víz elõállítására képes szifon!Egy csomó más problémát is megold!!És most nem a boltban kapható oxigénes vízre gondolok!

Sok mindent kipróbáltam már én is sav ellen, gyomorégés ellen és az egyedüli ami bevált és a mai napig használom, az az oxigénes víz elõállítására képes szifon!Egy csomó más problémát is megold!!És most nem a boltban kapható oxigénes vízre gondolok!

Létezik olyan betegség hogy nem érzem ha éhes vagyok csak azt hogy szédülök és eszembe jut hogy már rég nem ettem semmit és nincs kalória amit égethetnék?

?

Legjobb válasz: Igen van ilyen betegség. Ha nem vagy éhes, nem korog a gyomrod, csak hirtelen rosszul vagy, ez a cukorbetegség elõszobája. Én is most pont ezt nyomozom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. A cukorterheléses vizsgálatomat nézegetve és a netet összenézve, szerintem én hipoglikémiás vagyok.(Vagyis hamar leesik a cukorszint!) Nálad is valami ilyesmi lehet. Kérni kéne cukorterheléses vizsgálatot, sajnos a házi orvos inzulin szintet nem tud nézetni, pedig az is kellene. Kérdésedre válaszolva, egyél 2-2,5 óránként magadtól, krumplit, kenyeret, rizst, szénhidrátot, de ne cukrot hogy ne legyél rosszul és hogy ne fajuljon el a dolog cukorbetegséggé.

Igen van ilyen betegség. Ha nem vagy éhes, nem korog a gyomrod, csak hirtelen rosszul vagy, ez a cukorbetegség elõszobája. Én is most pont ezt nyomozom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. A cukorterheléses vizsgálatomat nézegetve és a netet összenézve, szerintem én hipoglikémiás vagyok.(Vagyis hamar leesik a cukorszint!) Nálad is valami ilyesmi lehet. Kérni kéne cukorterheléses vizsgálatot, sajnos a házi orvos inzulin szintet nem tud nézetni, pedig az is kellene. Kérdésedre válaszolva, egyél 2-2, 5 óránként magadtól, krumplit, kenyeret, rizst, szénhidrátot, de ne cukrot hogy ne legyél rosszul és hogy ne fajuljon el a dolog cukorbetegséggé.
A kérdező hozzászólása: értem. hát oké. akkor nem eszek cukrot.
A kérdező hozzászólása: napi többször megmérem a pullzusom vérnyomásom abból kiderül több?
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 sportolok elég rendeszeresen. szerintem valami más
Nálam is szokott jelentkezni- leesik a cukorszintem-remegek, verítékezek stb. Gyorsan enni kell valamit és sokat inni. napjában többször keveset enni és egy idõ múlva nálam beáll a rend.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!